Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10583
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
18.008,90 RON * 20.008,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Dispozitive 1x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Nevoia constantă de noi progrese tehnologice și de creștere economică înseamnă că întreprinderile caută în fiecare zi noi soluții software. Acest lucru le permite să țină pasul cu concurența și să elimine ineficiența. Companiile mari, în special, beneficiază de utilizarea unor soluții software precum Microsoft Office 2016, Windows Server 2016 Standard sau Windows Server 2016 pentru a eficientiza operațiunile și a crește eficiența, ținând pasul cu concurența.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"

Cumpărați SharePoint Server 2016 ieftin

Nevoia constantă de noi progrese tehnologice și de creștere economică înseamnă că întreprinderile caută în fiecare zi noi soluții software. Acest lucru le permite să țină pasul cu concurența și să elimine ineficiența. Companiile mari, în special, beneficiază de pe urma utilizării unor soluții software precum Microsoft Office 2016, Windows Server 2016 Standard sau Windows Server 2016 pentru a eficientiza operațiunile și a crește eficiența, ținând pasul cu concurența.

Care sunt avantajele SharePoint Server 2016?

Administratorul SharePoint Server 2016 poate acorda managerilor permisiuni specifice care să le ofere acces la anumite fișiere. Acest lucru poate fi realizat în cadrul unei organizații prin utilizarea SharePoint Server 2016. În plus, sistemele de operare ale acestui software sunt utilizate pentru administrare și organizare. Datorită funcționalității sale, administratorul poate crea, organiza, adăuga și elimina membri din grupuri. Funcționalitatea suplimentară este adăugată prin Microsoft Skype for Business și Microsoft Office. Aceste programe permit o administrare avansată. De asemenea, administratorul trebuie să ia în considerare sistemul de operare utilizat pe server. De exemplu, Windows Server 2016 oferă baza necesară pentru o administrare suplimentară.

Funcțiile SharePoint Server 2016 dintr-o privire

SharePoint Server permite accelerarea fluxurilor de lucru și economisirea resurselor prin partajarea de fișiere, dispozitive, sarcini și ecrane. Personalul poate, de asemenea, să împărtășească diverse aspecte ale operațiunilor unui colegiu, creând o mai mare eficiență. Organizațiile pot crea site-uri web care să răspundă nevoilor lor specifice. Acestea pot include calendare, forumuri, wiki-uri sau rețele sociale utilizate pentru activitatea companiei. Microsoft SharePoint Server 2016 oferă cea mai sigură platformă de partajare prin utilizarea unor standarde de securitate excepționale. În acest fel, datele partajate rămân protejate de ochii curioșilor. Fiecare administrator își poate crea propriile site-uri de control al accesului dedicate.

În mod implicit, SharePoint Server 2016 utilizează metode speciale de criptare și autentificare pentru a-și securiza comunicațiile. Acest lucru înseamnă că toate discuțiile și conferințele telefonice, cum ar fi cele desfășurate prin Skype for Business, rămân protejate de ochii curioșilor. În plus, companiile care rulează Windows Server 2016 Standard Server dezvoltă automat un intranet personalizabil cu instrumentele necesare pentru a răspunde nevoilor lor de afaceri. Designul standard al Microsoft inspiră schimbări rapide și ușoare. Prin urmare, un software precum SharePoint Server 2016 este benefic pentru organizațiile mari, cu multe sarcini administrative. Acest lucru se datorează faptului că modificările se fac rapid și cu puțin efort.

Alte linkuri către "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii