Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL

124,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10058
 • 359-06096
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Cumpărați Device CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2014 ca software folosit Pentru a putea...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL"

Cumpărați Device CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2014 ca software folosit

Pentru a putea utiliza versiunea standard a Microsoft SQL Server 2014 - care este, de asemenea, disponibilă la Wiresoft - pe lângă licența SQL Server, este necesară o licență suplimentară de acces client pentru un dispozitiv final cu care se accesează SQL Server: SQL Server 2014 Device CAL. Un computer (PC, laptop, tabletă) înregistrat în acest mod este echipat cu drepturile de acces corespunzătoare pentru a putea utiliza toate serviciile serverului și poate fi folosit alternativ de diferiți angajați.

Gestionarea licențelor Microsoft oferă această opțiune de licențiere a SQL Server 2014 plus licențe de acces sub forma unui Device CAL, în special în ediția Standard Edition. Numai dispozitivul final înregistrat prin intermediul acestuia este autorizat să acceseze funcțiile SQL Server.

Device CALs pentru SQL Server 2014 pot fi găsite la Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit. Aceste licențe de acces utilizate nu diferă, în ceea ce privește opțiunile de utilizare, de licențele CAL oferite anterior în cadrul programului Microsoft de licențiere în volum - de asemenea, acestea nu mai sunt disponibile acolo pentru această versiune SQL Server. CAL-urile pentru dispozitive folosite pot fi achiziționate de la Wiresoft începând de la o singură licență de acces pentru client, ceea ce permite acordarea de licențe flexibile și bazate pe necesități pentru dispozitivele finale care vor accesa serviciile SQL Server 2014. Acest SQL Server 2014 Device CAL poate fi utilizat și pentru a accesa funcțiile versiunii anterioare SQL Server 2012.

Utilizarea CAL-urilor de dispozitiv utilizate pentru SQL Server 2014

Cu Device CALs pentru versiunea SQL Server 2014, succesorul SQL Server 2012, oferit de Wiresoft ca software utilizat, datele utilizate prin intermediul unui dispozitiv final capabil de Windows sunt, de asemenea, disponibile în cloud, etc. - mai multe despre cele mai importante funcții mai jos.

Scurtă prezentare generală a funcționalităților SQL Server 2014 care sunt disponibile cu un Device CAL în ediția Standard

Microsoft SQL Server 2014 este o soluție completă de baze de date și versiunea succesoare a SQL Server 2012, care răspunde tendinței tot mai importante către serviciile cloud cu performanțe și mai bune. În acest scop, operarea în mediile critice a fost optimizată cu funcții noi și extinse pentru inteligența de afaceri în memorie și în cloud, și se oferă o scalabilitate și mai mare, inclusiv suportul pentru diverse scenarii de cloud hibrid. SQL Server 2014 oferă o legătură și mai puternică cu Azure Cloud Platform cu Azure Virtual Machine pentru backup și recuperare în caz de dezastru.

În ediția standard a SQL Server 2014 pentru companii mici și mijlocii și cu cerințe mai mici de virtualizare, toate instrumentele importante de gestionare a datelor și funcțiile de business intelligence sunt disponibile pentru a rula aplicații critice pentru afaceri, reducând în același timp la minimum nevoia de resurse IT și maximizând eficiența.

În plus, utilizatorii beneficiază de noi caracteristici de securitate și de capacități de interogare pentru a dezvolta și implementa aplicații robuste pentru o platformă de informații bazată pe cloud. În funcție de ediție, sunt disponibile funcționalitatea OLTP în memorie, precum și Column Store Index și StreamInsight, precum și noul SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT).

CAL-urile de dispozitiv pentru SQL Server 2014 pot fi utilizate și pentru SQL Server versiunea 2012

Pentru utilizatorii care doresc să treacă de la vechea versiune SQL Server 2012 la SQL Server 2014, Device CAL SQL 2014 oferă, de asemenea, posibilitatea de a accesa această versiune anterioară.

Gestionarea licențelor Microsoft cu licențe de acces client pentru SQL Server 2014

Odată cu lansarea SQL Server 2014, modelul de licențiere Microsoft pentru Standard Edition oferă, pe lângă licențierea serverului pe bază de bază, opțiunea alternativă de licențiere a unei licențe de server plus CAL-uri suplimentare pentru dispozitive, prin care trebuie achiziționat un număr variabil de licențe de acces pentru clienți, în funcție de mărimea companiei. Această variantă de acordare a licențelor de acces cu CAL-uri suplimentare pentru dispozitive este adesea alternativa mai ieftină pentru companiile mici și mijlocii care au un server mai mic.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru SQL Server 2014 Edition Standard?

Sunt disponibile două tipuri de CAL pentru licențierea accesului clienților pentru SQL Server 2014:

 • Device CAL pentru SQL Server 2014 - pentru un singur dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă)
 • User CAL pentru SQL Server 2014 - pentru un singur utilizator

Numai cu unul dintre cele două tipuri de CAL este posibilă utilizarea funcțiilor SQL Server 2014, licența SQL Server pur nu este suficientă. Aceste CAL nu conțin niciun alt software în afară de drepturile de acces pentru mediul client/server al SQL Server 2014.

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru SQL Server 2014?

CAL-urile de dispozitiv pentru SQL Server 2014 diferă de CAL-urile de utilizator corespunzătoare doar prin forma în care se acordă autorizația de acces la SQL Server: Un Device CAL echipează un anumit dispozitiv final capabil de Windows cu drepturi de acces la SQL Server și la serviciile și datele disponibile prin intermediul acestuia, în timp ce în cazul User CAL, aceste drepturi sunt acordate unui utilizator individual; dispozitivul final poate fi utilizat de orice utilizator autorizat și, de exemplu, alternativ, în ture de lucru.

În cazul în care dispozitivul final licențiat nu este un PC staționar într-o companie, ci un laptop sau o tabletă mobilă, serviciile SQL Server pot fi, de asemenea, utilizate local în mod independent, de exemplu, în deplasare sau în biroul de acasă. Spre deosebire de Device CAL, User CAL oferă alte posibilități într-o situație de lucru în care majoritatea utilizatorilor utilizează alternativ și în mod regulat diferite dispozitive finale în acest scop.

CAL-uri de dispozitiv folosite pentru SQL Server 2014 Edition Standard cu avantajul disponibilității - la un preț avantajos

În special companiile și organizațiile mai mici nu folosesc cea mai recentă versiune SQL Server, de exemplu din motive de costuri, dar pot avea nevoie de licențe suplimentare de acces pentru clienți - în acest caz, Device CAL-urile utilizate nu numai că au un avantaj economic, dar sunt adesea singura soluție pentru a dota dispozitivele finale cu o licență de acces adecvată pentru SQL Server 2014, deoarece această versiune nu mai este, de obicei, oferită de Microsoft și de revânzători. În acest caz, software-ul folosit de la Wiresoft este soluția pentru a suplini nevoia existentă de licențe de acces mai vechi pentru dispozitivele finale.

Următoarea prezentare generală rezumă încă o dată toate avantajele și caracteristicile speciale ale CAL-urilor de dispozitiv utilizate.

Pentru CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2014, luați în considerare și compatibilitatea versiunilor

Device CAL pentru SQL Server 2014 nu autorizează doar accesul la SQL Server 2014, ci și la vechea versiune SQL Server 2012 (downgrade). Cu toate acestea, acestea nu includ accesul la SQL Server 2016, versiunea ulterioară, mai avansată.

Prin urmare, atunci când se achiziționează CAL-uri pentru dispozitive pentru SQL Server 2014 Standard Edition, trebuie să se acorde atenție și compatibilității dintre licența SQL Server utilizată la fața locului și licențele de acces client necesare pentru aceasta.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când se utilizează CAL-uri de dispozitiv utilizate pentru SQL Server 2014?

Următoarele prevederi ale licențelor Microsoft se aplică, de asemenea, la CAL-uri de dispozitiv mai vechi utilizate, cum ar fi licența de acces pentru SQL Server 2014: Odată ce un anumit dispozitiv final a fost înregistrat cu un CAL de dispozitiv pentru SQL Server 2014, licența de acces client nu mai poate fi transferată pe un alt computer. De asemenea, este exclusă, în principiu, schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL pentru dispozitiv ca CAL pentru utilizator pentru a înregistra un anumit utilizator.

Aceste prevederi în gestionarea licențelor Microsoft servesc, de asemenea, la prevenirea accesului neautorizat la SQL Server 2014 de către terți, astfel încât datele unei companii și comunicarea acesteia să fie mai bine protejate.

Decizia de utilizare a CAL-urilor de dispozitiv pentru Microsoft SQL Server 2014

Ambele tipuri de licențe de acces al clienților pentru SQL Server 2014 oferă opțiuni flexibile de utilizare pentru SQL Server-ul respectiv într-o companie. Pentru a afla care este cel mai potrivit tip de CAL pentru compania dumneavoastră, este important să cunoașteți nu numai numărul de dispozitive finale licențiate prin intermediul acestuia, ci și numărul de angajați care urmează să acceseze SQL Server.

CAL pentru dispozitive oferă un avantaj mai mare în cazul în care diferiți utilizatori folosesc în mod regulat și alternativ dispozitivul final licențiat - chiar și independent la nivel local - pentru a accesa serviciile SQL Server 2014, deoarece aceștia nu au nevoie de un singur computer pe care să îl folosească exclusiv pe cont propriu. În situația descrisă ca exemplu, licențierea cu CAL-uri de dispozitiv utilizate nu numai că prezintă mai multe avantaje în utilizare, dar este și mai rentabilă, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți. Echipa Wiresoft va fi bucuroasă să vă consilieze cu privire la achiziționarea de CAL-uri.

Ce sunt CAL-urile de dispozitiv utilizate de Wiresoft pentru Microsoft SQL Server 2014?

Licențele CAL pentru dispozitive folosite pentru SQL Server 2014 nu diferă de licențele noi corespunzătoare prin niciun dezavantaj sau restricție - deoarece software-ul nu se poate uza. În comparație cu un software nou, acestea au următoarele avantaje:

Originea CAL-urilor de dispozitiv utilizate pentru SQL Server 2014 la Wiresoft

Licențele CAL pentru dispozitive folosite pentru SQL Server 2014 oferite la Wiresoft sunt licențe originale și provin dintr-o licență de volum pentru dispozitive, așa cum este definită în programul de licențiere Microsoft, care a fost achiziționată anterior de o companie și vândută ulterior către Wiresoft. Odată cu achiziția, licențele de volum sunt de obicei dizolvate în licențe unice, CAL-urile pentru dispozitive unice rezultate sunt oferite ca software folosit și pot fi utilizate ca o licență nouă pentru înregistrarea unui dispozitiv final. Tarifele obișnuite de licențiere ale Microsoft nu se mai aplică.

Software utilizat cu securitate pentru cumpărători - de asemenea, pentru Device CALs pentru SQL Server 2014

Fie că este vorba de Device CALs pentru SQL Server 2014 sau de User CALs sau alte tipuri de CAL - atunci când achiziționează software Wiresoft folosit, clienții au aceleași avantaje ca și în cazul licențelor noi: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței prin intermediul unei chei de licență de volum valide furnizate.

Sunt legale achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru SQL Server 2014?

Atât la achiziționarea, cât și la utilizarea CAL-urilor de dispozitiv folosite pentru SQL Server 2014 pe un dispozitiv final, clienții Wiresoft pot fi siguri că nu încalcă nicio lege în acest proces: Licențele de acces pentru dispozitive folosite pentru SQL Server 2014, precum și alte licențe de acces client oferite în Wiresoft Shop, provin din inventarele de licențe ale companiilor. Din acest motiv, atât comerțul cu software folosit, cât și utilizarea efectivă a acestuia se bazează pe o jurisprudență valabilă, care le permite pe ambele; acest lucru a fost deja confirmat de mai multe hotărâri judecătorești. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft are, de asemenea, securitate de audit datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor!

Toate avantajele CAL-urilor pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2014 dintr-o privire

CAL-urile pentru dispozitive de la Wiresoft nu sunt disponibile doar pentru versiunea SQL Server 2014 folosită, ci și pentru licențe de acces client pentru versiuni mai noi de programe server; oferta Wiresoft de software folosit este disponibilă și pentru alte programe server Microsoft și pentru licențele de acces client corespunzătoare.

Cu Wiresoft aveți avantajul de a vă putea suplimenta stocurile de software mai vechi la un preț avantajos cu CAL-uri folosite. Astfel, sunt evitate problemele de compatibilitate care pot apărea atunci când se utilizează în paralel versiuni diferite de software, precum și costurile pentru achiziționarea de hardware nou.

Achiziționați doar numărul exact de licențe de acces care corespunde cerințelor dumneavoastră reale de licențiere pentru utilizarea serviciilor SQL 2014 Server.

În magazinul de software Wiresoft Software Shop pentru software folosit veți găsi Device CAL s pentru SQL Server 2014 Edition Standard, precum și User CALs corespunzătoare și pentru alte ediții SQL Server. Oferta de software folosit Wiresoft include, de asemenea, multe alte programe software Microsoft - cu toate avantajele menționate în acest sens. Dacă aveți întrebări despre licențierea cu Device CAL pentru SQL Server 2014 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare