Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Ediția SQL Server 2016 Standard 2-Core oferă întreprinderilor o platformă de baze de date relaționale fiabile, scalabile și hibride pentru a crea aplicații inteligente pentru desktop, server și...
8.394,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard oferă companiilor o platformă de baze de date hibridă, fiabilă și scalabilă, pentru crearea de aplicații inteligente și critice, deoarece această ediție conține toate...
1.783,90 RON *

Avantajele și caracteristicile importante ale Microsoft SQL Server versiunea 2016 pe scurt

 • Integrarea Stretch Databases oferă un suport cloud îmbunătățit prin conectarea mediilor locale și a cloud-ului, precum și capacitatea de a stoca date OLTP în Microsoft Azure
 • Noua tehnologie Always Encrypted ajută la protejarea datelor corporative - la nivel local și în cloud
 • OLTP în memorie îmbunătățește performanța captării datelor cu interogări de peste 100 de ori mai rapide și o procesare a tranzacțiilor de până la 30 de ori mai rapidă
 • Soluțiile convenționale OLAP (Online Analytical Processing) sunt acceptate
 • Limbajul de programare R poate fi utilizat pentru analize statistice cu analize avansate
 • Securitate sporită prin funcții precum Always Encrypted, Dynamic Data Masking și Row-Level Security (RLS)
 • Maximizați performanța serverului SQL cu T-SQL (Transact-SQL)
 • PolyBase simplifică procesarea datelor relaționale și non-relaționale în interogări Transact-SQL
 • Business Intelligence este disponibil pentru toate dispozitivele mobile, inclusiv smartphone-urile Android și iOS, pentru a publica rapoarte în Excel 2016, pentru o înțelegere intuitivă prin vizualizări bogate
 • Business Intelligence avansat cu SQL Server Reporting Services (SSRS)
 • Scenariile hibride sunt disponibile în Microsoft Azure pentru backup, inclusiv disponibilitatea ridicată și recuperarea bazelor de date locale, inclusiv stocarea replicilor secundare active în grupuri de disponibilitate Always On cu acces numai pentru citire

Beneficiile și serviciile cu Microsoft SQL Server 2016 dintr-o privire generală

Microsoft SQL Server 2016 este o altă versiune a platformei de date inteligente și fiabile care sprijină munca în echipă productivă. Cu SQL Server 2016 Standard puteți transforma diferite aplicații critice pentru afaceri în aplicații inteligente. În acest caz, ediția Standard 2016 oferă deja o scalabilitate mai mare, pe lângă disponibilitatea optimizată pentru până la 24 de nuclee. În plus, integrarea cu R, un program open-source, permite extinderea opțiunilor de analiză.

Astfel,Windows SQL Server 2016 oferă o bază de date cuprinzătoare de business intelligence pentru administrarea și analiza datelor. Toți angajații din cadrul companiei care fie au o licență de acces client, fie sunt autorizați să acceseze baza de date în sine, în cazul licențelor cu 2 nuclee, pot rula o varietate de aplicații tipice de afaceri.

Administratorii vor aprecia gestionarea eficientă a bazelor de date, deoarece SQL Server 2016 necesită doar resurse IT minime. În plus, versiunea pentru server acceptă o serie de instrumente de dezvoltare, care sunt destinate nu numai utilizării locale, ci și utilizării în cloud. Următoarele caracteristici și funcții noi ale versiunii 2016 a SQL Server sunt deosebit de importante:

SQL Server 2016 oferă o performanță și mai mare

Pe lângă multe alte caracteristici, versiunea 2016 a software-ului Microsoft SQL Server are, de asemenea, performanțe optimizate, inclusiv multe opțiuni flexibile de implementare. Acest lucru este asigurat și de funcțiile integrate în memorie, care oferă o creștere semnificativă a performanței pentru toate sarcinile de lucru - și la o viteză comparabilă cu cea a OLTP în memorie. În plus, există și alte

Funcții care sporesc, de asemenea, performanța SQL Server 2016, cum ar fi In-Memory Columnstore și Query Store, precum și Temporal Tables, suportul integrat pentru istoricizarea și provizionarea simultană a datelor din tabele.

Servicii R pentru Microsoft SQL Server

Prin integrarea noilor servicii SQL Server R Services, Microsoft pune la dispoziție și limbajul statistic R pentru SQL Server 2016. Astfel, utilizatorii care au o licență de acces client pot executa scripturi R direct pe SQL Server, în loc să exporte mai întâi toate datele pentru o analiză din baza de date SQL și apoi să le importe în R, așa cum se întâmpla anterior. Prin urmare, serviciile R nu numai că economisesc timp prețios, dar oferă și o mai mare securitate, deoarece datele sensibile nu mai trebuie transferate.

Servicii de gestionare eficientă a datelor de bază pentru gestionarea eficientă a datelor de bază

Instrumentul Master Data Services (MDS) din SQL Server 2016 permite gestionarea eficientă a seturilor de date principale ale unei companii sau organizații. Cu ajutorul MDS, datele pot fi organizate nu numai sub formă de modele, ci pot fi definite și reguli de actualizare, inclusiv autorizarea persoanelor care să poată actualiza aceste date. Setul de date de bază poate fi, de asemenea, eliberat unor persoane specifice în Excel.

Reporting Services (SSRS) pentru furnizarea de rapoarte

SSRS - SQL Server Reporting Services - sprijină crearea și administrarea, inclusiv furnizarea de rapoarte mobile și paginate, cu diverse instrumente și servicii. Serviciile de analiză furnizează date analitice din rapoartele din Rapoarte și servicii de afaceri și pot fi utilizate și pentru aplicații client sau instrumente de Business Intelligence de la alți furnizori. În plus, funcțiile Serviciilor de raportare permit utilizatorului să genereze rapoarte din diferite surse de date, inclusiv să le publice în diferite formate. Angajații le pot citi prin intermediul unui browser în portalul web, prin e-mail sau chiar pe un dispozitiv mobil.

Nivel de securitate mai ridicat

Versiunea 2016 a Microsoft SQL Server are de asemenea câteva îmbunătățiri importante de oferit în ceea ce privește securitatea:

Cu Always Encrypted, datele deosebit de sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit sau ale cărților de identitate, sunt protejate și criptate și stocate într-o bază de date Azure SQL sau SQL Server. Always Encrypted permite să se facă o distincție între utilizatorii care sunt autorizați să vizualizeze aceste date și cei care sunt doar autorizați să le gestioneze, dar nu au acces la ele.

Securitatea la nivel de rând (RLS), pe de altă parte, permite punerea în aplicare a unor restricții de acces precise pentru rândurile de date individuale. Astfel, RLS reglementează faptul că un anumit angajat poate accesa doar acele rânduri de date pentru care este autorizat.

Mascarea dinamică a datelor (Dynamic Data Masking - DDM) simplifică codificarea de securitate în aplicații; DDM împiedică accesul utilizatorilor neautorizați la datele confidențiale prin mascarea acestora.

SQL Server 2016 Standard Edition disponibil de la Wiresoft

Wiresoft oferă SQL Server 2016 Edition Standard la un preț avantajos în cele două variante de licență 2 nuclee, precum și Server/CALs. Aceasta ia în considerare nevoile diferite ale companiilor și instituțiilor în ceea ce privește scalabilitatea serviciilor SQL pe baza performanței serverului.

Modelul de licențiere Microsoft pentru SQL Server 2016

Odată cu versiunea 2016 a SQL Server, Microsoft modifică și așa-numita metrică de licență: aceasta calculează numărul de licențe necesare pentru un server cu care se utilizează software-ul SQL. În timp ce anterior era irelevant pentru versiunile anterioare ale serverelor Microsoft câte nuclee sunt disponibile într-un procesor, acest număr este acum baza pentru determinarea necesarului de licențe - în funcție de ediția respectivă a serverului. Licențierea nucleelor ține cont de creșterea performanței procesoarelor datorită numărului tot mai mare de nuclee instalate, ceea ce înseamnă că pot fi gestionate sarcini de lucru tot mai mari.

Pentru versiunea 2016 a SQL Server, Microsoft oferă licențe per server/CAL pentru Standard Edition disponibile de la Wiresoft, în plus față de licențierea suplimentară pentru 2 nuclee. Acest lucru înseamnă că și companiile mai mici au posibilitatea de a beneficia de performanța și funcțiile de virtualizare ale SQL Server 2016 Standard, dacă performanța serverului lor permite licențierea cu alternativa mai ieftină Server & CALs.

Faptul că licențierea ediției Standard a SQL Server 2016 pe nuclee este mai favorabilă pentru o companie decât licențierea pe server plus CAL-uri depinde de utilizarea respectivă într-o companie și depinde, de exemplu, de numărul de angajați și de gradul de virtualizare a serviciilor. De asemenea, este posibil și reversul, și anume că licențierea serverului/CAL este opțiunea cea mai rentabilă. O mașină cu maximum 2 procesoare cu 8 nuclee fiecare poate fi licențiată mai ieftin cu versiunea SQL 2016 Server/CAL, cu condiția ca nevoia reală de servicii cloud etc. să fie mai mică.

Licență pentru SQL Server 2016 per server/CAL

Licența Microsoft pentru Server/CAL este formată din aceste componente:

Fiecare server pe care urmează să fie rulată ediția SQL Server 2016 Standard necesită practic o licență de server proprie. Pentru ca angajații să poată utiliza toate serviciile și funcțiile serverului, licența de server trebuie să fie completată cu licențe de acces client suplimentare - CAL. Pentru fiecare utilizator sau dispozitiv final este necesară o licență de acces separată - ca CAL de utilizator sau de dispozitiv - pentru fiecare utilizator sau dispozitiv final.

Licență pentru SQL Server 2016 per 2 nuclee

La acordarea licențelor pentru SQL Server 2016 pe baza nucleelor de procesor, Microsoft definește metoda de numărare în funcție de următoarele criterii: O licență pentru două nuclee se aplică la două nuclee - spre deosebire de calculul anterior, care estima o licență pentru fiecare procesor.

Astfel, necesarul total de licențe pentru SQL Server 2016 se calculează acum din numărul de nuclee pe procesor.

Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că Microsoft a introdus următoarea regulă: Pentru fiecare server sunt necesare cel puțin 16 licențe de nucleu, adică 8 pachete de licențe cu 2 nuclee. Motivul este că Microsoft a stabilit în general că acesta este cel mai mic număr de nuclee. Acest lucru înseamnă că motoarele cu un număr real mai mic de nuclee nu pot fi licențiate la un preț mai mic. Totuși, spre deosebire de licențierea cu pachetul Server/CALs, nu sunt necesare CAL-uri suplimentare.

Cumpărați licențe pentru Microsoft SQL Server 2016 la un preț redus la Wiresoft

În funcție de faptul că doriți să achiziționați licențe pentru Microsoft SQL Server 2016 cu produse 2-Core sau Server/CAL, la Wiresoft veți primi ambele pachete de licențe ca licențe originale Microsoft - și la un preț deosebit de avantajos. Acest lucru se datorează faptului că vă oferim un avantaj de preț prin vânzarea de licențe software neutilizate care au fost achiziționate absolut legal de către companiile europene prin intermediul nostru. În conformitate cu decizia cu valoare juridică a Curții Europene de Justiție, produsele software, cum ar fi licențele pentru servere, pot fi revândute. Prin urmare, puteți fi siguri că achiziționați de la Wiresoft un pachet de licențe complet utilizabil, toate licențele fiind verificate în prealabil de către noi. Mulți clienți entuziaști folosesc deja oferta noastră de licențe. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele pentru Microsoft SQL Server 2016, vă rugăm să ne contactați.