Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL
CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă...
125,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL
CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Pentru a avea acces la serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o...
125,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă...
607,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă...
1.141,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă...
2.816,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
5 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Pentru a accesa serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență...
607,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
10 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Pentru a accesa serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență...
1.141,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
25 de CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat Pentru a avea acces la serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o...
2.816,90 RON *

Avantajele unui CAL pentru Microsoft Exchange Server 2016

Groupware-ul Exchange Server 2016 constituie o bază importantă pentru controlul și gestionarea proceselor în companiile moderne. Exchange Server 2016 acționează ca o interfață internă, dar și externă: conectează toți angajații și departamentele din toate locațiile.Multe instrumente integrate ale acestui puternic software de server contribuie la creșterea durabilă a eficienței proceselor dintr-o companie: În special, comunicarea este facilitată de administrarea centrală și de arhivarea clară a tuturor contactelor și e-mailurilor. De asemenea, permite lucrul în comun la documentele proiectului, care este îmbunătățit și de gestionarea versiunilor.

Aceste caracteristici sunt completate de gestionarea diferențiată a drepturilor de acces individual la întâlniri și proiecte de către fiecare angajat în parte.

Microsoft Exchange Server 2016 sporește astfel flexibilitatea și productivitatea proceselor corporative, oferind în același timp o transparență maximă și permițând un control cuprinzător. Procesele de lucru sunt simplificate, astfel încât Exchange Server 2016 nu numai că ajută la economisirea timpului și a costurilor, ci și la creșterea competitivității.

Windows Exchange Server 2016 - cele mai importante inovații dintr-o privire

În comparație cu versiunea anterioară Windows Exchange Server 2013, Windows Exchange Server 2016 conține o serie de inovații importante și dezvoltări suplimentare. Optimizarea arhitecturii serverelor a fost în prim-plan: numărul de roluri de server a fost redus la două: Mailbox și Edge Transport. De asemenea, a fost simplificată scalarea funcțiilor și a fost îmbunătățit suportul pentru diferite servicii cloud.

Funcții noi și desemnarea "Outlook on the Web"

Accesul web la Exchange Server 2016 a fost revizuit în profunzime de către Microsoft. În acest context, a fost redenumit și "Outlook on the Web" (cunoscut anterior sub numele de "Outlook Web Access" sau "Outlook Web App").

În acest proces, interfața web a fost, de asemenea, optimizată; acum poate fi utilizată fără probleme pe un smartphone sau pe o tabletă cu Android sau iOS fără a fi necesară instalarea prealabilă a aplicației Outlook. Outlook nu mai poate fi utilizat acum doar cu browserele Microsoft Edge și Internet Explorer 11, ci și cu Google Chrome, Safari și Firefox, care pot fi utilizate fără restricții majore.

Noua funcție "Sweep" simplifică gestionarea e-mailurilor. În ceea ce privește un anumit expeditor, se poate stabili, de exemplu, câte zile trebuie să fie stocate e-mailurile expeditorului sau să se stocheze numai cel mai recent mesaj.

Pe lângă noua înfățișare, calendarul a primit și noi caracteristici: Pe lângă memento-urile prin e-mail pentru evenimentele din calendar, există și opțiunea, de exemplu, de a sugera o oră diferită pentru invitațiile la întâlniri.

Scalabilitate îmbunătățită a căutării

Un avantaj important al arhitecturii de căutare eDiscovery din Exchange Server 2016 este scalabilitatea îmbunătățită a căutării. Acum este descentralizat și utilizează mai multe servere. Acest lucru îl face considerabil mai rapid. În plus, atunci când introduceți un termen de căutare în Outlook 2016 sau în Outlook on the Web, programul face sugestii pe baza contactelor utilizate frecvent, a e-mailurilor din cutia poștală și, de asemenea, a interogărilor de căutare anterioare. În plus, filtrele contextuale, cum ar fi intervalul de date sau expeditori similari, vă ajută să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați. Outlook on the Web permite, de asemenea, utilizatorilor să caute în propriul calendar sau într-un calendar al unei terțe părți.

Numărul de căsuțe poștale care pot fi căutate a fost mărit de la 5.000 la 10.000, iar același lucru se aplică și la căsuțele poștale de arhivă, astfel încât un total de 20.000 de căsuțe poștale pot fi căutate simultan.

Colaborare îmbunătățită în Outlook

Fișierele stocate în serviciile cloud Microsoft OneDrive for Business și SharePoint 2016 pot fi acum incluse într-un e-mail ca link în Outlook 2016 și Outlook on the Web, în loc de atașament, ca până acum. Drepturile de acces ale destinatarului pot fi ajustate individual. Destinatarul poate apoi să deschidă fișierul legat direct ca pe un atașament.

Suport pentru serviciile de cloud hibrid

Exchange Server 2016 acceptă acum și scenarii hibride. Astfel, o căsuță poștală poate fi localizată pe un server local sau în cloud. Iar cu extensiile de cloud Exchange Online Archiving și Azure Rights Management, pot fi utilizate și căsuțele de e-mail locale.

Sistemul de licențiere Microsoft pentru Exchange Server 2016

Modelul de licențiere Microsoft reglementează utilizarea individuală a versiunii Exchange Server 2016 prin intermediul diferitelor opțiuni de licențiere. Pe de o parte, se face o distincție în funcție de domeniul de aplicare al serviciilor și funcțiilor Exchange Server licențiat: cele două licențe de server Standard și Enterprise oferă nu numai un domeniu de aplicare diferit al funcțiilor, ci și o scalare diferită a serviciilor.

Pe de altă parte, CAL-urile pentru Exchange Server 2016 diferă în funcție de modul în care este definită autorizația de acces la server: drepturile sunt atribuite fie unui dispozitiv final individual, ca un CAL pentru dispozitiv, fie unui utilizator individual, ca un CAL pentru utilizator.

În acest scop, această versiune Exchange are, de asemenea, două ediții CAL, care pot fi numite Standard CAL și Enterprise CAL. Cele două ediții Exchange Server pot fi combinate cu tipul de CAL respectiv. Aceasta înseamnă că puteți utiliza un CAL Enterprise cu Standard Edition sau un CAL Standard cu Enterprise Edition.

Licențe de server pentru Microsoft Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Enterprise. Principala diferență între cele două este scalabilitatea: în timp ce Standard Edition este limitată la cinci baze de date provizionate pe server, Enterprise Edition oferă o scalabilitate de până la 100 de baze de date provizionate pe server. În plus, această ediție dispune de drepturi de virtualizare mai extinse, precum și de o protecție mai cuprinzătoare a datelor.

Licențe de acces pentru Microsoft Exchange Server 2016

Licențele de acces client pentru Microsoft Exchange Server versiunea 2016 sunt disponibile în două variante diferite - ca User CAL și ca Device CAL - care diferă doar prin tipul de acces la serverul corespunzător: ca utilizator sau ca dispozitiv.

Varianta CAL cea mai practică poate diferi de la o companie la alta sau de la o instituție la alta. Nu numai numărul de angajați care accesează serverul joacă un rol important, ci și modul în care se face acest lucru:

În cazul în care angajații utilizează în principal Exchange Server în mod regulat la o stație de lucru fixă prin intermediul unui PC sau al unui laptop, un CAL pentru dispozitive este o soluție mai bună.

Cu toate acestea, în cazul în care locul de muncă al unui angajat este flexibil sau mobil, astfel încât acesta accesează serverul de pe diferite dispozitive finale și, prin urmare, și din diferite locații, un User CAL va răspunde mai bine acestor nevoi. Diferențele dintre cele două versiuni CAL sunt explicate mai jos.

Device CAL pentru Exchange Server este o licență legată exclusiv de dispozitiv. Autorizează un anumit dispozitiv final să acceseze Exchange Server, adică acesta poate fi fie un computer, fie un notebook. Acest lucru înseamnă că diferiți utilizatori care sunt autorizați să acceseze dispozitivul final licențiat pot utiliza serviciile Exchange Server 2016 cu acesta. Prin urmare, Device CAL este practic în cazul în care diferiți angajați folosesc împreună un PC în cadrul companiei, prin rotație.

User CAL pentru Exchange Server permite accesul unui singur utilizator. Deoarece este o licență cvasi-personală, acest utilizator poate accesa serverul Exchange de pe orice dispozitiv final capabil să facă acest lucru. Acest lucru înseamnă că utilizatorul nu este legat de o stație de lucru staționară, cum ar fi un PC de birou, ci poate folosi un alt computer, de exemplu, în biroul de acasă, sau un notebook în călătoriile de afaceri. Așadar, dacă un angajat lucrează adesea departe de casă și dorește să acceseze serverul companiei, CAL de utilizator pentru Exchange Server este cea mai practică opțiune. În plus, aici pot fi atribuite drepturi individuale.

Diferențierea dintre un CAL Standard și un CAL Enterprise pentru Microsoft Exchange Server

Edițiile standard și enterprise pentru Windows Exchange Server 2016 diferă, așa cum am menționat deja, atât în ceea ce privește scalabilitatea, cât și în ceea ce privește domeniul de aplicare al funcțiilor.

Atât un CAL Standard, cât și un CAL Enterprise permit utilizarea edițiilor Standard și Enterprise ale Exchange Server 2016. În principiu, un CAL Standard oferă, de asemenea, acces la ediția Enterprise a Exchange Server 2016 - și invers, CAL Enterprise oferă, de asemenea, acces la ediția Standard. Diferența dintre Standard CAL și Enterprise CAL se referă la domeniul de aplicare al funcțiilor disponibile pentru Exchange Server 2016. În timp ce Standard CAL este un fel de licență de acces de bază, Enterprise CAL este, ca să spunem așa, un add-on cu funcții extinse.

Avantajele distincției dintre un CAL Standard și un CAL Enterprise pentru Microsoft Exchange Server

Există un motiv simplu pentru această distincție întreStandard și Enterprise CAL: nu toți utilizatorii care lucrează cu Microsoft Exchange Server 2016 au nevoie de întreaga gamă de servicii și funcții. Prin urmare, companiile economisesc bani prin achiziționarea unui CAL standard care acoperă toate nevoile unui utilizator.

Pe de altă parte, companiile și organizațiile mai mari, în special, beneficiază de extensiile Enterprise CAL. Cea mai importantă diferență dintre CAL pentru Enterprise Edition și CAL pentru Standard Edition este posibilitatea de a opera un număr semnificativ mai mare de baze de date. Acest lucru înseamnă că pot fi administrate până la 100 de baze de date de căsuțe poștale cu o capacitate de până la 2 terabytes fiecare pe server.

În plus, Enterprise CAL cu Exchange Admin Center oferă funcții precum Data Loss Prevention (DLP): pe de o parte, Data Loss Prevention previne transmiterea de informații critice către persoane neautorizate, iar pe de altă parte, filtrul inteligent de mesaje (IMF) integrat și tehnologia de filtrare SmartScreen împiedică mesajele care ar putea conține programe malware să ajungă într-o căsuță poștală. În plus, CAL din ediția Enterprise Edition are și drepturi de virtualizare mai extinse: permite operarea unui număr nelimitat de mașini virtuale și containere Hyper-V.

În plus, acesta oferă, de asemenea, funcțiile de întreprindere Storage Spaces Direct, Storage Replica, precum și Shielded Virtual Machines și OneDrive for Business pentru editarea, actualizarea și partajarea datelor în timp real.

Licențiere Exchange Server 2016 cu CAL-uri de la Wiresoft

Cu Wiresoft vă puteți acoperi cerințele individuale pentru Device CALs și User CALs pentru Windows Exchange Server 2016 la un preț rezonabil. Licențele Microsoft Client Access disponibile de la Wiresoft sunt exclusiv Device sau User CALs europene originale și nefolosite, pe care Wiresoft le-a achiziționat de la companii și a verificat în prealabil autenticitatea lor.

În calitate de client Wiresoft, beneficiați și de un avantaj de preț cu aceste licențe. Mulți clienți profită deja de oferta de licență a Wiresoft. Pentru informații suplimentare despre gama noastră de CAL pentru Windows Exchange Server 2016, nu ezitați să ne contactați. Vă vom sfătui cu plăcere cu privire la cea mai bună și mai rentabilă formă de acordare a licențelor pentru dumneavoastră.