Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 User CAL SQL Server 2014 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa Windows...
383,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa...
383,90 RON *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Calea dvs. către licențierea corectă

Prezentare generală a CAL Microsoft SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 este încă o soluție de gestionare a bazelor de date utilizată pe scară largă în companii. Dacă utilizați acest software, licențele Microsoft SQL Server 2014 CAL (Client Access Licences) sunt esențiale. În acest text, vă oferim o perspectivă ușor de înțeles despre ce înseamnă și cum funcționează acestea.

Importanța CAL-urilor Microsoft SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 CALs sunt licențe care permit utilizatorilor sau dispozitivelor să acceseze serviciile și bazele de date SQL Server. Acestea sunt esențiale pentru a vă asigura că organizația dvs. este conformă din punct de vedere legal și că utilizarea SQL Server este reglementată.

De ce sunt importante CAL-urile Microsoft SQL Server 2014?

Acordarea corectă a licențelor cu Microsoft SQL Server 2014 CALs este esențială pentru a evita consecințele juridice și întreruperea activității operaționale. Fără CAL-urile corecte, este posibil să nu puteți accesa SQL Server 2014 în mod legal.

Tipuri de CAL-uri Microsoft SQL Server 2014

Există două tipuri principale de Microsoft SQL Server 2014 CALs:

  1. CAL-uri de utilizator: Aceste licențe sunt bazate pe utilizator și permit unui anumit utilizator să acceseze SQL Server 2014. User CALs sunt bune dacă organizația dvs. are multe dispozitive și mai puțini utilizatori.

  2. Device CALs: Device CALs sunt licențe bazate pe dispozitive care sunt legate de un anumit dispozitiv. Acestea permit tuturor utilizatorilor care utilizează acest dispozitiv să acceseze SQL Server.

Achiziționarea de CAL-uri pentru SQL Server 2014

De regulă, CAL-urile Microsoft SQL Server 2014 trebuie achiziționate separat de software-ul serverului. Asigurați-vă că achiziționați numărul și tipul corespunzător de CAL în funcție de cerințele individuale ale organizației dumneavoastră.

Concluzie

CAL-urile Microsoft SQL Server 2014 sunt esențiale pentru a vă asigura că organizația dvs. deține licențele corespunzătoare și că funcționează în conformitate cu cerințele de reglementare. Alegerea între CAL pentru utilizatori și CAL pentru dispozitive depinde de situația specifică a organizației dumneavoastră. CAL-urile licențiate în mod corespunzător reprezintă cheia pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor și pentru a evita problemele juridice. Asigurați-vă că achiziționați CAL-urile potrivite pentru a asigura conformitatea și legalitatea utilizării SQL Server 2014.

Categorii