Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
asigurare - fond

Bine ați venit la Wiresoft Software Assurance!

Maximizați valoarea investiției dumneavoastră în software și rămâneți la curent cu tehnologia cu ajutorul programului nostru cuprinzător de asigurare software. În calitate de furnizor de top de software second-hand, vă oferim securitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de infrastructura dumneavoastră IT. Ce este Software Assurance? Software Assurance este un program care vă oferă, în calitate de client Wiresoft, numeroase beneficii și servicii. Acesta vă permite să realizați întregul potențial al software-ului dvs. folosit și să economisiți bani în acest proces.

 

Beneficiile oferite de Wiresoft Software Assurance

 

Actualizări gratuite

Cu Software Assurance beneficiați de actualizări gratuite la cele mai recente versiuni ale software-ului dvs. folosit. Rămâneți la zi din punct de vedere tehnologic și beneficiați de cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri.

Siguranță juridică și conformitate

Cu asigurarea noastră Software Assurance vă oferim siguranță juridică și vă asigurăm că utilizarea software-ului utilizat respectă condițiile de licență aplicabile. Vă sprijinim în îndeplinirea cerințelor de conformitate și vă asigurăm că puteți utiliza software-ul în mod legal și fără riscuri. Contați pe expertiza noastră și minimizați potențialele riscuri juridice și financiare asociate cu utilizarea software-ului de ocazie.

Asistență tehnică

În calitate de client Software Assurance, beneficiați de asistență tehnică de clasă mondială din partea echipei noastre experimentate. Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă rezolva problemele și pentru a vă ajuta să depanați problemele. Vă vom ajuta să profitați la maximum de software-ul dvs. folosit.

Flexibilitate în utilizarea licențelor

Wiresoft Software Assurance vă oferă flexibilitate în utilizarea licențelor pentru software-ul folosit. Aveți libertatea de a le utiliza pe diferite dispozitive sau de a le transfera altor utilizatori, după cum doriți. Acest lucru vă oferă un control deplin asupra licențelor dvs. utilizate și vă permite să vă folosiți resursele mai eficient.

De ce Wiresoft Software Assurance

 

La Wiresoft suntem specializați în vânzarea de software second-hand de înaltă calitate.

Anii noștri de experiență și serviciul excelent pentru clienți fac din noi partenerul ideal pentru nevoile dumneavoastră de asigurare a software-ului.

Creșteți-vă productivitatea, îmbunătățiți-vă infrastructura IT și rămâneți la zi din punct de vedere tehnologic cu Wiresoft Software Assurance.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre ofertele noastre și despre modul în care vă putem ajuta să profitați la maximum de software-ul folosit.

Preia controlul deplin asupra software-ului tău folosit cu Wiresoft Software Assurance și începe astăzi!

  • La Wiresoft suntem specializați în vânzarea de software second-hand de înaltă calitate.
  • Anii noștri de experiență și serviciul clienți excepțional ne fac partenerul ideal pentru nevoile dumneavoastră de Software Assurance.
  • Creșteți-vă productivitatea, îmbunătățiți-vă infrastructura IT și rămâneți la zi din punct de vedere tehnologic cu Wiresoft Software Assurance.
  • Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre ofertele noastre și despre modul în care vă putem ajuta să profitați la maximum de software-ul folosit.
  • Preia controlul deplin asupra software-ului tău folosit cu Wiresoft Software Assurance și începe astăzi!
Categorii