Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard oferă o platformă centrală pentru Management a mediului VMware. Acesta oferă un site Management simplificat pentru mediile vSphere, performanță și scalabilitate îmbunătățite și securitate sporită. Cu...
22.279,90 RON *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard pentru gestionarea infrastructurilor virtuale vCenter Server 8 Standard este un instrument de bază puternic pentru gestionarea unei infrastructuri bazate pe vSphere și a mediului acesteia. Software-ul...
28.017,90 RON *
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Sunteți în căutarea unei soluții de virtualizare fiabile, accesibile și ușor de utilizat? Atunci VMware vCenter Server 7 Foundation este pentru dumneavoastră. Acest software este perfect pentru întreprinderile mici care doresc să profite...
5.449,90 RON *

Ce caracteristici oferă vCenter Server 7?

vCenter Server 7 oferă atât un control simplu, cât și unul cuprinzător, inclusiv transparență la toate nivelurile, prin gestionarea centralizată a gazdelor virtualizate și a mașinilor virtuale prin intermediul unei singure console. Instrumentele puternice ale vCenter Server simplifică astfel gestionarea eficientă a infrastructurilor vSphere și oferă, de asemenea, opțiuni de control extinse. În plus, migrarea live a volumelor de lucru cu ajutorul vMotion, clonarea completă și migrarea la rece sunt, de asemenea, posibile cu vCenter Server . API-urile de servicii web facilitează, de asemenea, integrarea flexibilă a vCenter Server în software-ul existent de gestionare a sistemului.

Acest lucru oferă unui singur administrator o vizibilitate directă asupra configurației tuturor componentelor cheie ale unei infrastructuri virtuale existente, în timp ce gestionează sute de sarcini de lucru, ceea ce înseamnă mai mult decât dublarea productivității soluției vCenter Server în comparație cu gestionarea infrastructurilor fizice. Deoarece vCenter Server rulează pe Photon OS, patch-urile și actualizările sunt efectuate independent de terți, iar timpul de rezolvare a problemelor poate fi redus cu o licență gratuită pentru Log Insight.

Implementarea fiabilă a infrastructurii virtuale

vCenter Server oferă un management proactiv și automatizat pentru a furniza în mod dinamic noi Services. Resursele pot fi alocate cu eficiență maximă. Resursele pot fi alocate și optimizate cu eficiență maximă. De exemplu, 15 instanțe vCenter Server pot gestiona până la 70.000 de mașini virtuale și 5.000 de gazde. Prin gestionarea dinamică a resurselor, inclusiv alocarea resurselor, vCenter Server distribuie în mod inteligent resursele disponibile către mașinile virtuale. Acest lucru permite atingerea cu ușurință a nivelurilor de servicii în conformitate cu acordurile de nivel de servicii (SLA) pentru aplicațiile critice pentru afaceri.

Scalabilitate și extensibilitate ridicată în sistemul hibrid Cloud

Cu vCenter Server , este posibilă, de asemenea, extinderea fără probleme a mediilor locale la vSphere- la cloud-uri publice bazate pe , cum ar fi VMware Cloud pe AWS - până la 2.000 de gazde și 35.000 de mașini virtuale pot fi gestionate în mod transparent cu o singură instanță vCenter Server - indiferent de versiunea vCenter Server care rulează.

Alte instrumente și funcții ale VMware vCenter Server

Alte caracteristici care pot fi implementate prin intermediul vCenter Server :

 • VMware vSphere vMotion
 • VMware vSphere Programator de resurse distribuite
 • VMware vSphere Înaltă disponibilitate (HA)
 • VMware vSphere Toleranța la erori
 • VMware vRealize Orchestrator pentru crearea de fluxuri de lucru pentru cele mai bune practici
 • VMware vCenter Server Instrument de convergență pentru o migrare mai ușoară
 • vRealize Log Insight pentru vCenter Server în versiunea ușoară oferă o transparență îmbunătățită, precum și vizualizarea tendințelor evenimentelor pentru o rezolvare mai rapidă a problemelor

Principalele beneficii ale VMware vCenter Server 7 dintr-o privire

Ca platformă centrală și extensibilă, VMware vCenter Server oferă următoarele beneficii pentru gestionarea ușoară și automatizată a infrastructurilor virtuale:

 • Implementare ușoară: vCenter Server poate fi implementat ca un dispozitiv virtual preconfigurat în doar câțiva pași.
 • Control centralizat și ușor de utilizat : Cu ajutorul aplicației bazate pe HTML5 vSphere Client vCenter Server întreaga infrastructură vSphere poate fi gestionată din orice browser - în mod receptiv și dintr-o singură locație. Cu un singur clic, utilizatorilor li se pot atribui roluri individuale, pot naviga prin inventarul vCenter Server sau pot furniza noi mașini virtuale.
 • Extinderea vSphere Server prin intermediul arhitecturii plug-in deschise: administratorii IT pot integra și gestiona plug-in-uri de la parteneri certificați VMware în vCenter Server folosind plug-in-urile vSphere Client . SDK-ul plug-in deschis vSphere Client permite implementarea de funcții de backup, securitate a datelor, management al securității, rețea și server direct prin intermediul vCenter Server .
 • Protecție ridicată a instanțelor vCenter Server : vCenter Server Disponibilitate ridicată - protejează dispozitivul vCenter Server și Services corespunzător cu o disponibilitate ridicată nativă și un RTO de mai puțin de 10 minute.
 • Easy Backup: Programatorul integrat VMware pentru copii de rezervă și restaurări simplifică programarea copiilor de rezervă ale dispozitivului vCenter Server , inclusiv gestionarea numărului de copii de rezervă păstrate.
 • Gestionarea unificată a patch-urilor și a actualizărilor: VMware vSphere Update Manager simplifică și accelerează scanarea și aplicarea automată a patch-urilor la gazdele ESXi active. Dispozitivul vCenter Server poate fi, de asemenea, implementat în mod repetabil dintr-un șablon utilizând API-uri RESTful.
 • Securitate și disponibilitate ridicate de la vSphere: Caracteristicile de gestionare automată și proactivă, cum ar fi echilibrarea automată a încărcăturii și fluxurile de lucru de automatizare gata de utilizare, asigură o disponibilitate ridicată.