Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.251,90 RON * 13.611,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2
Licență minimă 4 Core per server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de livrare Descărcare + Licență


SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de analiză și raportare care sunt utilizate frecvent în toate companiile care utilizează sisteme de gestionare a mărfurilor și CRM sau software ERP. SQL Server 2022 Standard oferă un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) puternic și capabil să funcționeze în cloud pentru toate aceste sarcini, care poate îndeplini în mod optim cerințele acestora.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de analiză și raportare care sunt utilizate frecvent în toate companiile care utilizează sisteme de gestionare a mărfurilor și sisteme CRM sau software ERP. Cloud SQL Server 2022 Standard oferă pentru toate aceste domenii de activitate un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) puternic, capabil să îndeplinească în mod optim cerințele acestora.

Cu SQL Server 2022 Standard Edition, întreprinderile mici și mijlocii dispun deja de o bază de date de bază pentru gestionarea datelor și de o bază de date de informații Business care nu numai că oferă instrumente adecvate pentru dezvoltarea aplicațiilor locale și a celor specifice Cloud, dar permite și o administrare deosebit de eficientă a bazei de date, prin solicitarea redusă a resurselor IT.

La Wiresoft veți găsi în curând noul SQL Server 2022 Standard Edition ca software folosit - cu toate avantajele în ceea ce privește funcționalitatea, performanța și securitatea - dar la un preț semnificativ mai mic decât cel al unui software nou. SQL Server 2022 Standard va fi probabil disponibil din nou ca licență bazată pe Core, care este potrivită doar pentru Server mai puternic, deoarece varianta bazată pe licență de server/cal nu poate fi utilizată aici.

Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre funcțiile SQL Server 2022 Standard cunoscute din versiunea anterioară, precum și despre condițiile obișnuite de licențiere Microsoft pentru software-ul SQL Server.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Mai multă securitate

Un domeniu important în prelucrarea și furnizarea de cantități mari de date este, de asemenea, aspectul securității, pentru a preveni accesul neautorizat la acestea. În acest scop, SQL Server 2022 Standard oferă caracteristici precum Always Encrypted, care nu numai că protejează datele sensibile ale clienților cu enclave securizate, dar permite și executarea unor operațiuni mai complexe.

Coloanele securizate ale bazei de date extind limita de încredere pe partea serverului pentru aplicațiile clienților fără ca SQL Server, alte baze de date sau un administrator de sistem să le poată accesa. Acest lucru permite ca operațiunile cu date confidențiale să fie efectuate în siguranță în text simplu.

Protecția complementară este asigurată de securitatea la nivel de rând, precum și de mascarea dinamică a datelor, criptarea transparentă a bazei de date cu gestionarea extensibilă a cheilor, precum și clasificarea datelor și definirea rolurilor definite de utilizator.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licențiere prin Server-Core

Pentru ediția SQL Server 2022 Standard, se va aplica din nou, probabil, licența Core definită de Microsoft, care se bazează pe o măsură de licențiere diferită față de dispozițiile anterioare, în care numărul de nuclee de procesor era irelevant pentru acordarea licenței.

În cazul licențelor bazate pe Core, numărul de nuclee constituie baza de calcul a licenței necesare. Anterior, două nuclee puteau fi licențiate cu o singură licență Core. Prin urmare, este posibil ca licențele Core pentru SQL Server 2022 Standard să fie din nou disponibile ca pachete de două.

Necesarul total de licențe Pro Server rezultă din numărul maxim de nuclee incluse, fiecare Core fizic al unui server necesită o licență separată. Microsoft până la Pro Server 8 licențe ca minim, în condițiile în care în versiunea anterioară se aplicau următoarele condiții:

 • Fiecare procesor fizic este calculat cu cel puțin 8 nuclee.
 • Fiecare Server fizic este calculat cu cel puțin 16 nuclee.
 • Toate nucleele fizice și active sunt licențiate în funcție de aceste două condiții.

În plus, anumite limite de scalare se vor aplica probabil din nou pentru SQL Server 2022 Standard. Astfel, capacitatea maximă de calcul care poate fi utilizată de o singură instanță de SQL Server era anterior Standard:

 • SQL Server- motorul bazei de date: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee
 • Analiză sau raportare Services: mai puțin de 4 socluri sau 24 de nuclee

Cantitatea maximă de memorie care poate fi utilizată de o singură instanță a motorului bazei de date SQL Server a fost anterior:

 • Rezerva de memorie tampon: 128 GB
 • Memoria cache de segment Columnstore: 32 GB
 • Raportare Services: 64 GB
 • Analiză Services: 16 GB2 (tabular) sau 32 GB (MOLAP)

Limita superioară a dimensiunii bazei de date relaționale pentru SQL Server 2022 Standard edition a fost anterior de 524 PB.

Dacă aveți întrebări cu privire la condițiile actuale de acordare a licențelor Server, vă rugăm să contactați un membru al personalului la Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Cerințe hardware 

Pentru a putea utiliza SQL Server 2022 Standard într-un mediu de operare adecvat, va trebui probabil să fie îndeplinite următoarele cerințe software și hardware - vă rugăm să rețineți că, până în octombrie, nu sunt încă disponibile informații oficiale de la Microsoft, astfel încât cerințele minime reale pot fi diferite de cele enumerate mai jos. Pentru întrebări suplimentare și informații actualizate, vă rugăm să contactați un membru al personalului la adresa Wiresoft.

 • Sisteme de operare acceptate: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB - în funcție de componentele SQL Server instalate în fiecare caz
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Grafică: Placă grafică Super VGA cu o rezoluție minimă de 800x600 pixeli
 • Tip procesor: procesor x64
 • Viteza procesorului: min. 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai mare

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea Microsoft SQL Server 2022 Standard ca software folosit sau o altă ediție, precum și versiuni SQL Server mai vechi sau alte Microsoft software, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat. 

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii