Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10532FB
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard pentru Mac este, în prezent, cea mai recentă ediție a software-ului Microsoft Office pentru calculatoarele Apple, care a fost testat și testat și care este disponibil și sub formă de descărcare. Astfel, utilizatorii beneficiază încă o dată de gama versatilă de programe individuale care acoperă aproape toate domeniile de activitate ale unui birou modern și care sunt, de asemenea, compatibile între ele, pentru o muncă productivă accesibilă - nu numai singuri, ci mai ales în echipă: cu Word pentru crearea de texte pentru diferite domenii, Excel pentru calcule complexe în format de foaie de calcul, PowerPoint pentru prezentări informative și interactive și Outlook pentru o comunicare cuprinzătoare și planificarea sarcinilor. Acestea sunt completate de OneNote, aplicația pentru organizarea notițelor, precum și de stocarea în cloud OneDrive pentru punerea la dispoziție a datelor online și, probabil, din nou de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

PENTRU ELEVI, STUDENȚI ȘI STAGIARI!
OFERTĂ LIMITATĂ ÎN TIMP PENTRU UNIVERSITĂȚI!
*Pentru acest produs nu sunt necesare acreditări

 

Microsoft Office Standard 2021 pentru Mac - FĂRĂ ABONAMENT! LICENȚĂ PERMANENTĂ!

MS Office 2021 Standard pentru Mac este în prezent cea mai recentă ediție a software-ului de birou Microsoft pentru computerele Apple, care este disponibil și prin descărcare. Astfel, utilizatorii beneficiază încă o dată de o gamă versatilă de programe individuale care acoperă practic toate domeniile de activitate ale unui birou modern și care sunt, de asemenea, compatibile între ele, pentru o muncă productivă fără bariere - nu numai singuri, ci mai ales în Team: cu Word pentru crearea de texte pentru diferite domenii, Excel pentru calcule complexe în format de foaie de calcul, PowerPoint pentru prezentări informative și interactive și Outlook pentru comunicare și planificare completă a sarcinilor. Acestea sunt completate de OneNote, aplicația de organizare a notițelor, precum și de Cloud, aplicația de stocare OneDrive pentru punerea la dispoziție a datelor online și, probabil, din nou de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype.

Ca o caracteristică specială în comparație cu versiunea anterioară a Office 2021 Standard pentru Mac, noul software Office poate fi utilizat și pe calculatoarele Mac care sunt deja echipate cu noile procesoare Apple Silicon. Bineînțeles, poate fi utilizat și pe Mac-urile cu procesor Intel.

Profitați de oferta de software la mâna a doua de pe Wiresoft pentru a cumpăra noua versiune completă Office 2021 Standard pentru Mac ca download și fără obligația de abonament la un preț mai mic decât în comerțul obișnuit de software!

Ce este nou în MS Office 2021 Standard pentru Mac?

Toate aplicațiile incluse în această suită sunt actualizate din punct de vedere tehnic, ceea ce se reflectă, desigur, și în designul revizuit, deși structura familiară a meniului a fost păstrată. În plus, accentul pus pe colaborare în Team - de asemenea, în Cloud - a fost consolidat în continuare. Cu noua ediție Office, MacUser continuă să beneficieze de asemenea de instrumentele populare și puternice - pentru o muncă de birou eficientă în rutina zilnică Business.

Deși nu sunt cunoscute încă toate noile caracteristici ale Office 2021 Standard pentru Mac, Microsoft a anunțat diverse detalii despre programele individuale:

 • Word 2021: Funcția XLOOKUP line focus reduce distragerile, Word-User facilitând verificarea exactă a unui document, linie cu linie.
 • Excel 2021: Din nou, funcția XLOOKUP este disponibilă pentru a facilita găsirea sau verificarea conținutului unui tabel sau al unei foi de calcul Excel. La acestea se adaugă un suport îmbunătățit pentru matricele dinamice din foile de calcul - cu noile funcții de matrice FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE și XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Prezentările pot fi acum completate cu un comentariu vocal preînregistrat, extinzând astfel posibilitățile de aplicare și conținutul informațional.
 • Outlook: Textele din e-mail pot fi traduse în peste 70 de limbi.

Alte caracteristici în Office 2021 Standard pentru Mac

Actuala ediție Standard a Office 2021 pentru Mac-User oferă, pe lângă completările menționate mai sus la programele individuale, o serie de alte extensii și îmbunătățiri, care sunt adesea interprograme și oferă astfel o experiență de utilizare mai eficientă.

Instrumentul Freehand în Word, Excel și PowerPoint 

Instrumentul de mână liberă din programele Office Word , Excel și PowerPoint oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni pentru crearea de desene și schițe la mână liberă, precum și de diagrame și formule - în funcție de funcționalitatea dispozitivului final, utilizatorii pot desena într-un document cu un stilou pe o tabletă, cu degetul pe un ecran tactil sau cu mouse-ul pe un dispozitiv autonom sau pe un laptop - și apoi le pot edita cu o serie de efecte și instrumente. Office 2021 Standard pentru Mac oferă, de asemenea, noi instrumente lasso și gumă de șters în acest scop. Chiar și formatele de fișiere străine Office, cum ar fi ODF, pot fi deschise și editate.

Gestionare integrată și cuprinzătoare a PDF-urilor

Noul Office poate afișa acum și fișiere PDF fără Adobe Reader și permite comentarii. De asemenea, formularele pot fi completate și semnate digital. Datorită gestionării îmbunătățite a securității și autorizării, fișierele sunt, de asemenea, mai bine protejate împotriva accesului neautorizat.

Lucrul în echipă cu OneDrive

OneDrive este un instrument practic pentru a lucra la proiecte pe Team. Utilizatorii editează împreună documentele, foile de calcul și slide-urile stocate în Microsoft OneDrive - la birou, la Home-Office sau pe drum, simultan în MobiDrive Cloud. Conturile Google Drive, OneDrive și Dropbox existente pot fi, de asemenea, conectate la Office pentru Mac prin intermediul OneDrive. Opțiunile de administrare cuprinzătoare pentru acordarea drepturilor de acces și de modificare asigură că datele și informațiile critice rămân protejate împotriva accesului neautorizat, chiar și în Cloud.

Accesibilitate în programele Office

Accesibilitatea a devenit o parte integrantă a activității de asistență informatică - atât pentru autori, cât și pentru cititorii de documente și e-mailuri. Word în Office 2021 Standard pentru Mac, Excel, PowerPoint precum și OneNote oferă o verificare optimizată a accesibilității, ceea ce sporește ușurința de înțelegere a documentelor și îmbunătățește astfel colaborarea cu alți utilizatori.

Aceasta include sprijin pentru standardele aplicabile la nivel internațional la redactare, precum și sugestii practice pentru structurarea și prezentarea textelor. Prin activarea funcției "Verificare accesibilitate", în programul respectiv este afișată o listă de avertismente sau erori, care este completată de sfaturi și recomandări de îmbunătățire. Atunci când planificați întâlniri cu partenerii Business din alte locații, afișarea fusului orar pentru destinatarii internaționali în Outlook poate asigura prezența acestora.

Utilizatorii Office 2021 Standard pentru Mac beneficiază, de asemenea, de numeroasele opțiuni pentru a ușura munca: secțiunea "Ușurința de utilizare" include o selecție mare de sunete cu "Furnizați feedback cu sunet" pentru a activa indicii audio. Pentru o mai bună concentrare, Word include, de asemenea, temele Dark Grey și Black în Office 2021 Standard pentru Mac: alegerea unui fundal mai subtil poate reduce distragerile și poate îmbunătăți concentrarea asupra sarcinilor; iar activarea funcției Text-to-Speech poate citi cu voce tare conținutul din documente și e-mailuri în timpul lucrului și în timpul deplasărilor.

Caracteristici speciale în Office 2021 Standard pentru Mac pentru administratori

Pe lângă beneficiile pure pentru utilizatori, ediția Office 2021 Standard pentru Mac va oferi probabil din nou funcții practice pentru administratorii de sistem, care erau deja disponibile în versiunea anterioară, pentru a permite o administrare mai ușoară a utilizatorilor și, în același timp, pentru a asigura o securitate mai mare:

 • Cu GPO sau Group Policy Object, administratorii au la dispoziție politici de grup eficiente pentru a securiza Office prin intermediul șabloanelor ADMX, care oferă o securitate îmbunătățită atunci când controlează actualizările, precum și macrourile din documente.
 • În plus, controlul actualizărilor conține opțiuni pentru activarea actualizărilor de caracteristici și funcții, precum și a actualizărilor de calitate relevante pentru securitate, cum ar fi patch-uri și hotfix-uri: actualizările importante de caracteristici pot fi ignorate, de exemplu, iar actualizările esențiale pot fi amânate cu până la 5 săptămâni.
 • Utilizând terminalul Services sau Remote Desktop Services furnizat în Office pentru Mac, software-ul poate fi utilizat și pe un Mac mai vechi.

Toate programele individuale ale MS Office 2021 Standard pentru Mac dintr-o privire

Cu ediția Standard a Microsoft Office 2021 pentru Mac, utilizatorii de dispozitive Apple au din nou acces la programele clasice și indispensabile Office Word , Excel, PowerPoint și Outlook, care impresionează prin posibilitățile lor de aplicare diverse ca niciun alt software de birou:

 • Word 2021 conține tot ce este necesar pentru crearea profesională de documente de text pentru numeroase utilizări - instrumente practice, cum ar fi funcția "Check", facilitează utilizarea corectă sau înțelegerea cuvintelor străine direct într-un document, iar Microsoft Academic Search facilitează citarea corectă.
 • Excel 2021 oferă și mai multe opțiuni pentru a ilustra, de exemplu, diagrame de hărți și diagrame pâlnie cu ajutorul extensiilor PowerPivot și PowerQuery, inclusiv colaborarea sincronă în timp real pe foi și foi de lucru Excel. Protecția împotriva pierderilor de date protejează datele confidențiale în conformitate cu reglementările UE privind protecția datelor.
 • PowerPoint cu fiecare nouă ediție,2021 oferă mai multe efecte vizuale interesante pentru a da viață prezentărilor, inclusiv animații precum zoom și tranziții de transformare, precum și noi pictograme, fișiere vectoriale SVG și modele 3D pentru a vizualiza conținutul. Evidențiatorul cunoscut de pe Word poate fi folosit în acest scop și pe PowerPoint.
 • Outlook 2021 sortează în mod fiabil fluxul zilnic de e-mailuri din companii cu ajutorul unor instrumente inteligente care sortează automat e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor. Funcția text-to-speech, care citește mesajele, economisește timp. De asemenea, în Outlook, Data Loss Protection protejează datele critice din atașamente împotriva trimiterii și accesării lor de către persoane neautorizate

Cerințe de sistem pentru instalarea și utilizarea MS Office 2021 Standard pentru Mac

Mai jos veți găsi informații despre cerințele de sistem cunoscute și termenii de utilizare care se aplică noii ediții a MS Office 2021 Standard pentru Mac. Este posibil să fie nevoie să urmați și instrucțiuni suplimentare pentru utilizare după lansarea oficială.

Cerințe hardware pentru MS Office 2021 Standard pentru Mac

Office 2021 Standard pentru Mac este versiunea suitei Microsoft Office care rulează și pe calculatoarele Mac cu noul procesor Apple Silicon. Cu toate acestea, poate fi utilizat și pe Mac-uri cu procesoare Intel. Versiunea anterioară pe 32 de biți nu mai este disponibilă, astfel încât software-ul poate fi instalat numai pe dispozitive pe 64 de biți. În general, trebuie îndeplinite următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Office pentru Mac 2021 este compatibil cu cele mai recente trei versiuni de macOS. În prezent, acestea sunt Monterey, Big Sur și Catalina; se așteaptă ca suportul pentru Mojave să fie întrerupt sau să nu mai fie actualizat
 • Procesor: procesor Intel sau procesor Apple Silicon
 • Spațiu pe hard disk: 10 GB
 • Memorie: 4 GB RAM
 • Placă grafică: DirectX 9 sau mai mare
 • Rezoluția ecranului: 1.024 x 768 pixeli

Licențierea Microsoft Office 2021 Standard pentru Mac

O licență a ediției Standard a Microsoft Office 2021 pentru Mac vă dă dreptul de a utiliza software-ul pe un dispozitiv Apple. Aceasta poate include, de asemenea, instalarea unei copii a software-ului pe un server de rețea pentru a-l utiliza Remote sau prin intermediul infrastructurii virtuale Desktop cu un dispozitiv final cu licență corespunzătoare.

Cumpărați MS Office 2021 Standard pentru Mac la Wiresoft mai ieftin decât software-ul folosit

De ce să cheltuiți mai mulți bani, când puteți cumpăra chiar acum ediția curentă Office 2021 Standard pentru Mac ca software folosit? La Wiresoft beneficiați de prețuri semnificativ mai mici pentru software-ul original Microsoft - cu descărcare instantanee și toate aceste avantaje:

 • Utilizați o singură licență - fără obligația de abonament
 • Suita completă Office, inclusiv toate programele
 • Funcționalitatea completă a tuturor programelor Office - Wiresoft software-ul utilizat este complet funcțional, fără limită de timp
 • Utilizarea legală a software-ului folosit Microsoft - confirmată de decizii ale instanțelor din UE

Aveți întrebări despre actualul Microsoft Office 2021 Standard -Edition for Mac despre celălalt Microsoft sau despre alt software folosit? Apoi, contactați-ne prin chat, prin telefon sau prin e-mail.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.