Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - securitate sporită pentru rețele Windows Server 2022 Standard este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft. Acesta se bazează pe Windows 10 și oferă și mai multă securitate și...
2.851,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Suplimentați în mod flexibil cerințele de licență pentru Windows Server 2022 Standard cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2022 a fost dezvoltată în special...
357,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Completați-vă nevoile de licențiere pentru Windows Server 2022 Datacenter cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Datacenter a Windows Server 2022 este special concepută pentru...
1.926,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - securitate sporită pentru rețelele mari Windows Server 2022 Datacenter este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft, destinat în special companiilor mari. Această versiune a...
16.024,90 RON *

Ediția Standard a Windows Server 2022 oferă deja multor centre de date mai mici funcționalități cuprinzătoare, precum și opțiuni suficiente pentru virtualizarea serviciilor pentru nevoile lor, care sunt completate de o scalabilitate îmbunătățită și de optimizări suplimentare în ceea ce privește performanța - combinate cu funcții de securitate eficiente pentru a proteja în mod fiabil datele și aplicațiile în mediile multi-cloud.

Cu ediția Datacenter Edition a Windows Server 2022, centrele de date mai complexe ale organizațiilor și companiilor mari, în special, au posibilități extinse în ceea ce privește virtualizarea aplicațiilor și a datelor, inclusiv o scalabilitate și mai mare, precum și funcții de securitate suplimentare.

Cele două ediții Windows Server 2022 Standard și Windows Server 2022 Datacenter pot fi găsite în magazinul Wiresoft Software Shop acum ca software folosit - și beneficiază de un preț mai mic decât cel al produsului nou disponibil.

Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante funcționalități ale Windows Server 2022, precum și diferențele dintre edițiile Standard și Datacenter Edition. Pentru informații suplimentare, contactați pur și simplu unul dintre membrii personalului nostru.

Edițiile Windows Server 2022 Standard și Datacenter dintr-o privire

La fel ca predecesorul său, este probabil ca versiunea actuală a sistemului de operare pentru servere Microsoft Windows Server 2022 să se bazeze pe Windows 10 - cu interfața familiară a desktopului, care le permite utilizatorilor să se orienteze cu ușurință și cu toate funcțiile disponibile în locul obișnuit. În plus, aceștia primesc 10 ani de asistență pentru produse de la Microsoft sub formă de suport și actualizări pentru edițiile Microsoft Server 2022.

În Windows Server 2022 Buy, accentul se pune din nou pe domeniile securității și protecției datelor, performanței și virtualizării - pe lângă optimizările fundamentale din ambele ediții. Funcționalitățile disponibile în ediția Standard sunt incluse și în ediția Datacenter și sunt completate sau extinse în această ediție.

Funcții de securitate - Cumpărați Windows Server 2022

Windows Server 2022 oferă securitate pe mai multe niveluri pentru Standard și Datacenter pentru o protecție completă a datelor și serviciilor, inclusiv a disponibilității acestora, de exemplu, cu aceste caracteristici:

 • Practic, TLS 1.3 - cea mai recentă versiune a Transport Layer Security - este activată, precum și HTTPS, pentru a asigura conexiuni sigure atunci când se criptează datele și un canal de comunicare sigur între două puncte finale. Utilizând protocolul HTTPS, Secure DNS și DoH (DNS-over-HTTPS), interogările DNS sunt criptate pentru a preveni manipularea datelor DNS și spionajul.
 • Server Message Block (SMB) utilizează acum în mod automat standardele AES-256-GCM și AES-256-CCM pentru criptarea datelor de îndată ce se stabilește o conexiune cu un alt computer, cu condiția ca și acest computer să suporte acest standard.
 • În același timp, criptarea care utilizează SMB Direct, precum și RDMA (Remote Direct Memory Access) oferă o lățime de bandă mai mare cu o latență mai mică pentru stocare directă, replică de stocare, Hyper-V și SQL Server.
 • Trusted Platform Module 2.0 oferă o memorie sigură, bazată pe hardware, pentru chei și date criptografice, care este utilizată și în criptarea unităților BitLocker - inclusiv verificarea integrității sistemului, precum și a fiabilității codului atunci când Windows Server 2022 este pornit.
 • Procesoarele server de bază securizate oferă protecție firmware cu tehnologia DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) prin verificarea operațiunilor de pornire și a accesului izolat al driverului la memorie prin protecția DMA (Direct Memory Access), precum și suport pentru integritatea codului în conformitate cu standardele VBS (securitate bazată pe virtualizare) și HVCI (securitate bazată pe hipervizor).
 • În special, VBS oferă o zonă de memorie securizată, izolată de sistemul de operare, care protejează serverul de anumite riscuri, cum ar fi cele întâlnite în cazul mineritului de criptomonede. Prin utilizarea Credential Guard, informațiile de conectare ale utilizatorului sunt, de asemenea, stocate într-un container virtual pe care sistemul de operare nu îl poate accesa direct.
 • Clusterele Failover permit, de asemenea, un control detaliat al criptării CSV (Cluster Shared Volumes) și SBL (Storage Bus Layer).

Funcții de migrare și stocare în Windows Server 2022

Migrarea volumelor de date și a spațiilor de stocare, precum și provizionarea acestora reprezintă, de asemenea, un domeniu funcțional esențial în Windows Server 2022. Storage Migration Server Orchestrator optimizat oferă opțiuni extinse în acest sens, de exemplu, pentru migrarea utilizatorilor sau grupurilor locale către serverul Windows și între clusterele de failover și stocare, pot fi incluse și servere Linux, precum și servere NetApp CIFS sau NetApp Factory Application Server (FAS).

Servicii de containere în Windows Server 2022

Utilizarea containerelor Windows în Windows Server oferă acum o compatibilitate optimizată a aplicațiilor, precum și performanțe, pe lângă îmbunătățirile aduse în special în ceea ce privește utilizarea Kubernetes. De exemplu, timpul de pornire a containerelor Windows a fost redus cu 30% prin reducerea dimensiunii imaginii acestora cu până la 40%, ceea ce îmbunătățește, de asemenea, performanța acestora. De asemenea, Windows Admin Center a fost actualizat, facilitând crearea de containere pentru aplicațiile .NET. În plus, configurarea nodurilor, IPv6, precum și implementarea politicilor de rețea sunt simplificate semnificativ atunci când se utilizează Kubernetes.

Alte caracteristici de performanță și virtualizare - Cumpărați Windows Server 2022

Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de multe alte caracteristici cu Windows Server 2022 Standard, precum și Datacenter, care cresc, de asemenea, performanța generală a sistemului de operare pentru servere:

 • În ceea ce privește repararea memoriei, utilizatorii au mai mult control în timpul sincronizării datelor, datorită vitezei care poate fi acum personalizată. Resursele disponibile pot fi alocate fie pentru a repara copiile de date (reziliență), fie pentru a executa sarcini de lucru active (performanță). Acest lucru permite, de asemenea, gestionarea mai flexibilă și mai eficientă a clusterelor.
 • Performanța de citire și scriere a fost îmbunătățită prin permiterea conectării mediilor mai lente, cum ar fi HDD, la medii mai rapide, cum ar fi NVMe sau SSD, precum și a stocării pe servere independente la cache-ul busului de stocare.
 • Cu compresia SMB disponibilă, fișierele pot fi transferate rapid chiar și în rețelele aglomerate, fără a fi nevoie să fie comprimate manual mai întâi.
 • Prin utilizarea TCP HyStart++, performanțele Protocolului de control al transmisiei (TCP) au fost îmbunătățite, ceea ce reduce pierderile de pachete
 • RACK (Recent ACKnowledgment) reduce Retransmit TimeOuts (RTO) în timpul retransmisiunilor

În domeniul virtualizării, Windows Server:

 • Optimizări pentru switch-urile virtuale în Hyper-V cu RSC (Receive Segment Coalescing), pachetele din rețeaua hipervizorului sunt astfel combinate și astfel procesate ca segmente mai mari. Astfel, RSC reduce ciclurile CPU și îmbunătățește performanța traficului de date în rețea.
 • Odată cu suportul pentru virtualizarea în cuiburi pe procesoarele AMD, Windows Server 2022 oferă mai multe opțiuni pentru a rula Hyper-V pe o mașină virtuală (VM) Hyper-V.

În plus, Microsoft Edge este acum disponibil în mod implicit în Windows Server 2022 și înlocuiește Internet Explorer; Edge se bazează pe Chromium Open Source și oferă astfel mai multă securitate.

Caracteristici exclusive ale ediției Windows Server 2022 Datacenter

Numai Windows Server 2022 Datacenter Edition oferă, pe lângă caracteristicile menționate, un întreg portofoliu de funcționalități suplimentare, precum și suport pentru Shielded Virtual Machines pentru crearea de infrastructuri de virtualizare foarte sigure cu Hyper-V, incluzând un număr nelimitat de calculatoare virtuale și o gazdă Hyper-V pe licență, precum și:

 • Rețele definite prin software (SDN)
 • Stocare definită prin software (SDS)
 • Storage Spaces Direct (SSD)
 • Unlimited Storage Replica - pentru replicarea sincronă și asincronă a volumelor între servere sau clustere pentru recuperarea în caz de dezastru
 • Infrastructura hiperconvergentă - pentru consolidarea definită de software a funcțiilor de calcul, stocare și rețea într-un cluster
 • Virtual OSE (mediu de sistem de operare)

Licențiere pentru Windows Server 2022 Edition Standard și Datacenter

Licențierea versiunii Windows Server 2022 se va baza probabil din nou pe schema familiară de licențiere bazată pe nucleu, precum și, alternativ, pe o combinație de licență de server și licență de acces pentru clienți pentru Standard Edition și pe licențierea bazată exclusiv pe nucleu pentru Datacenter Edition.

Chiar dacă achiziționați Windows Server 2022 ca software folosit, licențierea este întotdeauna în conformitate cu termenii de licențiere Microsoft, care, în cazul licențelor bazate pe nucleu, disponibile exclusiv pentru Datacenter Edition, utilizează numărul de nuclee ca etalon pentru calcularea licenței necesare. Prin urmare, se aplică următoarele dispoziții:

 • Software-ul Windows Server 2022 în cauză este licențiat pe baza hardware-ului fizic utilizat efectiv. În plus față de numărul de procesoare de bază disponibile fizic, se ia în considerare și numărul de servere virtuale.
 • Astfel, se aplică următoarele: O singură licență Windows Server 2022 acoperă 2 nuclee de procesor fizice.
 • Un număr minim de 8 nuclee pe procesor este întotdeauna luat ca bază - chiar dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee.
 • Se aplică întotdeauna un minim de 2 procesoare pe server fizic.
 • Acest lucru duce la un număr minim de 16 nuclee.
 • Pentru hardware-ul de server cu mai mult de 16 nuclee, toate nucleele suplimentare trebuie să fie licențiate cu pachete Windows Server 2022 suplimentare.

Atunci când se acordă licențe pentru Windows Server 2022 cu o combinație de licență de server și licență de acces client, așa cum este disponibil pentru ediția Standard, fiecare utilizator sau dispozitiv final care accesează serverul Windows trebuie să fie echipat cu propriul CAL de utilizator sau CAL de dispozitiv. Acest lucru este valabil și pentru licențele de acces la distanță pentru Windows Server 2022.

Pentru informații suplimentare, în special despre licențele Client Access și mai ales despre instanțele Hyper-V pentru Windows Server 2022, vă rugăm să contactați un angajat Wiresoft. Utilizatorul sau dispozitivul corespunzător, precum și CAL-urile RDS pentru Windows Server 2022 sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft ca software utilizat.

Cumpărați Windows Server 2022 edițiile Standard și Datacenter ca software Microsoft folosit la Wiresoft

Cele două noi ediții ale Windows Server 2022 - Standard și Datacenter - sunt deja disponibile la Wiresoft ca software folosit la prețuri avantajoase. Beneficiați de aceste avantaje:

 • Atunci când cumpărați o ediție Windows Server 2022, primiți un software Microsoft original cu o cheie de licență valabilă - și nu versiuni de testare cu utilizare limitată sau cu durată limitată.
 • Desemnarea unui Windows Server 2022 Edition ca "software utilizat" nu implică nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea software-ului.
 • Software-ul Windows Server 2022 folosit, edițiile Standard și Datacenter, a fost testat de Wiresoft pentru utilizare completă înainte de revânzare.
 • Comercializarea și utilizarea de software Microsoft utilizat cu o ediție Windows Server 2022 este legală, deoarece este permisă de lege.
 • La achiziționarea unei licențe second-hand de la Wiresoft achiziționați întotdeauna un produs Microsoft Windows Server 2022 legal și în același timp original.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre licențierea Microsoft Windows Server 2022 Edition sau Client Access, contactați-ne prin chat, telefonic sau prin e-mail.