Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Achiziționarea unui Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL înseamnă să oferiți unui anumit dispozitiv acces la platforma Sharepoint. Astfel, un PC al companiei sau...
242,90 RON *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Achiziționarea unui Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL înseamnă să permiteți unui (alt) angajat să acceseze cu ușurință documentele companiei și să colaboreze la...
242,90 RON *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Cumpărați Microsoft SharePoint Server 2016 Standard cu Device CAL - Soluția personalizată Lansarea Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL aduce o serie de inovații pentru companii, pe lângă un mediu familiar cu operare...
202,90 RON *

SharePoint Server CAL: Optimizați colaborarea și gestionarea informațiilor

SharePoint Server CALs oferă o soluție puternică pentru colaborarea și gestionarea informațiilor în cadrul companiilor. Cu aceste licențe de acces client (CAL), puteți accesa fără probleme funcțiile SharePoint Server și puteți crește eficiența echipelor dumneavoastră.

De ce SharePoint Server CAL?

Mediu de lucru colaborativ

SharePoint Server CAL permite un mediu de lucru colaborativ în care echipele pot lucra împreună în mod eficient. Partajați documente, creați conținut împreună și optimizați comunicarea în cadrul companiei dvs.

Gestionarea și organizarea documentelor

Gestionarea eficientă a documentelor este crucială. Cu SharePoint Server CAL, puteți stoca, organiza și partaja documentele în mod centralizat. Acest lucru le face mai ușor de găsit și crește productivitatea.

Securitate și control al accesului

Protejați informațiile sensibile cu ajutorul funcțiilor de securitate din SharePoint Server CAL. Definiți drepturile de acces și controlați cine poate accesa ce date. Asigurați confidențialitatea și integritatea informațiilor companiei dumneavoastră.

Cum pot obține SharePoint Server CAL?

Licențiere flexibilă

SharePoint Server CAL oferă opțiuni de licențiere flexibile. Alegeți numărul de licențe de care aveți nevoie în funcție de cerințele companiei dumneavoastră. Scalați utilizarea în funcție de necesități pentru a menține costurile licențelor în concordanță cu creșterea dumneavoastră.

Integrare ușoară

Integrarea SharePoint Server CAL în infrastructura dvs. IT existentă este simplă. Gestionați cu ușurință licențele și profitați de caracteristicile extinse ale SharePoint pentru a optimiza colaborarea și gestionarea informațiilor.

Concluzie

Optimizați colaborarea și gestionarea informațiilor în compania dumneavoastră cu SharePoint Server CAL. Folosiți funcțiile de colaborare, gestionarea eficientă a documentelor și controalele de securitate pentru a crește productivitatea. Alegeți opțiuni de licențiere flexibile și integrați SharePoint Server CAL fără probleme în infrastructura dvs. IT pentru a îndeplini cerințele celei mai recente actualizări a Google Help Desk.

Categorii