Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
274,90 RON * 304,90 RON * (9,84% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  64bit


Cu noul Windows 11 Pro, utilizatorii care au cerințe deosebit de ridicate față de un sistem de operare au la dispoziție o multitudine de funcții și posibilități, combinate cu o performanță mai mare, pentru a îndeplini eficient toate sarcinile din activitatea companiilor. Windows 11 Pro se prezintă într-o interfață modernizată, și mai ușor de utilizat, care face ca lucrul la PC să fie și mai intuitiv și, astfel, și mai eficient, printre altele, prin noul și atractivul "Float Design" și cu opțiunea "Dark Mode".

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - noul sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști

Cu noul Windows 11 Pro, utilizatorii care au cerințe deosebit de ridicate față de un sistem de operare au la dispoziție o multitudine de funcții și opțiuni, combinate cu o performanță mai mare, pentru a îndeplini eficient toate sarcinile din activitatea companiilor. Windows 11 Pro se prezintă într-o interfață modernizată, și mai prietenoasă, care face ca lucrul la PC să fie și mai intuitiv și, prin urmare, și mai eficient, printre altele prin noul și atractivul "Float Design" și prin opțiunea "Dark Mode".

Windows 11 Pro oferă, de asemenea, multe îmbunătățiri și simplificări în ceea ce privește ușurința de utilizare, de exemplu, meniul de start revizuit cu control central, integrarea echipelor în bara de sarcini, o funcție de căutare îmbunătățită și o operare optimizată prin atingere, stilou digital și recunoaștere vocală. În plus, widget-urile revin cu Windows 11 Pro, iar fanii jocurilor, în special, se pot aștepta la o experiență de joc și mai fascinantă din punct de vedere grafic.

La Wiresoft, puteți găsi deja noul Windows 11 Pro la un preț avantajos ca software folosit - cu un plus de performanță și multe funcții de afaceri care vor satisface cu siguranță cerințele utilizatorilor profesioniști. Puteți afla mai multe despre noile caracteristici și funcții ale Windows 11 Pro în următoarea prezentare generală - precum și direct de la un angajat Wiresoft în cadrul unui chat live.

Windows 11 Pro oferă mai multe

Noul Windows 11 Pro oferă în această ediție o gamă întreagă de funcții și instrumente suplimentare, care sunt deosebit de importante pentru companiile cu mulți angajați în scopuri de management: Printre acestea se numără funcțiile de securitate extinse - atât pentru dispozitivele finale, cât și pentru date. În acest caz, Windows 11 Pro suportă funcții importante de gestionare a dispozitivelor, cum ar fi politicile de grup, precum și Windows Update for Business, cu ajutorul căruia implementarea actualizărilor poate fi controlată cu precizie pentru a evita posibilele probleme hardware pe dispozitivele finale individuale.

Funcții de securitate mai cuprinzătoare cu Windows 11 Pro

În ceea ce privește securitatea, următoarele caracteristici, de exemplu, sunt disponibile în special în Windows Pro:

 • Tehnologia de vizualizare Hyper-V face posibilă rularea altor sisteme de operare ca și calculatoare virtuale. Printre principalele avantaje se numără utilizarea mai redusă a capacității serverelor, utilizarea mai redusă a resurselor energetice și o securitate mai mare, deoarece serviciile virtuale sunt executate separat unele de altele. În plus, aplicațiile pot fi rulate mai ușor, în special pe hardware mai vechi.
 • Cu tehnologia de criptare BitLocker, discurile dure pot fi criptate în siguranță. Această funcție este deosebit de importantă atunci când se utilizează dispozitive mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile, deoarece acestea pot fi furate sau pierdute mai ușor. Prin urmare, pentru a preveni utilizarea abuzivă a datelor sensibile sau personale, acestea pot fi criptate în siguranță cu BitLocker. De asemenea, stick-urile USB și hard disk-urile externe pot fi criptate folosind "BitLocker To Go".
 • O versiune virtualizată a Windows 11 poate fi pornită în "Windows Sandbox" pentru a testa programe și aplicații străine. Fiecare aplicație testată este rulată separat de computerul gazdă. De asemenea, nu este nevoie să descărcați un VHD (disc dur virtual).
 • Cu ajutorul "Windows Defender Application Guard" (WDAG), browserul poate fi utilizat și într-un fel de sandbox. WDAG este utilizat în principal pentru a preveni atacurile care împiedică productivitatea angajaților atunci când aceștia navighează. Site-urile web nesigure sunt izolate, iar fișierele Word, PowerPoint și Excel, de exemplu, sunt, de asemenea, împiedicate să acceseze resursele de încredere din cadrul companiei.

Funcții administrative cu Windows 11 Pro

În special în companiile cu mulți angajați, administrarea utilizatorilor individuali și a grupurilor reprezintă o provocare mai mare pentru administratori. În Windows Pro, de exemplu, acestea au la dispoziție următoarele caracteristici:

 • Politicile de grup permit definirea și administrarea PC-urilor, a conturilor de utilizator și a grupurilor, de exemplu, drepturile de acces la date și dispozitive, cum ar fi imprimantele, instalarea de actualizări - inclusiv termenele de conformitate - precum și optimizarea stocării (Storage Sense).
 • În acest caz, modul Kiosk permite în special configurarea dispozitivelor finale individuale, fiecare angajat primind un cont de utilizator Kiosk cu identitate proprie.
 • Aplicația Remote Desktop oferă utilizatorilor funcția de acces de la distanță pentru PC, tabletă sau smartphone pentru a se conecta la propriul computer și a-l utiliza de la distanță.
 • Microsoft Business Store oferă utilizatorilor din companii, în special, un loc central unde pot găsi aplicații care sunt puse la dispoziția anumitor grupuri, de exemplu, și apoi implementate la nivel central.

Ce mai este nou în Windows 11 Pro?

Windows 11 conține - nu numai în ediția Pro - numeroase caracteristici și funcții noi care oferă, de asemenea, o nouă experiență de utilizare. Printre cele mai importante inovații se numără, de exemplu, aspectul:

 • Un nou aspect cu "designul plutitor": suprafața Windows 11 se caracterizează nu numai prin colțuri rotunjite, ci și prin ferestrele transparente și mai ales prin elementele plutitoare, ceea ce conferă desktopului un aspect tridimensional, în legătură și cu noul tapet, care amintește de o țesătură pliată. Windows 11 primește, de asemenea, multe pictograme de sistem noi.
 • Windows 11 introduce aici și un nou font pentru pictogramele de sistem: Segoe Fluent Icons. Reprezentarea glifelor cu Segoe Fluent respectă trei principii: Glifele conțin doar detaliile necesare pentru comunicarea conținutului (minime). Acestea se bazează pe forme geometrice simple (Basic) și folosesc un stil modern, ușor de înțeles (Evolved).
 • Meniul contextual a fost, de asemenea, mai clar: Acest lucru este asigurat, pe de o parte, de noul design "Sun Valley", care atrage privirea cu colțurile sale rotunjite și, mai ales, de faptul că funcțiile mai puțin utilizate au dispărut din meniu, astfel încât funcțiile mai importante sunt mai ușor de accesat.

De asemenea, desktop-ul a fost reproiectat și oferă acum un design nou, mai ușor de utilizat pentru o muncă intuitivă, comparativ cu versiunea anterioară:

 • Noul meniu Start din Windows 11 nu mai dispune de live tiles, ci se bazează pe aspectul smartphone-urilor, susținând în continuare o interfață de utilizator coerentă pe toate tipurile de dispozitive, pentru o experiență de utilizare fără cusur.
 • Bara de activități cu noile pictograme este centrată în partea de jos a ecranului, dar acestea pot fi grupate și în stânga-justificată, ca și înainte.
 • Modul întunecat este, de asemenea, disponibil pentru o muncă mai concentrată.
 • Centrul de informații separă acum centrul de notificări de setările rapide și afișează calendarul atunci când faceți clic pe dată.
 • Widgeturile au revenit, printre altele cu bara de știri "Știri și subiecte interesante", altele de la alți furnizori pot fi instalate ulterior.
 • De asemenea, în bara de sarcini a Windows 11 este integrată și platforma de comunicare Teams, care înlocuiește Skype și cu ajutorul căreia utilizatorii pot discuta pe chat sau participa la conferințe video cu un singur clic  .
 • Funcții noi și mai multă claritate sunt oferite și de noul mod tabletă pentru dispozitivele cu ecrane tactile, care dispune de mai multe gesturi tactile și de o tastatură pe ecran îmbunătățită.
 • De asemenea, aplicațiile Android pot fi utilizate cu Windows 11, iar smartphone-ul poate fi conectat la acestea
 • În cele din urmă, un nou instrument de retușare pentru capturi de ecran este, de asemenea, disponibil pentru utilizatorii din Windows 11 Pro, precum și un nou calculator cu funcții suplimentare, un nou design pentru noul browser Microsoft Edge, un mod de economisire a energiei și, opțional, și colecția de instrumente Microsoft PowerToys.

Cerințe hardware pentru Windows 11 Pro

Pentru ca Windows 11 Pro să ruleze fără restricții pe un PC sau laptop local, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe. În plus, în Windows 11 Pro Edition pot fi instalați până la 2 TB de memorie RAM în loc de 128 GB și sunt acceptate maximum 2 procesoare complete sau 128 de nuclee CPU. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft. Se aplică următoarele cerințe minime:

 • Procesor: Procesor dual-core (1 GHz) cu suport pentru 64 de biți
 • Memorie: 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 64 GB
 • Sistem: UEFI versiunea 2.3.1 sau o versiune mai recentă cu Secure Boot activat pentru pornire securizată
 • Firmware: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0
 • Placă grafică: DirectX 12 cu driver WDDM 2.0
 • Afișaj: de înaltă rezoluție (720p), mai mare de 9 inci, 8 biți pe canal de culoare

Cumpărați astăzi Windows 11 Pro la un preț redus ca software folosit în magazinul online Wiresoft

Noul sistem de operare Windows 11 Pro este acum disponibil și ca software folosit în magazinul de software Wiresoft - ceea ce înseamnă că este disponibil la un preț semnificativ mai mic decât software-ul nou comparabil. Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, beneficiați și de următoarele avantaje:

 • Odată cu achiziționarea Microsoft Windows 11 Pro, clienții Wiresoft primesc o licență originală a sistemului de operare care a fost achiziționată anterior de o companie și vândută către Wiresoft.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft Windows 11 Pro folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea acestuia.
 • Prin urmare, această licență Windows 11 Pro este marcată ca fiind "utilizată" atunci când este revândută, deși acest lucru nu implică nicio restricție privind funcționalitatea sa sau faptul că a fost deja utilizată.
 • În cazul în care cumpărătorul anterior a instalat sau activat deja software-ul Windows 11 Pro, acesta a fost șters din nou înainte de vânzarea către Wiresoft, astfel încât să poată fi utilizat din nou 100% din nou.
Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii