Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10458
 • P71-09391
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.734,90 RON * 1.926,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core Add-on
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Necesită licență de bază
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare


Completați-vă nevoile de licențiere pentru Windows Server 2022 Datacenter cu 2-Core  pachete de la Wiresoft! Ediția Datacenter a Windows Server 2022 este special concepută pentru a fi utilizată în centre de date mai mari și moderne: oferă opțiuni de virtualizare aproape nelimitate și o scalabilitate ridicată - inclusiv VM-uri protejate și multe funcții hibride - și combină performanța fiabilă și straturi de securitate suplimentare pentru o protecție completă a datelor și aplicațiilor în mediile cu mai multeCloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Completați-vă nevoile de licențiere pentru Windows Server 2022 Datacenter cupachetele2-Core de la Wiresoft! Ediția Datacenter a Windows Server 2022 este special concepută pentru utilizarea în centre de date moderne și mai mari: oferă opțiuni de virtualizare aproape nelimitate și o scalabilitate ridicată - inclusiv Shielded VM și multe funcții hibride - și combină performanța fiabilă și straturi de securitate suplimentare pentru o protecție completă a datelor și aplicațiilor în medii multi-cloud.

Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2022 Datacenter permite interconectarea sigură a rețelelor fizice și virtuale sau furnizarea de servere bazate pe cloud și, prin urmare, este perfect adaptat pentru a satisface cerințele actuale ale IT-ului modern. Bazată pe sistemul de operare Windows 10, această ediție oferă numeroase optimizări pentru funcțiile existente, precum și caracteristici și servicii noi și puternice.

Factori importanți de decizie pentru achiziționarea ediției Datacenter a Windows Server 2022 sunt caracteristicile Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct și Storage Replica: împreună cu Shielded Virtual Machines pentru operarea unui număr nelimitat de calculatoare virtuale, acestea reprezintă funcții indispensabile pentru toate companiile care trebuie să furnizeze infrastructuri de virtualizare fiabile. Ediția Datacenter Edition include, de asemenea, caracteristici exclusive, cum ar fi:

 • Replică de stocare nelimitată
 • Infrastructură hiperconvergentă
 • Rețele definite prin software
 • Stocare definită de software

Windows Server 2022 oferă companiilor o legătură strânsă între mediile on-premise și serviciile Microsoft Azure dovedite - acestea oferă funcții hibride suplimentare și straturi de securitate suplimentare, precum și suport pentru schimbarea și migrarea serverelor, inclusiv a datelor în cloud cu Storage Migration Service.

Licențele pentru Windows Server 2022 Datacenter se bazează întotdeauna pe nuclee, cu un număr minim de 16 nuclee pe server. Serverele mai mari pot fi licențiate suplimentar cu pachete de 2 nuclee. Acest lucru vă permite să vă extindeți cerințele de licență în mod convenabil și flexibil.

La Wiresoft puteți găsi Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package ca software folosit - la un preț semnificativ mai mic decât un software nou corespunzător - prin care oferă toate caracteristicile tipice pentru Datacenter în ceea ce privește funcționalitatea, performanța și securitatea. Următoarea prezentare generală oferă informații detaliate despre funcțiile puternice ale Windows Server 2022 Datacenter și despre condițiile de licențiere Microsoft cu pachetele 2-Core.

Windows Server 2022 Datacenter - pentru virtualizare practic nelimitată

Ediția Windows Server 2022 Datacenter duce posibilitățile de virtualizare - precum și securitatea datelor și a aplicațiilor - la un nou nivel: pe lângă numeroasele îmbunătățiri și completări ale funcțiilor deja cunoscute din versiunea anterioară, are posibilitatea de a crea platforme de infrastructură HCI (hyperconvergent) definite prin software, care oferă numeroase avantaje în virtualizarea serverelor și a desktopurilor, deoarece sunt nu numai mai ușor de implementat și de gestionat, ci și de scalat, simplificând astfel furnizarea chiar și a unor infrastructuri IT complexe.

Ce valoare adăugată oferă Windows Server 2022 Datacenter?

Practic, Windows Server 2022 Edition Datacenter oferă un maxim de opțiuni de virtualizare - de aceea este deosebit de potrivit pentru companiile în care acest lucru joacă un rol important, alături de sarcinile de lucru IT mai mari asociate. În ediția Datacenter Edition, numărul de mașini virtuale și containere Hyper-V care pot fi operate este nelimitat, cu o limită de memorie RAM de 24 TB. Pentru aceasta, sunt disponibile următoarele caracteristici importante cu funcționalitate maximă:

Protecție extinsă în cloud cu Shielded Virtual Machines

Mașinile virtuale protejate permit crearea unor infrastructuri de virtualizare foarte sigure. Astfel, serverele virtuale sunt securizate astfel încât datele și aplicațiile stocate într-un cloud public sunt protejate în mod fiabil împotriva accesului sau utilizării neautorizate. De asemenea, mașinile virtuale existente pot fi convertite în mașini virtuale protejate și pot fi create mașini virtuale Linux protejate. Mașinile virtuale protejate pot fi instalate cu Server Manager, în Windows Admin Center sau prin PowerShell.

Rețele definite prin software

Funcția SDN (Software-Defined Networking) din Windows Server 2022  permite configurarea centralizată atât a dispozitivelor și elementelor de rețea fizice (cum ar fi routerele, switch-urile și gateway-urile), cât și a celor virtuale (cum ar fi switch-urile virtuale Hyper-V, virtualizarea rețelei Hyper-V și gateway-urile RAS), precum și gestionarea dinamică a acestora. Dispozitivele existente compatibile cu SDN pot fi utilizate pentru a obține o mai mare integrare între rețeaua fizică și cea virtuală, deoarece straturile de rețea nu mai sunt legate de dispozitivele de rețea. Windows Server 2022 Datacenter Edition oferă capacitatea de a conecta două rețele între ele și de a conecta fără probleme două rețele, precum și monitorizarea firewall-ului.

Cu SDN este posibil, de exemplu:

 • Creați, securizați și conectați rețele în mod dinamic
 • Definirea politicilor de control al rețelelor fizice și virtuale
 • Scalați politicile de rețea
 • Accelerarea implementării sarcinilor de lucru
 • Reducerea la minimum a riscurilor de securitate a rețelei
 • Rețele criptate pentru criptarea securizată a rețelelor virtuale prin intermediul Datagram Transport Layer Security (DTLS)

Stocare definită prin software

Software-Defined Storage (SDS) în Windows Server 2022  decuplează hardware-ul de stocare de software-ul de stocare. Aceasta înseamnă că stocarea datelor poate fi gestionată, extinsă și pusă la dispoziție independent de hardware-ul de stocare de bază. De asemenea, poate fi ușor de înlocuit sau extins fără a modifica procesele operaționale, ceea ce contribuie, de asemenea, la eficiența costurilor.

Replica de stocare

În Windows Server 2022 Datacenter, caracteristica Storage Replica este disponibilă fără restricții. Aceasta acceptă atât replicarea sincronă, cât și cea asincronă a datelor, prevenind în mod eficient pierderea acestora la nivelul sistemului de fișiere. În timp ce replicarea sincronă oglindește datele în locații fizice cu un volum de siguranță, replicarea asincronă între locații are loc prin intermediul legăturilor de rețea cu o latență mai mare. Pregătirea și recuperarea în caz de dezastru (DR) minimizează, de asemenea, riscul de întrerupere a activității.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct combină stocarea locală de date a serverelor într-un cluster virtual. Nodurile sale pot conecta diferiți suporturi de date fizice sau sisteme de suporturi de date; comunicarea între acestea are loc prin intermediul protocolului SMB. S2D oferă astfel o siguranță sporită la defecțiuni, astfel încât, în cazul unui număr mai mare, mai multe noduri de cluster pot, de asemenea, să eșueze fără ca clusterul în sine să fie afectat.

Pe lângă implementarea și gestionarea simplă a sistemelor de stocare definite prin software (SDS), Storage Spaces Direct permite, de asemenea, crearea de sisteme de stocare scalabile și cu disponibilitate ridicată, prin care spațiul de stocare al serverului poate fi utilizat independent de hardware-ul său și, astfel, mai eficient.

Alte caracteristici noi ale Windows Server 2022

Pe lângă aceste caracteristici exclusive ale Windows Server 2022  Datacenter Edition, companiile au la dispoziție și următoarele caracteristici importante:

Analiză cuprinzătoare cu System Insights

Sprijinit de un model de învățare automată, Windows Server 2022  oferă funcția de analiză predictivă System Insights. Aceasta oferă informații despre funcționarea serverelor implementate la nivel local prin analizarea indicatorilor de performanță și a evenimentelor pentru a face previziuni precise care pot contribui la reducerea efortului implicat în administrarea reactivă a instanțelor Windows Server, contribuind astfel la reducerea costurilor operaționale.

Suport pentru Kubernetes și Linux

În Windows Server 2022, Kubernetes și Linux sunt acum mai bine suportate: Astfel, containerele Linux și Windows gestionate cu Kubernetes pot fi utilizate în paralel. Noi funcții, cum ar fi rețelele de containere, sunt disponibile și pentru Kubernetes, iar imaginile individuale au fost îmbunătățite aici.

Protecție sporită a datelor și a rețelei cu ajutorul serviciilor Azure

Protecția fiabilă nu numai a datelor, ci și a infrastructurilor de rețea devine din ce în ce mai importantă în cadrul companiilor. Windows Server 2022 oferă funcții puternice, cum ar fi Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) cu Exploit Guard și Domain Controller.

În acest caz, caracteristicile hibride disponibile în Windows Server 2022  permit o protecție îmbunătățită a directoarelor Active Directory locale, precum și o utilizare mai ușoară a serviciilor Microsoft Azure - astfel încât cooperarea mai strânsă între Windows Server și serviciile Azure permite, printre altele, sincronizarea simplă a datelor sau salvarea datelor:

 • Azure Backup
 • Azure Site Recovery
 • Gestionarea actualizărilor Azure
 • Azure AD parole interzise
 • Azure AD Protecția parolei și
 • Adaptor de rețea Azure

Aceasta conectează un server local din Azure Cloud cu o rețea Azure virtuală. Asistentul de migrare a stocării facilitează, de asemenea, migrarea serverelor, inclusiv a datelor în cloud, Azure File Sync putând acționa ca locație de stocare.

Cerințe hardware pentru rularea Windows Server 2022 Datacenter

Software-ul WindowsServer 2022 se bazează pe Windows 10. Pentru a asigura funcționarea fără probleme și în siguranță a Windows Server 2022 Datacenter , hardware-ul utilizat trebuie să îndeplinească cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele reale depind, de asemenea, de configurația sistemului respectiv și de aplicațiile instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Spațiu de stocare RAM: 512 MB
 • Memorie pentru afișajul serverului desktop: 2 GB
 • Arhitectura procesorului: x64
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz / 64 biți
 • Placă grafică cu suport pentru Super VGA: 1.024 x 768 pixeli
 • Placă de rețea: 1x Ethernet cu un debit minim în intervalul GBit/s

Licențiere cu Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

La acordarea de licențe pentru serverele cu Windows Server 2022 Datacenter , trebuie respectate reglementările Microsoft privind licențele, chiar și pentru software-ul utilizat, care utilizează numărul de nuclee ca bază de calcul. Se aplică următoarele dispoziții:

Termeni generali de licență Microsoft pentru Windows Server 2022 Datacenter

Software-ul pentru servere Microsoft, cum ar fi Windows Server 2022 Datacenter, este întotdeauna licențiat inițial pe baza hardware-ului fizic. În plus față de numărul de procesoare de bază fizice, se numără și numărul de servere virtuale. O licență de server acoperă întotdeauna două nuclee de procesor fizice. Reglementările privind licențele Microsoft se bazează pe un număr minim de 8 nuclee pe procesor - indiferent dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee. În plus, cel puțin 2 procesoare pe server fizic = 16 nuclee.

În cazul în care Windows Server dintr-o companie are un număr mai mare de nuclee decât 16, atunci acestea pot fi licențiate în mod flexibil cu 2-Core Pachete pentru Windows Server 2022 Datacenter.

Alte cerințe de licențiere pentru Windows Server 2022 Datacenter

Într-un mediu Hyper-V, toate procesoarele sunt licențiate care corespund nucleelor procesorului fizic. Ediția Windows Server Datacenter autorizează în special executarea unui număr nelimitat de instanțe Hyper-V. Condiția prealabilă pentru aceasta este, așa cum s-a menționat deja, ca toate nucleele de procesor corespunzătoare ale serverului să fi fost deja licențiate.

Nu este necesară nicio licență pentru instanțele Linux în ediția Datacenter.

În plus față de licența de server Windows, toți clienții - utilizatori și dispozitive finale - care accesează Windows Server 2022  trebuie să fie, de asemenea, echipați cu o licență de acces client (CAL). CAL-urile pentru utilizatori și dispozitive sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft la prețuri rezonabile.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft pentru Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

Un 2-Core Package for Windows Server 2022 Datacenter oferit de Wiresoft ca software folosit nu diferă în ceea ce privește utilizabilitatea sa de o licență de server nouă, nefolosită - nu numai pentru că software-ul nu se uzează în general. Cu toate acestea, există deseori întrebări suplimentare cu privire la licențele de server Windows utilizate, la care se răspunde mai jos.

De unde provine software-ul folosit precum Windows Server 2022 Datacenter 2-Core?

Software-ul Windows Server 2022 Datacenter oferit de Wiresoft ca fiind folosit, cum ar fi 2-Core Package, provine de la organizații sau companii care, de obicei, l-au cumpărat ca fiind nou, eventual l-au folosit și l-au vândut ulterior către Wiresoft. După vânzarea către Wiresoft sau cu oferta din magazin, acesta este denumit software folosit, putând fi utilizat ca o licență nouă.

Sunt legale vânzarea, cumpărarea și utilizarea de software Windows Server 2022 Datacenter folosit?

Da: La Wiresoft puteți avea încredere că pentru dumneavoastră ca și client, atât achiziționarea unui software folosit, cum ar fi Windows Server 2022 Datacenter 2-Core, cât și utilizarea efectivă, oficială de către dumneavoastră nu încalcă nicio lege valabilă, deoarece jurisdicția obișnuită nu permite doar comerțul cu software Microsoft folosit, ci și utilizarea acestuia, dacă software-ul provine din stocul de licențe al unei companii. Diferite hotărâri judecătorești în acest sens au confirmat în mod clar acest fapt din nou și din nou.

O licență Windows Server 2022 Datacenter 2-Core folosită vine, de asemenea, cu protecția obișnuită a cumpărătorului?

Da: Software-ul folosit, cum ar fi Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package, vă oferă, în calitate de client Wiresoft, aceleași avantaje ca și software-ul de server nou comparabil: aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată după cumpărare și puteți activa imediat licența de server cu cheia de licență valabilă inclusă.

Software-ul folosit precum Windows Server 2022 Datacenter 2-Core are alte avantaje?

Software-ul uzat oferă clienților Wiresoft în primul rând un mare avantaj economic, deoarece aceștia își pot actualiza stocurile de software mult mai ieftin decât cu bunuri noi și, astfel, le pot menține în mod convenabil la zi. Astfel, software-ul folosit de la Wiresoft poate contribui la reducerea costurilor de operare, deoarece oferă și securitate de audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor!

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar pachete de 2 nuclee ale Windows Server 2022 Datacenter edition ca software folosit ieftin, ci și pachetele corespunzătoare de 16 nuclee pentru licențe de bază. Dacă aveți o cerință de virtualizare mai mică, puteți găsi, de asemenea, Windows Server 2022 Standard Edition - precum și versiunile anterioare ale Windows Server 2022  - și licențele de acces client (CAL) necesare. Portofoliul Wiresoft de software folosit include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Windows Server 2022 Datacenter sau orice altă ediție, nu ezitați să contactați experții noștri prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii