Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard În cadrul unei companii, canalele de comunicare trebuie să fie flexibile, clare, transparente și eficiente din punct de vedere al costurilor. Windows Exchange Server 2010 vă sprijină în acest sens...
765,90 RON *

Microsoft Exchange Server 2010: O bază solidă pentru comunicațiile de afaceri

Introducere în Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 a reprezentat un punct de cotitură în dezvoltarea soluțiilor de mesagerie de întreprindere, introducând numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește eficiența, capacitatea de gestionare și experiența utilizatorului. Fiind o platformă robustă și matură, Exchange 2010 continuă să sprijine numeroase organizații din întreaga lume.

Ce noutăți aduce Exchange Server 2010

Odată cu introducerea Exchange Server 2010 au apărut caracteristici importante, cum ar fi Grupurile de disponibilitate a bazelor de date (DAG) pentru îmbunătățirea disponibilității ridicate și a capacităților de recuperare, precum și noi caracteristici de conformitate și de arhivare, care sunt foarte benefice pentru organizațiile din industriile reglementate.

Principalele caracteristici ale Exchange Server 2010

Experiență îmbunătățită a utilizatorului

Exchange Server 2010 a adus o versiune optimizată a Outlook Web App (OWA), care a oferit o experiență mai bogată de navigare web, incluzând pentru prima dată funcții premium pentru Internet Explorer, Firefox și Safari.

Colaborare îmbunătățită

Prin integrarea SharePoint și Office Web Apps, Exchange 2010 a îmbunătățit capacitatea utilizatorilor de a colabora, partaja și edita documente în cadrul OWA.

Securitate și conformitate îmbunătățite

Exchange Server 2010 a consolidat caracteristicile de securitate și conformitate cu posibilitatea de a implementa politici de prevenire a pierderii de date și opțiuni mai ușoare de e-discovery.

Controlul accesului bazat pe roluri (RBAC)

Cu RBAC, administratorii au putut configura controale de acces bine puse la punct, ceea ce a dus la o mai bună securitate internă și la reducerea la minimum a erorilor.

Disponibilitate și recuperare în caz de dezastru îmbunătățite

Introducerea grupurilor de disponibilitate a bazelor de date a oferit o soluție simplă pentru a menține bazele de date cu disponibilitate ridicată și pentru a minimiza timpii de nefuncționare în cazul unei defecțiuni a serverului.

Backup și recuperare simplificate

Datorită noii arhitecturi, multe procese de backup și recuperare au putut fi simplificate sau chiar eliminate, ceea ce a simplificat administrarea și a redus costul total de proprietate.

Sustenabilitatea Exchange Server 2010

Suport continuu

Chiar dacă sunt disponibile versiuni mai noi ale Exchange Server, Exchange 2010 este încă apreciat și utilizat în multe organizații datorită stabilității și fiabilității sale.

Platformă pentru viitor

Pentru organizațiile care doresc o migrare etapizată sau o abordare hibridă cu servicii cloud, Exchange Server 2010 poate servi ca punct de plecare stabil.

Microsoft Exchange Server 2010 s-a impus ca o soluție de comunicare fiabilă și funcțională, care îndeplinește și astăzi cerințele multor companii. Acest text de categorie vă oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra caracteristicilor, beneficiilor și relevanței continue a Exchange Server 2010 în peisajul tehnologic actual.

Categorii