Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
În calitate de client, ar trebui să fiți încântat de VMware vSan 7 Enterprise Plus . Acest produs oferă o serie de caracteristici și beneficii care pot îmbunătăți funcționarea centrului dumneavoastră de date. Mai jos sunt prezentate...
26.690,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
În calitate de client, ar trebui să luați în considerare VMware vSan 7 Enterprise pentru Desktop. Este o platformă ideală pentru desktopurile virtuale și oferă un raport calitate-preț excelent în comparație cu soluțiile de stocare...
4.861,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan este o soluție de stocare definită prin software care vă permite să creați și să gestionați clustere de stocare pe hardware de bază. Cu VMware vSan , puteți furniza rapid spațiu de stocare pentru mașinile dumneavoastră...
20.899,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Am plăcerea de a vă vorbi despre VMware vSan 7 Advanced . Această ultimă versiune a platformei de infrastructură hiperconvergentă (HCI) VMware oferă noi caracteristici puternice care facilitează și mai mult implementarea și gestionarea...
3.970,90 RON *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Am plăcerea de a raporta VMware vSan 7 Advanced . Această ultimă versiune a platformei de infrastructură hiperconvergentă (HCI) VMware oferă noi caracteristici puternice care facilitează și mai mult implementarea și gestionarea HCI de...
14.662,90 RON *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
În calitate de client al VMware vSan 7 Standard aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu...
1.608,90 RON *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
În calitate de client al VMware vSan 7 Standard aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu...
8.870,90 RON *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
În calitate de client al VMware vSan 7 Standard aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu...
8.870,90 RON *

VMware vSAN 

vSAN 7 este cea mai recentă versiune a soluției VMware de stocare definită prin software pentru mașini virtuale, care acceptă sistemele de infrastructură hiperconvergentă (HCI) ca parte integrantă a vSphere.
În cadrul hipervizorului ESXi, vSAN este complet integrat în VMware vSphere ca un strat software distribuit care reunește stocarea gazdelor ESXi individuale dintr-un cluster într-un grup de stocare partajabil.

Prin virtualizarea infrastructurii într-un mod unificat, VMware permite administratorilor IT să furnizeze servicii oricând, oriunde și pe orice dispozitiv, de la centrul de date la cloud și la dispozitivele mobile. Calculul și stocarea pot fi gestionate de pe o platformă centrală.

Beneficii de afaceri cu vSAN de la VMware

Echipele IT beneficiază de operațiuni simplificate cu vSAN, în timp ce agilitatea afacerii este îmbunătățită semnificativ prin intermediul unei infrastructuri, procese și instrumente unificate - de la marginea rețelei, la nucleul central și până la cloud.
Politicile unificate și automatizarea proceselor reduc efortul de administrare IT la câteva clicuri simple. Ca urmare, personalul IT poate dedica mai mult timp proiectelor IT strategice importante, în loc să petreacă timp prețios cu sarcini de rutină. Cu VMware vSAN, întreprinderile pot reduce costurile și complexitatea soluțiilor de stocare tradiționale, alegând în același timp calea cea mai simplă către infrastructura hiperconvergentă și cloudul hibrid.

Soluția integrată Hyperconverged Infrastructure (HCI) vSAN, ca stocare nativă vSphere, facilitează, de asemenea, extinderea virtualizărilor existente într-o întreprindere, contribuind în același timp la creșterea agilității și la reducerea complexității, a costurilor IT, a TCO și a riscurilor de afaceri. Prin urmare, implementarea VMware vSAN nu numai că accelerează modernizarea infrastructurii, dar o face și scalabilă pentru cerințele viitoare, oferind companiilor un avantaj strategic și economic.

Cum funcționează VMware vSAN 7?

în primul rând, vSAN agregă toate dispozitivele de stocare a datelor locale sau direct atașate pentru a crea un singur pool de stocare care poate fi partajat de toate gazdele dintr-un cluster vSAN. Toate mașinile virtuale cu aplicații de server rulează cu vSAN pe același hardware care asigură stocarea.

Memoriile bazate pe Flash, cum ar fi SSD-urile, dispozitivele NVMe sau NVDIMM-urile, acționează ca memorie cache a stocării, iar HDD-urile sau SSD-urile sunt utilizate pentru a stoca datele. Memoria HDD, memoria SSD și memoria cache formează împreună un grup de discuri. Mai multe gazde și grupurile de discuri ale acestora pot fi, la rândul lor, combinate în diferite tipuri de clustere, cum ar fi Standard clustere, clustere extinse sau clustere cu 2 noduri.

Politicile de stocare sunt o componentă elementară a vSAN: Acestea controlează serviciile de stocare și definesc, de asemenea, parametrii pentru replicare sau oglindire. vSAN este foarte ușor de configurat cu ajutorul instrumentelor disponibile de la VMware și este perfect integrat în ecosistemul VMware.

Rezultatul este o arhitectură stabilă, puternică și scalabilă pe orizontală. Printre altele, aceasta permite, de asemenea, obținerea de beneficii în materie de performanță, deoarece stocarea poate fi atribuită direct unei mașini virtuale (VM) locale, contribuind astfel și la reducerea costurilor de operare.

Avantajele VMware vSAN 7 pe scurt

- vSAN oferă un spațiu de stocare partajat, optimizat pentru flash și securizat, pentru toate sarcinile de lucru critice virtualizate dintr-o întreprindere, accesat ușor și direct prin interfața de utilizator VMware Native vSphere®.

- Sistemul vSAN Software Defined Storage este potrivit pentru aplicații tipice la nivelul întregii întreprinderi și medii de desktop virtuale (VDI), precum și pentru serverele din sucursale.

- vSAN rulează pe servere și componente x86 standard din industrie - oferind avantajul unui TCO cu până la 50% mai mic în comparație cu stocarea tradițională.

- Fiind prima soluție din acest segment cu criptare HCI nativă, bazată pe software și validată FIPS 140-2, vSAN 7 oferă agilitatea necesară pentru a scala cu ușurință IT - fără compromisuri.

- Prin integrarea completă a vSAN cu hipervizorul ESXi, resursele de stocare fizică locală de la gazdele ESXi pot fi virtualizate și transformate în pool-uri de stocare, care, la rândul lor, pot fi partiționate și alocate mașinilor virtuale și aplicațiilor în funcție de cerințele de calitate a serviciului.

- Cu vSAN, nu este nevoie de stocare partajată externă, în timp ce configurarea stocării este simplificată prin intermediul Storage Policy-Based Management (SPBM).

- Prin crearea de politici de stocare pentru mașinile virtuale (VM), cerințele și funcțiile de stocare pot fi definite individual, inclusiv pentru unificarea resurselor.

- Toate datele sunt stocate în duplicat - pentru disponibilitate și redundanță maximă, chiar dacă un nod complet ar trebui să cedeze. Cu vSAN, securitatea datelor interne este astfel considerabil sporită.

- Infrastructura orientată către dezvoltatori permite administratorilor IT să creeze în mod flexibil aplicații pentru gestionarea mașinilor virtuale și a containerelor.

- Pe baza infrastructurii hiperconvergente a vSAN, este posibilă dezvoltarea unui plan de control digital unificat - cu operațiuni consecvente de la edge la core la cloud, de la edge la core, pentru o securitate inerentă în cloud pentru datele în repaus, precum și transferate de la numeroși furnizori de cloud public.

- În plus, vSAN permite soluții de stocare hibridă pentru cloud privat și cloud hibrid, inclusiv cu suport din partea principalilor furnizori de cloud.