Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10593
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
202,90 RON * 223,90 RON * (9,38% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitată
Limbi Toate limbile


Lansarea Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL aduce companiilor un mediu familiar cu operare intuitivă, precum și o serie de caracteristici noi. Software-ul de colaborare acoperă mai multe domenii de aplicare cu funcțiile sale, care fac colaborarea între niveluri și între departamente mai eficientă și mai ușoară.

Pe lângă îmbunătățirea colaborării prin intermediul unor funcții speciale pentru gestionarea și coordonarea sarcinilor și proiectelor, MS Sharepoint 2016 Server Standard punctează prin crearea de portaluri intranet, site-uri web de echipă, grupuri de discuții și bloguri. În plus, există o gestionare cuprinzătoare a conținutului prin intermediul unor funcții puternice de gestionare a documentelor, o funcție de căutare specifică utilizatorului, precum și o gestionare revizuită a conținutului.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Cumpărați Microsoft SharePoint Server 2016 Standard cu Device CAL - Soluția personalizată

Lansarea Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL aduce o serie de inovații pentru companii, pe lângă un mediu familiar cu operare intuitivă. Software-ul de colaborare acoperă mai multe domenii de aplicare cu funcțiile sale, care fac colaborarea la mai multe niveluri și între departamente mai eficientă și mai ușoară.


Pe lângă îmbunătățirea colaborării prin intermediul unor funcții speciale de gestionare și coordonare a sarcinilor și proiectelor, MS Sharepoint 2016 Server Standard punctează prin crearea de portaluri intranet, site-uri web de echipă, grupuri de discuții și bloguri. În plus, există o gestionare cuprinzătoare a conținutului prin intermediul unor funcții puternice de gestionare a documentelor, o funcție de căutare specifică utilizatorului și o gestionare revizuită a conținutului.


Cele mai importante inovații din Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Ca la fiecare nouă versiune, compania de software din Redmond nu se limitează la o transformare vizuală. Companiile care cumpără Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL beneficiază, de asemenea, de o serie de inovații funcționale care fac colaborarea cât mai convenabilă și mai simplă.

  • Mediu OneDrive modern: Integrarea perfectă în mediul OneDrive de la Microsoft face ca încărcarea și gestionarea conținutului să fie mult mai ușoară decât până acum. Acest lucru este valabil atât pentru accesul direct prin SharePoint, cât și pentru accesul din browser prin Edge, Chrome și Firefox. În plus, imaginile și videoclipurile compatibile pot fi acum vizualizate în modul de previzualizare, ceea ce accelerează în mod vizibil navigarea în seturile de imagini mai mari.
  • Optimizarea ecranului tactil și a telefoanelor mobile: Datorită unei optimizări cuprinzătoare, SharePoint Server 2016 poate fi acum operat la fel de intuitiv pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, ca și pe computerele desktop și notebook-urile.
  • Noul centru de conformitate: Cu ajutorul Centrului de păstrare a politicilor și al Centrului de conformitate pe loc, companiile pot implementa în cel mai scurt timp conformitatea cu normele interne și legale. De exemplu, ștergerea automată a documentelor din OneDrive for Business este definită rapid datorită noului Centru de conformitate.
  • Fișiere de încărcare mai mari: Vremurile în care dimensiunea încărcării era limitată la maximum 2 GB au luat sfârșit cu SharePoint Server 2016. Companiile care achiziționează Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL beneficiază acum de o dimensiune maximă de încărcare recomandată de Microsoft de 10 GB.
  • Timp de nefuncționare zero: Un număr mai mic de pachete, precum și reducerea dimensiunii pachetelor asigură o revoluție a procedurilor de patch-uri care înainte necesitau mult timp în SharePoint Server 2016. De acum înainte, timpii de nefuncționare sunt de domeniul trecutului.

Folosirea optimă a Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CALs și User CALs

Oricine dorește să beneficieze de avantajele Microsoft Sharepoint Standard are nevoie mai întâi de o licență de server. Pentru accesul final, sunt necesare alte licențe de utilizator. Microsoft oferă două modele pentru aceste așa-numite licențe de acces pentru clienți (CAL). Pe de o parte, CAL-uri de utilizator și, pe de altă parte, CAL-uri de dispozitiv.

User CALs sunt licențe care sunt legate de un anumit utilizator. În urma acordării licențelor, acest utilizator poate accesa conținutul și funcțiile eliberate pentru el sau ea de pe diferite dispozitive, indiferent de locație.

Pe de altă parte, companiile care cumpără Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , pe de altă parte, licențiază Sharepoint pentru o anumită stație de lucru. Indiferent dacă este vorba de un notebook sau de un computer de birou - accesul prin intermediul dispozitivului licențiat este posibil pentru orice număr de utilizatori. Prin urmare, CAL-urile pentru dispozitive reprezintă soluția optimă dacă aceeași stație de lucru este utilizată frecvent de mai mulți angajați.

Ambele tipuri de licențe pot fi ușor combinate între ele, permițând astfel conceperea unei soluții de licență personalizate. Companiile care doresc să achiziționeze Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL sunt invitate să contacteze experții noștri în domeniul licențelor pentru orice întrebări legate de licențierea optimă.

Platforma Windows
Sistem de operare Windows Server 2012 R2 (Standard sau Data Center), Windows Server 2016 (Standard sau Data Center), Windows Server 2019 (Standard sau Data Center)
Procesor procesor quad-core pe 64 de biți (minim)
Memorie 16 GB (minim pentru rolul de server unic), 12 GB (minim pentru rolul de fermă de servere), 24 GB (sau mai mult, recomandat)
Placă grafică n/a
Placă de sunet n/A
Discul dur 80 GB (minim pentru unitatea de sistem), 100 GB (minim pentru a doua unitate și pentru fiecare unitate suplimentară)
Ecran n.a.
Unitate optică Numai pentru instalarea pe DVD
Alte linkuri către "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii