Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Cum se utilizează VMware Workstation Pro 17 Orice aplicație care rulează pe un PC Standard poate rula pe o mașină virtuală VMware Workstation Pro. VMware Workstation Pro 17 este un PC complet, cu capacități complete de rețea și...
891,90 RON *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 pentru Windows este un software puternic de virtualizare Desktop care vă permite să rulați mai multe sisteme de operare pe un singur computer. Este ideală pentru dezvoltatorii de software, testeri și...
598,90 RON *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 pentru Windows este un instrument indispensabil pentru fiecare companie. Aceasta le permite angajaților să lucreze de oriunde și de pe orice dispozitiv. Cu VMware Workstation Pro 16, puteți rula mai multe...
698,90 RON *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
În calitate de client al VMware Workstation Pro 14 pentru Windows, sunt foarte mulțumit de performanța și caracteristicile acestui software. Capacitatea de a rula simultan mai multe sisteme de operare pe computerul meu este extrem de...
499,90 RON *

Ce poate face Workstation Pro?

VMware Workstation Pro oferă o gamă largă de funcții și instrumente pentru a proiecta software pentru orice dispozitiv final, precum și pentru platforme sau cloud-uri și pentru a-l testa în cele mai diverse medii. Workstation Pro acționează ca un centru de date care rulează pe un singur PC. În funcție de versiune, următoarele funcții și caracteristici sunt incluse în Workstation Pro :

 • Rularea simultană a mai multor sisteme de operare pe un singur PC: Cu VMware Workstation Pro pot fi create nu numai Linux și Windows VM reale, ci și alte Desktop-, tablete, precum și medii, inclusiv simularea unei rețele virtuale și a condițiilor de rețea. Mașinile virtuale create pot fi utilizate și pentru dezvoltarea de cod, arhitectura soluțiilor și testarea aplicațiilor.
 • Stabilirea unei conexiuni sigure cu vSphere, ESXi și alte servere Workstation: VMware Workstation Pro poate fi utilizat pentru a porni și controla nu numai mașinile virtuale, ci și gazdele fizice. Acestea pot fi utilizate ca gazde Remote pentru a efectua sarcini de gestionare tipice, cum ar fi oprirea și repornirea, controlul energiei, activarea unui mod de întreținere și crearea de noi mașini virtuale.
 • Cu ajutorul hipervizorului integrat VMware , este ușor de transferat VM între PC-urile locale, sporind și mai mult productivitatea dezvoltatorilor.
 • Unnumăr mare de caracteristici de dezvoltare și testare pentru aproape orice platformă: Workstation Pro nu numai că suportă sute de sisteme de operare diferite, dar este, de asemenea, compatibil cu diverse tehnologii Cloud- și tehnologii de containere, cum ar fi Docker și Kubernetes.
 • Protecție ridicată prin izolarea mediilor: Workstation Pro are unul dintre cele mai sigure hipervizoare, oferind caracteristici puternice pentru profesioniștii din domeniul securității IT, inclusiv crearea unui al doilea desktop securizat pentru a utiliza setări diferite pentru protecția datelor, configurații și instrumente de rețea, precum și diverse instrumente de analiză criminalistică pentru a identifica vulnerabilitățile unui sistem de operare.

Alte funcții ale Workstation Pro

Workstation Pro oferă mult mai multe caracteristici și posibilități decât playerul Workstation, cu care nu este posibilă rularea simultană a mai multor mașini virtuale. În funcție de versiunea Workstation Pro utilizată, sunt incluse și următoarele caracteristici:

 • Autentificare SSH simplă prin clic de mouse, datele de conectare trebuie introduse doar prima dată.
 • Cu Workstation Pro , mașinile virtuale pot fi criptate și mașinile virtuale criptate pot fi rulate. În plus, drepturile utilizatorilor pot fi restricționate pentru a configura mașinile virtuale.
 • Rețelele virtuale ale Windows pot fi redenumite, inclusiv DHCP, NAT, adrese IP, segmente LAN, Samba (Linux) și simularea pierderilor de pachete și a latenței.
 • Cu ajutorul funcției instantanee, testerii și dezvoltatorii pot readuce o mașină virtuală la starea sa anterioară după modificări sau actualizări.
 • Clonarea mașinilor virtuale este posibilă în două variante: clonele legate sunt copii ale unei mașini virtuale care împart un hard disk virtual; clonele complete, pe de altă parte, sunt copii complete ale unei mașini virtuale sau copii ale hard disk-urilor virtuale.
 • Cu Workstation Server în VMware Workstation Pro , VM-urile partajate sau Remote pot fi executate și utilizate de alte stații de lucru VMware prin intermediul unei rețele.
 • Cu vctl, noul instrument de interfață în linie de comandă, pot fi implementate containere locale OCI și clustere Kubernetes, inclusiv opțiuni pentru izolarea mașinilor virtuale, rețele virtuale, precum și resurse virtuale; mașinile virtuale și containerele pot fi, de asemenea, rulate pe un singur PC.
 • Workstation Pro acționează ca funcții de dezvoltare și testare pentru toate platformele, precum și pentru virtualizarea sistemelor de operare x86.
 • Pot fi create și configurate rețele virtuale complexe IPv4 și IPv6 pentru mașinile virtuale, inclusiv simularea latențelor și a lățimilor de bandă ale rețelelor pentru a crea scenarii reale.
 • Grafica 3D puternică a noii versiuni Workstation Pro permite rularea fără probleme a aplicațiilor 3D, inclusiv suportul pentru DirectX 11 și OpenGL 4.1 în mașinile virtuale și jocuri.

Cerințe generale de sistem

VMware Workstation Pro poate fi rulat pe hardware x86 Standard cu procesoare Intel și AMD (64 de biți), precum și pe sistemele de operare gazdă Windows și Linux (64 de biți). Trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe minime:

 • Procesor compatibil x86/AMD64 cu 64 de biți, 2011 sau mai mare (nu sunt acceptate procesoarele unice)
 • Core-Viteză: 1,3 GHz sau mai rapid
 • Memorie: 2 GB; se recomandă 4 GB RAM sau mai mult

În funcție de versiunea de VMware Workstation Pro , se pot aplica cerințe diferite sau mai mari.