Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
8.213,90 RON * 9.125,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Licențiere minimă 4 Core Pro Server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Ediția SQL Server 2017 Standard  , cu baza de date, funcțiile de raportare și analiză incluse, oferă în special companiilor mici și mijlocii o versiune puternică a platformei de date relaționale dovedite de la Microsoft. Pe lângă numeroasele îmbunătățiri și îmbunătățiri aduse funcțiilor existente, inclusiv datelor de bază Services și raportărilor Services, acesta conține, de asemenea, noi caracteristici importante, inclusiv Business Intelligence și tehnologia Always Encrypted - plus un nivel ridicat de scalabilitate pentru a rula sarcini de lucru critice pentru afaceri în mod sigur și fiabil.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

Cu baza de date, funcțiile de raportare și analiză incluse, ediția Standard SQL Server 2017 oferă în special companiilor mici și mijlocii o versiune puternică a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft. Acesta include numeroase îmbunătățiri și îmbunătățiri ale funcțiilor existente, inclusiv Master Data Services și Reporting Services, precum și funcții noi importante, inclusiv Business Intelligence și tehnologia Always Encrypted - plus o scalabilitate ridicată pentru a rula sarcini de lucru critice în condiții de siguranță și fiabilitate. Cu SQL Server 2017 Standard, obțineți noi informații bazate pe datele dvs. cu analize avansate în baza de date în Python sau R, precum și cu vizualizări interactive semnificative. Adăugați la aceasta alegerea limbajelor de dezvoltare și a sistemelor de operare și puteți implementa aplicațiile SQL Serve nu numai pe Windows, ci și pe Linux și pe containere Docker bazate pe Linux - precum și între rularea lor la nivel local sau în cloud.

Astfel, SQL Server Standard 2-Core Edition îndeplinește toate cerințele unui sistem modern și puternic de gestionare a bazelor de date relaționale, așa cum sunt ele date de obicei în special în IMM-uri pentru furnizarea de software ERP, CRM și sisteme de gestionare a mărfurilor - Microsoft SQL Server conține toate condițiile pentru o platformă sigură pentru depozitarea datelor.

Wiresoft oferă Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core ca software folosit - la un preț semnificativ mai mic decât cel al bunurilor noi - acesta este pe deplin utilizabil și oferă o gamă largă de posibilități în ceea ce privește performanța și securitatea, deoarece este deosebit de atractiv pentru astfel de companii sau organizații care utilizează servere corespunzător mai puternice, astfel încât varianta constând în licență de server/CAL nu poate fi utilizată. De asemenea, licențierea Microsoft SQL Server 2017 Standard se efectuează pentru software-ul utilizat în conformitate cu gestionarea licențelor Microsoft. Informații detaliate despre condițiile de licențiere aplicabile, precum și despre domeniile funcționale incluse în SQL Server 2017 Standard pot fi găsite în următoarele detalii.

Ce este nou în SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Ediția Standard a SQL Server 2017 oferă o gamă largă de funcții necesare pentru funcționarea în companii mici sau mijlocii pentru aplicații de nivel mediu și marți de date - inclusiv o scalabilitate ridicată, care permite, de asemenea, o performanță fără probleme. În plus față de virtualizarea ridicată, aceasta include, de asemenea, disponibilitate ridicată cu failover, OLTP avansat și stocare de coloane în memorie, precum și analize operaționale în timp real și PolyBase. Cu tehnologia PolyBase, datele relaționale și Big Data pot fi combinate și astfel utilizate într-o varietate de moduri.

Caracteristicile Business Intelligence oferă modele multidimensionale și modele tabulare de bază pentru analiza seturilor de date, precum și caracteristici de stocare în memorie, raportare și analiză de bază. În Advanced Analytics, SQL Server Machine Learning Services sprijină integrarea funcțiilor de învățare automată, inclusiv conectivitatea cu open source Python și -R, oferă un mediu coerent nu numai pe Windows, ci și pentru Linux și Docker, precum și procesarea hibridă a tranzacțiilor și a analizelor în timp real.

În plus, SQL Server 2017 Standard suportă multe instrumente generale de dezvoltare, atât pentru utilizare locală, cât și în cloud, inclusiv T-SQL și SQL CLR. În plus, ediția Standard oferă, de asemenea, securitate sporită cu Always Encrypted, inclusiv disponibilitate ridicată Always On și recuperare în caz de dezastru pentru Windows și Linux.

SQL Server 2017 Standard conține inovații pentru următoarele domenii funcționale:

Caracteristicile SQL Database Engine

Pe lângă performanța sporită, motorul bazei de date include caracteristici suplimentare pentru analize complexe și fluxuri de lucru îmbunătățite, inclusiv procesarea adaptivă a interogărilor cu îmbunătățiri pentru îmbinările adaptive și feedback privind alocarea memoriei în modul batch. Executarea suprapusă a funcțiilor de valoare a tabelelor cu mai multe instrucțiuni conservă resursele CPU, în timp ce noile liste de gestionare dinamică sporesc performanța, inclusiv optimizarea automată; atunci când apar probleme de performanță a interogărilor, acestea sunt afișate imediat, se creează sugestii adecvate pentru rezolvare și se implementează automat. În plus, ansamblurile CLR pot fi acum adăugate la o listă pozitivă.

Servicii de analiză SQL Server

În SQL Server Analysis Services (SSAS), SQL Server 2017 oferă actualizări ale caracteristicilor cheie existente, pe lângă îmbunătățirile aduse modelelor tabulare, modul tabular este acum disponibil ca opțiune de instalare implicită. Funcția Get Data in Power BI valorifică sursele de date existente atunci când se execută interogări în limbajul de formule Power Query M.

Servicii de integrare SQL Server

Funcția Scale Out din SSIS conține îmbunătățiri și, de exemplu, simplifică execuția pe mai multe PC-uri. Scale Out Master suportă o disponibilitate ridicată și optimizează manipularea în caz de defecțiune a jurnalelor de execuție. Catalogul SSIS include o altă proprietate globală pentru a specifica modul implicit atunci când se implementează pachete SSIS, în plus, SQL Server pe Linux este acum acceptat.

Linux cu SQL Server 2017 Standard

Utilizatorii pot folosi acum sistemul de operare deschis Linux pentru a accesa SQL Server. Atât pentru aplicațiile Linux, cât și pentru cele C++, conexiunea se realizează prin intermediul interfeței Open Database Connectivity. De asemenea, a fost optimizată utilizarea driverului Java Database Connectivity pentru aplicațiile Java.

Noi servicii de învățare automată SQL Server

Zona cunoscută anterior sub numele de SQL Server R Services a fost redenumită SQL Server Machine Learning Services, în parte din cauza suportului pentru Python, alături de limbajul de programare R anterior. Acum, pot fi utilizate scripturi R sau Python pentru execuție; serverul Microsoft Machine Learning poate fi instalat pentru a implementa modele R și Python. De asemenea, dezvoltatorii au acces la biblioteci ML și AI pentru Python, care sunt disponibile într-un mediu open source.

Informații privind performanța și componentele individuale ale SQL Server 2017 Standard Edition

Mai jos este prezentată o scurtă prezentare a performanțelor și a caracteristicilor incluse. Ediția Standard a Microsoft SQL Server suportă un număr maxim de 24 de nuclee și o dimensiune maximă a bazei de date de 524 PB. Se aplică, de asemenea, următoarele informații privind limitele maxime și caracteristicile disponibile:

Memorie

 • Dimensiunea maximă a datelor optimizate pentru memorie este de 32 GB pentru fiecare bază de date
 • Dimensiunea maximă a bazinului de memorie tampon pentru fiecare instanță este de 128 GB
 • Memoria cache maximă a segmentului columnstore pentru fiecare instanță este de 32 GB

Performanța OLTP (Online Transaction Processing)

Următoarele specificații se aplică aici pentru Standard Edition:

 • OLTP avansat cu OLTP în memorie, analiză operațională
 • În ceea ce privește Basic High Availability, se acceptă failoverul într-o singură bază de date cu două noduri, precum și o replică secundară nelizibilă
 • Gestionabilitate: sunt acceptate Management Studio și gestionarea bazată pe politici

Depozitarea datelor

 • Disponibil pentru data marts și data warehousing sunt: Partiționare, comprimarea datelor și capturarea modificărilor, inclusiv instantanee ale bazei de date
 • In-memory OLTP și in-memory columnstore sunt limitate la limitele de scalare ale dimensiunii respective a stocării în ediția standard a SQL Server 2017
 • Columnstore și analizele operaționale în timp real sunt limitate la un maxim de două grade de paralelism - adică două nuclee pentru fiecare interogare
 • Vă rugăm să rețineți: Cu PolyBase, scalarea orizontală a interogărilor nu este posibilă în ediția Standard

Caracteristicile Business Intelligence

Ediția Standard a SQL Server 2017 oferă funcții de business intelligence de bază pentru companii cu modele multidimensionale de bază, precum și un model tabular de bază și un mod de stocare în memorie, raportare și analiză de bază. Pentru integrarea datelor, sunt disponibile SQL Server Integration Services și conectori integrați.

Utilizarea maximă a memoriei de lucru pentru Analysis Services per instanță este de 16 GB în modul tabelar și de 64 GB pentru MOLAP (OLAP multidimensional). Utilizarea maximă a memoriei de lucru pentru Reporting Services este de 64 GB pentru fiecare instanță.

Alte informații și note

 • Integrarea de bază a învățării automate este disponibilă pentru Advanced Analytics, în plus: Conectivitate cu Python și -R cu sursă deschisă și paralelism limitat
 • Pentru instrumente de programare și dezvoltare acceptate: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML și date grafice
 • Securitatea avansată este asigurată de SQL Server 2017 cu: Always Encrypted, securitate la nivel de rând, mascare a datelor, precum și rapoarte de compatibilitate cu SQL Server Audit
 • Vă rugăm să rețineți: Următoarele caracteristici NU sunt disponibile pe Linux: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase și Stretch Database

Cerințe hardware și software pentru SQL 2017 Standard 2-Core

Următoarele specificații se aplică la instalarea ediției Standard 2-Core a MS SQL Server 2017, acestea fiind necesare pentru a asigura o funcționare optimă.

Hardware:

 • Discul dur: 6 GB spațiu de stocare disponibil; acest lucru depinde și de componentele SQL Server instalate
 • Memorie: cel puțin 4 GB, odată cu creșterea dimensiunii bazei de date, memoria trebuie mărită pentru a asigura o performanță optimă a SQL Server
 • Tipul de procesor: procesor x64, de exemplu, AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon cu suport Intel EM64T, Intel Pentium IV cu suport EM64T - procesoarele x86 nu mai sunt acceptate, vă rugăm să rețineți:
 • Instalarea SQL Server este suportată numai pe procesoarele x64: Se recomandă instalarea pe un computer cu format de fișier NTFS sau ReFS
 • Viteza procesorului: cel puțin 1,4 GHz; se recomandă o viteză de 2,0 GHz sau mai mare

Software:

 • SQL Server 2017 versiunea Standard necesită .NET Framework 4.6, iar configurarea SQL Server instalează automat .NET Framework, Master Data Services și Replication
 • Sisteme de operare acceptate: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, precum și Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, precum și R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, precum și Foundation
 • Atunci când SQL Server 2017 este instalat în modul Server Core, este acceptat de următoarele ediții Windows Server: Windows Server 2017 Standard și Datacenter; Windows Server 2016 Standard și Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter; Windows Server 2012 Standard și Datacenter

Alte note privind sistemul de operare:

 • Pe sistemele de operare client pe 64 de biți, sunt acceptate toate caracteristicile SQL Server 2017 Standard.
 • Pe sistemele de operare client pe 32 de biți, sunt acceptate următoarele caracteristici ale SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity SDK, Servicii de integrare, Data Quality Client, conectivitate sau compatibilitate retroactivă a Client Tools sau Client Tools SDK, toate componentele Distributed Replay, precum și Controlerul și Clientul și componentele de documentație

Licențierea SQL Server 2017 Standard 2-Core

Pentru ediția SQL Server 2017 Standard, este disponibilă alternativ licența de bază introdusă de Microsoft odată cu versiunea SQL Server 2016, care este descrisă mai jos. Spre deosebire de versiunile anterioare, în care numărul de nuclee ale unui procesor nu juca un rol în acordarea licențelor, acum se aplică un alt criteriu de acordare a licențelor: numărul de nuclee conținute într-un SQL Server constituie acum baza pentru determinarea necesarului de licențe. În acest scop, sunt disponibile pachete cu 2 nuclee, astfel încât se pot licenția două nuclee pentru fiecare pachet; acest lucru este valabil și pentru software-ul utilizat.

Prin urmare, numărul total de licențe necesare pentru un server SQL se bazează pe numărul maxim de nuclee, fiecare nucleu fizic al unui server necesitând o licență proprie. În principiu, Microsoft presupune un minim de 8 licențe pe server și a definit următoarele condiții:

 • Fiecare procesor fizic este calculat cu cel puțin 8 nuclee.
 • Fiecare server fizic este calculat cu cel puțin 16 nuclee.
 • Toate nucleele fizice și active trebuie să fie licențiate în conformitate cu cele două condiții menționate mai sus.
 • Licențele de bază pentru SQL Server 2017 Standard sunt disponibile sub formă de pachete de 2.

Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea corectă a SQL Server 2017 Standard 2-Core, nu ezitați să ne contactați.

Întrebări frecvente despre Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core ca software folosit de la Wiresoft

Produsele oferite de Wiresoft ca software folosit cu SQL Server 2017 Standard 2-Core nu diferă de o nouă licență de server - nu numai pentru că software-ul nu se uzează, ci și în ceea ce privește ușurința de utilizare. În cele ce urmează, Wiresoft răspunde la toate întrebările tipice despre licențele SQL Server utilizate:

De unde provine software-ul SQL Server 2017 Standard 2-Core folosit?

Software-ul folosit SQL Server 2017 Standard 2-Core oferit de Wiresoft provine de la companii care l-au cumpărat nou și apoi l-au revândut către Wiresoft. Cu oferta lor din magazinul Wiresoft, acesta este marcat ca software folosit, dar poate fi folosit ca o licență nouă.

Oferă o licență SQL Server 2017 Standard 2-Core folosită securitatea cumpărătorului?

Da: Software-ul folosit Wiresoft, cum ar fi SQL Server 2017 Standard 2-Core, vă oferă, în calitate de client, aceleași avantaje ca și software-ul de server nou corespunzător: securitatea cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea cu succes a achiziției, precum și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Sunt legale atât achiziționarea, cât și utilizarea software-ului folosit SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Da: La Wiresoft puteți fi sigur că dumneavoastră, în calitate de client, nu încălcați nici o lege, nici atunci când cumpărați software-ul folosit pentru SQL Server 2017 Standard 2-Core, nici atunci când îl utilizați efectiv, deoarece software-ul folosit oferit provine din stocul de licențe al unei companii. În acest caz, jurisprudența aplicabilă nu numai că permite comercializarea software-ului utilizat de Microsoft, ci și utilizarea acestuia; acest lucru a fost confirmat de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Software-ul folosit de la Wiresoft, cum ar fi SQL Server 2017 Standard 2-Core, are alte avantaje?

Software-ul uzat de la Wiresoft oferă multor clienți un avantaj economic, deoarece îl pot folosi pentru a-și actualiza stocurile de software la un preț mult mai mic decât cu produse noi corespunzătoare. În plus, aceștia pot găsi și versiuni mai vechi ale licențelor de server care nu mai sunt oferite în mod regulat. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită verificării complete a tuturor cumpărătorilor!

La Wiresoft nu veți găsi doar ediția SQL Server 2017 Standard 2-Core ca software folosit ieftin, ci și ediția Standard cu licență Server/CAL, precum și alte ediții de SQL Server 2017, dar și versiuni mai noi de Microsoft SQL Server. Portofoliul de software utilizat Wiresoft include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele de bază pentru SQL Server 2017 Standard sau orice altă ediție, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre de specialitate prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii