Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server for Small and Business 2008 Pentru Windows: Cumpărați SQL Server for Small Business 2008 Aveți o mică afacere care funcționează pe sistemul de operare Windows? Cumpărați SQL Server for Small Business 2008 și faceți...
1.024,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Windows Köp SQL Server: Version 2008 Workgroup Letar du efter en tillförlitlig och säker plattform för hantering och rapportering för ditt företag? Köp Microsoft SQL Server för Windows i version 2008...
2.054,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise cumpărațiWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Sunteți în căutarea unui sistem bun de gestionare a bazelor de date pentru afacerea dumneavoastră și lucrați cu sistemul de operare...
8.870,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 Cumpărați SQL Server 2008 Standard R2 pentru Windows Cumpărați Windows SQL Server de la Microsoft în versiunea 2008 Standard R2 pentru compania dumneavoastră și creați noi structuri pentru munca...
1.024,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Cumpărați Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 ieftin Pentru a lucra eficient într-o companie, trebuie să existe un sistem bun de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia atât sarcinile...
2.054,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Cumpărați Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 pentru Windows Folosiți sistemul de operare Windows în compania dumneavoastră și doriți să cumpărați SQL Server? Atunci veți găsi aici o opțiune...
8.871,90 RON *

Microsoft SQL Server 2008 și 2008 R2 - cu soluții BI self-service complete

Cu SQL Server 2018 sau cu versiunea succesoare SQL 2008 R2, atât companiile, cât și utilizatorii individuali primesc o soluție de baze de date puternică pentru a face disponibile toate datele relevante oriunde și în orice moment - atât pentru aplicații locale, cât și pentru site-uri web. Datorită scalabilității sale ridicate, SQL Server 2008 îndeplinește, de asemenea, cerințele organizațiilor și companiilor mari pentru o utilizare pe scară largă. De asemenea, funcțiile integrate de depozit de date și de inteligență comercială permit o integrare cuprinzătoare a datelor - pentru analize diferențiate, precum și pentru modele predictive și rapoarte. Dezvoltatorii au la dispoziție mai multe opțiuni atunci când utilizează aceste versiuni SQL Server cu PHP, ASP, precum și cu Windows.

Soluția funcțională BI de la Microsoft se bazează pe cei 3 piloni ai depozitelor de date (DWH), data mining și procesarea analitică online (OLAP), care sunt completate de diverse specificații de analiză și vizualizări practice. În SQL Server 2008 R2, funcțiile de business intelligence sunt îmbunătățite și mai mult prin Power Pivot, Report Builder și alte instrumente de performanță optimizate pentru OLAP.

Prelucrarea datelor între platforme este susținută de integrarea perfectă a Visual Studio și ASP.NET. Acest lucru vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a obține un avantaj competitiv decisiv față de concurență.

Serviciile tipice ale SQL Server 2008 includ

 • Servicii de raportare
 • Servicii de analiză
 • Servicii de integrare
 • SQL Server Data Tools (SSDT) și
 • Open Database Connectivity (ODBC) cu legătura și încorporarea obiectelor (OLEDB)

Versiunea 2008 a SQL Server oferă, de asemenea, mai multe îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea: Funcțiile de criptare puternică și transparentă a datelor, cum ar fi Transparent Data Encryption, protejează datele împotriva pierderii sau furtului, protejând atât tabelele de date, cât și fișierele jurnal de accesul neautorizat. Aceste caracteristici sunt completate de un nou sistem de monitorizare cu autentificare puternică a utilizatorilor, în care datele utilizatorilor pot fi stocate în SQL Server sau Active Directory.

Administratorii vor aprecia, de asemenea, multe funcții și caracteristici noi în SQL Server 2008. În special, SQL Server Management Studio (SSMS): acesta oferă un mediu integrat pentru dezvoltarea, precum și pentru configurarea și administrarea componentelor individuale ale SQL Server. SSMS este susținut de Visual Studio, astfel încât instrumentele grafice disponibile permit și o prezentare deosebit de clară.

La Wiresoft veți găsi nu numai SQL Server 2008, ci și versiunea succesoare SQL Server 2008 R2 în diferite ediții - printre acestea se numără cu siguranță soluția SQL Server cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Deja versiunea 2008 acoperă multe aplicații de Business Intelligence ale companiilor mai mici. Iar cu o ediție 2008 R2, companiile mai mari au la dispoziție și un produs server deosebit de puternic, care se poate adapta în mod flexibil datorită scalabilității funcțiilor sale.

SQL Server 2008 R2 - și mai mult Business Intelligence pentru compania dvs

Comparativ cu predecesorul său, versiunea SQL 2008 R2 aduce în primul rând îmbunătățiri în funcțiile BI, pentru a oferi un suport și mai bun pentru SharePoint 2010 și Office 2010 în special. Cel mai important obiectiv rămâne în continuare furnizarea de soluții BI complete de tip self-service în companii, pentru a răspunde cerințelor tot mai complexe privind analiza și furnizarea de date. SQL Server 2008 R2 oferă, de asemenea, o conectivitate îmbunătățită între SQL Azure Server și instrumentele BI individuale. Platforma BI extrem de scalabilă a SQL Server 2008 R2 include următoarele servicii, care conțin funcții îmbunătățite, precum și caracteristici noi:

 • Servicii de analiză (SSAS)
 • Servicii de integrare (SSIS)
 • Servicii de raportare (SSRS)
 • Servicii de date principale (MDS)
 • Data Mining și Data Warehousing
 • Service Broker
 • StreamInsight
 • Report Builder V3.0

Mai jos veți găsi informații suplimentare despre funcțiile individuale de Business Intelligence pentru SQL Server 2008 R2.

SSAS pentru SQL Server 2008 R2

Serviciile de analiză reprezintă baza tuturor rapoartelor, precum și a analizelor OLAP și a extragerii de date. SSAS oferă o vedere integrată și uniformă a tuturor datelor de afaceri. Completate de procesarea analitică online (OLAP), acestea pot fi analizate din diferite aspecte - cum ar fi ierarhiile, dimensiunile și drill-downs sau drill-up - și afișate sub forma unui cub.

În acest scop, PowerPivot pentru Excel 2010 este disponibil și ca un add-in pentru SSAS în legătură cu suita Office 2010. Acest lucru înseamnă că și cantități mari de date pot fi importate din depozitul de date și analizate. Pe lângă diverse optimizări, PowerPivot conține, de asemenea, îmbunătățiri funcționale, cum ar fi căutarea de câmpuri pentru nume și seturi numite, care este acceptată. De asemenea, pot fi recunoscute relațiile dintre tabelele fără legătură dintr-un tabel pivot. Aceste analize și rapoarte PowerPivot pot fi puse la dispoziția celorlalți angajați prin intermediul bibliotecilor de documente SharePoint și pot fi actualizate continuu.

Servicii de integrare (SSIS)

Serviciile de integrare SQL Server (SSIS), cunoscute deja din versiunile anterioare ale SQL Server, sunt disponibile și în versiunea SQL 2008 R2. Acestea formează cele trei pietre de temelie pentru toate aplicațiile de business intelligence din companii: Integrarea, analiza și raportarea datelor. De asemenea, acestea reprezintă baza pentru toate procesele ETL (Extract, Transform and Load) și oferă un repertoriu larg de caracteristici pentru depozitele de date.

Servicii de raportare (SSRS)

Serviciile practice de raportare SQL Server Reporting Services oferă câteva funcții interesante, în special pentru câmpurile de text: De exemplu, acestea pot fi rotite cu 270 de grade, iar pauzele de pagină în cadrul intervalelor de date tablix și grupurilor etc. extind opțiunile de aspect la crearea rapoartelor.

Servicii de date principale (MDS)

Serviciile de date principale reprezintă o inovație în SQL Server 2008 R2. Acestea permit acum gestionarea centralizată a datelor, făcându-le în același timp disponibile pentru diferite aplicații. Acest lucru include gestionarea și protecția produselor, precum și a datelor despre clienți și conturi în cadrul tranzacțiilor.

Extragerea și depozitarea datelor

În domeniul depozitării de date, performanța îmbunătățită din SQL Server 2008 permite o integrare mai rapidă a datelor în depozitul de date. Aceasta include, de asemenea, administrarea și performanța optimizată, în special a tabelelor mari partiționate.

Service Broker

Cu Service Broker, dezvoltatorii pot implementa funcții native de mesagerie asincronă în SQL Server. Acest lucru face posibilă distribuirea sarcinilor de lucru între mai multe baze de date fără o programare complicată. În SQL Server 2008 R2, Service Broker primește, printre altele, funcții de instruire îmbunătățite la gestionarea mesajelor neprocesabile într-o coadă de așteptare, care sprijină, de asemenea, comunicarea între diferite baze de date.

StreamInsight pentru SQL Server 2008 R2

Odată cu StreamInsight, versiunea SQL Server 2008 R2 dispune și de tehnologia CEP (Complex Event Processing). StreamInsight permite monitorizarea, procesarea și controlul continuu al fluxurilor de date în timp real. Această tehnologie este utilizată în special în comerțul electronic pentru procesarea informațiilor despre cardurile de credit, în logistică, precum și pentru monitorizarea rețelelor.

Report Builder V3.0

Report Builder V3.0 este, de asemenea, o caracteristică nouă a SQL Server 2008 R2. Prin intermediul memoriei cache, aceasta permite afișarea mai rapidă a rapoartelor și a graficelor. Anumite zone ale rapoartelor pot fi publicate ca și conținut web prin intermediul SharePoint. În plus, noile tipuri de date din sistemele de geoinformații permit reprezentări vii prin intermediul hărților geografice.

Funcțiile de administrator în Microsoft SQL Server 2008 R2

Administratorii vor aprecia, de asemenea, numeroasele asistenți, depozite și funcții din SQL Server 2008 R2, deoarece acestea nu numai că facilitează și simplifică efortul administrativ, dar și implementarea cerințelor specializate, precum și respectarea acordurilor de nivel de servicii (SLA). În plus, SQL 2008 R2 oferă, de asemenea, un suport îmbunătățit pentru PowerShell 2.x.

SQL Server Management Studio oferă, de asemenea, funcții eficiente pentru administrarea SQL Server 2008 R. Exploratorul de obiecte integrat colectează informații relevante de la toate serverele înregistrate, iar noul tablou de bord permite o prezentare clară a diverșilor parametri ai serverului și bazei de date.

Modelul de licențiere Microsoft pentru versiunile SQL Server 2008 / R2

Licențierea versiunii SQL Server 2008, precum și a versiunii 2008 R2 oferă două opțiuni, acestea fiind disponibile în funcție de ediția respectivă.

Sunt disponibile următoarele modele de licențiere a software-ului:

 • Per procesor - În funcție de numărul de procesoare fizice și virtuale utilizate în mediul sistemului de operare în care rulează instanțele acestui software de server.
 • Server/Client Access License (CAL) - Pe baza numărului de instanțe care rulează acest software de server PLUS numărul de dispozitive și utilizatori care accesează instanțele și caracteristicile acestui software de server.

Licențiere pentru SQL Server 2008 și SQL Server 2008 R2

Pentru versiunea SQL Server 2008, Microsoft permite 1 instanță virtuală a bazei de date per CPU (virtual) pentru fiecare dintre edițiile Workgroup și Standard, precum și SBS disponibile la Wiresoft. În ediția Enterprise, virtualizarea nu este limitată, întotdeauna cu condiția să achiziționați numărul corespunzător de licențe pentru toate procesoarele.

În versiunea SQL 2008 R2, pentru ediția Enterprise se aplică o limită de 4 servere virtuale.

Prezentare generală a edițiilor Microsoft SQL Server 2008 disponibile la Wiresoft

La Wiresoft veți găsi licențe software pentru SQL Server 2008, precum și pentru versiunea SQL Server 2008 R2. După cum s-a menționat deja, această versiune diferă în unele funcții de versiunea 2008. Următoarele ediții ale acestor două versiuni SQL pot fi achiziționate de la noi:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Workgroup R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 Workgroup
 • SQL Server For Small Business 2008 (SBS)

Versiuni Microsoft SQL Server 2008 cu Wiresoft la un preț rezonabil

La Wiresoft găsiți licențe de server originale ale versiunilor și edițiilor Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard , Enterprise, Workgroup, precum și Small Business la un preț final deosebit de avantajos. Beneficiați de condițiile speciale pe care Wiresoft vi le acordă nu numai pentru acestea, ci și pentru alte licențe software: Toate produsele Microsoft disponibile la noi sunt licențe unice nefolosite de la companii europene, care au fost achiziționate absolut legal de către acestea: Conform unei hotărâri a Curții Europene de Justiție, achiziționarea și revânzarea produselor software, licențe de server sau CAL, este absolut legală. Prin urmare, produsele noastre de licență sunt toate 100% utilizabile, deoarece au fost, de asemenea, verificate cu atenție de către noi în ceea ce privește autenticitatea lor. Numeroși clienți se încred în mod regulat în avantajele ofertei favorabile de licențiere de la Wiresoft. Aveți întrebări cu privire la licențierea individuală cu o ediție Microsoft SQL Server 2008 Edition? Atunci nu ezitați să ne contactați.