Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

495,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Outlook pentru Mac 2019 ca program de sine stătător - pentru gestionarea...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Microsoft Outlook pentru Mac 2019 ca program de sine stătător - pentru gestionarea e-mailurilor, a contactelor și a întâlnirilor

Outlook for Mac 2019 este cea mai recentă versiune a programului Microsoft pentru computerele Apple  pentru organizarea centrală profesională a traficului de e-mailuri, a contactelor și a sarcinilor - și, prin urmare, este practic indispensabil în afacerile moderne de zi cu zi. În comparație cu alte programe de e-mail comparabile, Outlook este încă de neegalat - cu gama sa largă de funcții și opțiuni, comunicarea de afaceri poate fi organizată eficient dincolo de granițele temporale și de țară, iar chiar și proiectele complexe pot fi gestionate mai ușor cu acest program.

Noua interfață de birou intuitivă, dar ușor de utilizat, a Outlook pentru Mac 2019 sprijină atât profesioniștii, cât și începătorii în activitatea lor zilnică de birou, deoarece programul permite începerea rapidă și ușoară a utilizării funcțiilor disponibile.

Outlook pentru Mac 2019 oferă, de asemenea, o mai bună imagine de ansamblu a traficului de e-mailuri prin opțiunea de a crea structuri complexe de dosare pentru sarcinile sau subiectele respective; astfel, e-mailurile și informațiile de contact asociate etc. pot fi organizate într-un mod sensibil și transparent. Funcțiile inteligente din căsuța poștală de primire sprijină utilizatorii în comunicarea lor zilnică pentru a face distincția între lucrurile importante și cele neimportante și pentru a le sorta în mod inteligent în consecință. Astfel, se asigură că se păstrează în permanență o imagine de ansamblu a tuturor sarcinilor cu adevărat relevante și a întâlnirilor importante.

Alte funcții utile din Outlook pentru Mac 2019 contribuie, de asemenea, la economisirea timpului, permițând utilizatorilor să se concentreze mai bine asupra lucrurilor esențiale. Opțiunea disponibilă în Outlook pentru Mac 2019 de a lega și, de asemenea, de a gestiona mai multe conturi de e-mail prin intermediul unei singure interfețe de birou permite o mai bună coordonare a comunicării. De exemplu, atunci când se organizează întâlniri, calendarele individuale ale participanților, inclusiv întâlnirile deja înregistrate, sunt sincronizate pentru a evita suprapunerile de timp încă de la început.

În bara de navigare clar dispusă, toate funcțiile necesare pentru a gestiona e-mailurile și sarcinile, precum și pentru a edita contactele și calendarele sunt disponibile imediat. În plus, a fost revizuită interfața desktop pentru Outlook pentru Mac 2019, care este acum chiar mai confortabil de utilizat decât în versiunea anterioară, datorită caracteristicilor și funcțiilor intuitive.

O noutate este și ușurința de utilizare optimizată pentru atingere, astfel încât Outlook poate fi folosit mai bine atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri. În plus, această versiune oferă o sincronizare mai ușoară între diferitele dispozitive finale, astfel încât toate e-mailurile, contactele, sarcinile și întâlnirile să poată fi accesate local și independent prin intermediul Outlook for Mac 2019.

MS Outlook pentru Mac 2019 nu este disponibil în magazinele obișnuite ca licență pentru un singur utilizator, ci este oferit doar ca parte integrantă a versiunii Office pentru Mac cu același nume - la Wiresoft, însă, puteți cumpăra software-ul de e-mail Microsoft și individual - la un preț deosebit de avantajos!

În magazinul online Wiresoft veți găsi nu numai această versiune de Outlook pentru Mac, ci și ediții mai vechi, precum și celelalte programe Office pentru macOS ca versiuni de achiziție individuală. Puteți citi mai jos o prezentare detaliată a tuturor noutăților interesante ale versiunii Outlook pentru Mac 2019.

Prezentarea celor mai importante noutăți din Outlook pentru Mac 2019 pentru traficul de e-mailuri

În comparație cu versiunea anterioară, Outlook pentruMac 2019 conține o gamă întreagă de funcții existente optimizate și complet noi, care facilitează și mai mult organizarea traficului de e-mailuri și coordonarea întâlnirilor și sarcinilor zilnice. Îmbunătățirile individuale mai mici asigură împreună o creștere semnificativă a performanțelor, deoarece facilitează și mai mult concentrarea asupra lucrurilor esențiale: acest lucru începe cu clasificarea inteligentă a traficului de e-mailuri primite în funcție de relevanță, completată de detectarea sigură a legăturilor dăunătoare conținute prin intermediul serviciului Microsoft Safe-Link, și nu se termină cu conversia automată a fusurilor orare pentru organizarea de întâlniri în afara casei.

Cutia de intrare cu relevanță pentru a face față avalanșei zilnice de e-mailuri

Traficul zilnic de e-mailuri într-o companie conține, de obicei, o mulțime de mesaje inutile și spam, pe lângă mesajele cu adevărat importante. Funcția "Inbox with Relevance" oferă un remediu util în acest caz, deoarece îi ajută pe utilizatori să separe mesajele importante de cele neimportante, triându-le în prealabil și ordonându-le în mod corespunzător. În acest scop, Inbox with Relevance utilizează două file pentru căsuța de primire - denumite "Relevant" și "Other". Mesajele recunoscute ca fiind importante sunt păstrate în mod automat în fila "Relevant", iar toate celelalte în mod corespunzător în "Altele". Cu toate acestea, Outlook informează utilizatorul despre celelalte e-mailuri, pe care le poate vizualiza imediat prin simpla schimbare a filei.

Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", completează sortarea prealabilă prin definirea e-mailurilor care trebuie sortate fie o singură dată, fie în general în cealaltă filă respectivă. Pentru a utiliza Inbox with Relevance este necesar un cont Microsoft Exchange.

Notă de @mention

Pentru a atrage atenția asupra unei anumite persoane într-un mesaj de e-mail sau într-o invitație la o întâlnire, autorul inserează simbolul @, completat de numele respectiv, în corpul textului. Acest lucru va evidenția acest nume în corpul mesajului, Outlook pentru Mac 2019 îl va adăuga automat și la linia de subiect, iar @ va apărea, de asemenea, lângă mesaj în căsuța de primire.

Confirmări de citire și livrare prin e-mail

Pentru a se asigura că destinatarul unui mesaj nu numai că l-a primit, ci și că l-a citit, Outlook pentru Mac 2019 utilizează, pe de o parte, confirmarea de livrare care indică faptul că un e-mail a fost efectiv livrat în cutia poștală a destinatarului și, pe de altă parte, confirmarea de citire pe care expeditorul o primește atunci când mesajul a fost deschis.

Utilizați șabloane de e-mail pentru mesaje similare

Adesea, în traficul zilnic de e-mail există mesaje trimise în mod regulat al căror conținut se schimbă doar rareori, de exemplu, mesaje de stare etc. Acest lucru poate fi realizat și mai rapid prin crearea și utilizarea unor șabloane salvate, care sunt disponibile imediat, la nevoie. Înainte de a trimite șablonul, trebuie adăugate doar informațiile noi.

Trimiterea întârziată a mesajelor de e-mail

Outlook pentru Mac 2019 oferă posibilitatea de a determina ora de trimitere a mailurilor prin reguli definite. Acest lucru permite întârzierea transmiterii mesajelor individuale și a tuturor mesajelor - atât cu zile întregi, cât și cu ore și minute. E-mailul respectiv este salvat în dosarul "Drafturi" până la termenul limită specificat și este trimis și atunci când Outlook nu este deschis pe computer.

Alte inovații în Outlook pentru Mac 2019 pentru organizație

Următoarele funcții noi sau optimizate facilitează, de asemenea, organizarea de întâlniri și oferă facilități practice pentru comunicare:

 • Coordonarea diferitelor fusuri orare: Deosebit de practic atunci când planificați o călătorie într-un alt fus orar: Outlook pentru Mac 2019 are aici opțiunea de a crea un eveniment corespunzător cu orele locale de început și de sfârșit. Conversia automată a detaliilor elimină necesitatea unei căutări pe internet și a unei conversii proprii.
 • Fișe recapitulative pentru călătorii: Această funcție mai inteligentă din Outlook nu numai că adaugă automat călătoriile rezervate la un calendar, dar utilizează în mod independent aceleași carduri de rezumat pentru toate întâlnirile și datele pe care le recunoaște în rezervări - pe lângă date și ore, locații și numere importante, precum și alte informații utile.
 • Modul Focusîmbunătățește concentrarea: Nou integrat în Outlook pentru Mac 2019, modul Focus îmbunătățește concentrarea la locul de muncă, fie că scrieți sau citiți e-mailuri sau coordonați întâlniri, prin ascunderea temporară a tuturor celorlalte aplicații active, precum și a mesajelor noi.
 • Serviciul Microsoft Safe-Link asigură securitatea e-mailurilor: Outlook pentru Mac 2019 oferă o securitate sporită la primirea de e-mailuri potențial dăunătoare. În special, serviciul Microsoft Safe-Link Service detectează programele malware ascunse în link-urile din e-mailurile de phishing, acestea fiind afișate în previzualizarea optimizată. Scanerul integrat în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și phishing.
 • Operareaoptimizată pentru atingere a Outlook for Mac 2019: Utilizatorii Outlook for Mac 2019 pe o tabletă sau un smartphone pot opera programul și mai intuitiv datorită includerii îmbunătățite a gesturilor. Acțiuni precum "Mark as read", "Mark", "Delete", "Archive" și "None" pot fi definite individual cu ajutorul gesturilor "Swipe left" și "Swipe right".
 • Afișarea participanților la o ședință: Dacă un alt angajat organizează o ședință, răspunsurile persoanelor invitate la cerere pot fi afișate și în Outlook pentru Mac 2019 pe propriul Mac.
 • Îmbunătățiți vizual e-mailurile cu fișiere SVG: Adesea, e-mailurile câștigă în conținut informațional și în impact dacă expeditorul inserează un fișier SVG - Scalable Vector Graphics sau grafică vectorială - adecvat. Grafica vectorială nu are doar avantajul de a fi scalabilă, ceea ce înseamnă că poate fi mărită, redusă sau rotită fără a pierde din calitatea imaginii. De asemenea, acestea pot fi editate în continuare cu diverse filtre. Outlook for Mac 2019 oferă o selecție de motive SVG adecvate în acest scop.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Outlook 2019 pe un Mac

Informațiile de mai jos prezintă cerințele minime pentru a instala și a rula Outlook pentru Mac 2019 pe un dispozitiv Apple.

 • Sistem de operare: versiunea unuia dintre cele mai recente trei sisteme de operare macOS
 • iPad și iPhone: cel puțin iOS 8.0 sau o versiune mai recentă - este necesar iOS 12.0 pentru a utiliza funcțiile de învățare automată
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 3 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Outlook pentru Mac ca program independent al suitei Office pentru Mac 2019 la un preț redus la Wiresoft

Ca un software tipic al suitelor Microsoft Office pentru Mac, Outlook pentru Mac 2019 este disponibil la majoritatea comercianților cu amănuntul doar la achiziționarea versiunii complete Office corespunzătoare. Wiresoft, pe de altă parte, oferă, de asemenea, Outlook pentru Mac 2019 în mod individual în magazinul său de software. Când cumpărați un software de la Wiresoft, beneficiați de două ori: pe de o parte, de toate avantajele pe care le oferă această versiune de achiziție în comparație cu versiunea de abonament, care include de obicei actualizări contra cost; pe de altă parte, de prețul deosebit de avantajos!

Outlook pentru Mac 2019 oferit de Wiresoft nu diferă în niciun fel de software-ul inclus în pachetul Office corespunzător și nici nu are vreo limitare în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea securizată a software-ului cu Wiresoft: Outlook pentru Mac 2019 este o licență pentru un singur utilizator care provine dintr-o licență de volum mai mare care nu mai este utilizată de cumpărătorul inițial - de obicei o companie. Acest software vă este înregistrat numai după achiziționare. În calitate de distribuitor serios, Wiresoft oferă numai astfel de software Microsoft folosit, a cărui achiziție și vânzare în UE este absolut legală și fără riscuri. Acestea sunt întotdeauna versiuni complete oficiale care sunt identice cu programele oferite de Microsoft. Pentru siguranța dumneavoastră, fiecare program Microsoft oferit printr-o licență de volum a fost verificat de noi pentru o utilizare perfectă, astfel încât să poată fi utilizat de dumneavoastră pe deplin și pe termen nelimitat după ce a fost instalat.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii privați, persoanele care desfășoară activități independente și întreprinderile mici, în special, se pot bucura de toate avantajele Outlook pentru Mac 2019 ca program de sine stătător, achiziționând software-ul de la Wiresoft. Pe lângă Outlook pentru Mac, în magazinul de software puteți găsi și alte programe Office pentru Mac, precum și alte programe Microsoft la un preț avantajos.

Pentru întrebări despre Outlook pentru Mac 2019 sau despre o altă versiune sau despre un alt program Office pentru Mac, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare