Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
8.870,90 RON * 9.855,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

În calitate de client al VMware vSan 7 Standard  aveți dreptul de a beneficia de acest software puternic. vSan 7 Standard este conceput pentru mediile virtualizate și oferă Enterprise- performanță și caracteristici de stocare de clasă. Cu arhitectura sa all-flash și simplificarea Management, VMware vSan 7 Standard este perfect pentru întreprinderile mici care trebuie să-și optimizeze infrastructura, menținând în același timp costurile la un nivel scăzut. Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile cheie ale acestui produs:

● Performanță de stocare de nivel enterprise
● Management simplificat
● Arhitectură all-flash
● Rentabilitate

VMware vSan 7 Standard este soluția de stocare perfectă pentru întreprinderile mici. Este ușor de configurat și de administrat și oferă performanțe foarte rapide. În plus, VMware vSan 7 Standard are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă păstra datele în siguranță. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei soluții de depozitare fiabile și accesibile, VMware VMware vSan 7 Standard este pentru dumneavoastră!

VMware vSan 7 Standard este cea mai recentă versiune de software de infrastructură hiperconvergentă de la VMware. Aceasta se bazează pe succesul versiunilor anterioare cu noi caracteristici și îmbunătățiri care facilitează și mai mult implementarea și Management infrastructuri hiperconvergente. Principalele puncte de atracție includ:

Performanță și scalabilitate îmbunătățite - Cu vSan 7, puteți obține acum până la 2 milioane de operațiuni I/O Pro secunde (IOPS) cu un cluster de doar patru noduri. Iar datorită suportului pentru hard disk-uri mai mari (până la 10 TB), puteți stoca mai multe date în mai puțin spațiu.

Simplificat Management - Noul vSphere Web Client oferă un singur punct de control pentru Management întreaga infrastructură virtuală, inclusiv pentru vSan. Prin integrarea cu alte produse VMware, vă puteți extinde cu ușurință mediul hiperconvergent la Cloud sau la mai multe site-uri.

Mai multă flexibilitate - Acum puteți utiliza orice combinație de unități flash și de discuri în clusterul vSan, ceea ce vă oferă mai multă flexibilitate în proiectarea soluției de stocare. În plus, prin susținerea clusterelor extinse, puteți menține disponibilitatea aplicațiilor în cazul unei defecțiuni a site-ului.

Vă mulțumim că ați luat în considerare VMware vSan 7 Standard ca parte a strategiei dumneavoastră IT!

 
Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii