Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Într-o afacere, canalele de comunicare trebuie să fie flexibile, clare, transparente și eficiente din punct de vedere al costurilor. Windows Exchange Server 2013 vă ajută să atingeți un nivel...
976,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise În comparație cu predecesorul său, produsul dispune de numeroase servicii, funcții și tehnologii noi, concepute pentru a sprijini companiile în ceea ce privește proiectarea canalelor de...
6.096,90 RON *

Microsoft Exchange Server 2013: Baza comunicării moderne în afaceri

Introducere în Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 reprezintă o evoluție semnificativă în istoria liniei de produse Exchange. Cu un accent sporit pe utilizare, securitate și mobilitate, Exchange 2013 oferă o platformă solidă pentru comunicare și colaborare în organizații.

Inovații în Exchange Server 2013

Această versiune a introdus mai multe inovații cheie, inclusiv o arhitectură îmbunătățită care integrează atât funcționalitatea front-end, cât și cea back-end, o experiență de utilizare simplificată și caracteristici îmbunătățite pentru o integrare perfectă cu familia de produse Microsoft Office.

Principalele caracteristici ale Exchange Server 2013

Interfață de utilizator îmbunătățită

Exchange Server 2013 a adus un Outlook Web App (OWA) reînnoit, care oferă o experiență de utilizare mai bogată, mai curată și mai rapidă pe o varietate de dispozitive și browsere.

Optimizată pentru ecrane tactile

OWA a fost optimizată pentru ecrane tactile, îmbunătățind semnificativ experiența utilizatorului pe tablete și smartphone-uri și facilitând accesul mobil la e-mail, calendar și contacte.

Funcții de securitate îmbunătățite

Exchange Server 2013 a consolidat protecția datelor sensibile cu mecanisme de securitate încorporate care protejează atât împotriva amenințărilor externe, cât și îmbunătățesc controlul intern al datelor.

Prevenirea pierderilor de date (DLP)

Odată cu introducerea funcțiilor DLP, organizațiile au putut monitoriza și controla mai bine informațiile sensibile pentru a se asigura că acestea nu sunt scurse accidental sau deliberat.

Gestionare simplificată

Exchange Admin Center (EAC), o consolă de gestionare bazată pe web, a simplificat gestionarea Exchange Server 2013 prin furnizarea unei interfețe centralizate pentru administratori.

Arhitectură de mesagerie standardizată

Arhitectura Exchange 2013 a fost raționalizată pentru a reduce complexitatea și a îmbunătăți fiabilitatea și performanța, în special în ceea ce privește disponibilitatea ridicată și recuperarea în caz de dezastru.

Rolul lui Exchange Server 2013 în peisajul IT actual

Fiabilitate operațională pe termen lung

În ciuda vârstei sale, Exchange Server 2013 continuă să fie utilizat în multe organizații care apreciază stabilitatea și tehnologiile dovedite.

Un pas spre modernizare

Exchange Server 2013 servește ca bază solidă pentru organizațiile care caută o soluție on-premise dovedită sau care planifică o tranziție treptată către cloud.

Microsoft Exchange Server 2013 rămâne o platformă de încredere care ajută organizațiile să își depășească provocările în materie de comunicare. Acest text de categorie este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți importanța și caracteristicile Exchange Server 2013 și modul în care acestea pot fi încă relevante în mediul IT actual, care evoluează rapid.

Categorii