Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
9.111,90 RON * 10.122,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Licențiere minimă 4 Core Pro Server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core  este în prezent cea mai actuală versiune a platformei de date relaționale de încredere, utilizată la nivel mondial, de la Microsoft; deoarece oferă toate funcțiile de baze de date, raportare și analiză importante în prezent, care sunt necesare într-o companie modernă care utilizează, de exemplu, sisteme de gestionare a mărfurilor, software ERP sau sisteme CRM etc. și trebuie să se poată baza pe un sistem de baze de date relaționale Management (RDMS) puternic, care poate îndeplini toate aceste cerințe și care este, de asemenea, Cloud-capabil.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core

Ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core este, în prezent, cea mai actuală versiune a platformei de date relaționale de încredere a Microsoft, utilizată la nivel mondial, deoarece oferă toate funcțiile de baze de date, raportare și analiză importante în prezent, necesare într-o companie modernă care utilizează, de exemplu, sisteme de gestionare a mărfurilor, software ERP sau sisteme CRM etc. și care trebuie să se poată baza pe un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) puternic, care poate îndeplini toate aceste cerințe și care este, de asemenea, capabil să funcționeze în cloud.

SQL Server Standard Edition 2-Core oferă o bază de date de bază pentru gestionarea datelor și informații de afaceri, cu care în special companiile mici și mijlocii pot rula în mod fiabil aplicații de afaceri tipice. Ediția Standard Edition oferă în acest scop diverse instrumente de dezvoltare, destinate atât utilizării locale, cât și în cloud, și permite gestionarea eficientă a bazelor de date prin nevoia minimă de resurse IT.

Serviciile cloud extrem de scalabile, precum și funcția Always Encrypted cu enclave sigure și extensibilitatea - inclusiv integrarea limbajului Java - se numără printre funcționalitățile integrate importante. Integrarea cuprinzătoare a sistemului de fișiere distribuite Hadoop (HDFS), cu Apache Spark, precum și cu alte instrumente de analiză susținute pe deplin de Microsoft, simplifică gestionarea datelor dvs. cuprinzătoare sub formă de clustere Big Data în SQL Server 2019 Standard. În plus, există utilizarea containerelor pentru întregul stoc de date în toate procesele - de la dezvoltare la producție.

În plus, această ediție SQL Server permite eliminarea silozurilor de date fără a fi nevoie să mutați sau să replicați mai întâi datele. Certificarea compatibilității bazelor de date evită incompatibilitățile aplicațiilor și vă permite să vă actualizați baza de date SQL Server nu numai la nivel local, ci și la periferie și în cloud.

În ceea ce privește securitatea și conformitatea, sunt disponibile, de asemenea, funcții integrate pentru clasificarea și protecția datelor dumneavoastră: SQL Server 2019 le monitorizează în mod fiabil și avertizează în cazul unor activități suspecte.

Licențierea pe bază de nucleu - descrisă aici - este posibilă și pentru SQL Server 2019 Standard Edition, care este deosebit de atractivă pentru companiile mai mari sau pentru organizațiile cu servere corespunzător mai puternice și pentru care, prin urmare, nu se poate aplica varianta de licență de server/CAL.

La Wiresoft, veți găsi SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition ca software folosit complet funcțional la un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou - în același timp, oferă toate avantajele cunoscute în ceea ce privește funcționalitatea, performanța și securitatea. În următoarea prezentare generală sunt furnizate informații detaliate despre noile caracteristici ale SQL Server 2019 Standard 2-Core, precum și despre condițiile de licențiere ale Microsoft pentru software-ul SQL Server.

Ce este nou în SQL Server 2019 Standard 2-Core? Comparație cu versiunea anterioară a SQL Server 2019 Standard

În comparație cu predecesorul său, versiunea SQL Server 2019 Standard se caracterizează nu numai printr-o extindere a funcțiilor și caracteristicilor și o performanță îmbunătățită, precum și o mai bună scalabilitate, ci și prin adăugarea unei întregi game de funcții inovatoare - printre altele, cu noi instrumente de analiză care pot, de asemenea, să proceseze și să evalueze cantități mari de date, așa cum este tipic pentru gestionarea Big Data, rapid și fiabil, astfel încât acestea să fie disponibile în mod cuprinzător pentru aplicațiile respective ale companiei.

Cu SQL Server 2019 Standard 2-Core, puteți muta acum sarcinile de lucru Big Data în SQL Server - anterior, era posibilă doar gestionarea pe alte platforme locale bazate pe Hadoop.

În mod similar, bazele de date externe, cum ar fi Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS, precum și Azure Data Lake, pot fi acum interogate cu ajutorul conectorilor încorporați, fără a fi nevoie să mutați sau să replicați fizic datele mai întâi.

În plus, funcții precum procesarea inteligentă a interogărilor și recuperarea accelerată a bazei de date sunt disponibile și în SQL Server 2019 Standard 2-Core, ceea ce duce la o creștere enormă a performanței. Alte funcții sunt descrise în următoarea prezentare generală.

Caracteristicile inovatoare ale SQL Server 2019 Standard 2-Core într-o privire de ansamblu

Printre caracteristicile deosebit de notabile ale SQL Server 2019 Standard 2-Core pentru procesarea cuprinzătoare a datelor se numără, pe lângă gruparea datelor, monitorizarea pentru înregistrarea sistematică a acestora în timpul înregistrărilor și măsurătorilor, precum și procesarea inteligentă a interogărilor de căutare. Clusterele Big Data, în special, extind utilizarea datelor în multe moduri.

Virtualizarea datelor cu Big Data Cluster

În special, odată cu integrarea clusterelor Big Data în SQL Server 2019 Standard 2-Core, este acum disponibilă o gamă întreagă de opțiuni pentru utilizarea, analiza și furnizarea de cantități mari de date:

 • Big Data Clusters permite implementarea de clustere scalabile de containere SQL Server, Spark și HDFS bazate pe Kubernetes. De asemenea, acestea rulează în paralel, astfel încât datele din Transact-SQL sau Spark pot fi citite, scrise și procesate simultan.
 • SQL Server PolyBase permite interogarea silozurilor de date din surse de date externe fără a fi nevoie să mutați sau să copiați mai întâi datele.
 • Lacuri de date în SQL Server 2019 Standard: Pool-ul de stocare HDFS scalabil poate fi utilizat pentru a stoca Big Data din diverse surse externe. După stocarea lor ca grupuri de date mari, datele pot fi analizate și combinate cu date relaționale.
 • Data Mart asigură scalarea orizontală a clusterelor SQL Server Big Data, îmbunătățind performanța pentru analiza datelor. Acest lucru permite, de asemenea, ca datele din mai multe surse să fie stocate în memoria cache prin intermediul nodurilor de stocare a datelor.
 • Sarcinile de inteligență artificială și de învățare automată pot fi executate acum pe clusterele SQL Server Big Data în grupuri de stocare HDFS.
 • Spark și instrumentele sale integrate de inteligență artificială pot fi utilizate cu R, Python, Scala și Java, printre altele.
 • Aprovizionarea aplica țiilor permite ca aplicațiile să fie furnizate în clusterele SQL Server Big Data sub formă de containere și aplicații sub formă de servicii web. Astfel, acestea pot accesa datele stocate în clusterul Big Data.

Performanță îmbunătățită SQL Server 2019 Standard 2-Core

Pentru scalabilitatea și performanța anumitor funcții, precum și pentru disponibilitatea ridicată, următoarele specificații, printre altele, se aplică la SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

 • Baza de date intelig entă îmbunătățește performanța interogărilor cu o serie de caracteristici ale bazei de date, cum ar fi procesarea inteligentă a interogărilor, fără a fi necesară modificarea aplicațiilor. Aceasta include compilarea întârziată a variabilelor de tabel, precum și integrarea funcțiilor scalare definite de utilizator și execuția imbricate cu funcții de valori de tabel.
 • Diferitele caracteristici ale bazei de date în memorie cu OLTP1 în memorie, buffer pool hibrid și expansiunea buffer pool, precum și suportul pentru memorie persistentă și metadatele tempdb optimizate pentru memorie - îmbunătățesc performanța pentru sarcinile de lucru critice.
 • În plus, scalabilitate și performanță mai mari cu columnstore, binare de obiecte mari în indici columntore grupate, bază de date în memorie și suport pentru memorie persistentă, bază de date stretch, suport pentru până la 50 de instanțe, partiționare a tabelelor și indicilor și compresie de date, procesare paralelă pentru tabele partiționate și containere de fluxuri de fișiere multiple.
 • Disponibilitate ridicată cu suport pentru Server Core, expediere de jurnale, oglindire a bazelor de date și instantanee, compresie a copiilor de rezervă, Always , instanțe de cluster on-failover, server failover pentru recuperare în caz de dezastru, precum și recuperare îmbunătățită a bazelor de date și copii de rezervă criptate.
 • Always Encrypted nu numai că protejează datele sensibile ale clienților cu enclave securizate, dar permite, de asemenea, efectuarea unor operațiuni mai complexe pe coloane de baze de date securizate. Acestea extind, de asemenea, granița de încredere de la aplicațiile client la partea de server, fără ca SQL Server, sistemul de operare, bazele de date sau un administrator de sistem să le poată accesa, făcând posibilă executarea în siguranță a operațiunilor cu date sensibile în text simplu.
 • Securitate la nivel de rând, cu mascare dinamică a datelor, criptare transparentă a bazei de date și gestionare extensibilă a cheilor, precum și clasificare și monitorizare a datelor și roluri definite de utilizator.

Limitele de scalare ale SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

Următoarele informații se aplică în principal ediției Standard.

Capacitatea maximă de calcul care poate fi utilizată de o singură instanță de SQL Server 2019 Standard:

 • Motorul bazei de date SQL Server: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee
 • Analysis sau Reporting Services: mai puțin de 4 socket-uri sau 24 de nuclee

Memorie maximă care poate fi utilizată de o singură instanță a motorului bazei de date SQL Server:

 • Rezerva de memorie tampon: 128 GB
 • Memoria cache de segment Columnstore: 32 GB
 • Servicii de raportare: 64 GB
 • Analysis Services: 16 GB2 (tabular) sau 32 GB (MOLAP)

Dimensiunea maximă a bazei de date relaționale pentru SQL Server 2019 în ediția Standard:

 • 524 PB

Licențierea SQL Server 2019 Standard în funcție de nucleele serverului

Pentru ediția SQL Server 2019 Standard, licența de bază introdusă de Microsoft odată cu versiunea de server 2016 este disponibilă opțional. Spre deosebire de versiunile mai vechi, în care numărul de nuclee ale unui procesor era irelevant pentru acordarea licențelor, aici se aplică acum o altă măsură de acordare a licențelor: pentru licențele bazate pe nuclee, numărul de nuclee constituie baza pentru determinarea necesarului de licență cu pachetele corespunzătoare cu 2 nuclee. Astfel, două nuclee pot fi licențiate cu o singură licență de nucleu, spre deosebire de trecut, când era necesară o singură licență pentru fiecare procesor.

Necesarul total de licențe pentru un server rezultă astfel din numărul maxim de nuclee, fiecare nucleu fizic al unui server necesitând propria licență. În principiu, numărul minim de licențe pe server este de 8, astfel încât Microsoft a definit următoarele condiții:

 • 1. Fiecare procesor fizic este calculat cu cel puțin 8 nuclee.
 • 2. Fiecare server fizic este calculat cu cel puțin 16 nuclee.
 • 3. Toate nucleele fizice și active sunt licențiate în conformitate cu condițiile 1 și 2.
 • 4. Licențele de bază pentru SQL Server 2019 Standard sunt întotdeauna disponibile ca pachete de 2.

Cerințe software și hardware pentru rularea SQL Server 2019 Standard 2-Core

Pentru a putea utiliza SQL Server 2019 Standard într-un mediu de operare adecvat, trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe software și hardware:

 • Sisteme de operare acceptate: cel puțin Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB - în funcție de componentele SQL Server instalate în fiecare caz
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB
 • Grafică: Placă grafică Super VGA cu o rezoluție minimă de 800x600 pixeli
 • Tip procesor: procesor x64 - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon cu Intel EM64T, Intel Pentium IV cu EM64T
 • Viteza procesorului: minim 1,4 GHz - recomandat: 2,0 GHz sau mai rapid

Întrebări frecvente despre Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core ca software utilizat de Wiresoft

Software-ul folosit pentru SQL Server 2019 Standard 2-Core oferit de Wiresoft nu diferă de o nouă licență de server în ceea ce privește utilizabilitatea sa - și pentru că software-ul nu se uzează. Întrebările tipice despre licențele SQL Server utilizate sunt:

De unde provine licența SQL Server 2019 Standard 2-Core folosită?

Software-ul de licență SQL Server 2019 Standard 2-Core folosit oferit în magazinul Wiresoft provine de la companii care, de obicei, l-au cumpărat nou și l-au revândut către Wiresoft. În cazul revânzării sau al ofertei din magazinul Wiresoft, acesta este marcat ca software folosit, dar poate fi utilizat ca o licență nouă.

Există o securitate a cumpărătorului pentru licențele SQL Server 2019 Standard 2-Core folosite?

Da: Software-ul folosit Wiresoft pentru SQL Server 2019 Standard 2-Core oferă clienților aceleași avantaje ca și în cazul achiziționării unui software de server nou comparabil: securitatea cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Este legală achiziționarea și utilizarea de software SQL Server 2019 Standard 2-Core folosit?

Da: La Wiresoft, puteți avea încredere că pentru clienți, nu numai achiziționarea SQL Server 2019 Standard 2-Core ca software folosit, dar și utilizarea sa efectivă nu încalcă nicio lege, deoarece: Acest software oferit provine din inventarul de licențe al unei companii. Acest lucru este important, deoarece jurisdicția valabilă nu numai că permite comerțul cu software utilizat de Microsoft, ci și utilizarea acestuia; aceste fapte au fost deja confirmate de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Ce alte avantaje are software-ul SQL Server 2019 Standard 2-Core folosit?

Software-ul folosit de la Wiresoft are avantajul economic pentru clienții noștri de a-și actualiza mult mai ieftin stocurile de software pentru a fi la zi. Acest lucru se reflectă și în costurile de operare, deoarece software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită verificării complete a tuturor cumpărătorilor!

La Wiresoft nu veți găsi doar ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core ca software folosit ieftin, ci și ediția Standard cu licență Server/CAL, precum și alte ediții ale SQL Server 2019, pe lângă versiunile mai vechi ale Microsoft SQL Server; portofoliul larg de software folosit Wiresoft include și multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele de bază pentru SQL Server 2019 Standard sau orice altă ediție, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre de specialitate prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii