Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10459
 • P73-08330
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.567,90 RON * 2.851,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core
Dispozitive 1x
Mașini virtuale 2x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Windows Server 2022 este noul sistem de operare pentru servere de la . Acesta se bazează pe 10 și oferă și mai multă securitate și opțiuni pentru partajarea datelor, a aplicațiilor și , care îndeplinește cele mai înalte cerințe. Cu o licență de acces corespunzătoare (Client Licence), cu o licență 2022 două calculatoare virtuale pot utiliza o gazdă Hyper-V pentru virtualizare. Standard Microsoft Windows Services Access User Microsoft Windows Server Standard Plus

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard - securitate sporită pentru rețele

Windows Server 2022 Standard este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft. Acesta se bazează pe Windows 10 și oferă și mai multă securitate și opțiuni pentru partajarea datelor, aplicațiilor și serviciilor care îndeplinesc cele mai înalte cerințe. Cu o licență de acces client corespunzătoare, utilizatorii care dețin o licență Microsoft Windows Server 2022 Standard pot utiliza două calculatoare virtuale și o gazdă Hyper-V pentru virtualizare.

Windows Server 2022 Standard a fost îmbunătățit cu multe funcții noi, în special în domeniul securității, iar funcțiile existente au fost extinse sau îmbunătățite. Printre acestea se numără, printre altele, activarea celei mai recente versiuni a Transport Layer Security (TLS): 1.3, noua criptare AES-256 pentru SMB, precum și suportul pentru criptarea prin rețele RDMA prin SMB Direct folosind AES-128.

În plus, există posibilități extinse de integrare și administrare a funcțiilor hibride, numeroase îmbunătățiri ale Centrului de administrare Windows și îmbunătățiri de performanță pentru containerele Windows, precum și pentru UDP și TCP, optimizări de stocare pentru Storage Spaces Direct și Microsoft Edge ca browser standard.

Ediția Standard a Windows Server 2022 cu Windows 10 ca sistem de operare oferă numeroase opțiuni de virtualizare, în special pentru centrele de date mai mici, care protejează în mod fiabil datele și aplicațiile în medii multi-cloud prin scalabilitate îmbunătățită, performanță puternică și caracteristici de securitate eficiente.

Licențele pentru Windows Server 2022 Standard Edition se bazează din nou pe nuclee, cu un minim de 16 nuclee pe server.

La Wiresoft, puteți găsi deja Windows Server 2022 Standard la prețuri mici ca software folosit - fără nicio restricție în ceea ce privește performanța acestei ediții în ceea ce privește virtualizarea, securitatea sau performanța. Pentru mai multe informații despre toate caracteristicile și funcțiile Windows Server 2022 Standard Edition, precum și despre licențiere, vă rugăm să citiți următoarea prezentare generală sau să contactați direct un reprezentant Wiresoft.

Ce este nou în Windows Server 2022 Standard? Cele mai importante caracteristici dintr-o privire

Noua versiune a sistemului de operare Microsoft pentru servere Windows Server 2022 se bazează pe Windows 10, care este, de asemenea, vizibil, astfel încât utilizatorii vor găsi toate funcțiile într-un loc familiar. Noul Windows Server 2022 beneficiază, de asemenea, de 10 ani de suport pentru produse din partea Microsoft sub formă de asistență și actualizări.

Comparativ cu versiunea anterioară, Windows Server 2022 are multe inovații în cele trei domenii importante: Securitate, platformă de aplicații, precum și migrație.

Securitatea în Windows Server 2022 Standard

Cu noul său sistem de securitate pe mai multe niveluri, Windows Server 2022 oferă protecția completă de care serverele corporative au acum nevoie urgentă pentru a asigura disponibilitatea datelor și a serviciilor. Acest lucru este asigurat, printre altele, de următoarele funcții noi și îmbunătățiri:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module 2.0) oferă o stocare sigură bazată pe hardware pentru chei și date criptografice, precum și măsurarea integrității sistemului, inclusiv verificarea legitimității sau a fiabilității codului la pornirea serverului Windows. Această fiabilitate bazată pe hardware este, de asemenea, utilizată, printre altele, în criptarea unităților BitLocker.
 • Protecția firmware-ului este asigurată de procesoarele pentru servere Secured Core, care suportă verificarea la pornire cu ajutorul tehnologiei DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement), precum și accesul izolat al driverului la memorie prin intermediul protecției DMA (Direct Memory Access).
 • Serverele Secured Core suportă, de asemenea, integritatea codului în conformitate cu standardul VBS (securitate bazată pe virtualizare) și prin HVCI (securitate bazată pe hipervizor). Caracteristicile de virtualizare hardware utilizate de VBS creează astfel o zonă de memorie de lucru securizată, izolată de sistemul de operare, protejând astfel serverul în special de riscuri precum cele reprezentate de atacurile din domeniul mineritului de criptomonede.
 • În plus, VBS permite utilizarea Credential Guard, prin care informațiile pentru conectarea utilizatorului sunt stocate într-un container virtual care nu poate fi accesat direct de către sistemul de operare.
 • HTTPS și TLS 1.3 sunt acum activate în mod implicit pe Windows Server 2022 Standard pentru a asigura conexiuni sigure. TLS1.3 (Transport Layer Security) este cea mai recentă versiune a celui mai utilizat protocol de securitate de pe internet pentru criptarea datelor în vederea asigurării unui canal de comunicare securizat între două puncte finale.
 • Secure DNS în Windows Server 2022 Standard suportă DoH (DNS-over-HTTPS) pentru a cripta interogările DNS utilizând protocolul HTTPS, prevenind astfel spionajul și falsificarea datelor DNS, ceea ce contribuie, de asemenea, la securitatea traficului.
 • SMB (Server Message Block) din Windows Server 2022 utilizează acum standardele AES-256-GCM și AES-256-CCM pentru criptare, acestea fiind utilizate automat de îndată ce se stabilește o conexiune cu un alt computer care le suportă de asemenea.
 • Criptarea cu ajutorul SMB Direct și RDMA (Remote Direct Memory Access) în Windows Server 2022 oferă o lățime de bandă mai mare, precum și o latență mai mică pentru stocare directă, replică de stocare, Hyper-V și SQL Server, printre altele.
 • În plus, clusterele de failover din Windows Server 2022 permit un control detaliat al criptării CSV (Cluster Shared Volumes) și SBL (Storage Bus Layer).

Aplicații container în Windows Server 2022 Standard

Există, de asemenea, numeroase optimizări ale platformei atunci când se utilizează containere Windows, de exemplu în ceea ce privește compatibilitatea aplicațiilor, precum și interfața de utilizator a containerelor Windows cu Kubernetes.

 • Dimensiunea imaginii containerelor Windows Containers a fost redusă cu până la 40%, ceea ce crește timpul de pornire cu 30% și îmbunătățește performanța.
 • Utilizarea lui Kubernetes a fost simplificată, printre altele, printr-un suport mai bun al containerelor pentru procesele gazdă în configurarea nodurilor, IPv6, precum și prin implementarea politicilor de rețea cu ajutorul aplicației open source Calico.
 • În plus, Windows Admin Center a fost actualizat pentru a simplifica crearea de containere pentru aplicațiile .NET.

Stocarea și migrarea în Windows Server 2022 Standard

Multe îmbunătățiri aduse serviciilor de migrare a stocării din Windows Server 2022 facilitează, printre altele, migrarea stocării către Windows Server, precum și de la alte locații de stocare sursă către Azure. În acest scop, orchestratorul Storage Migration Server din Windows Server 2022 oferă următoarele opțiuni:

 • Migrarea utilizatorilor sau grupurilor locale către Windows Server
 • Migrează stocarea către și din clusterele de failover și migrează între serverele autonome și clusterele de failover
 • Migrarea stocării de pe serverele Linux folosind Samba
 • Migrarea către rețelele Azure
 • Migrarea de la serverele CIFS NetApp sau de la matricele FAS NetApp la Windows Server

Alte caracteristici:

 • Viteza personalizabilă de reparare a stocării oferă un control mai mare asupra procesului de sincronizare a datelor: astfel, resursele pot fi alocate pentru repararea copiilor de date (reziliență) sau pentru a rula sarcini de lucru active (performanță). Astfel, clusterele pot fi gestionate mai flexibil și mai eficient.
 • Memoria cache pe magistrale de stocare asigură acum stocarea pe servere independente, îmbunătățind performanța de citire și scriere și sporind eficiența prin conectarea mediilor mai rapide, cum ar fi NVMe sau SSD, la mediile mai lente, cum ar fi HDD.
 • Compresia SMB elimină necesitatea de a comprima manual fișierele atunci când le transferați în rețea, de exemplu, pentru a permite transferuri mai rapide în rețelele aglomerate.

Alte îmbunătățiri în Windows Server 2022 Standard

În plus, noua versiune Windows Server 2022 include o serie întreagă de optimizări individuale care sporesc, de asemenea, performanța:

 • Suportul de virtualizare înglobată pe procesoarele AMD în Windows Server 2022 oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește mediul hardware pentru a rula Hyper-V pe o mașină virtuală (VM) Hyper-V.
 • Microsoft Edge este inclus în mod implicit în Windows Server 2022. Edge se bazează pe Chromium Open Source și oferă mai multă securitate decât Internet Explorer, pe care îl înlocuiește.
 • Performanța protocolului de control al transmisiei (TCP) a fost îmbunătățită prin utilizarea protocolului TCP HyStart++, care reduce pierderea de pachete, și prin RACK (Recent ACKnowledgment) pentru a reduce Retransmit TimeOuts (RTO) în timpul retransmiterilor.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) oferă optimizări pentru switch-urile virtuale din Hyper-V, astfel încât pachetele să poată fi combinate în rețeaua hipervizorului și, astfel, procesate ca segmente mai mari. Acest lucru reduce ciclurile CPU și îmbunătățește performanța traficului de rețea.

Cerințe hardware pentru rularea Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 se bazează pe sistemul de operare Windows 10. Pentru a beneficia de toate caracteristicile aplicației server și pentru a asigura securitatea, hardware-ul de bază trebuie să îndeplinească toate cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele suplimentare depind de configurația sistemului respectiv, precum și de alte aplicații instalate.

 • Procesor: 1,4 GHz pe 64 de biți
 • Memorie: 512 MB (2 GB pentru serverul cu opțiunea de instalare a ecranului desktop)
 • HDD: 32 GB spațiu liber pe hard disk
 • BIOS: sistem UEFI cu boot securizat (UEFI 2.3.1c) pentru anumite caracteristici
 • Placă grafică și monitor: 1.024 x 768 pixeli

Licențierea Windows Server 2022 Standard

Licențierea unui server cu noul Windows Server 2022 Standard Edition se efectuează, de asemenea, ca software utilizat, în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, în care numărul de nuclee este utilizat ca bază de calcul pentru calcularea necesarului de licențe. Se aplică următoarele dispoziții:

 • Windows Server 2022 Standard Edition este în general licențiat pe baza hardware-ului fizic utilizat. În acest scop, numărul de servere virtuale este luat în considerare în plus față de numărul de nuclee de procesoare disponibile fizic.
 • O licență de server acoperă întotdeauna 2 nuclee de procesor fizice.
 • În conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, se ia întotdeauna ca bază un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee.
 • Se presupune că există cel puțin 2 procesoare pentru fiecare server fizic, ceea ce duce la un număr minim de 16 nuclee.
 • Serverele cu mai mult de 16 nuclee trebuie să fie licențiate suplimentar cu pachetele corespunzătoare pentru Windows Server 2022 Standard.

Dispoziții suplimentare, de exemplu pentru licențierea instanțelor Hyper-V, precum și a clienților - utilizatori și dispozitive finale - care accesează Windows Server 2022 Standard, pot fi obținute de la un angajat Wiresoft. Licențele/CAL corespunzătoare pentru Windows Server 2022 Standard sunt, de asemenea, disponibile la Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Windows Server 2022 Standard ca software folosit în magazinul Wiresoft Software Shop

Ediția curentă 2021 publicată MS Windows Server Standard 2022 Edition este deja oferită ca software folosit în magazinul de software Wiresoft. Prețul ca software folosit este mai mic decât prețul unei ediții Windows Server Standard 2022 noi corespunzătoare. Când cumpărați software folosit de la Wiresoft beneficiați de aceste avantaje:

 • Atunci când achiziționați Microsoft Windows Server 2022 Standard de la Wiresoft, primiți o licență unică originală care a fost achiziționată anterior de o companie și vândută către Wiresoft.
 • La revânzare, această licență MS Windows Server 2022 Standard este marcată ca fiind utilizată, fără ca "utilizat" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului Windows Server sau să însemne că această licență a fost deja utilizată.
 • Dacă primul cumpărător a instalat sau activat deja software-ul MS Windows Server 2022 Standard, licența a fost ștearsă din nou atunci când a fost vândută către Wiresoft, astfel încât licența de software corespunzătoare este din nou disponibilă 100% gratuit.
 • Licența MS Windows Server 2022 Standard oferită, ca și alte licențe Microsoft second-hand oferite spre vânzare de Wiresoft, nu sunt nici versiuni trial cu utilizare limitată, nici versiuni trial cu durată limitată, nu conțin o cheie de licență deja activată, ci este un produs software autorizat după achiziție doar pentru dumneavoastră.
 • Toate licențele uzate achiziționate de Wiresoft și oferite pentru revânzare, cum ar fi MS Windows Server Standard 2022, au fost testate de noi pentru utilizarea lor completă înainte de vânzare.
 • Baza legală pentru revânzarea licenței Microsoft Windows Server 2022 Standard folosite este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea de software folosit.
 • Imediat după ce ați finalizat cu succes achiziția, aplicația MS Windows Server 2022 Standard vă este disponibilă prin Electronic Software Delivery (ESD).
 • Astfel, atunci când achiziționați o licență folosită, cum ar fi Standard Edition of Windows Server 2022 de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea Microsoft Windows Server 2022 Standard ca software folosit sau a unei alte ediții de MS Windows Server 2022, precum și a unor versiuni mai vechi de MS Windows Server sau a altor software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii