Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
În calitate de client al VMware vSan 7 Standard aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu...
9.855,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Am plăcerea de a vă vorbi despre VMware vSan 7 Advanced . Această ultimă versiune a platformei de infrastructură hiperconvergentă (HCI) VMware oferă noi caracteristici puternice care facilitează și mai mult implementarea și gestionarea...
4.410,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
În calitate de client, ar trebui să luați în considerare VMware vSan 7 Enterprise pentru Desktop. Este o platformă ideală pentru desktopurile virtuale și oferă un raport calitate-preț excelent în comparație cu soluțiile de stocare...
5.400,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
În calitate de client, ar trebui să fiți încântat de VMware vSan 7 Enterprise Plus . Acest produs oferă o serie de caracteristici și beneficii care pot îmbunătăți funcționarea centrului dumneavoastră de date. Mai jos sunt prezentate...
29.655,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Am plăcerea de a raporta VMware vSan 7 Advanced . Această ultimă versiune a platformei de infrastructură hiperconvergentă (HCI) VMware oferă noi caracteristici puternice care facilitează și mai mult implementarea și gestionarea HCI de...
16.290,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan este o soluție de stocare definită prin software care vă permite să creați și să gestionați clustere de stocare pe hardware de bază. Cu VMware vSan , puteți furniza rapid spațiu de stocare pentru mașinile dumneavoastră...
23.220,90 RON *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
În calitate de client al VMware vSan 7 Standard aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu...
1.786,90 RON *

Business-Beneficii cu vSan de la VMware

Echipele IT beneficiază de procese operaționale simplificate cu vSan, în timp ce, în același timp, agilitatea unei companii este îmbunătățită semnificativ printr-o infrastructură uniformă, precum și prin procese și instrumente - începând de la marginea rețelei, prin Core până la Cloud.
. Orientările uniforme, precum și automatizarea proceselor reduc efortul de gestionare a IT la câteva click-uri simple. Ca urmare, personalul IT poate dedica mai mult timp proiectelor IT strategice importante, în loc să petreacă timp prețios cu sarcini de rutină. Cu VMware vSan , organizațiile pot reduce costurile și complexitatea soluțiilor de stocare tradiționale, alegând în același timp cea mai simplă cale către infrastructura hiperconvergentă și hibridă Cloud.

Soluția integrată de infrastructură hiperconvergentă (HCI) vSan, ca stocare nativă vSphere, facilitează, de asemenea, extinderea virtualizărilor existente într-o companie și, în același timp, ajută la creșterea agilității și la reducerea complexității și, prin urmare, a costurilor IT, a costului total de achiziție și a riscurilor de afaceri. Prin urmare, utilizarea VMware vSan nu numai că accelerează modernizarea infrastructurii, dar o face și scalabilă pentru cerințele viitoare, permițând companiilor să obțină un avantaj strategic și economic.

Cum funcționează VMware vSan 7?

vSan agregă mai întâi toate dispozitivele de stocare a datelor locale sau conectate direct pentru a crea un singur grup de stocare care poate fi partajat de toate gazdele dintr-un cluster vSan. Toate mașinile virtuale cu aplicații Server rulează cu vSan pe același hardware care asigură stocarea.

Memoriile bazate pe Flash, cum ar fi SSD-urile, dispozitivele NVMe sau NVDIMM-urile, acționează ca memorie cache a sistemului de stocare, iar HDD-urile sau SSD-urile sunt utilizate pentru a stoca datele. Memoria HDD, SSD și memoria cache formează împreună un grup de discuri. Mai multe gazde și grupurile de discuri ale acestora pot fi la rândul lor combinate în diferite tipuri de clustere, cum ar fi Standard clustere, clustere întinse sau clustere cu 2 noduri.

Politicile de stocare sunt o componentă elementară a vSan. Acestea controlează politicile de stocare: Acestea controlează spațiul de stocareServices și definesc, de asemenea, parametrii pentru replicare sau oglindire. vSan este foarte ușor de configurat cu ajutorul instrumentelor disponibile pe VMware și este perfect integrat în ecosistemul VMware.

Rezultatul este o arhitectură stabilă, puternică și scalabilă pe orizontală. Printre altele, acest lucru permite, de asemenea, obținerea de beneficii de performanță, deoarece spațiul de stocare poate fi atribuit direct unei mașini virtuale (VM) locale, contribuind astfel la reducerea costurilor de operare.

Avantajele VMware vSan 7 pe scurt

- vSan oferă stocare partajată securizată, optimizată pentru flash, toate sarcinile de lucru critice virtualizate dintr-o întreprindere pot fi accesate ușor și direct prin intermediul interfeței de utilizator VMware Native vSphere® .

- Sistemul vSan Software Defined Storage este potrivit pentru aplicațiile tipice la nivelul întregii întreprinderi, precum și pentru mediile virtuale Desktop(VDI), dar și pentru Server în sucursale.

- vSan rulează pe servere și componente x86 standard din industrie - oferind avantajul unui cost total de cost de achiziție cu până la 50% mai mic în comparație cu stocarea tradițională.

- Fiind prima soluție din acest segment cu criptare HCI nativă, bazată pe software și validată FIPS 140-2, vSan 7 oferă agilitatea necesară pentru a extinde cu ușurință IT - fără compromisuri.

- Prin integrarea completă a vSan cu hipervizorul ESXi, resursele de stocare fizice locale ale gazdelor ESXi pot fi virtualizate și transformate în pool-uri de stocare, care, la rândul lor, pot fi partiționate și alocate mașinilor virtuale și aplicațiilor în funcție de cerințele de calitate a serviciului.

- Cu vSan, nu mai este nevoie de stocare partajată externă, iar configurarea stocării este simplificată prin gestionarea bazată pe politici de stocare (SPBM).

- Prin crearea de politici de stocare pentru mașinile virtuale (VM), cerințele și funcțiile de stocare pot fi definite individual, inclusiv pentru unificarea resurselor.

- Toate datele sunt stocate în dublu exemplar - pentru o disponibilitate și redundanță maxime, chiar dacă un nod complet ar trebui să cedeze. Cu vSan, securitatea datelor interne este astfel considerabil sporită.

- Infrastructura orientată către dezvoltatori permite administratorilor IT să creeze în mod flexibil aplicații pentru a gestiona mașinile virtuale și containerele.

- Pe baza infrastructurii hiperconvergente a vSan, este posibilă dezvoltarea unui plan de control digital unificat - cu procese coerente de la periferie prin Core la Cloud, de la periferie prin Core, pentru Cloud- securitate inerentă pentru datele aflate în repaus, precum și transferate de la numeroși furnizori publici Cloud.

- În plus, soluțiile de stocare hibridă pentruCloud privat șiCloud hibrid pot fi realizate cu vSan, inclusiv cu sprijinul principalilor furnizori Cloud.