Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS

643,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2016 Home and Business pentru Mac - software eficient pentru birou și afaceri...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2016 Home and Business pentru Mac - software eficient pentru birou și afaceri

Pachetul complet de software Microsoft Office 2016 este disponibil și pentru Mac. Ediția Home și Business conține programele Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote, care au fost verificate și testate. În versiunea pentru Mac, MS Office 2016 oferă o revizuire completă a componentelor anterioare, cu o adaptare optimizată la OS X, păstrând în același timp interfața tipică de utilizator cunoscută de la Windows, cu aspectul său tipic. Utilizatorii pot scrie texte, crea calcule, proiecta prezentări, gestiona e-mailuri și procesa notițe ca de obicei, fără a fi nevoiți să renunțe la funcțiile familiare ale sistemului Mac. Comenzile rapide de la tastatură cunoscute din versiunea pentru Windows au fost adoptate și în Microsoft Office 2016 pentru Mac , ceea ce reprezintă o ușurare deosebită pentru utilizatorii care trec de la un sistem de operare la altul.

În special, compatibilitatea între platforme între documentele create sub Windows și cele create sub OS X a fost optimizată în Office 2016 Mac printr-o mai mare uniformitate a prezentării. Acest lucru oferă un avantaj deosebit atunci când se colaborează și se partajează documente, nu numai între utilizatorii de Windows și Mac, ci și în cloud - unde Office preferă să ofere OneDrive din cloud-ul Microsoft.

Versiunea pentru Mac a MS Office 2016 Home and Business diferă totuși în unele aspecte de versiunea pentru Windows: aplicațiile Microsoft Publisher și Microsoft Access nu sunt incluse în Office pentru Mac 2016; lipsesc, de asemenea, cele două noi funcții "Căutare inteligentă" - "Insights" - precum și "Ce ați dori să faceți?" - "Spune-mi" - și tipurile de diagrame nou adăugate în Word, Excel și PowerPoint.

Cu toate acestea, există, de asemenea, multe îmbunătățiri practice ale programelor disponibile în Office pentru Mac 2016, precum și noi caracteristici interesante pentru a gestiona fără efort toate sarcinile care apar.

Microsoft Office 2016 pentru Mac este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca licență unică la preț redus pentru edițiile Home și Business. Mai jos este prezentată o prezentare generală a întregii game de beneficii pe care le oferă Office 2016 pentru Mac atunci când este achiziționat.

Noi caracteristici în aplicațiile individuale ale Office 2016 pentru Mac

Multe dintre noile caracteristici din Office 2016 pentru Mac sunt disponibile și în cele trei aplicații individuale Excel, Word și PowerPoint, sprijinind lucrul între aplicații la documente.

Partajarea simplificată a documentelor

Pentru a partaja documente și mai ușor, utilizatorii trebuie doar să facă clic pe butonul "Share" din panglică. Drepturile de lectură și de editare pot fi, de asemenea, atribuite individual.

Istoric îmbunătățit al versiunilor documentelor

Atunci când lucrați la un document cu mai mulți colegi, este important ca versiunile mai vechi ale documentului să rămână disponibile. Cu ajutorul funcției "Version History", acestea nu numai că pot fi afișate imediat, dar pot fi restaurate și stările corespunzătoare pentru a putea fi utilizate în continuare.

Integrarea OneDrive și pentru Mac

Integrarea OneDrive în Office 2016 pentru Mac poate fi utilizată acum și de către utilizatorii de Mac și, astfel, pot accesa un document Office salvat pe OneDrive de pe orice dispozitiv final adecvat, indiferent de locație. Acest lucru face inutilă salvarea lor locală pe un PC sau similar sau pe un stick USB, așa cum se întâmpla anterior.

Protecția împotriva pierderilor de date (DLP)

Funcția DLP din Office 2016 pentru Mac este, de asemenea, disponibilă pentru documentele Word, Excel și PowerPoint prin intermediul OneDrive. Administratorii, în special, pot utiliza DLP pentru a crea și gestiona în mod centralizat politici care stabilesc orientări și notificări privind securitatea datelor la crearea și partajarea documentelor cu alți utilizatori și le afișează imediat ce aplicația detectează un posibil risc.

Caracteristici individuale în aplicațiile Office 2016 pentru Mac

În plus față de aceste noi caracteristici disponibile împreună în Word, Excel și PowerPoint, Office 2016 pentru Mac are, de asemenea, mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri pentru celelalte aplicații individuale disponibile în ediția Home și Business:

Noile caracteristici Word în Office 2016 pentru Mac

Următoarele funcții facilitează în special lucrul în comun al mai multor utilizatori la un document Word:

 • Introducerea în timp realÎn cazul în care mai mulți utilizatori lucrează la același document Word, introducerea în timp real poate fi utilizată pentru a arăta unde face fiecare utilizator în parte modificări, care pot fi apoi urmărite sau verificate imediat.
 • Funcția de comentariuCu funcția de comentariu îmbunătățită, editarea textului în Word 2016 este acum mult mai clară și mai eficientă, deoarece un document Word conține acum toate comentariile diferiților participanți; în plus, se poate răspunde direct la acestea, astfel încât nu mai este necesar să se scrie un e-mail suplimentar.
 • Salvarea într-undosar fixatUn document Word poate fi acum fixat vizual în folderul corespunzător, astfel încât fiecare utilizator să poată accesa mai rapid și mai ușor acest folder și documentele pe care le conține prin intermediul unei liste de salt (jumplist).
 • PDFîn Word: Pentru a transfera conținutul unui PDF în Word, nu mai este necesar ca în Word pentru Office 2016 pentru Mac să îl copiați și să îl lipiți - uneori cu multă muncă: este suficient să deschideți PDF-ul direct în Word pentru a prelua nu numai textul, ci și toate elementele grafice. Acestea și pot fi acum editate liber în Word. În cazul în care documentul Word trebuie să fie din nou disponibil ca PDF, acesta poate fi salvat din nou în acest format.

Noi funcții Excel în Office 2016 pentru Mac

Excel 2016 pentru Mac conține următoarele îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și instrumente noi:

 • PROGNOSE.ETSCu ajutorul funcției PROGNOSE.ETS, seriile de timp pot fi extrapolate în date prin netezire exponențială cu ajutorul algoritmului ETS (Exponential Smoothing), care este bine stabilit în rândul utilizatorilor. Funcția este utilizată pentru a genera previziuni alternative pe termen scurt, care pot fi, de asemenea, puse la dispoziție sub forma unei așa-numite fișe de previziuni.
 • FuncțiaLETCu LET este acum posibil să se numească intervale individuale în cadrul unei formule; acest lucru îmbunătățește nu numai puterea de calcul, ci și lizibilitatea și combinabilitatea în Excel.
 • Filtru devizualizare: În special atunci când lucrați împreună la un document Excel, este adesea important să puteți afișa doar anumite vizualizări - de exemplu, propria dvs. vizualizare, pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună. Prin intermediul vizualizării filtrelor, sortarea și filtrele altor utilizatori pot fi acum ascunse.

Noi funcții Outlook în Office 2016 pentru Mac

Utilizatorii de Mac cărora le place să folosească Outlook pentru a organiza e-mailurile și întâlnirile vor aprecia cu siguranță următoarele caracteristici noi; acestea nu numai că sortează avalanșa zilnică de e-mailuri, ci și facilitează mult găsirea conținutului și a documentelor.

 • Prezentare generală a fișierelor atașateDacă un e-mail urmează să fie trimis cu un fișier atașat, Outlook 2016 pentru Mac afișează în mod clar într-o listă toate documentele utilizate recent.
 • Partajarea documentelorUtilizatorii de OneDrive pe Mac pot partaja cu ușurință documente cu alte persoane, inclusiv configurarea individuală a permisiunilor de partajare pentru citire și editare etc.
 • Funcția de dezordine: Acest instrument este un ajutor important pentru sortarea unor cantități mari de e-mailuri și, astfel, pentru a separa grâul de neghină: Sortează automat e-mailurile neimportante în propriul dosar și trimite zilnic prin Outlook un rezumat al e-mailurilor stocate acolo, astfel încât să nu fie trecute cu vederea.
 • Căutaresimplificată: Pentru a schimba dosarul sau căsuța poștală curentă atunci când căutați conținut, schimbați pur și simplu căutarea prin intermediul listei derulante "New search area".

Noi funcții PowerPoint în Office 2016 pentru Mac

Noile funcții Outlook din Office Home și Business pentru Mac oferă, printre altele, opțiuni practice pentru îmbunătățirea gestionării timpului în timpul unei prezentări și pentru evidențierea clară a conținutului:

 • Timetracking: Puneți capăt stresului din timpul prezentărilor cu termene strânse: Cronometrarea îmbunătățește gestionarea timpului și ajută la utilizarea eficientă a unui anumit interval de timp de prezentare, deoarece arată timpul disponibil în timpul prezentării; în acest fel, utilizatorul poate reacționa în consecință în orice moment și își poate ajusta prezentarea.
 • Informații mai concise prin intermediul instrumentuluipensulă: În loc să folosească un pointer cu laser sau chiar o baghetă pentru a evidenția anumite elemente sau procese în timpul unei prezentări, utilizatorii pot folosi acum pensula integrată pentru a atrage atenția audienței prin evidențierea în culori a elementelor importante. Acest lucru se întâmplă numai în modul prezentare, astfel încât fișierul PowerPoint original rămâne neschimbat.
 • Funcția de partajareFuncția de partajare din PowerPoint a fost îmbunătățită, astfel încât prezentările pot fi acum publicate și mai ușor și mai rapid prin intermediul rețelelor sociale.

Noi caracteristici OneNote în Office 2016 pentru Mac

OneNote - caietul de notițe al Office, face ca luarea de notițe, editarea și partajarea ideilor importante cu alte persoane să fie și mai convenabilă:

 • Partajați notebook-uri: Toate informațiile relevante despre un proiect, cum ar fi fotografii, desene, videoclipuri etc., pot fi colectate în mod centralizat în noul OneNote și sincronizate cu alte persoane, ceea ce îmbunătățește colaborarea în cadrul proiectelor.
 • Inserarea de videoclipuri: Videoclipurile de pe Vimeo și YouTube pot fi acum integrate cu ușurință într-o pagină cu OneNote.
 • Creați notițe direct pe opagină webUtilizatorii de Mac care folosesc browserul Microsoft Edge pot scrie cu ușurință notițe sau sublinieri pe o pagină web și apoi să le partajeze prin OneNote.

Cerințe de sistem pentru Office 2016 pentru Mac Home și Business

Office 2016 pentru Mac este disponibil doar în versiunea pe 64 de biți. De asemenea, Office 2016 pentru Mac nu este utilizabil pentru iOS pe iPhone în versiunea de achiziție.

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: Mac OS, cel puțin versiunea 10.10 (Yosemite) până la versiunea Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 6 GB în format HFS+ (de asemenea: Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Afișaj: cel puțin 1.280 x 800

Cumpărați MS Office 2016 pentru Mac la un preț rezonabil în magazinul online de la Wiresoft

La Wiresoft puteți găsi ediția Home și Business a Office 2016 pentru Mac - cu aplicațiile integrate:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Atunci cândachiziționați   ediția Home și Business a Office 2016 pentru Mac beneficiați, de asemenea, de următoarele avantaje suplimentare la Wiresoft în plus față de prețul nostru scăzut pentru software folosit:

 • La achiziționarea fiecărei licențe Microsoft Office 2016 pentru Mac Home și Business de la Wiresoft, primiți un produs software utilizat exclusiv de dumneavoastră.
 • Licențele individuale pentru Office pentru Mac au fost testate cu atenție de Wiresoft pentru a se asigura că sunt adecvate scopului.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă în magazinul său online versiuni de testare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care au funcții limitate.
 • Ori de câte ori cumpărați de la Wiresoft, puteți fi întotdeauna absolut siguri că achiziționați un produs software original Microsoft care respectă reglementările legale valabile, astfel încât să nu vă aflați în niciun caz într-o zonă gri din punct de vedere legal.

Pentru întrebări legate de achiziționarea de software de la Microsoft Office 2016 pentru Mac Home și Business sau alte produse software Microsoft disponibile, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare