Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10460
 • P73-08330
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
322,90 RON * 357,90 RON * (9,78% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core Add-on
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Necesită licență de bază
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare


Completați în mod flexibil cerințele de licență pentru Windows Server 2022 Standard  cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2022 a fost dezvoltată în special pentru utilizarea în centre de date mai mici: în consecință, oferă suficiente posibilități de virtualizare, combinate cu o bună scalabilitate, performanțe puternice, precum și niveluri de securitate eficiente, așa cum este necesar pentru o protecție fiabilă a datelor și aplicațiilor în mediile cu mai multeCloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core

Suplimentați în mod flexibil cerințele de licență pentru Windows Server 2022 Standard cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2022 a fost dezvoltată în special pentru utilizarea în centre de date mai mici: în consecință, oferă suficiente posibilități de virtualizare, combinate cu o bună scalabilitate, performanțe ridicate, precum și straturi de securitate eficiente, așa cum este necesar pentru o protecție fiabilă a datelor și aplicațiilor în mediile multi-cloud.

Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2022 Standard combină rețelele fizice și virtuale pentru furnizarea de date și servicii prin intermediul serverelor bazate pe cloud, ceea ce îl face ideal pentru a răspunde nevoilor IT ale IMM-urilor. Cu Windows 10 ca sistem de operare, multe optimizări, precum și funcții noi și puternice, această ediție este astfel echipată ideal pentru toate volumele de lucru.

Un factor important de decizie pentru achiziționarea Standard Edition a Windows Server 2022 este reprezentat de opțiunile de virtualizare disponibile - inclusiv prin intermediul containerelor. Aceasta oferă funcții indispensabile, în special pentru companiile mai mici care doresc să ofere infrastructuri fiabile și în acest domeniu.

În ediția standard, Windows Server 2022 permite companiilor să conecteze mai strâns mediile locale cu cloud-ul, inclusiv prin intermediul Microsoft Azure Services, care oferă funcții hibride suplimentare, precum și straturi de securitate.

Licențierea Windows Server 2022 Standard Edition se bazează pe nuclee, cu un număr minim de 16 nuclee pe server. De asemenea, serverele cu un număr mai mare de nuclee pot fi licențiate în mod convenabil și flexibil cu pachete cu 2 nuclee.

Pachetul Windows Server 2022 Standard 2-Core poate fi găsit la Wiresoft ca software folosit - cu marele avantaj al unui preț semnificativ mai mic decât pentru bunurile noi corespunzătoare - și fără diferențe în toate caracteristicile tipice pe care această ediție le oferă în ceea ce privește funcțiile - în special în virtualizare -, securitatea și performanța. Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre toate caracteristicile și funcțiile Windows Server 2022 Standard Edition, precum și despre condițiile de licențiere Microsoft aplicabile pachetelor cu 2 nuclee.

Windows Server 2022 Standard pentru operarea mediilor multi-cloud

Ediția Windows Server 2022 Standard oferă, de asemenea, unele opțiuni de virtualizare care afectează, de asemenea, securitatea datelor și aplicațiilor - la un nivel mai ridicat decât versiunea precedentă: la aceasta contribuie numeroase îmbunătățiri și adăugiri la funcțiile deja cunoscute acolo, precum și opțiunile pentru crearea de platforme de infrastructură hiperconvergentă (HCI) definite prin software; acestea oferă și mai multe avantaje pentru virtualizarea serverelor și a desktopurilor prin implementarea și scalarea mai ușoară, precum și o mai bună gestionabilitate.

Comparație: Ce caracteristici oferă Windows Server 2022 Standard?

Decizia de a cumpăra ediția Standard a Windows Server 2022 este de obicei influențată de faptul că anumite funcții de virtualizare fie nu sunt disponibile, fie sunt disponibile doar cu performanțe limitate: Hyper-V, de exemplu, poate fi utilizat doar într-o măsură foarte limitată; același lucru este valabil și pentru mașinile virtuale protejate (VM), precum și pentru Storage Spaces Direct și replicarea stocării, precum și pentru SDN (Software Defined Networking) și SDS (Software Defined Storage)

(Software Defined Storage).

Opțiuni de virtualizare cu Windows Server 2022 Standard

Practic, Windows Server 2022 Edition Standard oferă o virtualizare limitată - prin urmare, este conceput mai degrabă pentru companiile în care aceasta joacă un rol secundar. Prin urmare, numărul de mașini virtuale și de containere Hyper-V care pot fi operate este limitat și aici, iar limita de memorie RAM este de 24 TB, la fel ca în ediția mai extinsă. Pentru mai multe informații, a se vedea mai jos.

Replica de stocare

În Windows Server 2022 Standard Edition, funcția de stocare Storage Replica este disponibilă cu restricții, dar Storage Spaces Direct nu este acceptat. Storage Replica suportă atât replicarea sincronă, cât și cea asincronă a datelor și previne pierderea acestora la nivelul sistemului de fișiere: replicarea sincronă oglindește datele în locații fizice cu un volum de siguranță, iar replicarea asincronă îndeplinește această funcție între locații prin intermediul legăturilor de rețea cu o latență mai mare.

Alte caracteristici noi ale Windows Server 2022 Standard

De asemenea, în Windows Server 2022 Standard Edition sunt disponibile următoarele caracteristici cheie pentru analiză, utilizarea containerelor și unificarea infrastructurii hibride:

System Insights pentru o analiză completă a serverului

În Windows Server 2022, caracteristica de analiză predictivă System Insights este disponibilă în acest scop, care este susținută de un model de învățare automată pentru o funcționare mai eficientă. System Insights oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra funcționării serverelor implementate la nivel local prin analiza indicatorilor de performanță și a evenimentelor, pentru a face predicții precise pentru gestionarea reactivă a instanțelor Windows Server, ceea ce poate reduce efortul și poate ajuta organizațiile să reducă costurile operaționale.

Suport pentru Kubernetes și Linux

Windows Server 2022 oferă, de asemenea, suport complet pentru containere în ediția Standard Edition. Cu toate acestea, atunci când se utilizează containere Hyper-V, trebuie remarcat faptul că licența pentru ediția Standard Edition permite doar 2 containere, deoarece pentru acestea sunt permise doar 2 mașini virtuale (VM); de asemenea, nu este inclusă asistența pentru monitorizarea gazdei. Containerele Windows, pe de altă parte, pot fi operate în număr nelimitat.

În plus, Kubernetes și Linux beneficiază acum de un suport mai cuprinzător, astfel încât containerele Linux și Windows gestionate cu Kubernetes pot fi utilizate în paralel. În special pentru Kubernetes, în ediția standard sunt disponibile și noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere.

Protecție sporită a datelor și a rețelei cu ajutorul serviciilor Azure

Cu Azure, funcțiile hibride sunt, de asemenea, disponibile în Windows Server 2022 Standard pentru a funcționa fără probleme atât într-un centru de date local, cât și în cloud. Numai Azure oferă un cloud cu o infrastructură hibridă end-to-end cu capacități unificate de securitate, identitate și gestionare:

 • Azure Active Directory permite gestionarea și protecția universală a identităților care utilizează mai multe medii.
 • Cu Azure Arc, managementul Azure și serviciile Azure pot fi extinse la orice infrastructură.
 • Serviciile Azure, cum ar fi Azure Backup, Azure Site Recovery și Azure Monitor pot fi activate rapid și ușor prin intermediul Windows Admin Center.

Astfel, serviciile Azure din Windows Server 2022  Standard oferă nu numai o protecție îmbunătățită a Active Directory-urilor locale, ci și o sincronizare și o salvare mai ușoară a datelor.

Cerințe hardware pentru instalarea și operarea Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 se bazează pe sistemul de operare Windows 10. Pentru a putea utiliza Windows Server 2022 Standard fără restricții și în siguranță, hardware-ul de bază trebuie să îndeplinească toate cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele suplimentare depind, în plus, de configurația sistemului respectiv, precum și de alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie principală (RAM): 512 MB
 • Spațiu pe disc pentru afișarea serverului desktop: 2 GB
 • Procesor: arhitectură pe 64 de biți
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, suport pentru Super VGA
 • Placă de rețea: Gigabit Ethernet, 1x

Licențiere cu Windows Server 2022 Standard 2-Core Package

Licențierea unui server cu Windows Server 2022 Standard Edition se efectuează și pentru software-ul utilizat în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele: Numărul de nuclee este utilizat ca bază pentru calcularea necesarului de licențe. Se aplică următoarele dispoziții.

Termeni generali de licență Microsoft pentru Windows Server 2022 Standard

Software-ul pentru servere, cum ar fi Windows Server 2022 Standard Edition, este întotdeauna licențiat pe baza hardware-ului fizic utilizat. În plus față de numărul de procesoare de bază fizice, se ia în considerare și numărul de servere virtuale. Fiecare licență de server acoperă 2 nuclee de procesor fizice. În conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, se ia întotdeauna ca bază un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee. În plus, se utilizează cel puțin 2 procesoare pentru fiecare server fizic, ceea ce duce la un număr minim de 16 nuclee.

Serverele cu un număr mai mare de nuclee decât 16 trebuie să fie licențiate suplimentar cu pachete cu 2 nuclee pentru Windows Server 2022 Standard.

Alte cerințe de licențiere pentru Windows Server 2022 Standard

Într-un mediu Hyper-V, toate procesoarele trebuie să fie licențiate în funcție de nucleele procesorului fizic. Ediția Windows Server Standard autorizează execuția a maximum două instanțe Hyper-V pe licență de bază. În cazul în care sunt necesare mai multe instanțe Hyper-V în ediția Standard Edition, toate nucleele active trebuie să fie relicențiate în acest scop.

În plus față de licența Windows Server Standard, toți clienții - atât utilizatorii, cât și dispozitivele finale - care accesează Windows Server 2022 trebuie să fie, de asemenea, echipați cu propria licență de acces client (CAL). Aceste CAL-uri pentru utilizatori și dispozitive sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft la un preț avantajos la mâna a doua.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft, cum ar fi Microsoft Windows Server 2022 Standard Edition

Funcționalitatea unui pachet 2-Core pentru Windows Server 2022 Standard oferit de Wiresoft ca software folosit nu diferă, în general, de cea a unei licențe de server noi, nefolosite, comparabile - deoarece software-ul nu se uzează în general. Mai jos găsiți răspunsul la alte întrebări tipice despre licențele Windows Server folosite.

De unde provine software-ul folosit de Windows Server 2022 Standard 2-Core?

Software-ul folosit pentru Windows Server 2022 Standard , cum ar fi Pachetul 2-Core, provine de la companii care, de obicei, l-au cumpărat mai întâi noi, nu întotdeauna, dar adesea l-au folosit și mai târziu l-au vândut către Wiresoft. Prin achiziționarea ulterioară la Wiresoft sau prin oferta din magazinul Wiresoft, acesta este denumit software folosit, chiar dacă poate fi utilizat ca o licență nouă.

Este legală vânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea de software Windows Server 2022 Standard folosit?

Da: În calitate de cumpărător de software folosit Wiresoft, puteți fi sigur că achiziționarea Windows Server 2022 Standard 2-Core, precum și utilizarea regulată nu încalcă nicio lege valabilă: situația juridică determinantă permite comerțul cu software folosit de la Microsoft, precum și utilizarea acestuia, atâta timp cât provine din stocul de licențe al unei companii. Mai multe hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest lucru în repetate rânduri.

Licențele Windows Server 2022 Standard 2-Core folosite vin și ele cu protecție pentru cumpărător?

Da: Windows Server 2022 Standard 2-Core Package oferit de Wiresoft ca software folosit, precum și alte software-uri folosite, vă oferă, ca și cumpărător, aceeași siguranță și avantaje ca și în cazul unui software nou pentru servere: Astfel, aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată a software-ului după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Are Wiresoft Used Software ca Windows Server 2022 Standard 2-Core alte avantaje?

De asemenea, software-ul folosit Wiresoft oferă clienților noștri un mare avantaj economic datorită prețului său mai mic, deoarece aceștia își pot actualiza stocurile de software mai economic decât cu bunuri noi corespunzătoare. Astfel, software-ul utilizat de Microsoft, cum ar fi cel de la Wiresoft, poate contribui și la reducerea costurilor de operare, deoarece oferă și securitate de audit datorită dovezii complete a achiziției!

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar ediția Windows Server 2022 Standard 2-Core Package ca software folosit ieftin, ci și pachetul de 16-Core pentru licențierea de bază a serverului dumneavoastră. Dacă aveți o cerință de virtualizare mai mare, veți găsi, de asemenea, Windows Server 2022 Datacenter Edition - precum și versiunile de pre-lansare corespunzătoare ale Windows Server 2022 - împreună cu licențele de acces client (CAL) necesare. Portofoliul Wiresoft de software folosit include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Windows Server 2022 Standard, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii