Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
579,90 RON * 642,90 RON * (9,8% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Actuala Office Suite în versiunea 2019 oferă utilizatorilor profesioniști (în plus față de Home & Business, Professional și Standard), în special cu ediția Professional Plus, un nivel fără precedent de funcționalitate și confort în crearea și editarea documentelor, precum și în comunicare, care permit, de asemenea, colaborarea în cloud la un nou nivel. În același timp, software-ul ține cont de numeroase standarde de securitate, inclusiv de noile reglementări actuale privind protecția datelor. În plus, veți găsi numeroase îmbunătățiri și completări ale programelor dovedite Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Eliberarea simplificată a documentelor și editarea în timp real facilitează în special munca în comun în echipă.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - pentru toate nevoile profesioniștilor din domeniul afacerilor

Actuala suită Office Suite în versiunea 2019 oferă utilizatorilor profesioniști (în plus față de Home & Business, Professional și Standard), în special cu ediția Professional Plus, un nivel fără precedent de funcționalitate și confort în crearea și editarea de documente și comunicare, care permit, de asemenea, colaborarea în cloud la un nou nivel. În același timp, software-ul ia în considerare numeroase standarde de securitate, inclusiv noile reglementări actuale privind protecția datelor.

În plus, veți găsi numeroase îmbunătățiri și adăugiri la programele dovedite Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Partajarea simplificată a documentelor și editarea în timp real facilitează munca în echipă.

În plus, un număr mare de alte instrumente sunt disponibile exclusiv în ediția Professional Pro: Access, Publisher și Skype for Business.

Office Professional Plus este în mod normal disponibil doar prin acorduri de licență de volum - în magazinul de software Wiresoft, această suită este disponibilă și sub formă de licență unică - și la un preț deosebit de scăzut. Mai jos veți găsi informații detaliate despre numeroasele aplicații, precum și despre funcțiile exclusive care sunt disponibile numai în această ediție.

Aplicațiile dovedite Office sunt și mai puternice în Professional Plus

Programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook continuă să fie baza importantă a tuturor suitelor Office de la Microsoft. Pentru versiunea Microsoft Office 2019, acestea au fost optimizate și mai mult și au fost adăugate funcții esențiale:

 • Microsoft Word include mai multe caracteristici care accelerează lucrul la documente, cum ar fi un instrument de traducere integrat, o funcție de dictare și, de asemenea, o ieșire vocală care citește cu voce tare textele în timp ce scrieți în paralel. Verificatorul ortografic îmbunătățit oferă acum și corecții gramaticale. Și pentru a vă salva vederea, Word poate fi vizualizat și în modul întunecat.
 • Microsoft Excel a fost îmbunătățit cu o serie de funcții pentru analiza și editarea profesională a foilor de calcul, inclusiv filtre de cronologie și alte caracteristici pentru o prezentare clară în rapoarte.
 • Microsoft PowerPoint aduce, printre altele, efecte de morphing și o funcție de zoom, opțiuni suplimentare pentru animarea unor prezentări vii, care pot fi executate și cu un stilou digital.
 • Microsoft Outlook simplifică colaborarea la nivel global cu colegii și partenerii aflați în locații cu fus orar diferit: programul convertește acum automat diferența de fus orar care apare; de asemenea, puteți personaliza gesturile, cum ar fi mișcările de glisare.
 • Microsoft OneNote poate fi folosit ca un notebook personal , unde puteți nota din mers idei sau sarcini importante și poate fi conectat și la Cortana.
 • Microsoft Publisher servește la publicarea graficii pe care o creați.
 • Microsoft Access pe care îl puteți utiliza pentru a crea baze de date profesionale în funcție de cerințele dumneavoastră personale.

Beneficiați de numeroase avantaje pentru afacerea dumneavoastră cu Office 2019 Professional Plus

EdițiaOffice 2019 Professional Plus vă oferă numeroase alte avantaje în plus față de caracteristicile dovedite:

 • Printre acestea se numără nu numai suportul pentru o colaborare intuitivă în echipă pe documente, foi de calcul sau prezentări, ci și comunicarea reciprocă a devenit și mai ușoară cu Office Professional Plus .
 • De asemenea, interfața de utilizator a Office 2019 a fost clarificată - pentru o muncă flexibilă și eficientă.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea simplă a multor funcții de pe Office prin acces mobil pe smartphone sau tabletă - pentru editarea documentelor în deplasare, aplicațiile web fac accesul deosebit de practic, deoarece funcțiile și elementele individuale pot fi găsite și mai rapid.
 • De asemenea, fișierele pot fi deschise și partajate în cloud și cu alte dispozitive decât PC-ul personal - tot ce aveți nevoie sunt datele dvs. personale de acces.
 • De asemenea, stocarea online reduce la minimum riscul unei prăbușiri a datelor, OneDrive vă oferă  5 GB de spațiu de stocare în cloud.
 • Pentru a vă ajuta să gestionați avalanșa neîncetată de e-mailuri zilnice, o nouă funcție importantă din Outlook 2019 este "Dezordine". Această funcție inteligentă separă automat mesajele importante de cele neimportante și le transmite doar pe primele direct în căsuța de primire.

În plus, există o serie de alte caracteristici care sunt disponibile exclusiv pentru utilizatori în Office 2019 Professional Plus.

Toate caracteristicile exclusive ale Office Professional Plus dintr-o singură privire

Mai jos veți obține o prezentare generală a instrumentelor și aplicațiilor exclusive ale funcțiilor ediției Office Professional PlusÎn cele ce urmează este prezentată o prezentare generală a instrumentelor și aplicațiilor exclusive din caracteristicile ediției care fac comunicarea și colaborarea cu angajații și partenerii de afaceri și mai eficiente, sprijinind în același timp conformitatea cu standardele legale și corporative pentru securitatea datelor în traficul de e-mail.

Protejați conținutul de e-mail și fișierele importante cu Information Rights Management

Managementul drepturilor de informare (IRM) protejează informațiile sensibile și confidențiale din e-mailuri și din fișierele Office, împiedicând citirea, copierea, imprimarea sau transmiterea acestora de către persoane neautorizate.

Companiile și organizațiile pot utiliza IRM pentru a aplica politici care nu numai că protejează informațiile de divulgare la nivel intern, ci și în comunicările cu partenerii de afaceri externi sau cu alte părți. Restricțiile sau autorizațiile corespunzătoare sunt stocate în fișierul însuși, astfel încât acestea se aplică indiferent de destinatarul mesajului.

E-Mail Retention pentru păstrarea mesajelor

Cu Email Retention, utilizatorii pot crea diverse politici de păstrare a mesajelor și a dosarelor în Outlook Web App. De exemplu, politicile de păstrare definesc cât timp este stocat un e-mail, în timp ce politicile de arhivare definesc cât timp este stocat un e-mail într-un dosar înainte de a fi mutat automat într-o arhivă.

Prevenirea pierderii de date previne pierderea și scurgerea de date

Prevenirea pierderii de date (DLP) este un instrument Microsoft dovedit pentru protejarea informațiilor confidențiale sau a datelor Office împotriva divulgării accidentale sau intenționate de către angajați. Cu ajutorul acestuia, organizațiile sau companiile pot, de asemenea, să protejeze informațiile personale de accesul neautorizat, așa cum prevede, de exemplu, DSVGO.

Controlul dinamic bazat pe conținut monitorizează toate mișcările de date și blochează transferurile prin e-mail sau prin aplicații bazate pe internet.

Data Loss Prevention pentru MS Office Professional Plus oferă o serie de îmbunătățiri, inclusiv o securitate îmbunătățită pentru a defini mai bine conținutul care merită protejat atunci când este procesat în documentele Office.

De asemenea, administratorii pot stabili reguli pentru a restricționa sau chiar bloca accesul la anumite date, precum și pentru a avertiza utilizatorii cu privire la riscurile potențiale atunci când pierderea de date este iminentă.

Serviciile bazate pe cloud, precum OneDrive, protejează, de asemenea, împotriva pierderii de date în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unei deteriorări hardware.

Căsuțe poștale de site pentru livrarea de conținut de echipă

Căsuțele poștale de site (sau căsuțele poștale de site) reprezintă o modalitate deosebit de convenabilă de a colabora asupra documentelor. Puteți pune la dispoziția echipei dumneavoastră, de exemplu, ca parte a unui proiect, o locație centrală partajată pe site-ul dumneavoastră web, care permite doar membrilor autorizați să acceseze documentele Microsoft SharePoint și e-mailurile Exchange. Aceștia le pot accesa și edita direct.

Astfel, căsuțele poștale de site pot crește productivitatea membrilor echipei și pot accelera eficiența proceselor de lucru prin utilizarea în comun.

Arhivare cu un singur clic

Arhivarea cu un singur clic în Outlook oferă o modalitate rapidă de a muta e-mailurile selectate din Cutia poștală de intrare sau dintr-un alt dosar într-un dosar de arhivă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să faceți clic pe mesajul respectiv cu tasta backspace. Pentru a șterge mesajele, apăsați pur și simplu tasta DEL și acestea vor fi mutate în dosarul Deleted Items (Elemente șterse).

Instrumente de foaie de calcul în Excel

În ediția Professional Plus pentru Office, Spreadsheet Inquire pune la dispoziția utilizatorilor mai multe instrumente de diagnosticare a foilor de calcul în Excel, care pot fi utilizate pentru a le analiza pentru diferite opțiuni.

De exemplu, Spreadsheet Compare vă permite să efectuați o serie de comparații, care sunt activate sau dezactivate prin intermediul căsuței de selectare "Enable". Orice discrepanțe constatate între registrele de lucru selectate sunt afișate sub forma unui raport interactiv, nu numai că sunt evidențiate în culori în foaia de calcul, dar pot fi afișate și sub formă de listă.

Telefonie în cloud cu Enterprise-VoIP

Enterprise VoIP vă oferă o gamă largă de opțiuni în cadrul VDI - Virtual Desktop Infrastructure - pentru a comunica cu partenerii de afaceri din întreaga lume sau chiar cu echipele interne. Folosind Lync sau Skype for Business, puteți transfera sau parca apelurile între diferite dispozitive, puteți accesa mesageria vocală, integra mesaje de chat și afișa starea de prezență a partenerilor de apel.

Cu Windows Rights Management Services - RMS - puteți gestiona politici pentru a proteja informațiile de accesul neautorizat al altor persoane și, astfel, puteți contribui la o mai mare securitate a datelor sensibile.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office 2019

Următoarele cerințe de sistem se aplică tuturor edițiilor MS Office 2019,

pentru Office 2019 Professional Plus se aplică cerințe suplimentare pentru cererile individuale:

 • Sistem de operare: Windows 10 - absolut necesar!
 • Procesor: min. 1,6 GHz sau mai rapid, procesor dual-core
 • RAM: min. 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 Bit)
 • Hard disk: min. 4 GB spațiu disponibil
 • Rezoluția imaginii/carte grafică: cel puțin 1.280 x 768 pixeli

Alte cerințe de sistem pentru Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype for Business:

 • min. 2,0 GHz sau mai rapid

Accelerare hardware grafică:

 • DirectX 9 sau o versiune mai recentă
 • Memorie grafică 128 MB
 • 32 de biți per pixel adâncime de culoare

Alte caracteristici:

.NET 3.5 sau 4.6 sau superior

Ce versiune Windows este compatibilă cu Office 2019?

Așa cum este descris în cerințele de sistem, toate edițiile Microsoft Office 2019 necesită Windows 10 ca sistem de operare pentru funcționarea corectă a software-ului. Microsoft Office 2019 Professional Plus nu este compatibil cu Windows 8, 7 sau chiar cu versiuni mai vechi.

Ce versiune de bit a Office este cea mai bună?

Atunci când activați Microsoft Office 2019 Professional Plus, versiunea pe 32 de biți a Office este instalată în mod implicit. Microsoft vă recomandă să utilizați întotdeauna această versiune, chiar dacă calculatorul în cauză rulează versiunea pe 64 de biți a Windows. Motivul: versiunea pe 32 de biți are o compatibilitate mai bună cu majoritatea aplicațiilor și suplimentelor pe care le puteți utiliza împreună cu Office. Nu este posibilă instalarea simultană a versiunilor pe 32 de biți și pe 64 de biți ale Office pe același computer.

Cum se acordă licența pentru Microsoft Office 2019 Professional Plus?

Microsoft Office 2019 este întotdeauna licențiat pentru un anumit dispozitiv endpoint care accesează software-ul. Aveți, de asemenea, dreptul de a instala pe calculatorul respectiv un număr nelimitat de copii ale acestei versiuni, precum și ale oricăror versiuni anterioare. Aceasta include implementarea de copii pe un server de rețea pentru a fi accesate de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) de pe dispozitivul licențiat.

Cumpărați Microsoft Office 2019 Professional Plus la Magazinul de software Wiresoft

Spre deosebire de celelalte ediții,Microsoft Office 2019 Professional Plus este disponibil doar ca licență unică de la distribuitori de software de renume, cum ar fi Wiresoft - și de la noi la un preț deosebit de scăzut. Beneficiați de următoarele avantaje:

 • Imediat după achiziționare, Office 2019 Professional Plus vă este disponibil prin livrare electronică de software (ESD).
 • Toate licențele Office oferite spre vânzare la Wiresoft nu sunt nici valabile și nici versiuni de test cu valabilitate limitată în timp.
 • Veți primi Office 2019 Professional Plus ca o singură licență, care provine dintr-o licență de volum.
 • Software-ul Office instalat de primul cumpărător a fost șters atunci când a fost vândut către Wiresoft, astfel încât licența este din nou 100% liberă.
 • Toate aceste licențe achiziționate de la Wiresoft au fost de asemenea testate de noi pentru o utilizare completă.
 • Prin urmare, puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea licenței Microsoft Office Professional 2019 Plus, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14 iul. 2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14 iul. 2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14 iul. 2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14 iul. 2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14 iul. 2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14 iul. 2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14 iul. 2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14 iul. 2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15 nov. 2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18 oct. 2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26 sept. 2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13 sept. 2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14 aug. 2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4 aug. 2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27 mar. 2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17 feb. 2020

Bewertungen

13 feb. 2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24 dec. 2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii