Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10151
 • 228-11477
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.183,90 RON * 2.425,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core -
Licențiere minimă Nici unul
CAL User CAL/Dispozitiv CAL
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția SQL Server 2019 Standard  face parte din cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a datelor relaționale de la Microsoft; acesta combină toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză necesare pentru funcționarea cu succes a sistemelor de planificare a resurselor întreprinderii, a sistemelor CRM sau a software-ului ERP în companiile mici și mijlocii care au nevoie să utilizeze în acest scop un RDMS puternic, care poate îndeplini toate cerințele asociate - de asemenea, în Cloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard Edition face parte din cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a datelor relaționale de la Microsoft; acesta combină toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză necesare pentru funcționarea cu succes a sistemelor de planificare a resurselor întreprinderii, a sistemelor CRM sau a software-ului ERP în cadrul companiilor mici și mijlocii care au nevoie să utilizeze în acest scop un RDMS puternic care să îndeplinească toate cerințele asociate - de asemenea, în cloud.

În acest scop, SQL Server 2019 Standard Edition oferă o bază de date de bază fiabilă pentru gestionarea datelor și a informațiilor de afaceri, cu care toate aplicațiile tipice de afaceri pot fi rulate în siguranță chiar și pe servere cu o capacitate mai mică. În plus, oferă diverse instrumente de dezvoltare pentru aplicații care pot fi implementate atât la nivel local, cât și în cloud. În plus, SQL Server 2019 Standard Edition permite gestionarea eficientă a bazelor de date cu cerințe minime de resurse IT.

Pe lângă serviciile cloud foarte scalabile, printre cele mai importante funcții integrate ale SQL Server 2019 Standard Edition se numără funcția Always Encrypted, care oferă enclave securizate, și extensibilitatea, de exemplu, cu integrarea limbajului Java. Sistemele de fișiere distribuite Hadoop (HDFS), Apache Spark și alte instrumente importante de analiză sunt, de asemenea, susținute de Microsoft; acest lucru simplifică în special gestionarea volumelor mari de date cu ajutorul clusterelor Big Data disponibile acum, precum și prin utilizarea containerelor în toate procesele tipice, de la dezvoltare la producție. În acest proces, acum este posibil să se desființeze silozurile de date direct în SQL Server 2019 fără a le muta sau replica mai întâi. Certificarea compatibilității bazei de date protejează împotriva incompatibilităților dintre aplicații; în plus, permite actualizarea unei baze de date SQL Server nu numai la nivel local, ci și la nivel periferic sau în cloud.

Nu în ultimul rând, SQL Server 2019 protejează în mod fiabil toate datele critice pentru afaceri și avertizează imediat în caz de acces suspect sau alte activități care ar putea amenința integritatea (conformitatea) acestora.

Concret, acest SQL Server 2019 Standard Edition permite licențierea unui server cu o licență de server în combinație cu licențe complementare de acces pentru clienți; această soluție este deosebit de atractivă pentru IMM-uri sau organizații de dimensiuni medii ale căror performanțe ale serverului sunt mai scăzute, deoarece este mai rentabilă în ansamblu.

Wiresoft oferă SQL Server 2019 Standard Edition ca software uzat la un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou - fără a trebui să vă așteptați la restricții în ceea ce privește funcționalitatea, performanța sau securitatea. Informații detaliate despre toate caracteristicile SQL Server 2019 Standard și despre condițiile de licențiere Microsoft pentru această ediție sunt furnizate în următoarea prezentare generală.

Comparație cu versiunea anterioară a SQL Server 2019 Standard - ce este nou?

Versiunea SQL Server 2019 Standard diferă de predecesorul său prin faptul că oferă funcții și caracteristici îmbunătățite sau optimizate, precum și o performanță și o scalabilitate mai bune. În plus, versiunea Standard 2019 a fost completată cu o gamă întreagă de funcții noi și inovatoare: în special în domeniul gestionării Big Data cu noi instrumente de analiză, astfel încât chiar și cantitățile mari de date, așa cum apar de obicei în majoritatea timpului în zilele noastre, să fie procesate și evaluate rapid și fiabil, iar acestea să fie puse la dispoziție în mod cuprinzător pentru diferitele aplicații.

În prezent, sarcinile de lucru Big Data pot fi mutate direct în SQL Server - spre deosebire de trecut, când gestionarea lor se făcea pe alte platforme locale bazate pe Hadoop.

Cu ajutorul conectorilor SQL integrați, bazele de date externe, cum ar fi Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS și Azure Data Lake, pot fi acum interogate fără a fi nevoie să mutați sau să replicați fizic datele respective. În plus, procesarea inteligentă a interogărilor este, de asemenea, disponibilă în SQL Server 2019 Standard, la fel ca și recuperarea mai rapidă a bazelor de date, ceea ce duce la o creștere semnificativă a performanței. Funcțiile individuale sunt descrise mai detaliat în următoarea prezentare generală.

SQL Server 2019 Standard - caracteristicile importante în detaliu

Noile clustere Big Data, în special, extind posibilitățile de analiză a datelor extinse în multe feluri, pentru prelucrarea și furnizarea lor completă. Gruparea datelor este completată de monitorizarea în timpul colectării sistematice, precum și de jurnalizare și măsurători, precum și de procesarea inteligentă a interogărilor de căutare.

Analiza și virtualizarea completă a datelor cu Big Data Clusters

În special, integrarea clusterelor Big Data în SQL Server 2019 Standard oferă mai multe opțiuni pentru a analiza chiar și cantități mari de date și a le pune la dispoziție, cu sprijinul AI, pentru diferitele aplicații - aceasta include următoarele caracteristici:

 • Cu clusterele Big Data, este posibilă implementarea de clustere scalabile de containere SQL Server, Spark și HDFS bazate pe Kubernetes. Pentru ca datele să poată fi citite, scrise sau procesate simultan de Transact-SQL sau Spark, acestea rulează, de asemenea, în paralel.
 • Cu SQL Server PolyBase, este de asemenea posibilă interogarea silozurilor de date din surse de date externe fără a muta sau copia datele respective.
 • Lacurile de date oferă un grup de stocare HDFS scalabil care poate fi utilizat pentru a stoca Big Data din diverse surse externe ca un cluster Big Data, pentru a le analiza și pentru a le combina cu date relaționale.
 • Cu Data Mart , este posibilă scalarea orizontală a clusterelor Big Data, astfel încât datele din mai multe surse pot fi, de asemenea, incluse ca memorie cache prin intermediul nodurilor de stocare a datelor, ceea ce îmbunătățește performanța pentru analizele de date.
 • De asemenea, sarcinile de inteligență artificială și de învățare automată pot fi executate acum pentru clusterele SQL Server Big Data în grupurile de stocare HDFS.
 • Instrumentele de inteligență artificială încorporate, precum și Spark SQL pot fi utilizate și cu R, Python, Scala și Java.
 • Cu App Deployment, aplicațiile bazate pe SQL Server Big Data Cluster pot fi implementate sub formă de containere sau aplicații sub formă de servicii web, care accesează în acest scop datele stocate în Big Data Cluster.

SQL Server 2019 Standard cu performanță și scalabilitate optimizate

Îmbunătățirea scalabilității și a performanței, precum și a disponibilității ridicate a SQL Server 2019 Standard se realizează, printre altele, prin următoarele caracteristici:

 • Baza de date inteligentă oferă performanțe optimizate de interogare cu procesarea inteligentă a interogărilor, fără a fi necesară modificarea prealabilă a aplicațiilor implicate, inclusiv compilarea întârziată a variabilelor de tabel, integrarea funcțiilor scalare definite de utilizator și execuția imbricata a funcțiilor de valori de tabel.
 • Baza de date în memorie oferă performanțe mai bune pentru sarcinile de lucru critice, cu OLTP1 în memorie, pool tampon hibrid și extinderea acestuia, precum și suport pentru memorie persistentă și metadate tempdb optimizate pentru memorie.
 • Columnstore include, de asemenea, binomuri de obiecte mari în indexuri columnstore grupate și oferă o scalabilitate și o performanță sporită prin suportul pentru memorie persistentă, baza de date stretch și până la 50 de instanțe, precum și partiționarea tabelelor și a indexurilor, compresia datelor, procesarea paralelă pentru tabelele partiționate și containere de fluxuri de fișiere multiple.
 • Disponibilitatea ridicată a SQL Server Standard2019 este susținută de suportul Server Core, log shipping, oglindirea bazei de date și instantanee, precum și de compresia backup-ului, Always , instanțe de cluster on-failover, un server failover pentru recuperarea în caz de dezastru, precum și recuperare îmbunătățită a bazei de date și backup criptat.
 • Always Encrypted protejează datele sensibile ale clienților împotriva accesului neautorizat cu enclave securizate, iar funcționalitatea oferă, de asemenea, operațiuni mai complexe pentru coloanele securizate ale bazei de date. Acest lucru extinde granița de încredere de la aplicațiile client la partea serverului, fără ca SQL Server, sistemul de operare, bazele de date sau un administrator de sistem să poată avea acces la acesta, astfel încât operațiunile cu date sensibile pot fi executate în siguranță și în text simplu.
 • În completare, există o securitate la nivel de rând cu mascare dinamică a datelor, clasificare și monitorizare a datelor, criptare transparentă a bazei de date și gestionare extensibilă a cheilor, precum și roluri definite de utilizator.

Limitele de scalare ale ediției SQL Server 2019 Standard:

Următoarele specificații se aplică unei singure instanțe de SQL Server 2019 Standard Edition.

Dimensiunea maximă a bazei de date relaționale:

 • 524 PB

Capacitate maximă de calcul:

 • Motorul bazei de date SQL Server: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee
 • Analysis sau Reporting Services: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee

Memorie maximă:

 • Rezerva de memorie tampon: 128 GB
 • Memoria cache de segment Columnstore: 32 GB
 • Servicii de raportare: 64 GB
 • Servicii de analiză: 16 GB2 (tabular) / 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2019 Standard cu licență Server/CAL

Ediția SQL Server 2019 Standard descrisă aici poate fi utilizată cu o combinație de licențe de server și licențe de acces (CAL) (care nu sunt incluse și, prin urmare, trebuie achiziționate separat). Prin urmare, procesoarele sau nucleele de server nu sunt incluse în această licență. Condițiile pe scurt:

 • Este necesară o licență de server pentru fiecare server (fizic sau virtual) care rulează SQL Server 2019 Standard.
 • Pentru fiecare utilizator sau dispozitiv final care accesează SQL Server licențiat, este necesară o licență suplimentară de acces client (CAL) de cel puțin aceeași versiune (sau, eventual, o versiune superioară), care trebuie achiziționată separat.
 • Instanțele SQL Server care sunt operate în containere trebuie, de asemenea, să fie licențiate; acestea sunt tratate ca mașini virtuale.

Cerințe software și hardware pentru rularea SQL Server 2019 Standard Edition

Pentru a putea utiliza SQL Server 2019 Standard Edition pe un server, trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe minime de software și hardware:

 • Sisteme de operare: cel puțin Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB - în funcție de componentele SQL Server instalate
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Placă grafică: Super VGA cu o rezoluție minimă de 800x600 pixeli
 • Procesor: procesor x64 - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon cu Intel EM64T, Intel Pentium IV cu EM64T
 • Viteza procesorului: cel puțin 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai rapid

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft pentru Microsoft SQL Server 2019 Standard

Licența SQL Server 2019 Standard oferită de Wiresoft ca software uzat nu diferă în ceea ce privește utilizabilitatea sa de o licență de server complet nouă - în parte pentru că software-ul nu se poate uza. Mai jos veți găsi toate răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre licențele SQL Server utilizate.

De unde provin licențele SQL Server 2019 Standard folosite?

Software-ul SQL Server 2019 Standard oferit ca software folosit în magazinul Wiresoft provine de la o companie care a cumpărat mai întâi licența și ulterior a revândut-o către Wiresoft. Prin revânzarea și oferirea ulterioară a acestuia în magazinul Wiresoft, acesta este marcat ca fiind un software folosit, dar cumpărătorul îl poate folosi ca pe o licență nouă.

Există securitate pentru cumpărători și pentru licențele SQL Server 2019 Standard folosite?

Da: La achiziționarea de software Wiresoft folosit pentru SQL Server 2019 Standard, clienții au aceleași avantaje ca și în cazul unui software de server nou corespunzător: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Achiziționarea și utilizarea de către mine a software-ului SQL Server 2019 Standard folosit este inofensivă din punct de vedere legal?

Da: La Wiresoft, puteți fi siguri că pentru dumneavoastră, în calitate de client, atât achiziția de software folosit pentru SQL Server 2019 Standard, cât și utilizarea efectivă a acestuia nu încalcă nicio lege, deoarece acest software provine din inventarul de licențe al unei companii. Astfel, achiziționarea și utilizarea acestuia se bazează pe jurisdicția valabilă care permite comerțul cu software Microsoft utilizat și, de asemenea, utilizarea acestuia - aceste fapte au fost confirmate în mod clar de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Are și alte avantaje un software folosit, cum ar fi SQL Server 2019 Standard?

De asemenea, software-ul folosit de la Wiresoft are un avantaj economic pentru clienți, în primul rând, deoarece le permite să-și actualizeze inventarul de software mult mai ieftin decât cu un software nou, dacă doresc să rămână la zi, ceea ce reduce costurile de operare. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită verificării complete a tuturor cumpărătorilor!

Beneficiați de gama largă de software folosit la Wiresoft

La Wiresoft, nu numai că veți găsi în magazin SQL Server 2019 Standard Edition ca software folosit ieftin, dar puteți cumpăra aici și licențele de acces client necesare pentru licențierea server/CAL - ca software folosit, desigur - precum și alte ediții ale Microsoft SQL Server 2019 și versiuni mai vechi; portofoliul nostru de software folosit cuprinzător include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări legate de licențierea SQL Server 2019 Standard sau a oricărei alte ediții, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii