Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
162,90 RON * 179,90 RON * (9,45% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


Windows 8.1 Enterprise este cea mai cuprinzătoare ediție a sistemului de operareMicrosoft   versiunea 8.1 - oferă o revizuire fundamentală a versiunii anterioare, păstrând în același timp inovațiile esențiale: în special noul design Metro, complet nou din punct de vedere optic, care oferă pentru prima dată o interfață de utilizator uniformă pe toate dispozitivele finale. Așa-numitul design "Modern UI" (UI = "User Interface") afișează toate aplicațiile și alte instrumente utilizate frecvent sub formă de pictograme simple și minimaliste, sub formă de plăci.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - cumpărați eficiența maximă ca o singură licență

Windows 8.1 Enterprise este cea mai cuprinzătoare ediție a versiunii 8.1 a sistemului de operare Microsoft - oferă o revizuire fundamentală a versiunii anterioare, păstrând în același timp principalele sale inovații: în special, designul complet nou Metro, care oferă pentru prima dată o interfață de utilizator uniformă pe toate dispozitivele finale. Așa-numitul design "Modern UI" (UI = "User Interface") afișează toate aplicațiile și alte instrumente utilizate frecvent sub formă de pictograme simple, minimaliste, sub formă de plăci.

Sub interfața inovatoare a desktop-ului, care acum conține din nou și ecranul de pornire familiar al versiunilor mai vechi, oferă Windows 8.1, în special în ediția Enterprise Edition, oferă o gamă întreagă de funcții și posibilități exclusive importante, care sunt indispensabile în companii, în special pentru crearea și administrarea rețelelor - inclusiv securitatea și protecția completă a datelor: Pe lângă Windows To Go, care permite utilizatorilor să ia cu ei întregul sistem de operare Windows 8.1 în mod virtual în deplasare prin intermediul unui stick USB, acesta include DirectAccess pentru stabilirea unei conexiuni de la distanță între computerele client și rețelele companiei, chiar și fără VPN, precum și AppLocker, care poate fi utilizat pentru a restricționa executarea programelor și scripturilor pe dispozitivele finale, și BranchCache pentru acces accelerat la date în rețelele companiei.

Cumpărarea de la Wiresoft a 8.1 Enterprise Edition ca software folosit oferă utilizatorilor avantajul de a putea utiliza acest sistem de operare, care a fost oferit de Microsoft exclusiv ca licență de volum, ca o singură licență. În plus, Windows 8.1 Enterprise este compatibil cu multe sisteme hardware mai vechi, ceea ce extinde și mai mult cercul de utilizatori.

În magazinul online Wiresoft puteți găsi, pe lângă Windows 8.1 Enterprise Edition, și alte sisteme de operare Windows ca versiune de achiziție pentru un singur utilizator în diferite ediții, pe care comerțul obișnuit nu le are, precum și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă toate caracteristicile exclusive tipice ale Windows 8.1 Enterprise, precum și caracteristicile generale importante ale Windows 8.1.

Caracteristici exclusive ale Windows 8.1 Enterprise Edition

Windows 8.1 Enterprise, cu plusul său exclusiv de funcții și caracteristici, este conceput în primul rând pentru companii și organizații mai mari pentru care disponibilitatea la distanță joacă un rol important pe lângă administrarea rețelei. În special următoarele caracteristici constituie valoarea adăugată decisivă a Windows 8.1 Enterprise:

Windows To Go Creator

Cu Windows To Go, utilizatorii 8 Windows .1 Enterprise au la dispoziție tot ce au nevoie pentru a utiliza imediat Windows 8.1 Enterprise pe orice dispozitiv final într-o singură mână: ca un stick USB. Această caracteristică extinde posibilitățile de utilizare a sistemului de operare Windows la computere din afara companiei, de exemplu, de către liber-profesioniști sau angajați temporari, cărora li se acordă astfel și acces temporar la rețea. Cu funcții precum Start Screen Control, ecranul de start poate fi definit în avans de către administrator pentru a defini o utilizare uniformă pentru toți utilizatorii.

DirectAccess

DirectAccess pentru Windows 8.1 Enterprise permite crearea unei conexiuni de la distanță proprietare, bazată pe IPv6, care permite utilizatorilor să acceseze resursele dintr-o rețea corporativă fără a fi nevoie să pornească VPN. În schimb, acest lucru permite administratorilor să acceseze mașinile utilizatorilor de la distanță pentru a modifica politicile și a actualiza software-ul, de exemplu.

BranchCache

BranchCache din Windows 8.1 Enterprise este conceput pentru a optimiza transferul de conținut prin rețelele WAN (wide area networks) prin punerea în cache a conținutului de pe serverele de fișiere, de la distanță și web către clienții și serverele locale. De îndată ce fișierele se modifică la sursă, Windows 8.1 Enterprise nu transferă fișierele complete, ci doar blocurile care s-au modificat. Acest lucru este valabil și în cazul accesării prin DirectAccess sau alte scenarii VPN. Avantajul este, prin urmare, reducerea traficului de rețea și creșterea vitezei de acces la toate conținuturile. BranchCache poate fi, de asemenea, deosebit de util atunci când se conectează sucursale.

AppLocker

Această caracteristică exclusivă din Windows 8.1. Enterprise restricționează drepturile de acces pentru a executa anumite programe și scripturi pentru a consolida securitatea dispozitivelor finale, precum și a datelor de pe acestea.

Încărcare laterală

SideLoading permite ca Windows 8.1. Enterprise să instaleze aplicații corporative pe PC-urile și tabletele din domeniu fără a utiliza metoda "oficială" de implementare. În plus, pentru dispozitivele mobile, SideLoading oferă acces la mai multe aplicații decât prin intermediul magazinelor de aplicații comerciale, cum ar fi Google Play.

Alte caracteristici din Windows 8.1 Enterprise care sunt importante pentru întreprinderi includ

Fiind cel mai cuprinzător dintre toate Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise oferă și alte caracteristici deosebit de importante pentru întreprinderi, în special în ceea ce privește crearea, administrarea și securitatea rețelei:

 • BitLocker - Protejarea hardware-ului. Uneori este banal: Laptopul trece prin fața ochilor tăi în metrou, zace uitat pe scaunul din tren - sau chiar a fost furat! Pentru a se asigura că toate datele sensibile ale companiei sau datele personale stocate pe acesta nu pot fi utilizate în mod abuziv de către "găsitor", BitLocker integrat previne acest lucru prin criptarea lor în siguranță.
 • BitLocker To Go este omologul pentru criptarea stick-urilor USB și a hard disk-urilor externe.
 • Domain Join pentru gestionarea punctelor finale într-o rețea corporativă este o caracteristică importantă, în special pentru furnizarea de date și programe de la distanță. Intrarea în domeniu permite unui computer să se conecteze la o rețea corporativă offline prin intermediul Access Directory - fără a fi nevoie de o conexiune fizică sau VPN. Controlerul de domeniu integrat permite administratorilor IT să gestioneze toate computerele din rețea reunite sub un singur domeniu. DirectAccess creează și gestionează în mod centralizat politicile, astfel încât calculatoarele din rețea să aibă o bază de date și o politică de securitate comune. De asemenea, poate fi utilizat pentru a gestiona scenarii BYOD (Bring Your Own Device), care sunt în general dispozitive private care nu aparțin unui anumit domeniu.
 • Hyper-V este utilizat pentru a virtualiza centrele de date. Versiunea integrată și în Windows 8.1 Enterprise poate fi utilizată pentru virtualizarea clienților, astfel încât serverele virtuale pot fi mutate sau copiate între gazdele Hyper-V chiar și în timp ce sistemul este în funcțiune; acest lucru include și imaginile de hard disk în format VDHX. Sistemele individuale pot fi complet izolate cu Hyper-V, care oferă, de asemenea, caracteristici de securitate, cum ar fi Data Execution Prevention (DEP) și Network Address Translation (NAT) pentru a gestiona adresele IPv4.
 • Alte caracteristici de securitate includ o securitate îmbunătățită de la un capăt la altul cu Trusted Boot și Secure Boot, Windows Defender și Microsoft SmartScreen pentru a detecta software-ul malițios din spatele unui URL, Encrypting File System (EFS) pentru criptarea fișierelor de pe volumele NTFS ale sistemelor de operare bazate pe Windows-NT și firewall-ul Windows.

Adăugări și caracteristici noi tipice pentru întreaga versiune Windows 8.1

Sistemul de operare Windows 8.1. păstrează designul tipic, revizuit în mod fundamental față de versiunea anterioară Windows 8, dar Microsoft a răspuns dorințelor multor utilizatori și oferă acum, odată cu versiunea îmbunătățită, câteva modificări care îl fac mai ușor de utilizat.

"Modern UI" aspect țiglă și Charms Bar

Ca și înainte, ecranul de start al Windows 8.Enterprise și celelalte ediții prezintă în continuare noul design Metro cu dale monocrome. Utilizatorii pot acum să treacă la vizualizarea mai veche și familiară a meniului Start, făcând clic pe butonul Windows. Aici pot modifica direct setările importante prin clic dreapta sau pot executa imediat funcții precum repornirea sau oprirea. În plus, Windows 8.1. oferă următoarele:

 • În Windows versiunea 8.1 Enterprise etc., sunt disponibile patru dimensiuni ale plăcilor (Large, Wide, Medium, Small) pentru a personaliza și mai mult pictogramele. Astfel, aplicațiile mai importante pot fi afișate în mod mai proeminent pe desktop, iar ecranul mai mare poate afișa mai multe funcții/informații în direct. În acest scop, este disponibilă o aplicație dedicată "Help and Tips" (Ajutor și sfaturi) care explică alte opțiuni.
 • Chiar și în cazul aplicațiilor deschise, programele active din Windows 8.1 pot fi afișate acum în dimensiuni care pot fi selectate liber - în funcție de rezoluția ecranului, este posibilă afișarea simultană a până la patru aplicații deschise. Dimensiunea afișajului rămâne variabilă chiar și după deschidere.
 • Windows 8.1. oferă, de asemenea, noi opțiuni de configurare pentru Charms Bar, un instrument care a fost introdus și în versiunea anterioară. Astfel, utilizatorii au acces imediat la cele cinci funcții Standard"Start, Settings, Devices, Search, Share". Cei care doresc să se lipsească de ea pot dezactiva Charms Bar în Windows 8.1 Enterprise, precum și funcția de comutare între aplicații.
 • În plus, în plus față de cele integrate anterior Standard-desktop backgrounds pot fi afișate fotografii proprii sau descărcate sau mai multe în alternanță.

Actualizare pentru SkyDrive

SkyDrive, serviciul de stocare online al Microsoft, are acum o sincronizare mai puternică, actualizând doar folderele și miniaturi, față de sincronizarea automată completă a datelor cu dispozitivele finale. Fișierele sunt acum actualizate și descărcate numai după ce se face dublu clic, economisind resursele hard disk-ului, iar această funcție este deosebit de utilă atunci când conexiunea la internet este slabă.

Aplicații noi în Windows 8.1

Pentru întreaga versiune Windows 8.1. și, prin urmare, și pentru 8.1 Enterprise Edition, există câteva aplicații noi care pot fi utilizate pentru a face lucruri practice. Printre acestea se numără aplicația calculator pentru calcule simple, dar și pentru conversia unităților de măsură, aplicația ceas deșteptător, care include cronometru și cronometru invers, aplicația pentru gătit și plăcere, cu numeroase rețete și listă de cumpărături și aplicația de înregistrare a sunetului pentru propriile înregistrări sonore, care pot fi salvate direct din aplicație pe SkyDrive. Aplicația Fotografii conține funcții de bază de editare a imaginilor, de exemplu, pentru a ajusta expunerea și tonul culorilor. Toate aplicațiile pot fi acum grupate în funcție de propriile preferințe.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 8.1 Enterprise

Instalarea Windows 8.1 Enterprise are anumite cerințe hardware: Windows 8.1 Enterprise este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, anumite programe și aplicații pot fi utilizate numai cu versiunea pe 64 de biți. Următoarele cerințe tehnice minime trebuie îndeplinite de fiecare dispozitiv final la instalarea Windows 8.1:

 • Procesor: 1 GHz / 32 de biți cu suport PAE, NX/XD și SSE2 sau 1 GHz / 64 de biți cu suport CMPXCHG16b, LAHF/SAHF și PrefetchW
 • Spațiu pe hard disk (HDD): 16 GB sau 20 GB
 • Memorie: 1 GB RAM sau 2 GB RAM
 • Placă grafică: procesor grafic DirectX 9 cu WDDM 1.0
 • Ecran: 1.024 x 768 pentru aplicațiile Windows Store, cel puțin 1.366 x 768 pixeli pentru alte funcții, cum ar fi funcția de andocare

Achiziția dvs. sigură - Windows 8.1 Enterprise la Wiresoft ca licență unică

Windows 8.1 Enterprise este oferit de Microsoft sau de comerțul convențional numai ca licență de volum. Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra Windows 8.1 Enterprise Edition ca licență pentru un singur utilizator - așa-numitul software folosit, dar cu funcționalitate identică.

Achiziționarea de software Microsoft folosit - sigur și ieftin la Wiresoft: Licența unică de Windows 8.1 Enterprise Edition oferită pentru cumpărare aici făcea parte dintr-o licență de volum mai extinsă, care este de obicei achiziționată doar de companiile mari. Acesta din urmă are dreptul de revânzare - un proces legal în conformitate cu legislația UE - prin care licența de volum este mai întâi împărțită în licențe individuale și apoi pusă pe piață ca software folosit. Această divizare și noua etichetare ca software folosit nu înseamnă niciun impact real asupra capacității de utilizare sau funcționalității acestui Windows 8.1 Enterprise sau a oricărui alt sistem de operare desktop, deoarece, în general, software-ul nu este supus uzurii.

Wiresoft vinde ediții originale Enterprise ale software-ului Windows 8.1, care este identic cu produsul oferit de Microsoft. Achiziționarea de software uzat în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă niciun risc juridic pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software Microsoft uzat este permis în mod clar de lege, fapt confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii.

Din acest motiv, puteți descărca imediat licența Windows 8.1 Enterprise pe un dispozitiv terminal după ce ați finalizat procesul de achiziție și o puteți activa cu cheia de licență în volum furnizată, care este valabilă numai pentru dumneavoastră, și o puteți utiliza fără restricții.

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft este, de asemenea, ieftină: software-ul folosit de la Wiresoft oferă clienților o alternativă semnificativ mai ieftină decât multe alte oferte de software, dacă doresc să utilizeze sistemul de operare desktop Windows 8.1 Enterprise ca licență pentru un singur utilizator. Datorită ofertei de software second-hand de licențe pentru un singur utilizator din magazinul Wiresoft, puteți cumpăra ediții speciale, cum ar fi 8.1 Enterprise, la un preț deosebit de scăzut - la fel ca mulți dintre clienții noștri anteriori, printre care se numără IMM-uri și organizații, dar și persoane fizice și persoane fizice care beneficiază de oferta noastră de software la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi, pe lângă Windows 8.1 Enterprise ca software folosit, și alte versiuni de Windows Sisteme de operare desktop, precum și programe de la Microsoft ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii