Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook pentru Mac 2021 este cea mai recentă versiune a programului pentru computere Microsoft Apple  pentru organizarea centralizată profesională a traficului de e-mail, a contactelor și a sarcinilor - și, prin urmare, practic indispensabil în viața de zi cu zi modernă . este încă probabil de neegalat în comparație cu programele de e-mail comparabile - cu gama sa largă de funcții și opțiuni, comunicarea de afaceri poate fi organizată eficient dincolo de granițele temporale și de țară și chiar și proiectele complexe pot fi gestionate mai ușor cu ajutorul programului. Noua interfață intuitivă și ușor de utilizat a Business Outlook  Desktop Outlook pentru Mac 2021 sprijină atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în activitatea lor zilnică de birou, deoarece programul permite un început rapid și ușor în utilizarea funcțiilor disponibile.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook pentru Mac 2021 ca program de sine stătător - pentru gestionarea e-mailurilor, a contactelor și a întâlnirilor

Outlook pentru Mac 2021 este cea mai recentă versiune a programului Microsoft pentru Apple calculatoare  pentru organizarea profesională centralizată a traficului de e-mail, a contactelor și a sarcinilor - și, prin urmare, practic indispensabil în viața de afaceri modernă. În comparație cu alte programe de e-mail comparabile, Outlook este încă de neegalat - cu gama sa largă de funcții și opțiuni, comunicarea de afaceri poate fi organizată eficient dincolo de granițele temporale și de țară, iar chiar și proiectele complexe pot fi gestionate mai ușor cu acest program.

Noua interfață intuitivă, dar ușor de utilizat, a Outlook pentru Mac 2021 sprijină atât profesioniștii, cât și începătorii în activitatea lor zilnică de birou, deoarece programul permite o utilizare rapidă și ușoară a funcțiilor disponibile.

O imagine de ansamblu mai bună a traficului de e-mailuri este oferită de Outlook pentru Mac 2021 prin posibilitatea de a crea structuri complexe de dosare pentru sarcinile sau subiectele respective; acest lucru permite ca e-mailurile și informațiile de contact asociate etc. să fie organizate într-un mod sensibil și transparent. Funcțiile inteligente din căsuța poștală de primire îi ajută pe utilizatori în comunicarea lor zilnică să facă distincția între lucrurile neimportante și cele importante și să le sorteze în mod inteligent. Astfel, se asigură că se păstrează în permanență o imagine de ansamblu a tuturor sarcinilor cu adevărat relevante și a întâlnirilor importante.

Alte funcții utile din Outlook pentru Mac 2021 ajută, de asemenea, la economisirea timpului, permițând utilizatorilor să se concentreze mai bine asupra lucrurilor esențiale. Opțiunea disponibilă în Outlook pentru Mac 2021 de a lega și de a gestiona mai multe conturi de e-mail printr-o singură interfață de birou permite o mai bună coordonare a comunicării. De exemplu, atunci când se organizează întâlniri, calendarele individuale ale participanților, inclusiv întâlnirile deja înregistrate, sunt sincronizate pentru a evita suprapunerile de timp încă de la început.

În bara de navigare clar dispusă, toate funcțiile necesare pentru a gestiona e-mailurile și sarcinile, precum și pentru a edita contactele și calendarele sunt disponibile imediat. În plus, a fost revizuită interfața desktop pentru Outlook pentru Mac 2021 , care este acum chiar mai confortabil de utilizat decât în versiunea anterioară, datorită caracteristicilor și funcțiilor intuitive.

De asemenea, o noutate este și ușurința de utilizare optimizată pentru atingere, astfel încât Outlook poate fi acum utilizat mai bine atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri. În plus, această versiune oferă o sincronizare mai ușoară între diferitele dispozitive finale, astfel încât toate e-mailurile, contactele, sarcinile și întâlnirile să poată fi accesate local și independent prin Outlook pentru Mac 2021.

MS Outlook pentru Mac 2021 nu este disponibil în magazinele obișnuite ca licență pentru un singur utilizator, ci este oferit doar ca parte integrantă a versiunii Office pentru Mac cu același nume - la Wiresoft, însă, puteți cumpăra software-ul de e-mail Microsoft și individual - la un preț deosebit de avantajos!

Pe lângă această versiune de Outlook pentru Mac, puteți găsi și versiuni mai vechi, precum și celelalte programe Office pentru macOS ca versiuni de achiziție individuală în magazinul online Wiresoft. O prezentare detaliată a tuturor noilor caracteristici interesante ale versiunii Outlook pentru Mac 2021 poate fi găsită mai jos.

Prezentarea celor mai importante caracteristici noi din Outlook pentru Mac 2021 pentru traficul de e-mailuri

Comparativ cu versiunea anterioară,Outlook pentru Mac 2021 conține o gamă întreagă de funcții existente optimizate, precum și funcții complet noi care facilitează și mai mult organizarea traficului de e-mailuri și coordonarea întâlnirilor și sarcinilor. Îmbunătățirile individuale mai mici asigură împreună o creștere semnificativă a performanțelor, deoarece facilitează și mai mult concentrarea asupra lucrurilor esențiale: acest lucru începe cu clasificarea inteligentă a traficului de e-mailuri primite în funcție de relevanță, completată de detectarea sigură a legăturilor dăunătoare conținute prin intermediul serviciuluiMicrosoft   Safe-Link și nu se termină cu conversia automată a fusurilor orare pentru organizarea de întâlniri în afara casei.

Cutia de intrare cu relevanță pentru a face față avalanșei zilnice de e-mailuri

Traficul zilnic de e-mailuri într-o companie conține, de obicei, o mulțime de mesaje inutile și spam, pe lângă mesajele cu adevărat importante. Funcția "Inbox with Relevance" oferă un remediu util în acest caz, deoarece îi ajută pe utilizatori să separe mesajele importante de cele neimportante, triându-le în prealabil și ordonându-le în mod corespunzător. În acest scop, Inbox with Relevance utilizează două file pentru căsuța de primire - denumite "Relevant" și "Other". Mesajele recunoscute ca fiind importante sunt păstrate în mod automat în fila "Relevant", iar toate celelalte în mod corespunzător în "Altele". Cu toate acestea, Outlook informează utilizatorul despre celelalte e-mailuri, pe care le poate vizualiza imediat prin simpla schimbare a filei.

Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", completează preselecția prin definirea e-mailurilor care trebuie sortate fie o singură dată, fie în general în celălalt registru respectiv. Pentru a utiliza Inbox with Relevance este necesar un cont Microsoft Exchange.

Notă de @mention

Pentru a atrage atenția asupra unei anumite persoane într-un mesaj de e-mail sau într-o invitație la o întâlnire, autorul inserează simbolul @, completat de numele respectiv, în corpul textului. Acest lucru evidențiază numele în corpul mesajului, Outlook pentru Mac 2021 apoi îl adaugă automat și la linia de subiect, iar @ este afișat lângă mesaj în căsuța de primire.

Confirmări de citire și livrare a e-mailurilor

Pentru a se asigura că destinatarul unui mesaj nu numai că l-a primit, dar l-a și citit, Outlook pentru Mac 2021 utilizează, pe de o parte, confirmarea de livrare care indică faptul că un e-mail a fost efectiv livrat în cutia poștală a destinatarului și, pe de altă parte, confirmarea de citire pe care expeditorul o primește atunci când mesajul a fost deschis.

Utilizați șabloane de e-mail pentru mesaje similare

Adesea, în traficul zilnic de e-mail există mesaje trimise cu regularitate al căror conținut se schimbă rar, de exemplu mesaje de stare etc. Acest lucru poate fi realizat și mai rapid prin crearea și utilizarea unor șabloane salvate, care sunt disponibile imediat, la nevoie. Înainte de a trimite șablonul, trebuie adăugate doar noile informații.

Trimiterea întârziată a mesajelor de e-mail

Outlook pentru Mac 2021 oferă posibilitatea de a determina ora de trimitere a mailurilor după reguli definite. Acest lucru înseamnă că transmiterea mesajelor individuale, precum și a tuturor mesajelor poate fi întârziată - atât cu zile întregi, cât și cu ore și minute. E-mailul respectiv este salvat în dosarul "Drafts" până la ora specificată și este trimis chiar dacă Outlook nu este deschis pe computer.

Noi inovații în Outlook pentru Mac 2021 pentru organizație

Următoarele funcții noi sau optimizate facilitează, de asemenea, organizarea de întâlniri și oferă facilități practice pentru comunicare:

 • Coordonarea diferitelorfusuri orareDeosebit de practic atunci când planificați o călătorie într-un alt fus orar: Outlook pentru Mac 2021 are aici opțiunea de a crea un eveniment corespunzător cu orele locale de început și sfârșit. Conversia automată a informațiilor elimină necesitatea unei căutări pe internet și a unei conversii proprii.
 • Carduri rezumative pentru călătoriiAceastă funcție mai inteligentă din Outlook nu numai că adaugă automat călătoriile rezervate la un calendar, dar utilizează în mod independent aceleași carduri rezumative pentru toate întâlnirile și datele pe care le recunoaște în rezervări - pe lângă data și ora, locurile și numerele importante, precum și alte informații utile.
 • Focus Mode îmbunătățește concentrareaNou integrat în Outlook pentru Mac 2021, Focus Mode îmbunătățește concentrarea la locul de muncă, fie că scrieți sau citiți e-mailuri sau coordonați întâlniri, prin ascunderea temporară a tuturor celorlalte aplicații active, precum și a mesajelor noi.
 • Serviciul Microsoft Safe-Link asigură securitatea e-mailurilor: Outlook pentru Mac 2021 oferă o securitate sporită la primirea de e-mailuri potențial periculoase. În special, serviciul Microsoft Safe-Link Service detectează programele malware ascunse în link-urile din e-mailurile de phishing; acestea sunt afișate în previzualizarea optimizată. Scanerul integrat în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și phishing.
 • Funcționareaoptimizată pentru atingere aOutlook forMac 2021: Utilizatorii Outlook for Mac 2021 de pe o tabletă sau un smartphone pot utiliza programul în mod și mai intuitiv datorită utilizării îmbunătățite a gesturilor. Acțiuni precum "Mark as read", "Mark", "Delete", "Archive" și "None" pot fi definite individual cu ajutorul gesturilor "Swipe left" și "Swipe right".
 • Afișarea participanților la o ședință: Dacă un alt angajat organizează o ședință, răspunsurile persoanelor invitate la solicitarea din Outlook pentru Mac 2021 pot fi afișate și pe propriul Mac.
 • Îmbunătățireavizuală a e-mailurilor cu fișiereSVGE-mailurile câștigă adesea în conținut informațional și în impact dacă expeditorul inserează un fișier SVG - Scalable Vector Graphics sau grafică vectorială. Grafica vectorială nu are doar avantajul de a fi scalabilă, ceea ce înseamnă că poate fi mărită, redusă sau rotită fără a pierde din calitatea imaginii. De asemenea, acestea pot fi procesate în continuare cu diverse filtre. Outlook pentru Mac 2021 oferă o selecție de motive SVG adecvate în acest scop.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Outlook 2021 pe un Mac

Următoarele informații prezintă cerințele minime pentru instalarea și rularea Outlook pentru Mac 2021 pe un dispozitiv Apple.

 • Sistem de operare: Versiune a unuia dintre cele mai recente trei sisteme de operare macOS
 • Procesor: Intel sau Apple Silicon (M1)
 • Memorie: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Outlook pentru Mac ca program independent al suitei Office pentru Mac 2021 la un preț redus de la Wiresoft

Ca un software tipic al suitelor Microsoft Office pentru Mac, Outlook pentru Mac 2021 este disponibil la majoritatea distribuitorilor numai dacă este achiziționată versiunea completă Office corespunzătoare. Wiresoft, pe de altă parte, oferă, de asemenea, Outlook pentru Mac 2021 separat în magazinul său de software. Când cumpărați un software de la Wiresoft, beneficiați de două ori: pe de o parte, de toate avantajele pe care le oferă această versiune de achiziție în comparație cu versiunea de abonament, care include de obicei actualizări contra cost; pe de altă parte, de prețul deosebit de avantajos!

Outlook pentru Mac 2021 oferit de Wiresoft nu diferă în nici un fel de software-ul inclus în pachetul Office corespunzător și nici nu are vreo limitare în ceea ce privește funcționalitatea.

Achiziționarea de software securizat cu Wiresoft: Outlook pentru Mac 2021 este o licență pentru un singur utilizator care provine dintr-o licență de volum mai mare care nu mai este utilizată de cumpărătorul inițial - de obicei o companie. Acest software vă este înregistrat numai după achiziționare. În calitate de distribuitor serios, Wiresoft oferă numai astfel de software Microsoft folosit, a cărui achiziție și vânzare în UE este absolut legală și fără riscuri. Acestea sunt întotdeauna versiuni complete oficiale care sunt identice cu programele oferite de Microsoft. Pentru siguranța dumneavoastră, fiecare program Microsoft oferit printr-o licență de volum a fost verificat de noi pentru o utilizare perfectă, astfel încât să poată fi utilizat de dumneavoastră pe deplin și pe termen nelimitat după ce a fost instalat.

Acest lucru înseamnă că în special utilizatorii particulari și persoanele care desfășoară activități independente, precum și companiile mici, pot utiliza toate avantajele Outlook pentru Mac 2021 ca program de sine stătător, achiziționând software-ul de la Wiresoft. Pe lângă Outlook pentru Mac, în magazinul de software puteți găsi și alte programe Office pentru Mac, precum și alte programe Microsoft la un preț avantajos.

Pentru întrebări despre Outlook for Mac 2021  sau despre o altă versiune sau un alt program Office pentru Mac, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii