Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Ediția Standard SQL Server 2017 de la Microsoft oferă toate funcțiile puternice de baze de date, raportare și analiză pe care companiile mici și mijlocii le așteaptă de la un sistem de gestionare a...
2.006,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core Cu baza de date, funcțiile de raportare și analiză incluse, ediția Standard SQL Server 2017 oferă în special companiilor mici și mijlocii o versiune puternică a platformei de date relaționale...
8.213,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition oferă organizațiilor mai mari o versiune mai nouă și puternică a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft, care combină toate capacitățile critice...
33.216,90 RON *

Microsoft SQL Server 2017: Soluție versatilă de gestionare a datelor

Introducere: Inovația se întâlnește cu ceea ce a fost încercat și testat

Odată cu introducerea Microsoft SQL Server 2017, Microsoft stabilește noi standarde în domeniul platformelor de gestionare a datelor. Fiind o soluție de gestionare a datelor cuprinzătoare și orientată spre viitor, SQL Server 2017 oferă atât inovații revoluționare, cât și tehnologii dovedite.

Flexibilitate prin suportul pentru mai multe platforme

Poate că cel mai notabil progres din SQL Server 2017 este introducerea compatibilității între platforme. Pentru prima dată, este posibil să se ruleze SQL Server pe Windows, Linux și în containere Docker. Această flexibilitate permite organizațiilor să integreze SQL Server în infrastructura lor existentă, indiferent de mediul preferat al sistemului de operare.

Caracteristici ale SQL Server 2017

Performanță îmbunătățită

Procesarea adaptivă a interogărilor

Procesarea adaptivă a interogărilor asigură faptul că SQL Server 2017 tratează interogările mai inteligent și optimizează planurile de execuție în mod dinamic. Acest lucru poate îmbunătăți semnificativ performanța și randamentul interogărilor bazei de date.

Caracteristici de securitate la cel mai înalt nivel

Protecție avansată împotriva amenințărilor

SQL Server 2017 oferă mecanisme de protecție avansate pentru a se proteja împotriva amenințărilor tot mai frecvente la adresa securității cibernetice. Advanced Threat Protection ajută la recunoașterea și reacția la activitățile periculoase într-un stadiu incipient, pentru a preveni încălcarea securității datelor.

Informații de afaceri și analiză

Integrare și informații

Capacități ale bazelor de date grafice

Suportul pentru capabilitățile bazelor de date grafice permite SQL Server 2017 să lucreze eficient cu date de relații complexe, deschizând noi posibilități pentru aplicațiile de business intelligence.

Integrarea nativă a R și Python

Integrarea R și Python direct în baza de date permite analiștilor și oamenilor de știință de date să efectueze învățare automată și analize statistice complexe fără a exporta date.

Vizualizare și raportare

Cu capacități BI îmbunătățite, în special prin integrarea cu instrumente precum Power BI, utilizatorii pot genera vizualizări impresionante și rapoarte acționabile direct din datele lor.

Rezumat: De ce SQL Server 2017?

SQL Server 2017 nu este doar o bază de date; este o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea datelor și aplicații analitice. Cu suport pentru Windows, Linux și containere Docker, împreună cu cele mai recente progrese în tehnologia bazelor de date, SQL Server 2017 oferă o soluție scalabilă, sigură și pregătită pentru viitor pentru organizații de toate dimensiunile. Cu actualizări continue și o comunitate activă de dezvoltatori, SQL Server 2017 rămâne o parte centrală a planurilor strategice de gestionare a datelor ale organizațiilor din întreaga lume.

Categorii