Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard oferă companiilor o platformă de baze de date hibridă, fiabilă și scalabilă, pentru crearea de aplicații inteligente și critice, deoarece această ediție conține toate...
1.606,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Ediția SQL Server 2016 Standard 2-Core oferă întreprinderilor o platformă de baze de date relaționale fiabile, scalabile și hibride pentru a crea aplicații inteligente pentru desktop, server și...
7.555,90 RON *

Microsoft SQL Server 2016: Platformă de date puternică pentru companii

Introducere în SQL Server 2016

Odată cu lansarea Microsoft SQL Server 2016, au fost stabilite noi standarde în domeniul sistemelor de gestionare a datelor pentru întreprinderi. Această versiune combină analiza avansată, optimizarea robustă a performanței și caracteristici de securitate fără precedent pentru a oferi o platformă de date fiabilă pentru aplicațiile critice pentru întreprinderi.

Ce este nou în SQL Server 2016?

SQL Server 2016 introduce caracteristici inovatoare de care vor beneficia organizațiile de toate dimensiunile. Printre acestea se numără tehnologii in-memory îmbunătățite, măsuri de securitate sporite, cum ar fi Always Encrypted și o integrare mai strânsă a instrumentelor de analiză avansată.

Caracteristicile principale ale SQL Server 2016

Performanță și disponibilitate

OLTP în memorie

SQL Server 2016 extinde capacitățile in-memory OLTP, care revoluționează viteza de procesare a operațiilor bazelor de date tranzacționale, permițând procesarea în memoria principală.

Disponibilitate ridicată AlwaysOn

Îmbunătățirile aduse caracteristicilor AlwaysOn oferă soluții îmbunătățite de înaltă disponibilitate și de recuperare în caz de dezastru pentru a asigura disponibilitatea permanentă a aplicațiilor și datelor critice.

Progres în domeniul securității

Întotdeauna criptat

Cu Always Encrypted, SQL Server 2016 oferă o tehnologie de securitate revoluționară care criptează datele sensibile atât în repaus, cât și în tranzit, fără a fi necesară modificarea codurilor aplicațiilor.

Securitate la nivel de rând

Row-Level Security face posibilă definirea drepturilor de acces la înregistrări de date individuale, realizând un control fin al vizibilității datelor în cadrul bazei de date.

Analiză avansată

Servicii R integrate

Prin integrarea R, un limbaj și un mediu pentru calcule statistice și grafice, se pot efectua analize extinse direct pe platforma de date, fără a fi nevoie să se mute datele.

PolyBase

PolyBase facilitează gestionarea și interogarea datelor relaționale și non-relaționale cu T-SQL, ceea ce înseamnă o procesare simplificată a datelor în Hadoop sau Azure Blob Storage.

Rezumat: De ce să alegeți SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 este o platformă de date cuprinzătoare care oferă performanțe ridicate, securitate avansată și capacități analitice profunde. Cu ajutorul său, organizațiile pot lua mai rapid decizii bazate pe date, asigurând în același timp securitatea și integritatea informațiilor. Fiind o soluție dovedită și actualizată constant, SQL Server 2016 rămâne o alegere de încredere pentru multe organizații, chiar și după lansarea unor versiuni mai noi.

Datorită capacității sale de a gestiona în mod eficient cantități mari de date și de a susține sarcini complexe de analiză a datelor, SQL Server 2016 constituie coloana vertebrală a multor sisteme IT din întreaga lume. Pentru organizațiile care caută o soluție de gestionare a datelor dovedită, sigură și puternică, SQL Server 2016 rămâne o opțiune solidă.

Categorii