Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

272,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Windows 8.1 Enterprise - cumpărați eficiența maximă ca o singură licență Windows 8.1...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - cumpărați eficiența maximă ca o singură licență

Windows 8.1 Enterprise este cea mai cuprinzătoare ediție a versiunii 8.1 a sistemului de operare Microsoft - oferă o revizuire fundamentală a versiunii anterioare, păstrând în același timp inovațiile sale esențiale: în special, designul complet nou Metro, care oferă pentru prima dată o interfață de utilizator uniformă pe toate dispozitivele finale. Așa-numitul design "Modern UI" (UI = "User Interface") afișează toate aplicațiile și alte instrumente utilizate frecvent sub formă de pictograme simple, minimaliste, sub formă de plăci.

Sub interfața inovatoare a desktop-ului, care conține acum și ecranul de pornire familiar al versiunilor mai vechi, Windows 8.1, în special în ediția Enterprise Edition, oferă o gamă întreagă de funcții și posibilități exclusive importante, care sunt indispensabile în companii, în special pentru crearea și administrarea rețelelor - inclusiv securitatea și protecția completă a datelor: Pe lângă Windows To Go, care le permite utilizatorilor să ia cu ei în deplasare întregul sistem de operare Windows 8.1 prin intermediul unui stick USB, acesta include DirectAccess pentru a stabili o conexiune la distanță între calculatoarele client și rețelele companiei chiar și fără VPN, precum și AppLocker, care poate fi folosit pentru a restricționa executarea programelor și scripturilor pe dispozitivele finale, și BranchCache pentru acces accelerat la date în rețelele companiei.

Cumpărarea de la Wiresoft a 8.1 Enterprise Edition ca software folosit oferă utilizatorilor avantajul de a putea utiliza acest sistem de operare, care a fost oferit exclusiv de Microsoft ca licență de volum, ca o singură licență. În plus, Windows 8.1 Enterprise este compatibil cu multe sisteme hardware mai vechi, ceea ce extinde și mai mult cercul de utilizatori.

Pe lângă Windows 8.1 Enterprise Edition, magazinul online Wiresoft oferă și alte sisteme de operare Windows în versiuni de achiziție pentru un singur utilizator în diferite ediții care nu sunt disponibile în comerțul obișnuit, precum și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă toate caracteristicile exclusive tipice ale Windows 8.1 Enterprise, precum și caracteristicile generale importante ale Windows 8.1.

Caracteristici exclusive ale Windows 8.1 Enterprise Edition

Cu un plus exclusiv de funcții și caracteristici, Windows 8.1 Enterprise este conceput în primul rând pentru companiile și organizațiile mari, pentru care disponibilitatea la distanță joacă un rol important pe lângă administrarea rețelei. Următoarele caracteristici reprezintă valoarea adăugată decisivă a Windows 8.1 Enterprise:

Windows To Go Creator

Cu Windows To Go, utilizatorii de Windows 8.1 Enterprise au la dispoziție tot ce au nevoie pentru a utiliza imediat Windows 8.1 Enterprise pe orice dispozitiv final într-o singură mână: ca stick USB. Această caracteristică extinde posibilitățile de utilizare a sistemului de operare Windows chiar și pe calculatoare care nu aparțin companiei, de exemplu, de către liber profesioniști sau doar angajați temporari, care astfel obțin și ei acces temporar la rețea. Cu funcții precum Start Screen Control, ecranul de start poate fi definit în avans de către administrator pentru a defini o utilizare uniformă pentru toți utilizatorii.

DirectAccess

DirectAccess permite ca Windows 8.1 Enterprise să creeze o conexiune de la distanță proprie, bazată pe IPv6, care permite utilizatorilor să acceseze resursele dintr-o rețea corporativă fără a fi nevoie să pornească VPN. De asemenea, administratorii pot accesa computerele utilizatorilor de la distanță pentru a modifica politicile și a actualiza software-ul, de exemplu.

BranchCache

BranchCache este utilizat în Windows 8.1 Enterprise pentru a optimiza transferul de conținut prin rețelele WAN (wide area networks) - conținutul de pe serverele de fișiere, de la distanță și web poate fi pus în memoria cache pe clienții și serverele locale. De îndată ce fișierele se modifică la sursă, Windows 8.1 Enterprise nu transferă fișierele complete, ci doar blocurile care s-au modificat. Acest lucru este valabil și în cazul accesării prin DirectAccess sau alte scenarii VPN. Avantajul este, astfel, reducerea traficului de rețea și creșterea vitezei de acces la toate conținuturile. BranchCache poate fi deosebit de util atunci când se conectează sucursale.

AppLocker

Această caracteristică exclusivă din Windows 8.1 Enterprise restricționează drepturile de acces pentru a rula anumite programe și scripturi, pentru a consolida securitatea dispozitivelor finale și a datelor de pe acestea.

Încărcare laterală

Cu Windows 8.1 Enterprise, SideLoading permite instalarea aplicațiilor interne ale companiei pe PC-urile și tabletele din domeniu fără a utiliza metoda "oficială" de implementare. În plus, SideLoading oferă acces la mai multe aplicații pe dispozitivele mobile decât prin intermediul magazinelor comerciale de aplicații, cum ar fi Google Play.

Alte caracteristici din Windows 8.1 Enterprise care sunt importante pentru întreprinderi

Fiind cea mai cuprinzătoare dintre toate edițiile Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise oferă și alte caracteristici care sunt deosebit de importante pentru întreprinderi, în special atunci când vine vorba de crearea și administrarea rețelelor și de securitate:

 • BitLocker - Pentru ca hardware-ul să fie întotdeauna protejat. Uneori este destul de banal: Laptopul merge în fața ochilor tăi în metrou, zace uitat pe scaunul din tren - sau chiar a fost furat! Pentru a se asigura că toate datele sensibile ale companiei sau datele personale stocate pe acesta nu pot fi utilizate în mod abuziv de către "găsitor", BitLocker integrat previne acest lucru prin criptarea securizată a acestora.
 • BitLocker To Go este omologul pentru criptarea stick-urilor USB și a hard disk-urilor externe.
 • Domain Join pentru gestionarea dispozitivelor finale într-o rețea corporativă este o caracteristică importantă, în special pentru furnizarea de date și programe de la distanță. Intrarea în domeniu permite unui computer să se conecteze la o rețea corporativă offline prin intermediul Access Directory - fără a fi nevoie de o conexiune fizică sau VPN. Prin intermediul Controlerului de domeniu integrat, administratorii IT gestionează toate computerele din rețea reunite sub un singur domeniu. Politicile sunt create și gestionate la nivel central prin intermediul DirectAccess, astfel încât calculatoarele din rețea să aibă o bază de date și o politică de securitate comune. Scenariile BYOD (Bring your own Device - mai ales dispozitive private care nu aparțin unui anumit domeniu) pot fi, de asemenea, gestionate prin intermediul acestui sistem.
 • Hyper-V este utilizat pentru virtualizarea centrelor de date. Versiunea integrată și în Windows 8.1 Enterprise poate fi utilizată pentru virtualizarea clienților, astfel încât serverele virtuale pot fi mutate sau copiate între gazdele Hyper-V chiar și în timp ce sistemul este în funcțiune, inclusiv imaginile de hard disk în format VDHX. Sistemele individuale pot fi complet izolate cu Hyper-V, iar funcțiile de securitate, cum ar fi Data Execution Prevention (DEP) și Network Address Translation (NAT) pentru gestionarea adreselor IPv4, sunt, de asemenea, disponibile.
 • Alte caracteristici de securitate includ o securitate îmbunătățită de la un capăt la altul cu Trusted Boot și Secure Boot, Windows Defender și Microsoft SmartScreen pentru a detecta software-ul malițios din spatele unui URL, sistemul de criptare a fișierelor (EFS) pentru criptarea fișierelor de pe discurile NTFS ale sistemelor de operare bazate pe Windows NT și Windows Firewall.

Adăugări tipice și funcții noi pentru întreaga versiune Windows 8.1

Sistemul de operare Windows 8.1 păstrează designul tipic, revizuit fundamental față de versiunea anterioară Windows 8, dar Microsoft a reacționat la dorințele multor utilizatori și oferă acum câteva modificări odată cu versiunea îmbunătățită, care îl fac mai ușor de utilizat.

"Modern UI" aspect țiglă și Charms Bar

Ecranul de start al Windows 8.1 Enterprise și al celorlalte ediții prezintă în continuare noul design Metro cu dale monocrome. Utilizatorii pot acum să treacă la vizualizarea mai veche și familiară a meniului de start, făcând clic pe butonul Windows. Aici pot modifica setări importante direct prin clic dreapta sau pot executa imediat funcții precum repornirea sau oprirea. Windows 8.1 oferă, de asemenea, următoarele:

 • În versiunea Windows 8.1 Enterprise etc., sunt disponibile patru mărimi ale plăcilor (Large, Wide, Medium, Small) pentru a personaliza și mai mult pictogramele. Astfel, aplicațiile mai importante pot fi afișate în mod mai proeminent pe desktop, iar ecranul mai mare poate afișa mai multe funcții/informații în direct. În acest scop, este disponibilă o aplicație separată "Ajutor și sfaturi" care explică alte opțiuni.
 • Chiar și în cazul aplicațiilor deschise, programele active din Windows 8.1 pot fi afișate acum în dimensiuni care pot fi selectate liber - în funcție de rezoluția ecranului, este posibilă afișarea simultană a până la patru aplicații deschise. Dimensiunea afișajului rămâne variabilă chiar și după deschidere.
 • Windows 8.1 oferă, de asemenea, noi opțiuni de setare pentru Charms Bar, un instrument care a fost introdus și în versiunea anterioară. Aceasta oferă utilizatorilor acces imediat la cele cinci funcții standard "Start, Setări, Dispozitive, Căutare, Partajare". Cei care doresc să se lipsească de ea pot dezactiva Charms Bar în Windows 8.1 Enterprise, precum și funcția de comutare între aplicații.
 • În plus, pe lângă fundalurile de desktop standard integrate anterior, puteți afișa și fotografiile proprii sau descărcate sau mai multe în alternanță.

Actualizare pentru SkyDrive

SkyDrive, serviciul de stocare online de la Microsoft, are acum o sincronizare mai eficientă, în care sunt actualizate doar folderele și miniaturi, spre deosebire de sincronizarea automată completă a datelor cu dispozitivele finale. Fișierele sunt acum actualizate și descărcate numai după ce se face dublu clic, ceea ce economisește resursele hard disk-ului, iar funcția este deosebit de utilă atunci când conexiunea la internet este slabă.

Aplicații noi în Windows 8.1

Pentru întreaga versiune Windows 8.1 și, prin urmare, și pentru 8.1 Enterprise Edition, există diverse aplicații noi cu care se pot face lucruri practice. Printre acestea se numără aplicația Calculator pentru calcule simple, dar și pentru conversia unităților de măsură, aplicația Alarm clock, care include cronometru și cronometru invers, aplicația Cooking and Enjoyment, cu numeroase rețete și o listă de cumpărături, și aplicația Sound Recorder pentru propriile înregistrări de sunet, care pot fi salvate direct din aplicație pe SkyDrive. Aplicația Fotografii conține funcții de bază de editare a imaginilor, de exemplu pentru a ajusta expunerea și tonul culorilor. Toate aplicațiile pot fi acum grupate în funcție de propriile preferințe.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 8.1 Enterprise

Instalarea Windows 8.1 Enterprise are anumite cerințe hardware: Windows 8.1 Enterprise este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, iar anumite programe și aplicații pot fi utilizate numai cu versiunea pe 64 de biți. Următoarele cerințe tehnice minime trebuie să fie îndeplinite de fiecare dispozitiv final la instalarea Windows 8.1:

 • Procesor: 1 GHz / 32 de biți cu suport PAE, NX/XD și SSE2 sau 1 GHz / 64 de biți cu suport CMPXCHG16b, LAHF/SAHF și PrefetchW
 • Spațiu pe hard disk (HDD): 16 GB sau 20 GB
 • Memorie: 1 GB RAM sau 2 GB RAM
 • Placă grafică: procesor grafic DirectX 9 cu WDDM 1.0
 • Ecran: pentru aplicațiile din Windows Store 1.024 x 768, pentru alte caracteristici, cum ar fi funcția de andocare, cel puțin 1.366 x 768 pixeli

Achiziția dvs. securizată - Windows 8.1 Enterprise de la Wiresoft ca o singură licență

Windows 8.1 Enterprise este oferit de Microsoft sau de comerțul convențional doar sub formă de licență de volum. Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra Windows 8.1 Enterprise Edition ca licență pentru un singur utilizator - ca un așa-numit software folosit, dar cu aceeași gamă de funcții.

Achiziționarea de software Microsoft folosit - sigur și ieftin la Wiresoft: Licența unică de Windows 8.1 Enterprise Edition oferită la vânzare aici a făcut parte dintr-o licență de volum mai extinsă, care este de obicei achiziționată doar de companiile mari. Acesta din urmă are dreptul de revânzare - un proces legal în conformitate cu legislația UE - prin care licența de volum este mai întâi împărțită în licențe individuale și apoi plasată pe piață ca software la mâna a doua sau ca software folosit. Această divizare și noua etichetare ca software folosit nu afectează de fapt capacitatea de utilizare sau funcționalitatea acestui Windows 8.1 Enterprise sau a oricărui alt sistem de operare desktop, deoarece software-ul nu este în general supus uzurii.

Wiresoft vinde ediții Enterprise originale ale software-ului Windows 8.1, care este identic cu produsul oferit de Microsoft. Cumpărarea de software folosit în magazinul de software Wiresoft nu prezintă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comercializarea de software Microsoft folosit este permisă în mod clar de lege, fapt confirmat și de numeroase hotărâri legale obligatorii.

Din acest motiv, după ce ați finalizat procesul de achiziție, puteți descărca imediat licența Windows 8.1 Enterprise pe un dispozitiv final, o puteți activa cu cheia de licență în volum furnizată, care este valabilă numai pentru dumneavoastră, și o puteți utiliza fără restricții.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft este, de asemenea, ieftină: software-ul folosit de la Wiresoft oferă clienților o alternativă semnificativ mai ieftină decât multe alte oferte de software, dacă doresc să utilizeze sistemul de operare desktop Windows 8.1 Enterprise ca licență pentru un singur utilizator. Oferta de software second-hand a licențelor pentru un singur utilizator din magazinul Wiresoft vă permite, de asemenea, să cumpărați ediții speciale, cum ar fi 8.1 Enterprise, la un preț deosebit de avantajos - la fel ca mulți dintre clienții noștri anteriori, printre care se numără IMM-uri și organizații, dar și persoane fizice și independente, care beneficiază de oferta noastră de software la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Windows 8.1 Enterprise ca software folosit, precum și alte versiuni ale sistemelor de operare desktop Windows și programe de la Microsoft ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare