Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition oferă organizațiilor mai mari o versiune mai nouă și puternică a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft, care combină toate capacitățile critice...
36.906,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core Cu baza de date, funcțiile de raportare și analiză incluse, ediția Standard SQL Server 2017 oferă în special companiilor mici și mijlocii o versiune puternică a platformei de date relaționale...
9.125,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard Ediția Standard SQL Server 2017 de la Microsoft oferă toate funcțiile puternice de baze de date, raportare și analiză pe care companiile mici și mijlocii le așteaptă de la un sistem de gestionare a...
2.228,90 RON *

Cele mai importante inovații ale SQL Server 2017 dintr-o privire

Cu SQL Server 2017, companiile primesc o versiune puternică a platformei de date dovedite a Microsoft, care oferă toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză. Această ediție SQL Server este, prin urmare, foarte potrivită pentru a satisface toate cerințele unui sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) modern și puternic, așa cum este tipic pentru sistemele de gestionare a mărfurilor, software-ul ERP (Enterprise Resource Planning) și sistemele CRM. Cu SQL Server 2017, beneficiați de informații prin analize avansate în baza de date cu Python și R, precum și de vizualizări interactive. În plus, SQL Server 2017 oferă, de asemenea, multe îmbunătățiri și funcții noi, precum și îmbunătățiri de performanță în Master Data Services (MDS) și Reporting Services (SSRS) pentru SQL Server 2017. Caracteristicile importante în detaliu sunt:

Noi funcții ale motorului de baze de date

SQL Server 2017 adaugă multe funcții noi ale motorului de baze de date, inclusiv performanțe îmbunătățite. Printre acestea se numără capacitatea de a adăuga ansambluri CLR la o listă pozitivă. Procesarea adaptivă a interogărilor include trei noi îmbunătățiri: Îmbinări adaptive, precum și feedback privind alocarea memoriei în modul batch și suprapunerea execuției funcțiilor de valori tabelare cu mai multe declarații, eliberând resursele CPU. De asemenea, noile liste de gestionare dinamică și optimizarea automată a bazei de date îmbunătățesc performanța; aceasta din urmă oferă o perspectivă asupra problemelor de performanță a interogărilor, sugerează soluții și rezolvă automat problemele identificate.

Servicii de analiză SQL Server (SSAS)

Versiunea 2017 a SQL Server include, de asemenea, multe caracteristici noi și importante în SQL Server Analysis Services. Acestea includ îmbunătățiri ale modelelor tabelare, cum ar fi un mod tabelar ca opțiune de instalare implicită. Iar Get Data introduce noi surse de date în Power Query care sprijină sursele de date existente în interogările M.

Servicii de integrare SQL Server 2017 (SSIS)

Funcția Scale Out din SSIS are o funcționalitate nouă, dar și modificată în SQL Server 2017, ceea ce facilitează rularea SSIS pe mai multe PC-uri. În plus, masterul Scale Out suportă acum disponibilitate ridicată, iar gestionarea failover a jurnalelor de execuție ale lucrătorilor Scale Out a fost, de asemenea, îmbunătățită. În plus, catalogul SSIS are acum o altă proprietate globală pentru a specifica modul implicit atunci când se implementează pachete SSIS. SSIS acceptă, de asemenea, SQL Server pe Linux.

Utilizarea Linux cu SQL Server 2017

În edițiile Enterprise sau Standard pentru SQL Server 2017, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, sistemul de operare deschis Linux pentru a accesa SQL Server. De asemenea, acest lucru nu mai reprezintă o problemă în cazul aplicațiilor Java datorită driverului Java Database Connectivity. Pentru Linux, precum și pentru aplicațiile C++, conexiunea la SQL Server 2017 se realizează de obicei prin intermediul interfeței Open Database Connectivity.

SQL Server R Services se numește acum SQL Server Machine Learning Services

Serviciile SQL Server R anterioare au fost redenumite SQL Server Machine Learning Services în versiunea SQL Server 2017. Motivul pentru aceasta este suportul pentru Python - în plus față de limbajul de programare R anterior. Serviciile de învățare automată pot fi utilizate în SQL Server 2017 pentru a rula scripturi R sau Python și, de asemenea, este posibil să instalați Microsoft Machine Learning Server de sine stătător pentru implementarea modelelor R și Python care nu necesită SQL Server. De asemenea, dezvoltatorii SQL Server au acum acces la bibliotecile ML și AI pentru Python disponibile în mediul open source.

Ediții SQL Server 2017 la Wiresoft

La Wiresoft veți găsi edițiile SQL Server 2017 Enterprise și Standard, aceasta din urmă fiind disponibilă și cu CAL-uri ca alternativă la licențierea Core. În timp ce ediția Standard este alegerea potrivită pentru funcțiile de administrare de bază și de business intelligence (BI), precum și pentru sarcinile de lucru care necesită resurse IT minime, ediția Enterprise este potrivită în special pentru companiile mari, deoarece oferă o performanță și mai cuprinzătoare și, de asemenea, performanțe critice, așa cum este necesar pentru cerințele exigente ale bazelor de date și BI. SQL Server 2017 Enterprise acordă aici cel mai înalt nivel de servicii și performanță, așa cum este necesar pentru volumele de lucru mai mari și cele mai mari.

Diferențe între edițiile SQL Server 2017 Standard și Enterprise

Principala diferență între edițiile Standard și Enterprise ale SQL Server 2017 este, așa cum am menționat, performanța. Prin urmare, SQL Server 2017 Standard este suficient în principal pentru companiile mici și mijlocii, în timp ce versiunea Enterprise este de asemenea potrivită pentru companiile mijlocii, dar este destinată în principal să acopere nevoile companiilor mari. Astfel, există limite de scalare diferite în funcție de ediția serverului: În timp ce în cazul ediției Enterprise Edition este disponibilă capacitatea maximă de calcul utilizată de o singură instanță, în cazul ediției Standard Edition aceasta este limitată la mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee sau, în funcție de aplicație, este disponibil doar un număr limitat de GB.

În plus, ediția Enterprise a SQL Server 2017 are caracteristici suplimentare care nu sunt incluse în SQL Server 2017 Standard: De exemplu, SQL Server Enterprise nu numai că permite o virtualizare nelimitată, oferind în același timp o reducere Software Assurance, dar are și o disponibilitate ridicată extinsă cu grupuri de disponibilitate Always On, failover pe mai multe baze de date și replici secundare lizibile. În plus, ediția oferă criptare transparentă a datelor, precum și raportare de compatibilitate prin intermediul SQL Server Audit și integrare avansată a datelor cu grupări și căutări fuzzy, precum și raportare mobilă și capabilități KPI.

Caracteristicile mai extinse de business intelligence din SQL Enterprise 2017 oferă companiilor îmbunătățiri la modelele multidimensionale, un model tabular și mineritul de date, precum și un mod de stocare DirectQuery și acces la serverul de rapoarte Power BI. Integrarea mai cuprinzătoare a funcțiilor de învățare automată, în comparație cu ediția standard, oferă paralelism complet în analizele R și Python și posibilitatea de a le rula pe GPU, disponibile și pentru Hadoop/Spark și Linux.

Modele de licențiere pentru Microsoft SQL Server 2017 la Wiresoft

Odată cu SQL Server 2016, Microsoft a introdus o modificare la ceea ce se numește metrica de licențiere, metoda prin care se calculează necesarul de licențe. În timp ce înainte era irelevant câte nuclee conținea un procesor, numărul de nuclee este acum decisiv în determinarea exactă a cerințelor de licență. Licențierea nucleelor ia în considerare numărul în continuă creștere al nucleelor pe procesor, care pot gestiona sarcini de lucru din ce în ce mai mari.

Prin urmare, Microsoft oferă, de asemenea, opțiunea de licențiere de bază pentru versiunea SQL Server 2017. În funcție de ediție - SQL Server 2017 Standard sau Enterprise - aveți diferite opțiuni pentru a achiziționa licențe de server adecvate:

Cu ediția SQL Server 2017 Standard, aveți posibilitatea de a alege între licențierea pe server/CAL (licențe de server plus licențe de acces) și în funcție de nuclee - pentru aceasta nu sunt necesare alte licențe de acces.

În SQL Server 2017 Enterprise Edition, licențierea per server/CAL nu mai este, în general, disponibilă. Licența se acordă exclusiv în funcție de numărul de nuclee.

Licențierea SQL Server 2017 Standard de către Server/CAL

Modelul de acordare a licențelor de către Server/CAL se bazează pe următoarele condiții:

Este necesară o licență standard de server pentru fiecare server pe care urmează să fie rulată o instanță SQL Server. În plus, este necesară o licență de acces separată (CAL) - ca o licență CAL pentru utilizator sau dispozitiv - pentru fiecare utilizator sau dispozitiv care accesează SQL Server licențiat pentru această versiune de server sau pentru o versiune mai recent instalată. Aceasta înseamnă că, cu un CAL pentru SQL Server 2019, puteți accesa și SQL Server 2017.

Care dintre licențierea ediției Standard a SQL Server 2017 - pe nuclee sau pe server plus CALS - este mai favorabilă depinde de utilizarea tipică într-o companie. În anumite cazuri, licențierea serverului/CAL este, prin urmare, mai favorabilă decât licențierea pe nuclee. De exemplu, o mașină cu până la 2 procesoare cu 8 nuclee fiecare poate fi licențiată mai ieftin cu versiunea SQL Standard Server/CAL.

Licențierea SQL Server 2017 Standard sau Enterprise în funcție de nuclee

Pentru licențierea SQL Server în funcție de nucleele de procesare, Microsoft specifică anumite definiții pentru metoda de numărare. Astfel, o licență pentru două nuclee este valabilă pentru două nuclee - spre deosebire de trecut, când se percepea o licență pentru fiecare procesor.

Necesarul total de licențe rezultă astfel din numărul respectiv de nuclee pe procesor. În mod implicit, sunt necesare cel puțin opt licențe pentru fiecare server, opt nuclee fiind licențiate pentru fiecare procesor. Astfel, fiecare nucleu fizic al unui server necesită propria licență de nucleu. Microsoft a stabilit aici următoarele reguli:

Pentru fiecare procesor sunt necesare 8 licențe de nucleu - numărul minim specificat de Microsoft - pentru fiecare procesor. Prin urmare, mașinile cu mai puține nuclee nu pot fi licențiate la un preț mai mic.

De asemenea, sunt necesare cel puțin 16 licențe de bază pentru fiecare server.

Licențele de bază necesare pentru fiecare server sunt disponibile doar în pachete de 2.

Nu sunt necesare CAL-uri suplimentare pentru licențierea bazată pe Core.

Licență Microsoft SQL Server 2017 la un preț redus la Wiresoft

Indiferent dacă doriți să vă acoperiți nevoile de licențiere pentru Microsoft SQL Server 2017 cu o ediție Standard sau Enterprise Edition, la Wiresoft veți primi licențe pentru Server/CAL, precum și pentru 2-Core exclusiv ca drepturi de licență originale. Licențele pentru SQL Server 2017 sunt deosebit de favorabile la Wiresoft, deoarece oferim un avantaj de preț prin licențele software neutilizate de la companiile europene - și asta absolut legal.

Pentru că, potrivit hotărârii Curții Europene de Justiție, software-ul poate fi revândut fără probleme începând din 2012. Toate licențele oferite de Wiresoft au fost verificate în prealabil pentru originalitate și utilitate absolută. Acest lucru este confirmat de mulți dintre clienții noștri entuziaști. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări despre licențierea Microsoft SQL Server 2017.