Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Descărcare Microsoft Publisher 2010 (program de DTP/dispoziție) Publisher 2010 facilitează transmiterea mesajului dvs. cu o mare varietate de tipuri de publicații, economisind timp și bani. Nu contează dacă...
78,90 RON *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - programul de sine stătător în versiunea de achiziție Publisher 2021 este un program versatil și puternic de la Microsoft pentru editarea profesională de tip desktop publishing. Nu numai companiile, ci și...
418,90 RON *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - programul Microsoft DTP standalone ca versiune de achiziție Publisher 2013 este o versiune mai veche a versatilului program DTP de la Microsoft pentru a proiecta în mod profesionist publicații cu aspect interesant pentru...
94,90 RON *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 pentru DTP - programul Microsoft de sine stătător ca versiune de achiziție Publisher 2016 este o versiune populară a versatilului program DTP de la Microsoft pentru proiectarea de publicații pentru orice domeniu: Oferă...
201,90 RON *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - programul unic în versiunea de achiziție Publisher 2019 este programul versatil și puternic de la Microsoft pentru editarea desktop profesională. Nu numai companiile, ci și utilizatorii privați, cum ar fi...
246,90 RON *

Microsoft Publisher: Designul creativ făcut ușor

Descoperiți cum vă poate ajuta Microsoft Publisher să creați materiale tipărite și publicații digitale atractive. Acest articol oferă o prezentare generală a celor mai recente caracteristici și capabilități ale Microsoft Publisher pentru a vă ajuta să vă realizați proiectele creative în mod eficient.

Interfața cu utilizatorul și opțiunile de proiectare

Interfața de utilizator a Microsoft Publisher este concepută intuitiv pentru a vă oferi un mediu de proiectare fără probleme. Descoperiți o multitudine de opțiuni de proiectare pentru a personaliza broșuri, pliante, buletine informative și multe altele. Utilizați barele de instrumente și meniurile pentru o navigare ușoară.

Șabloane și machete

Accelerați procesul de proiectare cu gama largă de șabloane și machete Microsoft Publisher. Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru a crea publicații profesionale și atrăgătoare. Personalizați șabloanele în funcție de nevoile dvs. și dați proiectelor dvs. o notă personală.

Grafică și imagini

Adăugați un rafinament vizual publicațiilor dvs. integrând cu ușurință grafice și imagini. Microsoft Publisher facilitează inserarea de imagini, forme și diagrame. Utilizați funcțiile de editare a imaginilor pentru a vă personaliza grafica direct în aplicație.

Proiectarea textului și tipografie

Proiectați textul pentru a impresiona cu opțiunile de proiectare a textului din Microsoft Publisher. Experimentați cu diferite fonturi, dimensiuni și culori pentru a găsi tipografia perfectă pentru proiectele dumneavoastră. Amplasarea și alinierea textului pot fi personalizate cu ușurință.

Pregătirea pentru imprimare și exportul

Microsoft Publisher facilitează pregătirea proiectelor dumneavoastră pentru imprimare. Verificați setările de imprimare direct în aplicație și exportați fișierele în diverse formate. Funcțiile de previzualizare a imprimării vă ajută să vă asigurați că publicațiile dvs. sunt tipărite în cel mai bun mod posibil.

Publicații digitale și publicare online

Descoperiți posibilitățile de publicare digitală cu Microsoft Publisher. Creați PDF-uri interactive sau publicați-vă proiectele direct online. Funcțiile de partajare online vă permit să vă împărtășiți creațiile cu un public mai larg.

Colaborare și integrare în cloud

Optimizați colaborarea în cadrul proiectelor cu ajutorul integrării perfecte a Microsoft Publisher cu Microsoft 365 Cloud. Partajați-vă proiectele în timp real și permiteți editarea în colaborare. Sincronizarea în cloud vă asigură că lucrați întotdeauna cu cele mai recente versiuni ale publicațiilor dumneavoastră.

Actualizări și asistență

Păstrați Microsoft Publisher la zi prin verificarea regulată a actualizărilor. Îmbunătățirile continue aduc nu numai funcții noi, ci și actualizări de securitate. Dacă aveți întrebări sau probleme, Biroul de asistență Microsoft vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență de specialitate.

În general, Microsoft Publisher oferă o soluție cuprinzătoare pentru proiectarea creativă a materialelor tipărite și a publicațiilor digitale. Cu o interfață ușor de utilizat, numeroase opțiuni de proiectare și o integrare perfectă, este aplicația ideală pentru proiecte creative.

Categorii