Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Într-o afacere, canalele de comunicare trebuie să fie flexibile, clare, transparente și eficiente din punct de vedere al costurilor. Windows Exchange Server 2013 vă ajută să atingeți un nivel...
976,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise În comparație cu predecesorul său, produsul dispune de numeroase servicii, funcții și tehnologii noi, concepute pentru a sprijini companiile în ceea ce privește proiectarea canalelor de...
6.096,90 RON *

Microsoft Exchange Server 2013 - pentru o comunicare și gestionare eficientă a e-mailurilor

Microsoft Exchange Server 2013 este o nouă versiune a software-ului dovedit de groupware și server de e-mail, care servește la administrarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a sarcinilor și programărilor pentru un număr mai mare de utilizatori. Instrumentele utile ale Exchange Server îmbunătățesc eficiența atât a angajaților individuali, cât și a echipelor care lucrează împreună într-o companie.

Funcțiile practice ale Exchange Server 2013 urmăresc să facă canalele de comunicare flexibile, clare și transparente, fiind în același timp eficiente din punct de vedere al costurilor. În plus, în această versiune există un nivel ridicat nu numai de performanță și fiabilitate, ci și un control și o securitate cuprinzătoare a datelor critice - mai ales în vremuri în care cerințele de conformitate pentru companii și organizații devin din ce în ce mai importante - fără a împiedica activitatea.

Prin urmare, obiectivul principal al Exchange 2013 este simplitatea în ceea ce privește extinderea serviciilor, utilizarea funcțiilor disponibile în proces și izolarea erorilor. Prin urmare, Exchange Server 2013 a redus, de asemenea, numărul de roluri de server la următoarele trei: Mailbox Server, Client Access și Edge Transport.

Versiunea Microsoft Exchange Server 2013 este disponibilă de la Wiresoft în cele două ediții Standard și Enterprise la un preț special. Exchange Server 2013 Standard îndeplinește deja cerințele privind căsuțele poștale ale companiilor mici și mijlocii, în timp ce Exchange Server 2013 Enterprise este conceput în întregime pentru cerințele scalabile ale companiilor și organizațiilor mari care trebuie să gestioneze un număr mai mare de baze de date de căsuțe poștale.

Ediții și licențe pentru Microsoft Exchange Server 2013

Pentru toate edițiile disponibile, Microsoft Exchange Server 2013 oferă funcții de bază dovedite și sigure, precum și funcții noi pentru trimiterea de e-mail și gestionarea căsuțelor poștale, a sarcinilor și a calendarelor într-o organizație.

Microsoft Exchange Server 2013 este licențiat în conformitate cu modelul obișnuit client/server. Aceasta înseamnă că un server și toți clienții care îl accesează necesită o licență. Funcțiile disponibile aici sunt, de asemenea, determinate de tipul de licențe de acces necesare pentru a le utiliza  - acestea sunt disponibile, de asemenea, la Wiresoft. Licența de server pentru Exchange 2013 este disponibilă în două ediții, acestea diferă în principal prin numărul de căsuțe poștale acceptate:

 • Ediția Standard este pregătită pentru cerințele de căsuțe poștale ale companiilor mici și mijlocii care nu au nevoie de mai mult de 5 baze de date de căsuțe poștale.
 • Ediția Enterprise este special concepută pentru companiile mai mari care au nevoie de mai mult de 5 baze de date de căsuțe poștale, aceasta suportând chiar (cu Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update) până la 100 de căsuțe poștale.

Inovații importante în Exchange Server 2013

Comparativ cu versiunile anterioare ale Exchange, Microsoft Exchange Server 2013 oferă un set complet de funcții și servicii noi care sprijină și mai bine utilizatorii în comunicare și colaborare. În plus, acestea contribuie la creșterea eficienței acestora și, în același timp, la reducerea costurilor de operare în companii. Funcțiile Exchange Server pot fi furnizate atât la nivel local, cât și în cloud. Outlook Web App oferă, de asemenea, o interfață optimizată pentru utilizator care suportă ecrane tactile, extinzând astfel utilizarea Exchange 2013 la dispozitivele mobile. Următoarele caracteristici reprezintă principalele inovații ale versiunii server 2013:

Exchange Admin Center (EAC)

Exchange 2013 oferă, de asemenea, o serie de optimizări pentru administratori. De exemplu, Exchange Management Console (EMC) și Exchange Control Panel (ECP), care formau cele două interfețe anterioare pentru administrarea Exchange Server, au fost combinate în noul Exchange Admin Center (EAC), bazat pe web. Acesta este, de asemenea, optimizat atât pentru implementări locale, cât și online și hibride. Administrarea bazată pe web permite administratorilor să utilizeze regulile de acces ale clienților pentru a defini în mod individual accesul utilizatorilor la Internet, precum și la intranet și la consola de administrare Exchange.

Funcție de căutare inteligentă

Instrumentul de căutare inteligentă din Microsoft Exchange Server 2013 nu numai că îmbunătățește calitatea rezultatelor căutării, dar și colaborarea și comunicarea între echipe și persoane: Utilizatorii pot acum să recupereze și să sintetizeze cu ușurință informații din mai multe surse.

Integrare cu SharePoint și Lync

Microsoft Exchange Server 2013 Standard oferă o integrare îmbunătățită cu Microsoft Lync 2013 și Microsoft SharePoint 2013 prin intermediul funcției Compliance eDiscovery și al căsuțelor poștale de pe site. Împreună, aceste două servicii oferă caracteristici importante, inclusiv posibilitatea de a colabora cu căsuțele poștale de pe site.

Suport pentru cerințele de conformitate

Respectarea cerințelor de conformitate și menținerea respectării politicilor este mult mai ușoară pentru organizații cu In-Place eDiscovery. În Exchange 2013, funcțiile îmbunătățite de căutare și indexare facilitează mult găsirea datelor critice. În plus, prevenirea pierderii de date (DLP) împiedică, de asemenea, utilizatorii să trimită informații confidențiale către persoane neautorizate.

Transport simplificat al e-mailurilor

În Exchange Server 2013, cele trei servicii Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) și Mailbox Transport Service (MT) sunt acum responsabile pentru trimiterea e-mailurilor. Acestea sunt componente ale rolului de server de căsuță poștală. Funcțiile rolului anterior Hub Transport Server sunt acum îndeplinite de aceste servicii. Funcțiile executate de rolul server de mesagerie unificată din versiunea anterioară Exchange 2010 sunt asigurate aici de serviciul de mesagerie unificată.

Diferențe între edițiile Exchange Server 2013 Standard și Enterprise

După cum s-a explicat deja, principala diferență între ediția Microsoft Exchange Server 2013 Standard și ediția Enterprise este numărul de baze de date care pot fi gestionate cu aceasta. Acest lucru înseamnă că acestea se adresează unor companii de dimensiuni diferite și, prin urmare, au și nevoi diferite atunci când vine vorba de scalarea serviciilor Exchange Server. De exemplu, ediția Standard este limitată la cinci baze de date pe server, în timp ce ediția Enterprise poate gestiona până la 50 de baze de date pe server.

În plus, la achiziționarea ediției Exchange Server 2013 Enterprise, Microsoft oferă utilizatorilor profesioniști unele funcții suplimentare sau o gamă extinsă de funcții în comparație cu ediția Standard. Printre acestea se numără:

Decriptarea rapoartelor de jurnal

Exchange Server 2013 oferă astfel utilizatorilor opțiunea de a-și proteja mesajele prin intermediul Information Rights Management (IRM) în Microsoft Outlook și Office Outlook Web App. Nu numai că pot fi create anumite reguli de protecție în acest scop, de exemplu, pentru a oferi automat mesajelor protecție IRM înainte de a fi trimise. Decriptarea rapoartelor de jurnal oferă, de asemenea, opțiunea de a stoca în rapoartele de jurnal o copie necriptată a unui mesaj protejat IRM împreună cu mesajul original protejat IRM.

Prevenirea pierderii de date - DLP

Prevenirea pierderilor de date este un aspect important al mesageriei corporative, în special atunci când comunicările critice pentru afaceri implică trimiterea de e-mailuri care conțin date confidențiale. Funcțiile de prevenire a pierderii de date din Exchange Server nu numai că simplifică foarte mult gestionarea, dar, mai important, facilitează respectarea politicilor privind datele confidențiale fără a împiedica productivitatea utilizatorilor. DLP nu numai că previne pierderea de date în cadrul unei organizații, dar împiedică, de asemenea, angajații să trimită în mod accidental sau intenționat date sensibile către persoane neautorizate.

Gestionarea mobilă ActiveSync

În timp ce funcția ActiveSync Mobile Access este inclusă și în ediția Standard a Exchange Server 2013 pentru a permite utilizatorilor să sincronizeze unul sau mai multe dispozitive mobile cu căsuța de e-mail Exchange, precum și să acceseze calendarele, contactele și sarcinile, în ediția Enterprise a Exchange Server 2013, funcția ActiveSync Mobile Management oferă politici avansate pentru a gestiona toate serviciile în mod individual.

Mesagerie vocală cu mesagerie unificată (UM)

Unified Messaging permite utilizatorilor să utilizeze nu numai mesageria vocală, ci și alte servicii de mesagerie vocală, cum ar fi Outlook Voice Access. Pentru a combina mesajele vocale sau de chat, precum și conferințele audio și video și, de asemenea, informațiile de prezență extinsă într-un mediu de comunicare integrat, UM poate utiliza în acest scop Microsoft Lync Server. Utilizatorii pot folosi orice telefon pentru a asculta mesajele prin intermediul căsuței de e-mail sau prin Outlook Voice Access.

Arhiva de conformitate

Orientările de conformitate impun unei companii sau organizații să păstreze toate informațiile relevante stocate electronic, inclusiv e-mailurile, pentru eventuale litigii juridice. Arhivarea de conformitate în Exchange Server le sprijină în controlul datelor de mesagerie relevante ale unei organizații prin înlocuirea stocării anterioare a fișierelor PST (Personal Store) din Outlook cu arhivarea în arhiva de conformitate. Cu ajutorul analizei conținutului în Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise, protecția și monitorizarea datelor confidențiale în conformitate cu cerințele este și mai eficientă.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Exchange Server 2013

Următoarele cerințe minime sunt necesare pentru a instala Microsoft Exchange Server 2013 în versiunea Standard sau Enterprise sau pentru a-l utiliza la maxim:

 • Sisteme de operare acceptate: Windows Server 2012 sau R2 Standard sau Datacenter, precum și Windows Server 2008 R2 Standard sau Enterprise cu SP1 și R2 Datacenter RTM
 • Procesor: Intel 64 sau AMD64
 • Memorie principală a căsuței poștale: cel puțin 8 GB
 • Memorie de acces pentru clienți: cel puțin 4 GB
 • Edge transport: cel puțin 4 GB
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 30 GB, plus 500 MB spațiu pentru fiecare pachet de limbă UM și 200 MB spațiu pe unitatea de sistem
 • Unitate: DVD-ROM
 • Rezoluția ecranului: cel puțin 1.024 x 768 pixeli
 • Scenarii de coexistență suportate de Exchange 2013 cu versiunile anterioare:

            Exchange 2013: incl. CU2

            Exchange 2010: incl. SP3

            Exchange 2007: incl. Update Roll-Up 10 pentru SP3

            Exchange 2003 și versiunile anterioare: nu sunt acceptate

           

            Este posibil să existe și alte condiții prealabile.

Versiuni de Windows Exchange Server 2013 - disponibile la prețuri mici de la Wiresoft

Wiresoft oferă versiunea Microsoft Exchange Server 2013 în cele două ediții Standard și Enterprise la un preț deosebit de scăzut. Prin achiziționarea ediției Standard a Exchange 2013, toate cerințele privind căsuțele poștale ale companiilor și organizațiilor mici și mijlocii sunt deja excelent satisfăcute. La achiziționarea ediției Enterprise, companiile și instituțiile mai mari beneficiază nu numai de scalabilitatea gestionării puternice a căsuțelor poștale, ci și de întreaga gamă de funcții ale acestei versiuni Exchange Server 2013.

Acordarea licențelor pentru Windows Exchange Server 2013

Prin achiziționarea unei ediții Enterprise sau Standard a Exchange Server 2013 de la Wiresoft, optați pentru un produs software original de la Microsoft, care provine de la o companie europeană și care a fost vândut sau achiziționat în mod legal de către noi. Acestea sunt întotdeauna licențe nefolosite care au fost verificate de Wiresoft pentru autenticitate absolută și funcționalitate deplină. În calitate de client, beneficiați de avantajul imbatabil al prețului pe care îl oferim. Nu trebuie decât să ne contactați pentru mai multe informații și dacă aveți întrebări legate de necesitățile dvs. de licențiere software: