Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10071
 • R18-04281
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
49,90 RON * 54,90 RON * (9,11% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x R2 User CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Utilizator CAL R2
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în Microsoft Windows Server 2012 R2 - care este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - pe lângă licența de server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare utilizator: Windows Server 2012 R2 User CAL. Acesta acordă unui utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate utiliza apoi pe orice dispozitiv final cu Windows.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"

Cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 R2

Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în Microsoft Windows Server 2012 R2 - care este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - pe lângă licența de server, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare utilizator: Windows Server 2012 R2 User CAL. Acesta acordă unui utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate utiliza apoi pe orice dispozitiv final cu Windows.

În conformitate cu reglementările de gestionare a licențelor Microsoft, licența de server pentru Windows Server 2012 R2 nu conține drepturi de utilizator suplimentare, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL de utilizator. Numai utilizatorul înregistrat cu acest nume este autorizat să acceseze funcțiile Windows Server.

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2012 R2 nu sunt disponibile de la Wiresoft doar la prețuri deosebit de avantajoase ca software folosit - ele pot fi achiziționate și pentru o singură licență de acces client - pentru o licențiere flexibilă, bazată pe nevoile angajaților. Licențele de acces la software folosite pentru Windows Server 2012 R2 oferă aceleași funcționalități ca și CAL-urile de utilizator corespunzătoare oferite în cadrul programului de licențiere în volum al Microsoft ca bunuri noi - dacă sunt disponibile acolo.

Utilizați pe deplin Windows Server 2012 R2 cu un CAL de utilizator utilizat

CAL-urile de utilizator deja utilizate oferă, de asemenea, toate opțiunile de utilizare ale versiunii de server 2012 R2, succesorul Windows Server 2012: Datorită suportului pentru Windows 8, acesta este, de asemenea, pregătit pentru cloud, astfel încât poate fi creat un server cloud pentru a utiliza datele prin intermediul unui dispozitiv final în cloud.

Ce caracteristici și beneficii sunt disponibile în edițiile Windows Server 2012 R2 Datacenter și Standard cu un CAL de utilizator?

Versiunea Windows Server 2012 R2 este disponibilă de la Wiresoft ca Standard și Datacenter Edition. Gama de funcții este aceeași, dar diferă prin gradul diferit de virtualizare a funcțiilor:

Windows Server 2012 R2 Standard Edition este conceput pentru companiile care fie nu folosesc deloc virtualizarea, fie operează doar câteva mașini virtuale, în timp ce Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition conține toate funcțiile necesare pentru a opera un mediu cloud virtualizat, precum și orice număr de mașini virtuale în rolul Hyper-V pe Windows Server utilizat.

Pe lângă numeroasele optimizări ale funcțiilor din domeniile rețelei, stocării și administrării - de exemplu, cu acces îmbunătățit și protecție îmbunătățită a informațiilor, precum și o infrastructură de desktop virtual cu o interfață de utilizator optimizată pentru ecrane tactile - Microsoft Windows Server 2012 R2 conține, de asemenea, funcția de server IP Address Management (IPAM) și următoarele funcții noi, care sunt disponibile și cu un CAL de utilizator utilizat:

 • Manager de sarcini nou și mai puternic
 • Internet Information Service 8.0 cu gestionarea certificatelor Extended Validation
 • SMB 3.0 pentru un acces mai rapid și mai ușor la partajarea fișierelor
 • Hyper-V oferă un grad mai ridicat de virtualizare cu acces la serverele virtuale pe baza RDP
 • PowerShell 3.0 pentru gestionarea eficientă a setărilor de sistem
 • Sesiunile RDP (Remote Desktop Protocol) se execută prin intermediul gazdei, eliminând necesitatea unei conexiuni RDP directe la serverul virtual
 • System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 suportă Windows Server 2012 R2 și Hyper-V Server 2012 R2 pentru operare în paralel
 • Generația 2 VM suportă Secure Boot și standardul BIOS UEFI
 • Suport îmbunătățit pentru Linux cu memorie dinamică pentru clienții Linux
 • Deduplicarea datelor pe discurile hard disk virtuale
 • Storage Spaces conectează discurile SSD și SATA
 • NTFS a fost completat de sistemul de fișiere rezilient (Resilient File System)

CAL-uri de utilizator în sistemul de licențiere Microsoft

Odată cu lansarea Windows Server 2012 R2, Microsoft a actualizat modelul de licențiere. În funcție de ediție, este posibilă fie licențierea pe nuclee de server, astfel încât nu sunt necesare CAL-uri de utilizator suplimentare, fie licențierea serverului plus numărul necesar de licențe de acces pentru clienți (CAL). Prin urmare, această ultimă variantă de acordare a licențelor de acces cu CAL-uri de utilizator este adesea soluția cea mai favorabilă pentru întreprinderile mici și mijlocii.

În acest caz, fiecare licență de server este completată cu CAL-uri de utilizator, de exemplu, care acordă unui utilizator drepturile corespunzătoare pentru a utiliza funcțiile tipice ale serverului Windows. În afară de aceste drepturi de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2012 R2, User CAL nu conține niciun alt software.

Utilizarea CAL-uri de utilizator ca software utilizat pentru edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter

Prin urmare, CAL-urile de utilizator oferite ca software folosit în Wiresoft Shop nu sunt diferite de noile CAL-uri de utilizator: acestea oferă aceleași posibilități de utilizare a serviciilor disponibile în Windows Server 2012 R2 per Standard sau Datacenter Edition. Pentru multe companii și organizații, CAL-urile de utilizator folosite reprezintă o opțiune mai economică pentru dotarea angajaților cu o licență de acces la server; în plus, aceste versiuni mai vechi de CAL nu mai sunt, de obicei, oferite ca fiind noi. Următoarea prezentare generală rezumă toate avantajele și caracteristicile speciale ale software-ului CAL utilizat.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter?

Licențele de acces client pentru Windows Server 2012 R2 sunt disponibile sub forma a două tipuri de CAL:

 • User CAL pentru Windows Server 2012 R2 - pentru un utilizator
 • Device CAL pentru Windows Server 2012 R2 - pentru un dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă, telefon)

Care sunt diferențele dintre User CAL și Device CAL pentru Windows Server 2012 R2?

CAL de utilizator și CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2012 R2 nu diferă în ceea ce privește funcțiile și serviciile disponibile. Diferența fundamentală constă în modul în care se acordă autorizația de acces pentru Windows Server: Cu ajutorul User CAL, o persoană fizică este autorizată să acceseze serviciile Windows Server; cu acest cont personal, aceasta poate utiliza în acest scop dispozitive finale complet diferite, alternativ și indiferent de locație, cu condiția ca acestea să fie compatibile cu Windows și să aibă o versiune compatibilă a sistemului de operare. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate, de exemplu, să folosească un laptop sau o tabletă atunci când se deplasează, un computer fix la locul de muncă în prealabil, iar PC-ul sau laptopul personal în biroul de acasă și așa mai departe. Prin urmare, licențierea cu CAL de utilizator poate fi mai avantajoasă decât licențierea cu dispozitive finale în cazul în care angajații unei companii lucrează adesea în deplasare și își verifică frecvent e-mailurile sau accesează date de pe server etc. - spre deosebire de o situație de lucru în care mai mulți utilizatori utilizează unul și același dispozitiv final înregistrat.

Ce domeniu de aplicare oferă CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2012 R2 în fiecare dintre edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter Edition este instalat într-o companie sau similar, sunt disponibile diferite funcționalități prin intermediul User CAL: Este posibil să utilizați Datacenter Edition de Windows Server 2012 R2 cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - cu toate acestea, este disponibilă doar funcționalitatea limitată a Standard Edition. User CAL pentru Datacenter Edition oferă o gamă extinsă de caracteristici și funcții pentru Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition. Dacă Windows Server 2012 R2 Standard Edition este accesat cu acest User CAL, atunci este disponibilă doar funcționalitatea Standard Edition.

Rețineți compatibilitatea versiunilor de CAL de utilizator pentru Windows Server 2012 R2

User CAL pentru Windows Server 2012 R2 oferă utilizatorului înregistrat, pe lângă drepturile de utilizare a funcționalităților disponibile în funcție de ediție, drepturi de utilizare pentru versiuni mai vechi de Windows Server (downgrade). În schimb, CAL pentru utilizator pentru Windows Server versiunea 2012 R2 nu include drepturi pentru versiunile superioare ale serverului, cum ar fi 2016 (upgrade). Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 R2, trebuie să luați în considerare nu numai caracteristicile disponibile pentru fiecare ediție, ci și compatibilitatea dintre licența Windows Server existentă și licența de acces client.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 R2?

După cum s-a menționat deja, CAL utilizator pentru Windows Server 2012 R2 licențiază un singur utilizator și îl echipează cu drepturile de acces definite pentru fiecare ediție. De îndată ce înregistrarea utilizatorului este finalizată, CAL-ul utilizatorului nu mai poate fi transferat unui alt utilizator. În principiu, este de asemenea imposibil să se schimbe tipul de CAL și să se utilizeze CAL de utilizator ca CAL de dispozitiv.

Aceste prevederi privind CAL-urile de utilizator prevăzute în Microsoft Licence Management sunt menite să prevină accesul neautorizat la Windows Server 2012 R2, ceea ce oferă companiilor o mai mare protecție a datelor și securitate în comunicare, deoarece serviciile și datele serverului nu pot fi accesate fără CAL-ul de utilizator.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator utilizate pentru Microsoft Windows Server 2012 R2

Tipul de licență de acces al clientului care oferă o mai mare flexibilitate și care este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru o companie se stabilește de la caz la caz. Pe lângă numărul de angajați licențiați care accesează Windows Server, este important și numărul de dispozitive finale utilizate: de îndată ce majoritatea utilizatorilor accesează Windows Server 2012 R2 prin intermediul unor dispozitive finale diferite și local, independent, licențierea cu CAL-uri de utilizator oferă mai multe avantaje.

Cel mai bun punct de plecare pentru alegerea tipului de CAL este, prin urmare, o cunoaștere exactă a proceselor tipice ale companiei atunci când utilizează Windows Server 2012 R2. În situația de exemplu descrisă mai sus, licențierea cu CAL de utilizator este mai favorabilă pentru companie decât licențierea cu CAL de dispozitiv, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți.

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 ca software utilizat în magazinul online Wiresoft

În magazinul online Wiresoft sunt disponibile CAL-uri de utilizator ca software folosit pentru Windows Server 2012 R2 la un preț de doar o licență - în acest caz nu se aplică reglementările Microsoft valabile în alte condiții privind scalarea licențelor; în rest, software-ul folosit nu oferă nicio diferență sub formă de dezavantaje sau restricții față de licențele noi - și asta pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza.

De unde provine software-ul utilizat de Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 R2?

Licențele CAL de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 R2 oferite de Wiresoft sunt licențe originale din programul de licențiere Microsoft; ca atare, acestea au făcut parte dintr-o licență în volum de utilizator pentru Windows Server 2012 R2 care a fost achiziționată de o companie și apoi vândută către Wiresoft. Licențele de volum întregi au fost astfel împărțite în licențe individuale, iar CAL-urile individuale de utilizator rezultate sunt denumite software utilizat, dar pot fi utilizate ca o licență nouă pentru accesul la Windows Server 2012 R2, deoarece pot fi utilizate din nou pentru înregistrare, deoarece nu diferă de licențele noi nici prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea lor, nici în ceea ce privește perioada de utilizare.

Securitatea cumpărătorului cu CAL-uri de utilizator utilizate pentru Windows Server 2012 R2

Oferta de software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 R2 de la Wiresoft oferă clienților siguranță la licențierea Windows Server 2012 R2! Prin urmare, CAL-urile pentru utilizatori folosiți oferă siguranța obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare instantanee după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 R2?

Atunci când cumpără CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 R2, precum și atunci când le utilizează, clienții Wiresoft pot fi siguri că nu încalcă nicio reglementare legală. CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 R2 - precum și alte licențe de acces client disponibile în Wiresoft Shop - provin din inventarul de licențe al companiilor. Prin urmare, atunci când se comercializează CAL-uri de utilizator folosite, se aplică jurisprudența valabilă, care permite în mod expres atât vânzarea, cât și cumpărarea și utilizarea CAL-urilor de utilizator Microsoft folosite; acest lucru a fost confirmat în mod clar de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești. Software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit aici, datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Avantajele CAL-urilor de utilizator utilizate pentru Windows Server 2012 R2, pe scurt

Software-ul folosit de la Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 R2 nu numai că are un preț rezonabil, dar este încă disponibil aici, în magazin, în comparație cu oferta CAL a majorității furnizorilor de software, chiar dacă nu este o versiune curentă - aceste avantaje se aplică și la alte licențe de acces client și licențe de server Microsoft ca software folosit.

În plus, licențierea cu CAL-uri de utilizator utilizat elimină împărțirea pe niveluri, adesea obișnuită, astfel încât puteți acorda licențe personalizate pentru numărul exact de dispozitive finale din compania dumneavoastră, în funcție de utilizarea reală a serviciilor Windows Server.

CAL-urile folosite de la Wiresoft oferă posibilitatea practică de a suplimenta, de asemenea, inventarele de software mai vechi, deoarece oferta este disponibilă atât pentru versiunile de software actuale, cât și pentru cele mai vechi; acest lucru înseamnă că pot fi evitate problemele de compatibilitate, cum ar fi cele care ar putea fi cauzate de utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software, ceea ce reduce, de asemenea, costurile de achiziție de hardware nou.

În plus față de CAL-urile de utilizator pentru edițiile Windows Server 2012 R2, puteți găsi, de asemenea, CAL-urile de dispozitiv corespunzătoare ca software utilizat în magazinul de software Wiresoft. În plus, oferta Wiresoft de software folosit pentru software Microsoft include și alte programe - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre User CALs pentru MS Windows Server 2012 R2 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii