Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
6.096,90 RON * 6.772,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Nelimitat
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Windows Server 2016 oferă toate premisele pentru a satisface pe deplin cerințele organizațiilor și companiilor mari pentru un grad ridicat de virtualizare în ceea ce privește utilizat și furnizat; este versiunea a 10. Pachetul 16- constituie baza pentru licențierea cu ediția . Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Probabil cel mai cunoscut sistem de operare din lume, și anume Microsoft Windows, nu este utilizat doar în sectorul privat și permite utilizatorilor săi să navigheze, să editeze documente și să lucreze cu diverse date. Software-ul este utilizat și în companiile profesionale și mari și oferă, de exemplu, posibilitatea de a stoca și gestiona date de mari dimensiuni pe un server. Pentru a face față sarcinilor serverelor a fost dezvoltat Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. Acest articol explică în ce constă exact acest software.

Ce este mai exact Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core și la ce poate fi folosit acest software?

Acest software este un sistem de operare care facilitează și face posibilă administrarea serverelor. În acest caz, utilizatorul își poate gestiona serverele, le poate configura și poate crea un cloud pe care utilizatorii îl pot accesa. Sistemul este optimizat pentru lucrul cu serverele și asigură un schimb de date rapid și fără probleme. De regulă, Microsoft Windows Server 2016 Datacenter poate fi instalat fie ca un sistem GUI, fie sub forma unui terminal, adică a unui prompt de comandă. În acest caz, sistemul este configurat o singură dată și apoi își îndeplinește sarcinile de unul singur; de obicei, nu este necesară interacțiunea directă. De asemenea, computerul trebuie repornit foarte rar cu Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, astfel încât funcționarea fără probleme este garantată. Utilizatorii pot apoi să facă schimb de date prin intermediul serverului sau să utilizeze serverul pentru diverse calcule. Cu toate acestea, viteza serverului depinde de hardware și de echipamentul computerului.
Așa-numitele Shielded Virtual Machines permit, de asemenea, crearea de mașini virtuale protejate, adică sisteme de operare, care pot securiza date deosebit de sensibile și importante. În sistemul de operare pentru centrele de date nu există restricții în ceea ce privește virtualizarea.

Cum se instalează Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Pentru instalarea Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, este necesar un computer, adică un server. Windows Server poate fi apoi instalat fie de pe un CD, fie de pe un stick USB. Suportul corespunzător este introdus în computer și ar trebui să fie recunoscut de BIOS, astfel încât instalarea va începe automat. Poate exista o instalare GUI sau o instalare prin linie de comandă dacă serverul nu este conectat la un ecran. În ambele cazuri, un asistent ghidează utilizatorul pe parcursul instalării. După instalare, serverul este gata de utilizare și poate fi folosit pentru sarcinile prevăzute. În cele mai multe cazuri, un astfel de server funcționează fără un ecran, astfel încât Microsoft Windows Server 2016 Datacenter poate fi accesat prin linia de comandă printr-o conexiune securizată (SSH).

Pe câte computere poate fi instalat Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Este posibil să instalați și să utilizați Microsoft Windows Server pe un computer cu procesoare dual-core.

Care sunt cerințele hardware ale computerului pentru instalarea Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Calculatorul trebuie să aibă un procesor cu o viteză de cel puțin 1,4 GHz și să suporte operațiuni pe 64 de biți. În plus, este necesar un minim de 512 MB de memorie RAM și 32 GB de spațiu pe hard disk pentru instalarea Microsoft Windows Server. O memorie RAM mai mare sau un SSD pot crește semnificativ performanța serverului. În plus, pentru buna funcționare a serverului este necesar un adaptor Ethernet, care de obicei este deja instalat în hardware.        

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii