Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC
Visual Studio for Mac 2017 - software profesional de dezvoltare pentru macOS în versiunea de achiziție Visual Studio 2017 pentru Mac Professional Edition oferă utilizatorilor caracteristici puternice și îmbunătățiri de productivitate...
580,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PENTRU MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PENTRU MAC
Visual Studio 2019 pentru Mac Licență unică Visual Studio pentru Mac în ediția Professional Edition 2019 este noua versiune a mediului de dezvoltare integrat dovedit pentru .NET pe computerele Apple, care vă permite să editați, să...
1.525,90 RON *

Microsoft Visual Studio pentru Mac: Un mediu pentru dezvoltatori

O prezentare generală

Microsoft Visual Studio pentru Mac este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) puternic, conceput special pentru utilizatorii de Mac. Cu acest software, dezvoltatorii pot crea, testa și depana aplicații native pentru Mac, aplicații mobile și aplicații web. Microsoft a creat Visual Studio pentru Mac pentru a răspunde nevoilor dezvoltatorilor Mac și pentru a oferi o platformă de dezvoltare fără întreruperi.

Caracteristici principale

1. Dezvoltare între platforme

Cu Visual Studio pentru Mac, dezvoltatorii pot lucra pe mai multe platforme și pot crea aplicații pentru macOS, iOS, Android și web. Acest lucru face posibilă adresarea unei baze largi de utilizatori și rularea aplicațiilor pe diferite dispozitive și sisteme de operare.

2. Interfață intuitivă cu utilizatorul

Interfața de utilizator Visual Studio pentru Mac este prietenoasă și ușor de înțeles. Dezvoltatorii se orientează rapid și pot lucra eficient. IDE-ul oferă, de asemenea, o varietate de instrumente și caracteristici încorporate pentru a accelera dezvoltarea.

3. Integrare cu Azure

Visual Studio pentru Mac oferă o integrare perfectă cu Microsoft Azure, platforma cloud de la Microsoft. Acest lucru facilitează implementarea și extinderea aplicațiilor în cloud și oferă dezvoltatorilor acces la o multitudine de servicii cloud.

Asistență și comunitate

Microsoft acordă o mare importanță susținerii comunității sale de dezvoltatori. Visual Studio pentru Mac este actualizat în mod regulat și oferă acces la resurse extinse, inclusiv documentație, tutoriale și forumuri. De asemenea, dezvoltatorii pot beneficia de comunitatea activă prin schimbul de cunoștințe și experiență.

În general, Microsoft Visual Studio pentru Mac oferă un mediu de dezvoltare complet pentru dezvoltatorii Mac. Cu suport pentru mai multe platforme, o interfață ușor de utilizat și integrarea cu cloud-ul Microsoft Azure, acest IDE este o resursă valoroasă pentru crearea de aplicații de înaltă calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui mediu de dezvoltare cuprinzător pentru Mac, Microsoft Visual Studio pentru Mac merită cu siguranță o privire. Acesta oferă toate instrumentele și caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă realiza cu succes proiectele de dezvoltare.

Categorii