Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
306,90 RON * 339,90 RON * (9,71% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook pentru Mac 2019 este cea mai recentă versiune a programului pentru computere Microsoft Apple  pentru organizarea centralizată profesională a traficului de e-mail, a contactelor și a sarcinilor - și, prin urmare, practic indispensabil în viața de zi cu zi modernă . este încă probabil de neegalat în comparație cu alte programe de e-mail comparabile - cu gama sa largă de funcții și opțiuni, comunicarea de afaceri poate fi organizată eficient dincolo de granițele temporale și de țară și chiar și proiectele complexe pot fi gestionate mai ușor cu ajutorul programului. Noua interfață intuitivă, dar ușor de utilizat a Business Outlook  Desktop Outlook pentru Mac 2019 sprijină atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în activitatea lor zilnică de birou, deoarece programul permite un început rapid și ușor în utilizarea funcțiilor disponibile.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Programul independent Microsoft Outlook pentru Mac 2019 - pentru gestionarea e-mailurilor, a contactelor și a programărilor

Outlook pentru Mac 2019 este cea mai recentă versiune a programului Microsoft pentru computerele Apple  pentru organizarea centrală profesională a traficului de e-mailuri, a contactelor și a sarcinilor - și, prin urmare, practic indispensabilă în viața de zi cu zi a întreprinderilor moderne. În comparație cu alte programe de e-mail comparabile, Outlook este încă de neegalat - cu gama sa largă de funcții și opțiuni, comunicarea de afaceri poate fi organizată eficient dincolo de granițele temporale și de țară și chiar și proiectele complexe pot fi gestionate mai ușor cu acest program.

Noua interfață de birou intuitivă, dar ușor de utilizat, a Outlook pentru Mac 2019 ajută atât profesioniștii, cât și începătorii, în sarcinile zilnice de birou, deoarece programul permite începerea rapidă și ușoară a utilizării funcțiilor disponibile.

O mai bună claritate asupra traficului de e-mailuri este, de asemenea, oferită de Outlook pentru Mac 2019 prin capacitatea de a crea structuri complexe de dosare pentru fiecare sarcină sau subiect; acest lucru permite ca e-mailurile și informațiile de contact asociate acestora etc. să fie organizate într-un mod semnificativ și transparent. Funcțiile inteligente din căsuța poștală de primire îi ajută pe utilizatori în comunicarea lor zilnică să facă distincția între cele neimportante și cele importante și să le sorteze în mod inteligent. În acest fel, toate sarcinile cu adevărat relevante și toate întâlnirile importante rămân în permanență la vedere.

Alte caracteristici utile din Outlook pentru Mac 2019 ajută, de asemenea, la economisirea timpului, permițând utilizatorilor să se concentreze mai bine asupra lucrurilor esențiale acum. Cu opțiunea disponibilă în Outlook pentru Mac 2019 de a lega și, de asemenea, de a gestiona mai multe conturi de e-mail printr-o singură interfață de birou, este posibilă o mai bună coordonare a comunicării. De exemplu, atunci când se organizează întâlniri, calendarele individuale ale participanților, inclusiv întâlnirile deja înregistrate, sunt sincronizate pentru a evita suprapunerile de timp încă de la început.

În bara de navigare clar dispusă, toate funcțiile necesare pentru gestionarea e-mailurilor și a sarcinilor, precum și pentru editarea contactelor și a calendarelor sunt disponibile imediat. În plus, a fost reproiectată interfața desktop pentru Outlook pentru Mac 2019, care este acum chiar mai confortabil de utilizat decât în versiunea anterioară, datorită caracteristicilor și funcțiilor intuitive.

De asemenea, o noutate este utilizarea optimizată pentru atingere, astfel încât Outlook poate fi acum utilizat mai bine atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri. În plus, această versiune oferă o sincronizare mai ușoară între diferitele dispozitive finale, astfel încât prin Outlook pentru Mac 2019 să poată fi accesate local independent toate e-mailurile, contactele, sarcinile, precum și întâlnirile.

MS Outlook pentru Mac 2019 nu este disponibil în magazinele obișnuite ca licență pentru un singur utilizator, ci este oferit doar ca parte integrantă a versiunii Office pentru Mac cu același nume sau - la Wiresoft, însă, puteți cumpăra software-ul de e-mail Microsoft și individual - la un preț deosebit de mic!

În magazinul online al Wiresoft puteți găsi nu numai această versiune de Outlook pentru Mac, ci și versiuni mai vechi, precum și celelalte programe Office pentru macOS ca versiuni de achiziție unică. Puteți citi o prezentare detaliată a tuturor noilor caracteristici interesante ale versiunii Outlook pentru Mac 2019 în cele ce urmează.

Vă prezentăm cele mai importante caracteristici noi din Outlook pentru Mac 2019 în ceea ce privește trimiterea de e-mailuri

În comparație cu versiunea anterioară, Outlook pentruMac 2019 conține o gamă întreagă de funcții existente optimizate, precum și funcții complet noi, cu ajutorul cărora organizarea traficului de e-mailuri și coordonarea și coordonarea întâlnirilor și a sarcinilor în așteptare este și mai ușoară în fiecare zi. Îmbunătățirile individuale mai mici oferă împreună o creștere semnificativă a performanței, deoarece facilitează și mai mult concentrarea asupra lucrurilor esențiale: aceasta începe cu clasificarea inteligentă a traficului de e-mailuri primite în funcție de relevanța lor, completată de detectarea sigură a legăturilor dăunătoare conținute prin intermediul Microsoft Safe Link Service și nu se termină cu conversia automată a fusurilor orare pentru organizarea de întâlniri în afara casei.

Cutia de intrare cu relevanță pentru gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri

Traficul zilnic de e-mailuri în cadrul companiei conține, de obicei, o mulțime de mesaje superflue și spam, pe lângă mesajele cu adevărat importante. Funcția "Inbox with Relevance" oferă un remediu util în acest caz, deoarece îi ajută pe utilizatori să separe lucrurile importante de cele neimportante și să le sorteze în mod corespunzător prin pre-selectare. În acest scop, opțiunea Cutie de primire cu relevanță utilizează două file pentru cutia de primire - denumite "Relevant" și "Altele". Mesajele identificate ca fiind importante sunt păstrate în mod automat în fila "Relevant", iar toate celelalte sunt păstrate în mod corespunzător în fila "Altele". Cu toate acestea, Outlook informează utilizatorul despre celelalte e-mailuri, pe care le poate vizualiza imediat prin simpla schimbare a filei.

Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", completează presortarea prin definirea e-mailurilor care trebuie sortate în cealaltă filă, fie o singură dată, fie în general. Pentru a utiliza Inbox with Relevance este necesar un cont Microsoft Exchange.

Notă de @mention

Pentru a atrage atenția asupra unei anumite persoane într-un mesaj de e-mail sau într-o invitație la o întâlnire, autorul inserează simbolul @, completat de numele respectiv, în corpul mesajului. Acest lucru evidențiază acest nume în corpul mesajului, Outlook pentru Mac 2019 îl adaugă apoi automat și la linia de subiect, iar @ apare, de asemenea, lângă mesajul din Inbox.

Confirmări de citire și livrare prin e-mail

Pentru a se asigura că destinatarul unui mesaj nu numai că l-a primit, dar l-a și citit, Outlook pentru Mac 2019 utilizează atât confirmarea de livrare, care indică faptul că un e-mail a fost efectiv livrat în cutia poștală a destinatarului, cât și confirmarea de citire pe care expeditorul o primește atunci când mesajul este deschis.

Utilizați șabloane de e-mail pentru mesaje similare

Adesea, în traficul zilnic de e-mailuri există mesaje trimise în mod regulat al căror conținut se schimbă rar, de exemplu mesaje de stare etc. Acest lucru poate fi realizat și mai rapid prin crearea și utilizarea unor șabloane salvate, care sunt disponibile imediat, la nevoie. Apoi, înainte de a trimite șablonul, trebuie adăugate doar noile informații.

Trimiterea întârziată a mesajelor de e-mail

Outlook pentru Mac 2019 oferă posibilitatea de a determina când să trimiteți corespondența prin intermediul unor reguli definite. Acest lucru vă permite să amânați livrarea mesajelor individuale, precum și a tuturor mesajelor, atât cu zile întregi, cât și cu ore și minute. E-mailul respectiv va fi salvat în dosarul "Drafturi" până la ora specificată și va fi trimis chiar dacă Outlook nu este deschis pe computer.

Alte caracteristici noi în Outlook pentru Mac 2019 pentru organizare

Următoarele caracteristici noi sau simplificate facilitează, de asemenea, organizarea programărilor și oferă o comunicare mai ușoară:

 • Coordonarea diferitelor fusuri orare: Mai ales la îndemână atunci când planificați o călătorie într-un alt fus orar, Outlook pentru Mac 2019 are aici opțiunea de a crea un eveniment corespunzător cu orele locale de început și sfârșit. Conversia automată a informațiilor elimină necesitatea de a căuta pe internet și de a face propria conversie.
 • Carduri de rezumat de călătorie: Această funcție mai inteligentă din Outlook nu numai că adaugă automat călătoriile rezervate la un calendar, dar utilizează în mod independent aceleași carduri de rezumat pentru toate datele și orele pe care le recunoaște în rezervări - pe lângă date și ore, locații și numere importante și alte informații utile.
 • Modul Focusîmbunătățește concentrarea: Nou integrat în Outlook pentru Mac 2019, modul Focus îmbunătățește concentrarea la locul de muncă, fie că scrieți sau citiți e-mailuri sau coordonați întâlniri, prin ascunderea temporară a tuturor celorlalte aplicații active, precum și a mesajelor noi.
 • Serviciul Microsoft Safe-Link asigură securitatea e-mailurilor: Outlook pentru Mac 2019 oferă o securitate sporită la primirea de e-mailuri potențial dăunătoare. Serviciul Microsoft Safe-Link detectează în special astfel de programe malware ascunse în link-urile din e-mailurile de phishing, acestea fiind afișate în previzualizarea optimizată. Scanerul integrat în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și phishing.
 • Funcționarea optimizată pentru atingere a Outlook pentru Mac 2019: Utilizatorii Outlook pentru Mac 2019 de pe o tabletă sau un smartphone pot opera programul și mai intuitiv prin includerea îmbunătățită a gesturilor. Acțiuni precum "Marcați ca citit", "Marcați", "Ștergeți", "Arhivați" și "Niciuna" pot fi definite individual cu ajutorul gesturilor "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta".
 • Afișarea participanților la ședință: Dacă un alt angajat organizează o ședință, răspunsurile persoanelor invitate la solicitarea din Outlook pentru Mac 2019 pot fi afișate și pe propriul lor Mac.
 • Îmbunătățiți vizual e-mailurile cu fișiere SVG: Adesea, mesajele electronice capătă un conținut informațional și un impact atunci când expeditorul include un fișier SVG - Scalable Vector Graphics sau grafică vectorială - corespunzător. Grafica vectorială nu are doar avantajul de a fi scalabilă, ceea ce înseamnă că poate fi mărită, redusă sau rotită fără a pierde calitatea imaginii. De asemenea, acestea pot fi editate în continuare cu diverse filtre. Outlook pentru Mac 2019 oferă o selecție de teme SVG adecvate în acest scop.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Outlook 2019 pe un Mac

Detaliile enumerate mai jos arată cerințele minime pentru a instala și rula Outlook pentru Mac 2019 pe un dispozitiv Apple.

 • Sistem de operare: versiunea unuia dintre cele mai recente trei sisteme de operare macOS
 • iPad și iPhone: iOS 8.0 sau o versiune ulterioară - este necesar iOS 12.0 pentru a utiliza funcțiile de învățare automată
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 3 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Outlook pentru Mac ca program independent al Office-Suite pentru Mac 2019 cumpărați ieftin la Wiresoft

Ca un software tipic al suitelor Microsoft Office pentru Mac, Outlook pentru Mac 2019 este disponibil la majoritatea comercianților cu amănuntul doar la achiziționarea versiunii complete corespunzătoare Office. Wiresoft, pe de altă parte, oferă Outlook pentru Mac 2019 separat în magazinul său de software. Atunci când achiziționați un software de la Wiresoft, beneficiați de două ori: pe de o parte, de toate avantajele pe care le oferă această versiune de achiziție în comparație cu versiunea de abonament, care include de obicei actualizări contra cost; pe de altă parte, de prețul deosebit de scăzut!

Outlook pentru Mac 2019 oferit de Wiresoft nu diferă în niciun fel de software-ul inclus în pachetul corespunzător Office și nici nu are vreo limitare în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea securizată a software-ului cu Wiresoft: Outlook pentru Mac 2019 este o licență pentru un singur utilizator care provine dintr-o licență de volum mai mare care nu mai este utilizată de cumpărătorul inițial - de obicei o companie. Acest software vă este înregistrat numai după achiziționare. În calitate de distribuitor de încredere, Wiresoft oferă numai astfel de software Microsoft folosit, a cărui achiziție și vânzare în UE este absolut legală și fără riscuri. Acestea sunt întotdeauna versiuni complete oficiale, care sunt identice cu programele oferite de Microsoft. Pentru siguranța dumneavoastră, fiecare program Microsoft oferit cu licență de volum a fost testat de noi pentru o utilizare fără cusur, astfel încât să poată fi utilizat de dumneavoastră pe deplin și pe termen nelimitat după instalare.

Astfel, în special utilizatorii privați și cei care desfășoară activități independente, precum și întreprinderile mici pot utiliza toate avantajele Outlook pentru Mac 2019 ca program independent cu achiziționarea de software de la Wiresoft. Pe lângă Outlook pentru Mac, puteți găsi și alte programe Office pentru Mac, precum și alte programe Microsoft la un preț rezonabil în magazinul de software.

Pentru întrebări despre Outlook for Mac 2019 sau o altă versiune sau un alt program Office pentru Mac, folosiți pur și simplu consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii