Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10134
 • 164-07835
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
246,90 RON * 272,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Publisher 2019 este programul versatil și puternic de la Microsoft pentru editarea desktop profesională. Nu numai companiile, ci și utilizatorii privați, cum ar fi elevii și studenții, pot folosi acest software pentru a crea publicații convingătoare de toate tipurile - de la editarea imaginilor și machetare până la crearea de șabloane imprimabile. Pe lângă un catalog cuprinzător de șabloane pentru pliante, broșuri, precum și cataloage mai ample, sunt disponibile numeroase instrumente și efecte pentru a le proiecta și edita ulterior în funcție de ideile individuale. Datorită interfeței intuitive și ușor de utilizat și a unei aranjări clare a instrumentelor, chiar și utilizatorii neexperimentați și începătorii pot începe rapid să lucreze cu Publisher 2019 și să creeze suporturi tipografice care îndeplinesc și cerințe ridicate, dar și doar logo-uri, pictograme și alte elemente de imagine.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - programul unic în versiunea de achiziție

Publisher 2019 este programul versatil și puternic de la Microsoft pentru editarea desktop profesională. Nu numai companiile, ci și utilizatorii privați, cum ar fi elevii și studenții, pot folosi software-ul pentru a crea publicații convingătoare de toate tipurile - de la editarea imaginilor și machetare până la crearea de șabloane imprimabile. În plus față de un catalog cuprinzător de șabloane pentru pliante, broșuri, precum și cataloage mai extinse, sunt disponibile multe instrumente și efecte pentru a le proiecta și edita în continuare în funcție de ideile individuale. Prin interfața intuitivă și ușor de utilizat și o aranjare clară a instrumentelor, chiar și cei neexperimentați și începători găsesc un start rapid în Publisher 2019 și pot crea suporturi tipografice care îndeplinesc, de asemenea, standarde înalte, dar și doar logo-uri, pictograme și alte elemente de imagine.

La fel ca în celelalte programe Office din versiunea 2019, aspectul panglicii poate fi personalizat în funcție de propriile nevoi, aducând astfel multă claritate. MS Publisher 2019 este, prin urmare, partenerul potrivit pentru a vă pune în aplicare ideile creative în mod convingător și abil.

Compatibilitate ridicată cu diverse formate și programe

Programul de machetare permite, în mod natural, utilizarea formatelor de fișiere obișnuite, printre care se numără .JPG și .PDF, precum și formatele Microsoft .XPS și .PUB; acestea din urmă pot fi deschise chiar și cu un program de machetare Adobe. Acest lucru înseamnă că fișierele de imprimare create cu MS Publisher pot fi utilizate în continuare cu un alt software de machetare, ceea ce sporește compatibilitatea Publisher 2019. Iar pentru crearea de buletine informative, este disponibil formatul HTML.

Publisher poate importa, de asemenea, fișiere din alte programe Office, cum ar fi diagrame și tabele Excel sau texte Word deja formatate.

În cele din urmă, asistentul Pack & Go colectează și împachetează automat toate fișierele asociate cu o publicație și necesare pentru imprimare (de exemplu, imagini, grafică și fonturi) într-un singur fișier, pe care trebuie doar să îl trimiteți la un serviciu de imprimare sau la un centru de copiere, sau să îl puneți la dispoziție prin Microsoft Cloud.

Scurtă prezentare generală a noutăților din Publisher 2019

Această nouă versiune a Microsoft Publisher se remarcă prin capacitățile sale îmbunătățite în utilizare, pe lângă numeroasele optimizări: În primul rând, Publisher 2019 poate fi utilizat și pe dispozitive cu touch cu ajutorul unui stylus. În plus, documentele Publisher pot fi partajate și cu alte persoane prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive. Datorită actualizării fiabile în timp real a fișierelor stocate acolo și a standardelor înalte de securitate garantate de Prevenirea pierderii de date, lucrul în echipă la documentele de machetare Publisher nu este doar eficient, ci și sigur.

Publisher 2019 oferă, printre altele, următoarele funcții și caracteristici:

 • O coloană dedicată în panoul de proiectare este acum disponibilă pentru editarea mai multor imagini.
 • Imaginile pot fi schimbate instantaneu în mod intuitiv, prin tragere și fixare.
 • Sunt disponibile numeroase efecte de imagine noi: de exemplu, umbre, efecte de strălucire, efecte 3D, precum și reflexii.
 • Acestea pot fi utilizate și pentru conceperea de texte.
 • Pentru utilizarea unui serviciu foto online sau pentru imprimare digitală, publicațiile finite pot fi salvate și în format JPG.

Publisher 2019 este în mod normal disponibil doar ca parte integrantă a anumitor versiuni MS Office, dar la Wiresoft puteți achiziționa software-ul de publicare și separat. Pentru a putea utiliza versiunea MS Publisher 2019 pe computerul dumneavoastră sau pe orice alt dispozitiv compatibil cu Windows, sistemul de operare Windows 10 este o cerință obligatorie.

În magazinul online al Wiresoft, puteți achiziționa cea mai recentă versiune a Publisher 2019, precum și versiuni mai vechi și multe alte programe Office la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, complet fără abonament de software. Toate caracteristicile noi interesante și importante din Publisher 2019 sunt prezentate în următoarea prezentare detaliată.

Setul de caracteristici al Microsoft Publisher 2019

Publisher 2019 are atât îmbunătățiri ale funcțiilor și instrumentelor existente deja dovedite, cât și unele inovații, inclusiv în ceea ce privește graficele și șabloanele utilizabile în mod liber, astfel încât gama de posibilități de aplicare în această versiune este chiar mai largă decât înainte.

Folosiți sugestii de design la proiectarea documentelor

Încă de la începutul Publisher 2019, este afișat un catalog extins de șabloane de design, care conține sugestii pentru o varietate de documente tipărite diferite în formate tipice: de la simple cărți de vizită la pliante pentru corespondență și până la cataloage extinse. Fiecare dintre șabloane poate fi personalizat în continuare - culorile, fonturile și formatarea pot fi înlocuite sau completate cu altele. Fișierul șablonului original este întotdeauna păstrat, astfel încât să poată fi accesat din nou și din nou, deoarece șablonul nou proiectat este salvat ca o copie.

În special începătorii și utilizatorii neexperimentați vor aprecia aceste setări predefinite de documente pentru a obține de fiecare dată un rezultat de imprimare atrăgător.

Desigur, este posibil să vă creați propriile șabloane și machete. Pentru ca acestea să fie disponibile imediat data viitoare, pot fi salvate și ca șablon sau fișier principal. Acest lucru economisește mult timp pentru profesioniști și garantează că toate documentele bazate pe acesta au același aspect și sunt de o calitate identică.

Utilizarea modulelor pentru publicații

Pentru a vă asigura că documentele au un aspect identic și recurent în diferite formate și suporturi, așa-numitele blocuri de construcție pot fi, de asemenea, utilizate în Publisher 2019. Acestea sunt elemente tipice, cum ar fi titlurile, dar și cadrele, casetele etc. Utilizatorii pot utiliza blocurile de construcție încorporate în Publisher, ca și în cazul șabloanelor, sau pot crea propriile blocuri de construcție.

Editați imagini și grafice direct în Publisher 2019

Imaginile grafice și fotografiile pot fi inserate direct de pe PC, din biblioteca Microsoft ClipArt sau prin intermediul căutării de imagini Bing sau dintr-un album foto online. Trageți și plasați pentru a le schimba și înlocui în orice moment. Cu ajutorul funcției de riglă, acestea pot fi plasate în poziția dorită cu o precizie milimetrică după introducere.

Fișierele de imagine importate într-un document Publisher pot fi chiar editate ulterior; este posibilă ajustarea tonului de culoare, precum și a intensității culorii și, de asemenea, decuparea dimensiunii imaginii în formatul dorit. De asemenea, este posibil să adăugați diverse efecte, cum ar fi umbre și reflexii, la imagini și texte pentru a le scoate în evidență.

Grafica vectorială SVG scalabilă disponibilă în Publisher 2019 își păstrează claritatea chiar și atunci când este mărită, oferind astfel întotdeauna un aspect profesional, în timp ce obiectele 3D pot fi rotite în voie pentru a obține vizualizarea dorită.

Utilizați casete de text la îndemână

Atunci când se așează texte lungi care se întind pe mai multe pagini sau sunt întrerupte de ilustrații, există câteva instrumente utile pentru a ține evidența punerii în pagină: De exemplu, dacă se introduce prea mult text într-o casetă de text, o casetă mică în partea dreaptă jos a cadrului va indica acest lucru prin elipsă. Câmpul de text existent poate fi mărit foarte simplu cu ajutorul mouse-ului sau mai multe astfel de câmpuri de text pot fi legate între ele, astfel încât textul rămas să apară automat în câmpul următor. Această funcție este deosebit de utilă atunci când se efectuează modificări ulterioare ale textului, de exemplu, atunci când se scurtează sau se adaugă la acesta.

Personalizați și partajați documente Publisher

Pentru a crea corespondențe personalizate, numele, fotografiile sau chiar link-urile web ale tuturor destinatarilor pot fi adăugate automat. Iar pentru a partaja o schiță sau o machetă finalizată cu alți angajați, adresele lor de e-mail pot fi adăugate direct la un document, ceea ce face ca trimiterea acestuia să fie și mai rapidă. Utilizând serviciile cloud OneDrive de la Microsoft în Publisher, este posibilă și stocarea datelor online, oferind destinatarilor acces prin intermediul unui link.

Publisher 2019 are opțiuni de imprimare la orice calitate

În funcție de scopul pentru care urmează să fie create pliante, broșuri, invitații și alte materiale publicitare, dar și produse de imprimare pur private, Publisher 2019 oferă opțiuni extinse pentru imprimare și, desigur, deja pentru design. Astfel, pot fi create materiale tipărite pentru orice grup țintă, la calitatea dorită. Pentru tipărirea digitală prin intermediul unui serviciu de tipărire online, documentele Publisher pot fi salvate și în formatul obișnuit .JPG.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Publisher 2019

Software-ul Office Publisher 2019 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată în mod implicit, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În funcție de versiunea selectată, cerințele hardware individuale pot fi diferite - de exemplu, în ceea ce privește memoria RAM și spațiul pe hard disk. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

  • Sisteme de operare - absolut necesare: Windows 10 sau Windows Server 2019
  • Procesor: min. 1,6 GHz, procesor cu 2 nuclee
  • Spațiu pe hard disk: min. 16 GB (32 Bit) sau 20 GB (64 Bit)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți)
  • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, DirectX 10 cu WDDM 2.0

Cumpărați Microsoft Publisher 2019 ieftin ca program independent la Wiresoft

MS Publisher este o parte clasică a unor suite Microsoft Office și, prin urmare, de obicei nu este disponibil separat, ci doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft, puteți cumpăra Publisher Software 2019 ca un singur program - spre deosebire de mulți alți furnizori de programe software Microsoft - și mai ales ca o versiune de achiziție.

Avantajele dvs. aici: această licență pentru un singur utilizator a Publisher 2019 nu vă obligă la un abonament limitat în timp, cu actualizări obligatorii sau posibile restricții privind utilizarea funcțiilor. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dumneavoastră să achiziționați Publisher 2019 de la Wiresoft ca un singur program, mai ales dacă nu aveți nevoie de toate programele Office.

Achiziționarea securizată a software-ului cu Wiresoft: Licența Publisher 2019 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați aici provine de obicei dintr-o licență de volum mai mare a unei companii și, prin urmare, reprezintă un așa-numit software folosit - dar, în ceea ce privește funcționalitatea, este identică cu versiunea programului Publisher care este, de asemenea, inclusă în Office Suite 2019. Prin urmare, vă putem oferi acest lucru la un preț deosebit de avantajos!

De asemenea, atunci când cumpărați software folosit, nu aveți niciun risc legal, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege. În plus, fiecare program Microsoft disponibil la Wiresoft, indiferent dacă a fost folosit anterior sau nefolosit, a fost testat mai întâi pentru a se verifica dacă este utilizabil în mod real și impecabil, astfel încât, după ce l-ați cumpărat și l-ați descărcat pe PC-ul dumneavoastră, software-ul Publisher este imediat 100% utilizabil pentru o perioadă nelimitată de timp.

Fiind un distribuitor de software serios și de încredere, Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programului, care sunt identice cu versiunile disponibile de la Microsoft și nu provin din surse nesigure.

În special liber-profesioniștii și IMM-urile, dar și utilizatorii privați vor beneficia în mod special de toate avantajele Publisher 2019 atunci când achiziționează software-ul cu Wiresoft, deoarece vor economisi bani. În magazinul de software Wiresoft, puteți obține MS Publisher, precum și multe alte programe Office și alte programe Microsoft ca versiuni de achiziție.

Dacă aveți întrebări despre MS Publisher 2019 sau orice alt program Microsoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii