Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10075
 • R18-05768
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
97,90 RON * 107,90 RON * (9,27% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Utilizator CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Utilizator CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate pe nucleu, este necesară și o licență de acces client pentru fiecare utilizator: de exemplu, Windows Server 2019 User CAL; aceasta conferă utilizatorului înregistrat respectiv drepturi de acces pentru acest server Windows.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite

Pentru licențierea unei ediții Standard- sau Datacenter-Edition a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate pe nucleu pentru fiecare utilizator, este necesară și o licență de acces client: de exemplu, Windows Server 2019 User CAL; aceasta oferă utilizatorului înregistrat respectiv drepturi de acces pentru acest server Windows.

Licențele de bază pentru Standard- sau pentru ediția Datacenter a serverului Windows 2019 nu conțin drepturi de utilizator suplimentare, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat ca User CAL, astfel încât un anumit utilizator să fie autorizat să acceseze serverul Windows doar prin intermediul unui dispozitiv final - selectabil în mod arbitrar.

Un CAL de utilizator folosit pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft nu numai că are un preț mai mic în comparație cu alte licențe de acces la client oferite noi în comerțul cu software, dar acestea sunt disponibile și individual, în loc de pachet. Cu toate acestea, CAL-urile utilizate au aceeași funcționalitate ca și Licențele de acces la clientul utilizatorului pentru Windows Server 2019 disponibile prin programul oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate avantajele MS Windows Server 2019 cu un CAL de tip User Pre-owned

Ediția Standard- sau Datacenter Edition a Windows Server 2019 oferă multe funcții noi, în special pentru utilizarea aplicațiilor bazate pe cloud, bazate pe Windows 10. De exemplu, Software Defined Networking (SDN) permite nu numai configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routere și switch-uri, ci și cea a dispozitivelor de rețea virtuale - de exemplu, gateway-uri - precum și gestionarea dinamică a acestora. În acest scop, Windows Server 2019 permite posibilitatea de a face peering între două rețele pentru a le conecta aproape fără probleme. Alte caracteristici de care utilizatorii pot beneficia cu un User CAL folosit includ:

 • Criptare securizată a rețelelor virtuale cu rețele criptate și cu securitatea stratului de transport al datelor (DTLS)
 • Noile caracteristici Hyper-Converged Infrastructure (HCI) reduc complexitatea și simplifică implementarea infrastructurii ITV
 • Integrarea îmbunătățită a Linux cu Shielded VMs
 • Exploatați containerele Kubernetes
 • Protecție avansată împotriva amenințărilor pentru protecția datelor sensibile și detectarea timpurie a atacurilor
 • Storage Spaces Direct pentru agregarea mediilor de date ale serverelor locale într-un cluster virtual
 • Storage Replica previne pierderea de date la nivelul sistemului de fișiere și minimizează timpul de nefuncționare cu Disaster Preparedness

Informații importante despre CAL-urile de utilizator utilizate pentru Windows Server Standard- și Datacenter-Edition 2019

Software-ul folosit de la Wiresoft, ca și CAL-ul de utilizator, are de asemenea aceleași opțiuni pentru a beneficia de toate caracteristicile integrate ale ediției respective Windows Server 2019 Edition: Aceasta oferă în special companiilor și organizațiilor mici și mijlocii o alternativă economică în ceea ce privește licențele pentru servere, deoarece poate fi adaptată la nevoile acestora:

Informații despre licențierea CAL pentru Windows Server 2019

Termenii de licență Microsoft oferă pentru edițiile Standard și Datacenter licențierea Windows Server 2019 în funcție de nuclee/procesoare, aceasta trebuind să fie completată de licențierea utilizatorilor sau a dispozitivelor finale; orice CAL incluse în licența de server sunt echipate exclusiv cu drepturi de administrator, astfel încât pentru utilizarea serviciilor reale ale serverului Windows fiecare utilizator dedicat are nevoie de o licență de acces (User CAL); aceasta trebuie să corespundă și cu versiunea identică sau superioară a serverului Windows- mai multe detalii mai jos.

Doar această licență de acces personal pentru client dă dreptul unui utilizator să utilizeze caracteristicile serverului Windows din versiunea 2019, conține drepturi de acces pur pentru mediul client/server al serverului Windows 2019 și niciun alt software care mai trebuie instalat.

