Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

841,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - software-ul dovedit pentru utilizatorii de...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - software-ul dovedit pentru utilizatorii de afaceri

Office 2019 pentru macOs este cea mai recentă versiune a software-ului Microsoft dovedit pentru o muncă productivă - cu programe puternice și versatile pentru crearea și proiectarea de texte, calcule complexe și prezentări clare, precum și pentru comunicarea sigură a acestora, atât pe plan intern cu angajații, cât și pe plan extern cu partenerii de afaceri.

Ediția Home and Business Edition a Office 2019 pentru Mac oferă un portofoliu larg de funcții și caracteristici ușor de utilizat pentru a îndeplini în mod eficient toate sarcinile tipice din viața de birou de zi cu zi.

Folosiți instrumentele extinse din Word pentru a crea texte profesionale, creați tabele semnificative cu Excel și folosiți PowerPoint cu numeroasele sale opțiuni pentru ilustrarea și prezentarea rezultatelor.

În Office pentru Mac, funcția deosebit de practică de mână liberă este, de asemenea, disponibilă în aceste trei programe. Aceasta vă permite să inserați diagrame și formule direct într-un document, fie cu un stilou de tabletă, fie cu mouse-ul sau cu degetul.

Verificarea optimizată a accesibilității - disponibilă în Word, Excel, PowerPoint și OneNote - facilitează înțelegerea documentelor de către toate persoanele implicate prin sugestii practice și îmbunătățește astfel colaborarea. Iar cu caietul digital personal OneNote, vă înregistrați imediat ideile pentru a le utiliza direct în programele corespunzătoare.

În plus, cu Outlook organizați și mai eficient gestionarea numărului zilnic de e-mailuri, pentru o comunicare mai rapidă și mai bună cu partenerii și colegii de afaceri.

Funcțiile dovedite, cum ar fi Prevenirea pierderii de date, protejează împotriva pierderii de date importante, completate de prevederi de securitate cuprinzătoare care vă permit să atribuiți drepturi de acces individuale la documente și, de asemenea, să respectați reglementările valabile privind protecția datelor din UE.

Prin achiziționarea pachetului Office din versiunea actuală Home and Business Edition 2019 pentru Mac , primiți astfel tot ce aveți nevoie pentru lucrul profesional, în comun, la documente și schimbul acestora - în special în cloud - dintr-o singură sursă. Toate programele Office incluse sunt, de asemenea, disponibile ca Office Web Apps pentru utilizare mobilă prin intermediul iPhone.

 Office Mac 2019 Home and Business Edition poate fi achiziționat de la Wiresoft în magazinul de software ca o licență unică deosebit de ieftină! Următoarea prezentare detaliată descrie toate beneficiile pe care le obțineți atunci când cumpărați Microsoft Office Mac 2019 Home and Business .

O ușurință de utilizare și mai cuprinzătoare în Office Mac 2019 Home and Business

În ediția Home and Business, suita Office 2019 pentru macOS impresionează nu numai prin noile sale funcții de program, ci și prin optimizarea funcțiilor cunoscute anterior, care contribuie la o și mai mare ușurință de utilizare. Accesibilitatea este o prioritate absolută în Office 2019 pentru Mac - atât pentru utilizator, cât și pentru destinatarii și colaboratorii documentelor.

În calitate de utilizator al Office Home and Business 2019 pentru Mac, beneficiați dumneavoastră însuși de opțiunile suplimentare disponibile, de exemplu, în secțiunea "Ușurința de utilizare": Acestea includ opțiuni pentru indicii audio, cu o gamă largă de tonuri la rubrica "Provide feedback with sound". Word în Office Mac 2019 oferă fundaluri mai subtile pentru acest lucru cu temele Dark Grey și Black, care permit o muncă și mai concentrată, precum și o funcție Text-to-Speech pentru a vă citi conținutul cu voce tare în timp ce lucrați sau în deplasare.

După cum am menționat deja, instrumentul de mână liberă pentru Word, Excel și PowerPoint vă oferă o gamă întreagă de opțiuni pentru a vă insera desenele și schițele la mână liberă și în mai multe culori, inclusiv diverse efecte, direct într-un document - în funcție de dispozitivul final, cu un stilou (tabletă), cu degetul (ecran tactil) sau chiar cu mouse-ul (PC desktop). Acest lucru vă permite să creați diagrame și formule semnificative care exprimă perfect ideile dumneavoastră.

Pentru a spori lizibilitatea documentelor dvs. pentru angajați și pentru destinatarii externi, în toate programele sunt disponibile funcții de optimizare a accesibilității. Pe lângă sprijinul pentru standardele valabile la nivel internațional, aceasta include și sugestii practice pentru proiectare. Atunci când faceți clic pe fila "Verificare accesibilitate", programul respectiv vă prezintă o listă de erori și avertismente, precum și sfaturi și recomandări pentru corectarea sau eliminarea acestora. Atunci când trimiteți prin Outlook către destinatari internaționali, puteți afla dacă aceștia sunt prezenți în prezent, afișând, printre altele, fusul orar.

Pentru a face mai accesibilă procesarea în comun a documentelor și fișierelor de către mai mulți angajați, serviciul cloud Microsoft OneDrive este disponibil în Office 2019 pentru Mac; acesta permite accesul simultan la date, inclusiv actualizarea acestora în timp real, de oriunde. Drepturile de acces și de modificare cuprinzătoare asigură că și datele și informațiile critice pot fi schimbate în siguranță prin intermediul cloud-ului.

O prezentare generală a altor caracteristici noi din programele Office 2019 pentru Mac

În Office Mac 2019 Home and Business , pe lângă optimizările deja menționate, există și o serie de funcții noi în programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook:

 • Word 2019 facilitează crearea de texte cu o serie de instrumente practice, cum ar fi funcția "Review", cu ajutorul căreia cuvintele străine sau expresiile în limbi străine pot fi căutate imediat, fără ca utilizatorul să fie nevoit să deschidă o fereastră de browser. Funcția de cercetare le permite, de asemenea, să cerceteze subiecte, iar Microsoft Academic Search este, de asemenea, disponibil în acest scop. Acest lucru facilitează, de asemenea, citarea corectă.
 • Excel 2019 oferă acum, de asemenea, colaborare în timp real, cu ajutorul căreia utilizatorii pot lucra în mod sincron la documente de tip foaie de calcul. În plus, sunt disponibile noi opțiuni de ilustrare sub formă de hărți și diagrame în formă de pâlnie. Excel oferă acum și extensii PowerPivot și PowerQuery. De asemenea, o noutate în Excel este integrarea protecției împotriva pierderilor de date pentru a găsi date confidențiale, cum ar fi numere de cărți de credit și altele asemenea, precum și concatenarea de texte.
 • PowerPoint 2019 oferă noi efecte vizuale pentru animarea prezentărilor: Zoomurile și tranzițiile de tip morphing sporesc dinamica secvenței de diapozitive. În plus, sunt disponibile noi pictograme, fișiere vectoriale SVG și modele 3D pentru ilustrare, care pot fi, de asemenea, editate. Pentru a evidenția pasajele de text, markerul de text cunoscut anterior din Word poate fi utilizat și în PowerPoint.
 • Outlook 2019 conține noi funcții practice pentru gestionarea e-mailurilor: Printre acestea se numără un instrument inteligent care sortează automat e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor, iar cu ajutorul funcției text-to-speech, acestea pot fi citite cu voce tare, ceea ce este deosebit de practic atunci când sunt utilizate prin intermediul iPhone. În plus, sistemul dovedit de protecție împotriva pierderii de date - DLP - asigură protecția datelor critice împotriva accesului persoanelor neautorizate.

Alte caracteristici exclusive din Office Mac 2019 Home and Business

Cumpărătorii de Office Home and Business Edition pentru Mac 2019 vor avea acces la o serie de caracteristici suplimentare, pe lângă cele deja menționate, care facilitează gestionarea sau controlul, în special pentru administratori, oferind în același timp și o securitate sporită.

Politica de grup - cu orientări pentru o securitate mai mare

Așa-numitul Group Policy Object - GPO - oferă administratorilor politici de grup eficiente cu ajutorul cărora Office 2019 pentru Mac poate fi securizat prin intermediul șabloanelor ADMX, printre altele, atunci când se controlează actualizările, precum și macrourile din documente, pentru o securitate mai puternică.

Utilizarea Office Mac 2019 Home and Business cu Terminal Services / Remote Desktop Services

 Office Mac 2019 ediția Home and Business include opțiunea de a utiliza toate aplicațiile prin intermediul unui server Terminal sau Remote Desktop, permițând Mac-urilor mai vechi să facă acest lucru.

Aplicație de telemetrie

Activată în mod implicit pe Mac în Office Home and Business 2019 , aplicația Telemetry este un instrument de îmbunătățire a experienței utilizatorului. Telemetria transmite date tehnice (date de telemetrie) despre sistemul de operare utilizat către Microsoft.

Control de actualizare pentru Office

Controlul actualizărilor oferă diverse opțiuni de activare în contextul actualizărilor de caracteristici sau de funcții, precum și al actualizărilor de calitate relevante pentru securitate (patch-uri și hotfix-uri): Actualizările de caracteristici mai puțin importante, de exemplu, pot fi ignorate, în timp ce actualizările esențiale pot fi amânate cu până la 5 săptămâni.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office Mac 2019 Home and Business

Cerințele de sistem enumerate mai jos se aplică la MS Office Mac 2019 Home and Business , precum și la toate celelalte ediții Mac. Este posibil să se aplice și cerințe suplimentare.

 • Sistem de operare: o versiune a celor mai recente și actualizate trei sisteme de operare macOS (Big Sur, Catalina, Mojave sau High Sierra) 
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil în format HFS+ (macOS Extended) sau APFS
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 800 pixeli

Ce trebuie să am în vedere la instalarea Office Mac 2019 Home and Business?

Deoarece Apple a acceptat 64 de biți ca standard începând cu macOS 10.5, se recomandă să utilizați această versiune. Software-ul Office este instalat exclusiv cu programul de instalare Click2Run ("click-and-lose file").

Care sunt termenii de licențiere pentru Microsoft Office Mac 2019 Home and Business?

Ediția Home and Business a Microsoft Office Mac 2019 este licențiată pentru un dispozitiv final foarte specific - PC desktop, laptop etc.. Aceasta include, de asemenea, instalarea unei copii pe un server de rețea pentru a o utiliza la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) cu dispozitivul final licențiat în acest scop. Condiția prealabilă este instalarea software-ului Microsoft corespunzător.

Cumpărați Microsoft Office Mac 2019 Home and Business la un preț avantajos în magazinul Wiresoft Software Shop

 Microsoft Office 2019 Home and Business Edition pentru Mac este, de asemenea, disponibil de la Wiresoft sub formă de licență unică la un preț deosebit de scăzut - incluzând aceste beneficii:

 • Imediat după finalizarea plății, licența dvs. unică de Office Mac 2019 Home and Business este disponibilă ca descărcare electronică de software (ESD) pentru instalarea pe Mac.
 • Licența Microsoft Office Mac 2019 Home and Business achiziționată în Wiresoft Shop este o licență unică.
 • Pentru toate licențele Microsoft Office disponibile, veți primi de la Wiresoft un produs software destinat exclusiv uzului propriu.
 • Software-ul instalat inițial de primul utilizator a fost șters în timpul vânzării către Wiresoft, astfel încât licența Office corespunzătoare este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Toate aceste licențe individuale au fost verificate cu atenție de către Wiresoft pentru a se asigura că sunt absolut utilizabile înainte de vânzare.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de testare valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții.
 • La fiecareachiziție de licență dela Wiresoft puteți fi complet sigur că achiziționați un produs Microsoft original - în conformitate cu toate cerințele legale.

Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea Microsoft Office Mac 2019 Home and Business, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare