Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

990,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2019 Home și Business - ediția pentru utilizatorii profesioniști Microsoft...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2019 Home și Business - ediția pentru utilizatorii profesioniști

Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte și calcule, inclusiv prezentarea clară a acestora, precum și publicarea și pentru comunicarea sigură cu alți angajați și parteneri.

 Home and Business Edition Office 2019 oferă profesioniștilor din domeniul afacerilor un portofoliu amplu de funcții și instrumente pentru a gestiona fără efort toate sarcinile tipice din companii. Folosiți Word, cu opțiunile sale versatile pentru procesarea textelor, Excel pentru crearea și evaluarea tabelelor și PowerPoint pentru prezentări atractive ale rezultatelor, pe care le puteți, de asemenea, proiecta gata pentru imprimare cu ajutorul programului de editare Publisher. Outlook facilitează gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri și organizarea mai eficientă a comunicării cu partenerii și colegii de afaceri.

Prinachiziționarea   a Microsoft Office 2019 Home and Business , atât utilizatorii particulari, cât și cei de afaceri primesc toate instrumentele importante de care au nevoie pentru a gestiona cu succes toate sarcinile zilnice de procesare a datelor și documentelor - inclusiv comunicarea la nivel mondial - cu componentele Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher și caietul digital OneNote. În plus, caracteristici dovedite, cum ar fi prevenirea pierderilor de date, protejează împotriva pierderilor de date, iar reglementările de securitate ușor de gestionat reglementează, de asemenea, drepturile de acces individuale la fișiere; desigur, MS Office respectă, de asemenea, reglementările stricte privind protecția datelor din UE.

În plus, pachetul de software al actualei ediții Home și Business Edition 2019 conține o serie de optimizări practice pentru o muncă profesională și eficientă fără bariere, precum și pentru schimbul de documente pentru munca în comun, în special în cloud. În plus, toate programele Office pot fi utilizate și ca Office Web Apps.

 Office 2019 Home and Business Edition este disponibil în magazinul Wiresoft Software Shop ca licență unică; puteți beneficia, de asemenea, de oferta noastră specială la preț redus. Următoarea prezentare generală vă arată toate avantajele pe care vi le oferă Office 2019.

O mai mare ușurință de utilizare în Office 2019 Home și Business

Pe lângă noile caracteristici ale programului, 2019 Office Suite se remarcă, de asemenea, prin numeroase îmbunătățiri individuale ale aplicațiilor existente, care sporesc semnificativ ușurința de utilizare și ușurința de utilizare în general.

Aceasta include, de asemenea, caracteristici pentru optimizarea accesibilității în toate programele, de exemplu prin sprijinirea standardelor internaționale, inclusiv sugestii practice pentru proiectarea documentelor corespunzătoare, care sunt completate de note audio. Pentru aceasta, în secțiunea "Ușurința de utilizare" sunt incluse opțiuni suplimentare, cu o selecție largă de tonuri pentru "Furnizarea de feedback cu sunet". Word are acum fundaluri mai discrete pentru munca concentrată în Office 2019, cu temele întunecate Dark Grey și Black, precum și o funcție text-to-speech.

Instrumentele de învățare - care se găsesc la punctul de meniu "Vizualizare" - facilitează și mai mult ajustarea lățimii coloanelor, a culorilor și a altor setări pentru a îmbunătăți lizibilitatea textelor. Cu ajutorul funcției de citire cu voce tare, puteți ajusta, de asemenea, viteza de citire.

În plus, există posibilități extinse de utilizare a desenelor cu mâna liberă în diverse programe, care pot fi integrate pentru a ilustra texte și tabele.

Atunci când utilizați Office 2019 Home și Business pe un dispozitiv cu ecran tactil, programele pot fi operate atât cu degetul, cât și cu un stylus.

Editarea și gestionarea simultană a documentelor și a fișierelor de către mai mulți utilizatori a fost, de asemenea, optimizată în continuare - în acest scop, este disponibil serviciul de cloud Microsoft OneDrive, prin intermediul căruia este posibil accesul simultan la date, precum și actualizarea în timp real sau publicarea acestora de oriunde. Securitatea completă este asigurată prin gestionarea curentă a drepturilor de acces și de modificare, astfel încât informațiile sensibile pot fi schimbate și prin intermediul cloud-ului.

Cele mai importante noutăți ale suitei Office 2019 dintr-o singură privire

În Office 2019 Home și Business, există, de asemenea, multe funcții și instrumente noi în programele consacrate Word, Excel, PowerPoint, Outlook și Access:

 • Word 2019 accelerează lucrul la texte cu diverse instrumente - de exemplu, utilizatorul poate căuta imediat cuvinte străine sau expresii în limbi străine cu ajutorul funcției "Review", fără a fi nevoie să părăsească programul. De asemenea, este posibil să se deseneze cu mâna liberă direct în document; sunt disponibile și pictograme colorate pentru a evidenția vizual pasajele.
 • Excel 2019 oferă noi opțiuni de vizualizare pentru rapoarte, inclusiv diagrame de hărți și diagrame pâlnie, grafică vectorială scalabilă și o integrare și afișare îmbunătățită a desenelor cu mâna liberă. În plus, acum este posibilă concatenarea de texte. De asemenea, o noutate în Excel este protecția împotriva pierderii de date pentru căutarea de tipuri de date confidențiale, cum ar fi numerele cărților de credit.
 • PowerPoint 2019 conține noi efecte vizuale pentru a anima prezentările sau pentru a le face mai dinamice, de exemplu tranziții cu zoom sau morphing. În plus, sunt disponibile noi imagini și pictograme editabile, inclusiv grafică vectorială, precum și posibilitatea de a integra propriile ilustrații create cu un stilou digital. Markerul de text cunoscut anterior din Word poate fi folosit acum și în PowerPoint pentru a evidenția pasajele în culori.
 • Outlook 2019 oferă noi funcții de sortare a e-mailurilor în funcție de importanța și relevanța lor, iar acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de practic atunci când călătoriți. Protecția împotriva pierderilor de date (DLP) asigură că datele critice sunt protejate împotriva accesului neautorizat.

Alte caracteristici ale Office 2019 Home și Business dintr-o privire

Pe lângă funcțiile de program deja menționate, utilizatorii Office Home și Business Edition au la dispoziție și următoarele caracteristici, unele dintre acestea fiind deosebit de importante pentru administratori și oferind, în special, securitate sporită și opțiuni de control extinse.

Politica de grup pentru o securitate sporită

Group Policy Object (GPO) oferă politici de grup pentru a securiza Office 2019 prin intermediul fișierelor ADMX. Pe lângă controlul actualizărilor, acest lucru afectează, de asemenea, setările de securitate, inclusiv pentru controlul macrourilor din documentele externe.

Utilizare prin Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Home și Business poate fi utilizat și pe un server terminal sau pe un server desktop la distanță. În plus, licența include un drept de utilizare secundară pentru un computer portabil al unui utilizator definit.

Aplicație de telemetrie

Aplicația Telemetry este utilizată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În acest scop, Telemetry transmite date tehnice (date de telemetrie) către sistemul de operare al computerului pe care este instalat Office Home și Business.

Actualizare Control

Controlul actualizărilor oferă administratorilor diverse opțiuni pentru actualizările de caracteristici sau funcții și pentru actualizările de calitate relevante pentru securitate, cum ar fi patch-uri și hotfix-uri: actualizările de caracteristici mai puțin importante pot fi ignorate, iar actualizările esențiale pot fi amânate pentru maximum 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office 2019 Home și Business

Următoarele cerințe de sistem se aplică la toate edițiileMS Office 2019 Home și Business , precum și la toate celelalte ediții, pentru care se pot aplica cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1,6 GHz sau mai mare, procesor dual-core
 • Memorie: 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM
 • Hard disk: 4 GB sau mai mult spațiu disponibil
 • Rezoluție/carte grafică: min. 1.280 x 768
 • și pentru interfața accelerată de GPU: DirectX 10

Compatibilitatea Office 2019 Home și Business cu sistemele de operare și servere Windows

Dorim să subliniem încă o dată că Microsoft Office 2019 Home and Business și toate celelalte ediții necesită Windows 10 ca sistem de operare pentru a asigura instalarea și funcționarea corectă a software-ului.  Microsoft Office 2019 nu este compatibil nici cu versiunea anterioară Windows 8, nici cu versiunile mai vechi.

Windows Server 2019 este necesar pentru a utiliza Office Home și Business 2019 împreună cu Remote Desktop Services.

versiunea pe 32 de biți sau pe 64 de biți - ce trebuie să luați în considerare atunci când instalați Office 2019 Home și Business?

Office 2019 este disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Software-ul se instalează pe un PC cu ajutorul unui program de instalare offline (nu este necesară o conexiune la internet). Versiunea pe 32 de biți este recomandată de Microsoft, chiar dacă utilizați versiunea pe 64 de biți a Windows pe computerul în cauză. Avantajul versiunii pe 32 de biți este că este mai compatibilă cu multe alte aplicații și suplimente care sunt utilizate împreună cu Office.

Nu este posibilă instalarea simultană a versiunilor Office pe 32 de biți și pe 64 de biți ale Office 2019 Home și Business pe un singur PC.

Bine de știut: Care sunt termenii de licențiere pentru Microsoft Office 2019 Home și Business?

Fiecare ediție de Microsoft Office 2019 este licențiată pentru un dispozitiv final foarte specific - PC desktop, laptop etc. Odată cu licența de software, dobândiți, de asemenea, dreptul de a instala oricâte exemplare de Office Home și Business doriți pe dispozitivul final în cauză, precum și orice versiune anterioară. În plus, puteți instala o copie pe un server de rețea pentru a o utiliza fie la distanță, fie prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) cu dispozitivul final licențiat.

Cumpărați Microsoft Office 2019 Home și Business la un preț avantajos în magazinul de software Wiresoft

Puteți achiziționa Microsoft Office 2019 Home and Business Edition de la Wiresoft ca o licență unică considerabil mai ieftină - incluzând următoarele avantaje:

 • După finalizarea plății, licența Office 2019 Home și Business vă este imediat disponibilă.
 • Licența Microsoft Office 2019 Home și Business pe care o achiziționați este o licență unică.
 • Cu toate licențele Microsoft Office pe care le puteți cumpăra de la Wiresoft, primiți un produs software care este utilizat exclusiv de dumneavoastră în întregime.
 • În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate într-un mod restricționat.
 • Prin urmare, atunci când achiziționați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft original, în conformitate cu reglementările legale.

Pentru toate întrebările despre achiziția licenței de Microsoft Office 2019 Home and Business vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare