Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Cumpărați Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 pentru Windows Folosiți sistemul de operare Windows în compania dumneavoastră și doriți să cumpărați SQL Server? Atunci veți găsi aici o opțiune...
9.856,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Cumpărați Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 ieftin Pentru a lucra eficient într-o companie, trebuie să existe un sistem bun de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia atât sarcinile...
2.281,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 Cumpărați SQL Server 2008 Standard R2 pentru Windows Cumpărați Windows SQL Server de la Microsoft în versiunea 2008 Standard R2 pentru compania dumneavoastră și creați noi structuri pentru munca...
1.137,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise cumpărațiWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Sunteți în căutarea unui sistem bun de gestionare a bazelor de date pentru afacerea dumneavoastră și lucrați cu sistemul de operare...
9.855,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Windows Köp SQL Server: Version 2008 Workgroup Letar du efter en tillförlitlig och säker plattform för hantering och rapportering för ditt företag? Köp Microsoft SQL Server för Windows i version 2008...
2.281,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server for Small and Business 2008 Pentru Windows: Cumpărați SQL Server for Small Business 2008 Aveți o mică afacere care funcționează pe sistemul de operare Windows? Cumpărați SQL Server for Small Business 2008 și faceți...
1.137,90 RON *

SQL Server 2008 R2 - și mai mult Business Intelligence pentru compania dumneavoastră

În comparație cu predecesorul său, versiunea SQL 2008 R2 aduce în primul rând îmbunătățiri la nivelul funcțiilor BI pentru a sprijini și mai bine SharePoint 2010 și Office 2010. Cel mai important obiectiv rămâne în continuare furnizarea de soluții BI complete de tip self-service în companii, pentru a răspunde cerințelor tot mai complexe privind analiza și furnizarea de date. SQL Server 2008 R2 oferă, de asemenea, o conectivitate îmbunătățită între SQL Azure Server și instrumentele BI individuale. Platforma BI foarte scalabilă a SQL Server 2008 R2 include următoarele servicii, care conțin funcții îmbunătățite, precum și caracteristici noi:

 • Servicii de analiză (SSAS)
 • Servicii de integrare (SSIS)
 • Servicii de raportare (SSRS)
 • Servicii de date principale (MDS)
 • Data Mining și Data Warehousing
 • Broker de servicii
 • StreamInsight
 • Constructor de rapoarte V3.0

Mai jos veți găsi informații suplimentare despre funcțiile individuale de Business Intelligence pentru SQL Server 2008 R2.

SSAS pentru SQL Server 2008 R2

Serviciile de analiză reprezintă baza tuturor rapoartelor, precum și a analizelor OLAP și a extragerii de date. SSAS oferă o vizualizare integrată și uniformă a tuturor datelor de afaceri. Completate de procesarea analitică online (OLAP), acestea pot fi analizate din diferite puncte de vedere - cum ar fi ierarhiile, dimensiunile și drill-downs sau drill-up - și afișate sub formă de cub.

În acest scop, PowerPivot pentru Excel 2010 este, de asemenea, disponibil ca un add-in pentru SSAS în legătură cu Office Suite 2010. Acest lucru înseamnă că și cantități mari de date pot fi importate din depozitul de date și analizate. Pe lângă diverse optimizări, PowerPivot conține, de asemenea, îmbunătățiri funcționale, cum ar fi căutarea câmpurilor pentru nume și seturi numite. Relațiile dintre tabelele care nu au legătură între ele într-un tabel pivot pot fi, de asemenea, recunoscute. Aceste analize și rapoarte PowerPivot pot fi puse la dispoziția celorlalți angajați prin intermediul bibliotecilor de documente SharePoint și pot fi actualizate continuu.

Servicii de integrare (SSIS)

Serviciile de integrare SQL Server Integration Services (SSIS), deja cunoscute din versiunile anterioare ale SQL Server, sunt disponibile și în versiunea SQL 2008 R2. Acestea formează cele trei pietre de temelie pentru toate aplicațiile de business intelligence din companii: Integrarea, analiza și raportarea datelor. De asemenea, acestea reprezintă baza pentru toate procesele ETL (Extract, Transform and Load) și oferă un repertoriu larg de caracteristici pentru depozitele de date.

Servicii de raportare (SSRS)

Serviciile practice de raportare SQL Server oferă câteva funcții interesante, în special pentru câmpurile de text: De exemplu, acestea pot fi rotite la 270 de grade, iar pauzele de pagină în cadrul intervalelor de date tablix și al grupurilor etc. extind opțiunile de prezentare la crearea rapoartelor.

Servicii de date principale (MDS)

Serviciile de date principale sunt o caracteristică nouă în SQL Server 2008 R2. Acestea permit acum gestionarea centralizată a datelor, punându-le în același timp la dispoziția diferitelor aplicații. Aceasta include gestionarea și protecția produselor, precum și a datelor privind clienții și conturile în cadrul tranzacțiilor.

Data Mining și Data Warehousing

În domeniul depozitării datelor, performanța îmbunătățită din SQL Server 2008 permite o integrare mai rapidă a datelor în depozitul de date. Acest lucru include, de asemenea, administrarea și performanța optimizată, în special a tabelelor partiționate mari.

Broker de servicii

Cu Service Broker, dezvoltatorii pot implementa funcții de mesagerie asincronă nativă în SQL Server. Acest lucru face posibilă distribuirea sarcinilor de lucru între mai multe baze de date fără o programare complicată. În SQL Server 2008 R2, Service Broker primește, printre altele, funcții de instruire îmbunătățite atunci când gestionează mesajele neprocesabile într-o coadă, care sprijină, de asemenea, comunicarea între diferite baze de date.

StreamInsight pentru SQL Server 2008 R2

Odată cu StreamInsight, versiunea SQL Server 2008 R2 dispune, de asemenea, de tehnologia CEP (Complex Event Processing). StreamInsight permite monitorizarea, procesarea și controlul continuu al fluxurilor de date în timp real. Această tehnologie este utilizată în special în comerțul electronic pentru procesarea informațiilor despre cărțile de credit, în logistică, precum și pentru monitorizarea rețelelor.

Constructor de rapoarte V3.0

Report Builder V3.0 este, de asemenea, o caracteristică nouă a SQL Server 2008 R2. Prin intermediul memoriei cache, aceasta permite afișarea mai rapidă a rapoartelor și a graficelor. Anumite zone ale rapoartelor pot fi publicate sub formă de conținut web prin intermediul SharePoint. În plus, noile tipuri de date din sistemele de geoinformații permit reprezentări vii prin intermediul hărților geografice.

Funcțiile de administrator în Microsoft SQL Server 2008 R2

Administratorii vor aprecia, de asemenea, numeroasele asistenți, depozite și funcții ale SQL Server 2008 R2, deoarece acestea nu numai că facilitează și simplifică efortul de administrare, dar și implementarea cerințelor specializate, precum și respectarea acordurilor de nivel de servicii (SLA). În plus, SQL 2008 R2 oferă, de asemenea, un suport îmbunătățit pentru PowerShell 2.x.

SQL Server Management Studio oferă, de asemenea, funcții eficiente pentru administrarea SQL Server 2008 R. Exploratorul de obiecte integrat colectează informații relevante de la toate serverele înregistrate, iar noul tablou de bord permite o prezentare clară a diverșilor parametri ai serverului și ai bazei de date.

Modelul de licențiere Microsoft pentru versiunile SQL Server 2008 / R2

Licențierea SQL Server 2008, precum și a versiunii 2008 R2 oferă două opțiuni, acestea fiind disponibile în funcție de ediția respectivă.

Sunt disponibile următoarele modele de licențiere a software-ului:

 • Per procesor - Pe baza numărului de procesoare fizice și virtuale utilizate în mediul sistemului de operare în care rulează instanțele acestui software de server.
 • Licență de acces server/client (CAL) - Pe baza numărului de instanțe care rulează software-ul server PLUS numărul de dispozitive și utilizatori care accesează instanțele și caracteristicile software-ului server.

Licențiere pentru SQL Server 2008 și SQL Server 2008 R2

Pentru versiunea SQL Server 2008Microsoft permite 1 instanță virtuală a bazei de date per CPU (virtual) pentru fiecare dintre edițiile Workgroup și Standard, precum și SBS disponibile la Wiresoft. În ediția Enterprise Edition, virtualizarea nu este limitată, cu condiția să achiziționați întotdeauna numărul corespunzător de licențe pentru toate procesoarele.

În versiunea SQL 2008 R2, se aplică o limită de 4 servere virtuale pentru ediția Enterprise Edition.

Prezentare generală a edițiilor de Microsoft SQL Server 2008 disponibile la Wiresoft

La Wiresoft veți găsi licențe software pentru SQL Server 2008, precum și pentru versiunea SQL Server 2008 R2. După cum s-a menționat deja, această versiune diferă în unele funcții de versiunea 2008. Următoarele ediții ale acestor două versiuni SQL sunt disponibile pentru achiziționare de la noi:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Workgroup R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 Workgroup
 • SQL Server pentru Small Business 2008 (SBS)

Microsoft SQL Server 2008 Versiuni cu Wiresoft la un preț rezonabil

La Wiresoft găsiți licențe originale de server pentru versiunile și edițiile Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard, Enterprise, Workgroup, precum și Small Business la un preț final deosebit de avantajos. Beneficiați de condițiile speciale pe care Wiresoft vi le acordă nu numai pentru acestea, ci și pentru alte licențe de software: Toate produsele Microsoft disponibile la noi sunt licențe unice neutilizate de la companii europene, care au fost achiziționate în mod absolut legal de către acestea: Conform unei hotărâri a Curții Europene de Justiție, achiziționarea și revânzarea de produse software, licențe de server sau CAL, este absolut legală. Prin urmare, toate produsele noastre de licență sunt 100% utilizabile, deoarece au fost verificate cu atenție de către noi pentru autenticitatea lor. Mulți clienți se încred în mod regulat în avantajele ofertei de licențiere avantajoase a Wiresoft. Aveți întrebări despre licențierea dvs. individuală cu Microsoft SQL Server 2008 Edition? Apoi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.