Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
pachet de 25 - CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale Windows Server 2016, este necesară o licență de...
4.075,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
pachet de 10 - CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale Windows Server 2016, este necesară o licență de...
1.653,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
pachet de 5 - CAL-uri pentru dispozitive pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) ale Windows Server 2016, este necesară o licență de...
836,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
pachet de 25 - CAL-uri de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS...
4.075,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL
pachet 10 - Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS...
1.653,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
pachet de 5 - Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS...
836,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Remote Desktop Services CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a utiliza Remote Desktop Services de pe Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces la client RDS (abreviat:...
178,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2016 cumpărați folosit Pentru a putea utiliza Remote Desktop Services (RDS) de pe Windows Server 2016, este necesară o licență de acces la client RDS (RDS CAL)...
178,90 RON *

Avantajele Microsoft Remote Desktop Services 2016

Microsoft Remote Desktop Services 2016 poate fi furnizat fie ca desktopuri bazate pe sesiuni, fie ca o infrastructură de desktop virtual (VDI), fiind posibilă și o combinație a celor două. În cazul virtualizării desktopurilor bazate pe sesiuni, utilizatorii împart o mașină virtuală, ceea ce este deosebit de avantajos pentru aplicațiile orientate spre sarcini. VDI, pe de altă parte, este deosebit de potrivită pentru proiectele în care securitatea mediului și a datelor joacă un rol important.

Avantajele Remote Desktop Services 2016 dintr-o privire

  • Serverul terminal licențiat cu RDS 2016 poate fi utilizat de mai multe dispozitive finale cu un User CAL sau Device CAL curent: de exemplu, PC-uri Windows sau computere Apple, tablete și smartphone-uri, precum și ThinClients.
  • PC-urile mai vechi beneficiază de puternica putere de calcul a serverului terminal și, astfel, pot utiliza și toate serviciile RDS 2016.
  • Efortul IT este redus prin întreținerea centralizată a serverului terminal, ceea ce sporește disponibilitatea și reduce costurile în același timp.
  • Necesarul de licențe software este optimizat.
  • De asemenea, este sporită securitatea datelor împotriva accesului neautorizat și a programelor malware.
  • Prin intermediul RemoteApps, utilizatorii au acces doar la aplicațiile care au fost lansate pentru ei.
  • Prin intermediul VPN, RDS 2016 al serverului terminal este disponibil și în mișcare. Astfel, se pot crea cu ușurință posturi de lucru flexibile.
  • Containerele Windows Server sunt disponibile cu Windows Server 2016.

Scalabilitate și disponibilitate ridicată

RDS 2016 reduce, de asemenea, efortul necesar pentru administrarea serverelor terminale în comparație cu rețelele client-server. Atât administratorii, cât și utilizatorii cu un CAL beneficiază de scalabilitate și de automatizarea definibilă individual cu Windows Server 2016 RDS. Mai multe servere pot fi conectate la un singur mediu de lucru pentru a crește performanța și fiabilitatea cu Hyper-V și pentru a oferi desktopuri și aplicații indiferent de locație. De asemenea, poate fi utilizat și Linux.

Instrumentele de automatizare, cum ar fi Desired State Configuration și PowerShell, facilitează administrarea pentru administratori și, astfel, economisesc timp. Soluțiile de cloud hibrid din Remote Desktop Services 2016 sunt ideale pentru scenarii de stocare, backup, recuperare și VM. De asemenea, regulile de calitate a serviciului pot fi utilizate pentru a defini aplicațiile care trebuie să aibă prioritate.

Flexibilitate și furnizare ridicată a serviciilor Remote Desktop Services 2016

Mediile de virtualizare ale RDS 2016 oferă un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce privește furnizarea de aplicații pentru fiecare utilizator în parte: angajații pot utiliza, de asemenea, programele instalate pe serverul terminal prin intermediul ThinClients sau ZeroClients după ce se conectează. Prin intermediul RemoteApp, aplicațiile individuale sunt puse la dispoziție pe desktop-ul utilizatorului, ceea ce nu numai că face posibilă definirea accesului individual la servicii individuale, dar oferă și un avantaj, în special pentru lucrul într-un mediu securizat la distanță.

Remote Desktop Services 2016 poate fi utilizat și cu calculatoare mai vechi prin intermediul CAL

Cu RDS 2016, puterea de calcul a serverului Windows este disponibilă în mod egal la toate stațiile de lucru, indiferent de viteza dispozitivelor finale individuale. Datorită virtualizării aplicațiilor, chiar și PC-urile mai vechi cu o licență de acces client pot profita pe deplin de serviciile Remote Desktop.

O mai bună protecție a datelor

Nivelul ridicat de securitate al serviciilor Remote Desktop Services 2016 reduce, de asemenea, riscurile care pot apărea în urma operării incorecte a utilizatorilor. Sistemul de securitate pe mai multe niveluri detectează atacurile și le previne. În plus față de Windows Defender, Windows Server 2016 oferă, de asemenea, detectoare care raportează intruziunile și minimizează posibilele daune. Pe lângă criptarea mașinilor virtuale, alte instrumente contribuie, de asemenea, la asigurarea securității datelor sensibile. Printre acestea se numără Credential Guard, care protejează datele de conectare, și caracteristici precum Just Enough Administration și Just-In-Time Administration. Hyper-V, o tehnologie de virtualizare bazată pe hipervizor de la Microsoft, poate fi utilizată pentru a izola aplicațiile deosebit de sensibile.

Rularea containerelor Windows Server cu Remote Desktop Services 2016

Containerele Windows Server au fost, de asemenea, integrate în versiunea 2016 a Windows Server. Acestea se bazează pe platforma open source Docker și sunt disponibile sub formă de containere Windows Server sau Hyper-V Containers. Containerele permit funcționarea izolată a aplicațiilor pe mașini fizice și virtuale sau în Hyper-V. Acestea sunt gestionate fie cu clientul Docker, fie în PowerShell.

Licențe de acces client pentru Remote Desktop Services 2016

Pentru a putea utiliza toate aplicațiile furnizate cu RDS 2016 în calitate de utilizator, este necesar un CAL (Client Access Licence), fie ca CAL de utilizator, fie ca CAL de dispozitiv. Aceasta înseamnă că toate serviciile, inclusiv tehnologiile VDI (Virtual Desktop Infrastructure), pot fi utilizate oriunde este disponibil internetul.

Sistemul de licențiere Microsoft se bazează pe licențe de acces client pentru utilizatori, nu numai pentru Windows Server 2016, ci și pentru Remote Desktop Services. Prin urmare, utilizarea (pe licență) unui software este independentă de implementarea acestuia. Sistemul de operare Windows Server acordă în mod implicit numai două drepturi de acces la distanță, care pot fi utilizate numai pentru administrarea serverului. Utilizatorii nu sunt autorizați să le folosească. Condițiile licenței Microsoft stipulează aici că un utilizator sau un dispozitiv final are nevoie de un CAL RDS pentru a accesa serviciile definite. Această regulă se aplică, de asemenea, în cazul în care un utilizator dorește să acceseze un server Windows prin intermediul unui software terț; acest lucru necesită, de asemenea, o licență RDS corespunzătoare. Aceste restricții înseamnă, de asemenea, un plus de securitate pentru date, deoarece terților neautorizați sau intrușilor li se interzice accesul la acestea.

Diferențe între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru RDS 2016

Ca de obicei, Microsoft oferă, de asemenea, două forme diferite de licențiere pentru Windows Remote Desktop Services 2016. În funcție de faptul că accentul este pus pe utilizator sau pe dispozitiv, acestea sunt CAL de utilizator sau CAL de dispozitiv. Aceasta înseamnă că fie un singur utilizator, fie un singur dispozitiv final este autorizat să acceseze serviciile Remote Desktop. Nu este posibilă comutarea între cele două tipuri de licențe.

User CAL este întotdeauna destinat unui singur utilizator specific, indiferent de dispozitivul utilizat. Acest utilizator poate, prin urmare, să acceseze serviciile serverului de pe dispozitive complet diferite prin intermediul User CAL. Nu contează dacă face acest lucru de pe PC-ul său desktop de la o stație de lucru din birou, sau de pe un alt PC, de exemplu, din altă locație sau din biroul de acasă, sau de pe un notebook atunci când este pe drum.

Device CAL este o licență dependentă de dispozitiv, legată de un anumit dispozitiv individual, de exemplu, un PC de birou sau un notebook, indiferent de utilizatorul respectiv. Aceasta înseamnă că fiecare utilizator care este autorizat să utilizeze acest dispozitiv final licențiat poate utiliza și serviciile Remote Desktop Services furnizate pentru acesta.

Ce tip de CAL este cel mai potrivit pentru o companie poate, desigur, să difere de la caz la caz. Aici joacă un rol important, pe de o parte, numărul de angajați dintr-o companie care utilizează RDS, iar pe de altă parte, metoda de lucru predominantă: De exemplu, în cazul în care diferiți angajați utilizează aplicațiile și serviciile Windows pe un PC staționar la locul de muncă SAU alternativ pe un laptop, un CAL pentru dispozitive este cea mai potrivită formă de licențiere.

RDS-CAL 2016 este atribuit fizic fiecărui dispozitiv și este urmărit de serverul de licențe, indiferent de apartenența la Active Directory. RDS-CAL-urile nu pot fi supraîncărcate.

În cazul în care un angajat utilizează aplicațiile RDS 2016 în mod regulat, dar flexibil, adică cu diferite dispozitive și din diferite locații, de exemplu, și la biroul de acasă sau în deplasare, User CAL este tipul de licență mai practic.

RDS-CAL este atribuit unui utilizator în Active Directory și este urmărit de serverul de licențe. RDS CAL nu pot fi urmărite în cadrul unui grup de lucru. RDS-CAL pentru utilizatori pot fi, de asemenea, supraîncărcate.

Se poate recomanda, de asemenea, o combinație de CAL de utilizator și CAL de dispozitiv.

Dacă aveți întrebări cu privire la necesitățile dumneavoastră de licențiere pentru Microsoft Remote Desktop Services 2016, contactați-ne - vom fi bucuroși să vă alcătuim un pachet de licențiere personalizat - inclusiv o ofertă avantajoasă.

Completați-vă nevoia de CAL-uri pentru RDS 2016 la un preț rezonabil cu Wiresoft

Cu achiziționarea de CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Microsoft Remote Desktop Services 2016 la Wiresoft economisiți bani! Aveți opțiunea de a vă suplimenta licențele existente cu CAL pentru RDS 2016 sau de a face upgrade de la o versiune mai veche a Microsoft Server la versiunea 2016. Cu CAL-urile pentru utilizatori sau dispozitive, beneficiați de opțiunile versatile de virtualizare și de scalabilitatea pe care vi le oferă Microsoft - și de prețurile avantajoase pe care vi le oferă Wiresoft în comparație cu alți furnizori. Acest lucru se datorează faptului că toate produsele noastre Microsoft sunt drepturi de licență originale care provin din regiunea europeană și au fost achiziționate în mod legal de către noi de la companii sub formă de licențe software neutilizate. Acestea au fost testate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate - mulți dintre clienții noștri entuziaști confirmă avantajul de a cumpăra CAL-uri pentru Remote Desktop Services 2016 de la Wiresoft. Pentru mai multe informații, contactați-ne pur și simplu.