Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 User CAL SQL Server 2014 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa Windows...
425,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa...
425,90 RON *

Instrumente și caracteristici SQL Server 2014 pentru un Business Intelligence cuprinzător

Baza de date de gestionare și de informații pentru afaceri SQL Server 2014 de la Microsoft oferă deja în ediția standard numeroase instrumente pentru dezvoltarea de aplicații și gestionarea eficientă a rețelelor de servere.

Cu o licență Client Access, utilizatorii beneficiază de noile funcții de securitate și opțiuni de interogare, precum și de multe alte îmbunătățiri. În același timp, platforma de baze de date hibride scalabile SQL Server 2014 asigură procese eficiente și, în același timp, sigure pentru companie. Astfel, Microsoft SQL Server 2014 oferă o platformă de informații capabilă să dezvolte și să furnizeze aplicații stabile pentru cloud.

În funcție de ediție, noile funcții includ, de asemenea, funcționalitatea OLTP în memorie, precum și Column Store Index și StreamInsight; împreună cu SQL Azure, acestea susțin strategia Microsoft de cloud hibrid. Alte inovații din SQL Server 2014 includ noul SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). Cu aceste instrumente moderne de dezvoltare pentru instanțe de baze de date relaționale SQL Server, printre altele, pot fi proiectate și furnizate baze de date pentru SQL Server - la fel de ușor ca și cu Visual Studio.

Servicii SQL Server 2014 pentru o muncă în echipă eficientă

Sistemul de servere Microsoft SQL 2014 este format din cinci componente, așa-numitele Microsoft Services, care împreună formează baza pentru utilizarea funcțiilor și administrarea datelor și a utilizatorilor:

  • Motorul bazei de date - este utilizat pentru procesare, precum și pentru stocarea și salvarea, precum și pentru replicarea sau furnizarea de date
  • Servicii de analiză - acestea permit, printre altele, interogări OLAP (Online Analytical Processing) în cadrul analizelor de tendințe, al previziunilor de vânzări și al aplicațiilor de extragere a datelor
  • Servicii de raportare - pentru crearea și furnizarea de rapoarte în diferite forme: sub formă de matrice, grafice sau complet libere
  • Servicii de integrare - aceste instrumente facilitează mutarea, copierea sau transformarea datelor
  • Servicii de date principale (MDS) - permit gestionarea eficientă și sigură a domeniilor, clienților, conturilor și produselor, de exemplu, și asigură securitatea tranzacțiilor

Cerințe hardware pentru instalarea și operarea Microsoft SQL Server 2014 Standard Edition

Următoarele cerințe minime trebuie să fie îndeplinite pentru instalarea și funcționarea fără probleme a Microsoft SQL Server versiunea 2014:

  • Memorie: minim 1 GB RAM, recomandat 4 GB sau mai mult
  • Procesor: minim 1 GHz pentru sistemele pe 32 de biți sau 1,4 GHz pentru sistemele pe 64 de biți, se recomandă 2 GHz
  • Spațiu pe hard disk: minim 6 GB, mai mult poate fi necesar în funcție de componentele SQL Server instalate
  • Sistem de operare: Windows Server 2012 sau 2012 R2 în versiunea pe 32 sau 64 de biți

Licențierea Windows SQL Server 2014 Standard Edition cu CAL-uri de la Wiresoft

Dacă vă decideți să achiziționați Standard Edition de SQL Server 2014, veți găsi la Wiresoft și licențele de acces client necesare, pe lângă licența de server - atât ca CAL de utilizator, cât și ca CAL de dispozitiv. Odată cu achiziționarea ediției standard a Microsoft SQL Server 2014, optați pentru un sistem de baze de date relaționale complet funcțional, ale cărui funcții sunt complet concepute pentru multe aplicații de nivel mediu, precum și pentru stocarea de date în marți de date.

Modelul actual de licență Microsoft pentru SQL Server 2014 Standard cu CAL-uri

Pentru SQL Server versiunea 2014, se aplică metrica actuală de licențiere Microsoft, care definește diferite opțiuni de licențiere în funcție de ediția serverului, astfel încât să poată fi utilizate funcțiile SQL.

Odată cu pre-lansarea serverului SQL 2014, Microsoft a schimbat metoda de calcul a valorii

Licențe de server. În timp ce până atunci numărul de nuclee pe care le avea un procesor nu juca niciun rol, acesta constituie acum baza pentru definirea licențelor pentru edițiile respective ale SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că numărul tot mai mare de nuclee crește performanța procesoarelor, care pot astfel să execute sarcini de lucru tot mai mari. Astfel, licențierea nucleului ia în considerare acum și performanța mai mare.

În ediția standard a versiunii 2014 a SQL Server, licențierea per server/CAL este încă disponibilă ca opțiune - în plus față de licențierea pentru 2 nuclee. Prin urmare, companiile și organizațiile ale căror servere îndeplinesc cerințele de performanță și virtualizare mai mici pot beneficia, de asemenea, de toate avantajele, inclusiv de funcțiile cloud, ale SQL Server 2014 Standard la un cost redus cu o licență de server plus CAL.

Pentru a vă asigura că nevoile companiei dvs. în materie de servicii și funcții sunt acoperite de CAL pentru SQL Server 2014 Standard Edition, este recomandabil să determinați cerințele dvs. obișnuite în ceea ce privește sarcinile de lucru și serviciile cloud. Numărul de angajați care accesează serverul joacă, de asemenea, un rol important. Modelul de licențiere Server/CAL este ideal dacă se cunoaște numărul de clienți care accesează sistemul SQL Server. În acest fel, CAL-urile de dispozitiv sau de utilizator pot fi utilizate și pentru a satisface cerințele dumneavoastră individuale pentru un sistem IT care rulează sub SQL 2014.

Următoarele explicații vă vor ajuta, de asemenea, să calculați necesarul corect de CAL pentru SQL Server 2014. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la configurația cea mai favorabilă pentru dumneavoastră cu licențe de acces pentru clienți, vă rugăm să ne contactați pentru consultanță.

Licențierea SQL Server 2014 Standard cu licențe de acces client

Prin licențierea utilizatorilor sau a dispozitivelor individuale, vă decideți asupra unei soluții flexibile și, în același timp, economice, fără costuri suplimentare, cum ar fi add-on-uri de la alți producători, deoarece un Microsoft CAL vă dă dreptul de a utiliza toate funcțiile de server disponibile pentru Standard Edition, fără a trebui să renunțați la performanța software-ului SQL Server.

Compoziția licențelor Server/CAL pentru SQL Server 2014 Standard

Acordarea licențelor pentru un server cu CAL separă implementarea software-ului serverului de utilizarea serviciilor SQL Server 2014 de către un utilizator. În cazul ediției Standard, aceasta constă din licența de server pentru componente și licențele de acces pentru clienți (CAL). Pentru funcționarea cu SQL Server Edition 2014 Standard, un server are nevoie mai întâi de o licență proprie - aceasta este disponibilă de asemenea la Wiresoft la un preț avantajos. Această licență de server include doar drepturi de administrare, care nu permit unui angajat să utilizeze serviciile și funcțiile serverului. În acest scop, angajatul trebuie să dețină propria licență de acces pentru clienți. Sunt disponibile următoarele opțiuni: fie ca un CAL pentru exact un utilizator, fie ca un CAL pentru exact un dispozitiv final sau un CAL pentru dispozitiv. Ambele licențe de acces sunt disponibile de la Wiresoft la un preț special. Fără unul dintre aceste două CAL, angajații dvs. nu pot utiliza funcțiile SQL Server 2014 și nici datele gestionate cu acesta.

Diferențe între User CAL și Device CAL pentru SQL Server 2014

Alegerea între un CAL utilizator și un CAL dispozitiv pentru Windows SQL Server oferă avantajul unei licențe foarte flexibile. Pe de o parte, modelul de licențiere Microsoft reflectă cele două tipuri diferite de utilizare a serviciilor SQL Server: Legate de utilizator sau de dispozitiv. Licența de dispozitiv are drepturi de acces diferite față de licența de utilizator.

Pe de altă parte, CAL-urile sunt disponibile ca licențe unice. Acest lucru înseamnă că trebuie să achiziționați doar atâtea licențe CAL de care aveți nevoie și că puteți adăuga cu ușurință la cerințele dumneavoastră de licență la o dată ulterioară. De asemenea, aveți posibilitatea de a combina individual ambele tipuri de licențe de acces. Echiparea cu ambele CAL este deosebit de utilă în cazul în care în cadrul unei companii se utilizează frecvent diferite tipuri de stații de lucru - pentru mai multe detalii, consultați mai jos.

Împărțirea în două tipuri de acces pentru clienți înseamnă, de asemenea, că un CAL de utilizator nu poate fi utilizat ca CAL de dispozitiv sau invers. De asemenea, odată ce o licență a fost emisă, aceasta nu poate fi transferată unui alt dispozitiv final sau unui alt utilizator.

Utilizarea unui dispozitiv CAL

Device CAL pentru Microsoft SQL Server 2014 oferă licență pentru un (1) dispozitiv final foarte specific, indiferent dacă este vorba de un computer de birou, un notebook sau o tabletă sau un telefon mobil. Cu acest dispozitiv, fiecare angajat care are permisiunea de a-l utiliza poate, de asemenea, să acceseze toate serviciile și datele SQL Server 2014. Licențierea cu Device CALs este deosebit de potrivită pentru stațiile de lucru care sunt disponibile pentru diferiți angajați din cadrul companiei, de exemplu, în cazul muncii în schimburi.

Utilizarea unei licențe de acces pentru utilizatori

Pe de altă parte, CAL de utilizator autorizează un (1) utilizator (angajat) definit cu precizie să acceseze serviciile SQL Server 2014. Spre deosebire de Device CAL, acest

Utilizatorul poate apoi să acceseze datele și serviciile serverului cu orice dispozitiv final compatibil cu Windows - indiferent dacă este vorba de un PC desktop, laptop, dispozitiv mobil etc. - de oriunde. Astfel, User CAL oferă avantaje angajaților care folosesc alternativ diferite locuri de muncă și care nu lucrează doar la sediul companiei lor, ci și, de exemplu, pe teren, în biroul de acasă sau pe drum.

Microsoft SQL Server 2014 la un preț rezonabil cu CAL-uri la Wiresoft

La Wiresoft primiți Device și User CAL pentru SQL Server 2014 Standard-Edition ca licențe originale Microsoft la un preț final deosebit de avantajos. La fel ca mulți dintre clienții noștri mulțumiți de până acum, și dumneavoastră puteți beneficia de avantajul de preț pe care Wiresoft vi-l acordă pentru aceste licențe de acces client Microsoft și pentru alte licențe de acces client. Veți primi de la noi licențe neutilizate pentru produsele Microsoft, care provin de la companii europene și, prin urmare, sunt 100% utilizabile. Wiresoft a achiziționat aceste

a achiziționat aceste licențe în mod absolut legal și a verificat cu atenție autenticitatea lor. În conformitate cu o hotărâre a Curții Europene de Justiție, este permisă astfel vânzarea sau achiziționarea de produse software, cum ar fi CAL-uri pentru servere. Prin urmare, puteți fi siguri că atunci când cumpărați de la Wiresoft, achiziționați un pachet de licențe complet utilizabil. În plus, puteți beneficia și de sfaturile noastre de specialitate dacă aveți întrebări legate de licențierea dumneavoastră. Luați pur și simplu legătura cu noi.