Care sunt avantajele licențierii Windows Server 2019 Standard- sau a ediției Datacenter cu CAL-uri de utilizator?

Licențierea CAL a Windows Server 2019 permite gestionarea flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor utilizatorilor. Utilizarea cu licențe de acces utilizate pentru utilizatori reprezintă o opțiune mai economică, în special pentru IMM-uri, pentru a utiliza serviciile serverului Windows, deoarece aici licențele de acces pentru clienți trebuie achiziționate doar pentru atâția angajați câți sunt efectiv necesari. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: aceasta oferă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat
 • Windows Server 2019 User CAL: aceasta oferă unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) drepturi de acces la server

CAL-urile de utilizator pot fi, de asemenea, combinate cu CAL-urile de dispozitiv.

Rețineți compatibilitatea versiunilor de CAL cu Windows Server 2019!

Un CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 nu acordă utilizatorului respectiv doar drepturi de acces la un server Windows Server în versiunea 2019, ci și la versiuni mai vechi, cum ar fi 2014 (downgrade). Acest lucru oferă un avantaj față de CAL-urile care sunt în mod cert concepute doar pentru o versiune anterioară a Windows Server 2019, deoarece nu pot fi utilizate pentru a accesa Windows Server versiunea 2019 (upgrade). Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că licența de server și licența de acces client sunt compatibile.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când licențiați Windows Server 2019 cu un CAL de utilizator utilizat?

După cum s-a menționat deja, doar un anumit angajat înregistrat primește drepturile de acces personale pentru Windows Server 2019 cu CAL de utilizator, fiind important aici ca dispozitivul final respectiv Windows-capabil să poată fi selectat în mod liber. Odată ce înregistrarea utilizatorului a fost finalizată, acest lucru nu mai poate fi modificat. În principiu, nu este posibilă nici schimbarea tipului de CAL din CAL utilizator în CAL dispozitiv sau invers. Cu toate acestea, este posibil să combinați CAL-uri de utilizator cu CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019.

Aceste prevederi ale Microsoft în ceea ce privește licențierea CAL sunt menite să prevină accesul necorespunzător la Windows Server 2019. În plus, acestea asigură, de asemenea, securitatea unei companii și a datelor sale, excluzând utilizatorii neautorizați sau terți de la utilizarea serviciilor.

În ce fel este CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 diferit de CAL de dispozitiv?

În principiu, un CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2019 nu diferă în ceea ce privește funcționalitatea de o licență de acces la client bazată pe dispozitiv - numită CAL de dispozitiv. Beneficiile lor respective apar doar în modul tipic în care, într-o organizație, se accesează serverul Windows:

O licență de acces al utilizatorului pentru Windows Server 2019 este legată exclusiv de un anumit angajat, dar, în acest fel, oferă libera alegere a dispozitivului final pentru a accesa Windows Server, indiferent unde se află acesta. În comparație cu licența de acces la dispozitivul final, CAL pentru utilizator oferă, prin urmare, un domeniu de utilizare diferit, deoarece utilizatorul licențiat nu este legat de computerul sau de un dispozitiv similar utilizat - cu condiția ca dispozitivul final utilizat să aibă acces la internet. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate accesa serverul Windows nu numai de pe PC-ul staționar de la locul de muncă din cadrul companiei, ci și din exterior: de exemplu, prin intermediul unui laptop, tabletă sau smartphone privat - în timpul unei călătorii de afaceri sau acasăOffice.

Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2019 oferă acestor angajați o utilizare mai flexibilă a funcțiilor serverului Windows, care schimbă frecvent mediul de lucru și utilizează un dispozitiv final existent pentru a se conecta la server prin intermediul acestuia, deoarece cu CAL-ul de utilizator folosesc întotdeauna contul personal pentru acest lucru.

Concluzie

Așadar, ce tip de licență de acces client pentru Windows Server 2019 oferă mai multe avantaje în utilizarea într-o companie diferă de la caz la caz. Aici, mai ales, joacă un rol important numărul de angajați care utilizează serverul Windows, în raport cu tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente: în momentul în care majoritatea utilizează alternativ dispozitive finale mobile sau diverse dispozitive autonome și, prin urmare, diferite stații de lucru pentru a accesa serverul Windows, CAL-ul personal al utilizatorului oferă mai multe avantaje. După cum s-a menționat mai sus, decizia pentru tipul adecvat de licență de acces al clientului trebuie luată înainte de achiziție, deoarece CAL de utilizator pentru Windows Server 2019 nu poate fi reclasificat într-un CAL de dispozitiv sau invers. Cu toate acestea, este posibil să combinați sau să utilizați în paralel CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2019.

CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2019 deja disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator folosite pentru MS Windows Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft deja ca licență pentru un singur utilizator - orice prevederi privind licențele de volum Microsoft nu se aplică aici. Marcarea ca "utilizat" nu înseamnă niciun dezavantaj general în ceea ce privește capacitatea de utilizare a CAL-urilor de utilizator, deoarece software-ul nu se poate uza în principiu.

Informații despre CAL-uri de utilizator utilizate pentru Windows Server 2019 de la Wiresoft

Licențele CAL de utilizator folosite pentru Windows Server 2019 sunt licențe de acces tipice pentru angajați, deoarece sunt disponibile în alt mod în cadrul programului de licențiere Microsoft; spre deosebire de acestea, ele au făcut parte cândva dintr-o licență în volum de utilizator pentru Windows Server 2019 ca software folosit, achiziționată de cumpărătorul anterior, de obicei o companie. Licențele de acces pentru utilizatori care nu erau necesare pentru aceasta din urmă, sau chiar licența de volum completă, au fost revândute către Wiresoft. În acest proces, licența de volum a fost dizolvată și convertită în licențe individuale, iar licențele de acces individual pentru utilizatori rezultate au fost etichetate ca software utilizat. În ciuda faptului că sunt etichetate ca fiind "folosite", astfel de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sunt pe deplin utilizabile, deoarece nu diferă de o licență nouă prin nicio limitare a funcționalității sau a duratei de viață utilă.

Siguranța cumpărătorului de software utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019

CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server nu sunt doar o alternativă mai ieftină pentru licențierea serverului Windows pentru clienții Wiresoft, ci sunt și sigure! În calitate de client, primiți deja un CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 de la noi la un preț redus în comparație cu CAL-urile noi "nefolosite", în rest aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea instantanee și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Este legal să cumpărați și să utilizați CAL-uri folosite pentru Windows Server 2019?

Toate licențele de utilizator și alte licențe de acces pentru Windows Server 2019 pe care le achiziționați de la Wiresoft provin din inventarul de licențe al companiilor sau organizațiilor. Prin urmare, atât vânzarea, cât și cumpărarea sunt supuse jurisdicției valabile, care permite în mod explicit comerțul cu software folosit; diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar legalitatea.

Prin urmare, pentru clienți, achiziționarea de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sau alte licențe de acces client oferite la Wiresoft ca software folosit, precum și utilizarea acestora, oferă siguranță juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de client, nu încălcați nicio prevedere legală. În plus, CAL-urile folosite de la Wiresoft sunt, de asemenea, la adăpost de audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Avantajele Wiresoft la cumpărarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2019

Rezumat: Software-ul folosit de la Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă accesibilă la multe oferte de la alți furnizori de software, nu numai pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019, ci și pentru alte licențe de acces. în plus, așa cum am indicat mai devreme, nu există restricții privind numărul minim de CAL-uri de utilizator care trebuie achiziționate în momentul achiziției, spre deosebire de nivelurile inflexibile pentru licențele de acces pentru clienți, astfel încât întreprinderile și alți clienți pot reduce costurile de licențiere a serverului, putând licenția cu exactitate utilizarea reală a serviciilor de server Windows.

În magazinul online Wiresoft, puteți găsi Device CALs pentru Windows Server 2019 - precum și licențe pentru alte versiuni ale Windows Server sau alte software pentru servere, inclusiv licențele de acces respective - pe lângă licențele de acces la software uzat pentru User CALs. Astfel, vă puteți completa sau actualiza inventarul de software existent în alte domenii cu licențe folosite la un preț rezonabil, evitând astfel costurile de achiziție de hardware nou, precum și problemele de compatibilitate cauzate de versiunile neuniforme de software.

Pe lângă CAL-uri sau software pentru servere, în magazinul de software Wiresoft veți găsi și alte produse software Microsoft - cu toate avantajele software-ului Wiresoft folosit. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii