Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Închideți filtrul
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!

Ce este inclus în VMware vCloud Suite?

Pachetul de soluții VMware vCloud conține VMware vSphere pentru virtualizarea serverelor, inclusiv vSphere Enterprise Plus hypervisor, precum și VMware vRealize Suite Hybrid Cloud Management Platform - cu următoarele componente:

 • VMware vRealize Automatizare: pentru infrastructuri orientate pe politici, provizionarea aplicațiilor și gestionarea ciclului de viață pentru mediile fizice, virtuale și publiceCloud
 • VMware vRealize Operațiuni: cu gestionarea inteligentă a performanței, capacității și configurației, în special pentru mediile care conțin componente de la diferiți furnizori  
 • VMware vRealize Business pentru Cloud: pentru măsurarea automată a utilizării aplicațiilor, precum și pentru calcularea și facturarea prețurilor serviciilor în infrastructuri virtualizate care conțin componente de la mai mulți furnizori

Principalele beneficii ale suitei vCloud

vCloud Suite ajută organizațiile să aprovizioneze resursele IT prin automatizare și politici predefinite, fără a compromite opțiunile de guvernanță și control. Disponibilitatea mai rapidă a Services oferă o mai mare flexibilitate și agilitate, de care beneficiază nu numai dezvoltatorii, ci și anumite unități de afaceri:

 • Integrarea cloud-urilor private și publice pentru a furniza și gestiona infrastructura și resursele aplicațiilor prin intermediul unui hibridCloud.
 • Infrastructura definită prin software, inclusiv furnizarea automată a resurselor IT centraleServices, duce la o mai mare agilitate în furnizarea de resurse către utilizatorii finali.
 • Eficiență sporită: Cu funcții precum plasarea inteligentă a sarcinilor de lucru și suportul pentru alte operațiuni avansate, organizațiile pot reduce costurile IT, crescând în același timp performanța și scalabilitatea.
 • Opțiuni pentru dezvoltatori: Dezvoltatorii pot valorifica resursele pentru dezvoltarea de aplicații prin intermediul unui catalog, CLI sau API-uri deschise.

VMware vCloud Suite - ediții și caracteristici

VMware vCloud Suite este disponibilă în trei ediții diferite, cu diferite niveluri de performanță: Standard, Advance și Enterprise. Fiecare ediție conține hipervizorul ușor de utilizat vSphere Enterprise Plus hypervisor, cu performanțe și disponibilitate îmbunătățite pentru mai multă transparență. Edițiile diferă în ceea ce privește aplicația integrată VMware vRealize Suite Edition și alte funcții.

vCloud Standard Ediție

Standard Edition sprijină managementul inteligent al operațiunilor în companiile care doresc să îmbunătățească disponibilitatea și performanța aplicațiilor prin funcții de analiză predictivă, inclusiv funcții de notificare inteligentă.

Acesta oferă:

 • vRealize Business pentru Cloud Standard - pentru compararea costului grupurilor de mașini virtuale din mediul privat Cloud cu grupuri similare din mediul public Cloud
 • Log Insight - cu funcții de analiză scalabile pentru infrastructuri și aplicații, inclusiv depanare rapidă
 • vRealize Operations Advanced (vROps) - platforma pentru gestionarea automatizată a operațiunilor IT în mediile private, hibride și multi-Cloud

vCloud Ediție avansată

Ediția Advanced Edition include toate caracteristicile și Services ale ediției Standard, plus că ajută organizațiile prin creșterea agilității, a productivității și a eficienței IT-ului lor cu următoarea componentă:

 • vRealize Automatizare Enterprise - pentru furnizarea de cloud-uri în regim de autoservire, automatizare multi-Cloud cu guvernanță și gestionare și asigurare a infrastructurii bazate pe DevOps, inclusiv politici și control unificate

Pentru Standard Edition și Advanced Edition, există, de asemenea, opțiunea de a adăuga VMware vRealize Operations ca supliment. De asemenea, VMware NSX - platforma pentru virtualizarea și securitatea rețelei - este disponibilă ca o componentă opțională.

vCloud Enterprise Ediție

Ediția Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune a suitei vCloud. Pe lângă funcțiile celorlalte două ediții, aceasta conține opțiuni Cloud pentru dezvoltatorii din companiile care mențin inițiative DevOps; acestea includ, printre altele, furnizarea și gestionarea automată a unor stive complete de aplicații. În special, setul de caracteristici Enterprise include următoarea componentă:

 • vRealize Automation Enterprise (vRA) - platforma de automatizare a infrastructurii, puternică și ușor de utilizat, pentru a oferi cloud-uri de tip self-service și diverse capabilități, inclusiv politici coerente pentru automatizarea DevOps bazată pe mai multeCloud. vRA crește eficiența și productivitatea companiilor IT și le pregătește pentru provocările viitoare prin accelerarea timpului de lansare pe piață, utilizare ridicată, securitate și control. vRealize consolidează infrastructura prin gestionarea nativă a conformității, măsuri de protecție flexibile și remedierea imediată a vulnerabilităților. De asemenea, oferă asistență completă prin gestionarea automată a operațiunilor IT pe o platformă unificată și transparentă și prin monitorizarea eficientă a aplicațiilor și a bazelor de date în medii private, hibride și multiCloud.

VMware vCloud Suite - Licențiere

Fiecare VMware vCloud Suite Edition este licențiat Pro CPU. În plus, multe componente ale suitei vCloud sunt disponibile și ca produse de sine stătătoare, acestea fiind apoi licențiate Pro mașină virtuală. Vă rugăm să rețineți următoarele: De îndată ce aceste componente sunt achiziționate prin intermediul vCloud Suite, ele sunt, de asemenea, licențiate în consecință Pro CPU.

Toate componentele incluse într-o ediție vCloud sunt activate cu o singură cheie de licență. De exemplu, cheia de licență pentru vCloud Standard Edition se aplică tuturor activelor care o rulează - cum ar fi gazdele ESXi, vCloud Automation Center și vCloud Director. Astfel, toate mașinile virtuale care rulează pe un procesor licențiat cu această ediție pot utiliza toate componentele incluse în acea ediție.

Orice număr de mașini virtuale poate fi rulat pe un procesor licențiat cu una dintre edițiile vCloud. Cu toate acestea, în cazul în care mașinile virtuale urmează să fie rulate pe unități centrale de procesare care nu sunt licențiate pentru o suită vCloud, sunt necesare licențe individuale suplimentare pentru produsele VMware care urmează să fie utilizate.