Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2022 Enterprise - de vânzare Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații complexe de...
11.644,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție Visual Studio 2022 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a unui IDE (Integrated Development Environment) testat și...
1.766,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție Visual Studio 2019 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a IDE-ului (Integrated Development Environment) dovedit,...
765,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximizați productivitatea dezvoltatorilor cu Visual Studio 2019 Enterprise - disponibil pentru achiziționare Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat și dovedit de Microsoft pentru proiectarea și implementarea de aplicații...
8.534,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 oferă utilizatorilor o gamă largă de caracteristici puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice...
6.979,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în versiunea de achiziție Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au totul la îndemână pentru a crea aplicații și...
580,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (mediu de dezvoltare integrat cu diverse limbaje de nivel înalt) Visual Studio Enterprise 2015 - pentru o funcționare fără probleme Nu numai că puteți crea programe și aplicații cu ajutorul...
643,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (mediu de dezvoltare integrat cu diverse limbaje de nivel înalt) Visual Studio Professional 2015 - pentru o bună funcționare Nu numai că puteți crea...
460,90 RON *

Microsoft Visual Studio pentru Windows - Platforma dvs. de dezvoltare pentru aplicații Windows

Microsoft Visual Studio pentru Windows este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) puternic, conceput special pentru crearea de aplicații Windows. În acest articol, veți afla de ce Microsoft Visual Studio pentru Windows este un instrument esențial pentru dezvoltatorii care doresc să creeze software Windows de înaltă calitate.

Caracteristicile de bază ale Microsoft Visual Studio pentru Windows

  1. Dezvoltarea de aplicații Windows: Visual Studio pentru Windows oferă o suită completă de instrumente și șabloane pentru dezvoltarea de aplicații Windows, indiferent dacă sunt aplicații Universal Windows Platform (UWP), WPF sau WinForms.
  2. XAML Designer: XAML Designer integrat facilitează proiectarea interfețelor de utilizator pentru aplicațiile Windows cu funcții de drag-and-drop și previzualizări live.
  3. Depanare șidiagnosticare: Visual Studio oferă instrumente puternice de depanare și diagnosticare pentru a identifica și corecta rapid erorile din aplicațiile Windows.
  4. Integrare Azure: Dezvoltatorii pot accesa fără probleme serviciile Azure pentru a integra funcții bazate pe cloud în aplicațiile lor Windows.

Avantajele Microsoft Visual Studio pentru Windows

  • Integrare optimă în Windows: Visual Studio oferă o integrare profundă cu sistemele de operare și serviciile Windows pentru a optimiza dezvoltarea pentru platforma Windows.
  • Suport cuprinzător pentru versiunile Windows: Visual Studio vă permite să dezvoltați aplicații care pot rula pe diferite versiuni de Windows, cum ar fi Windows 10, Windows 11 și Windows Server.
  • Performanță remarcabilă: Visual Studio pentru Windows este conceput pentru a oferi un mediu de dezvoltare rapid și eficient pentru aplicațiile Windows.

Cele mai recente actualizări și caracteristici

Microsoft Visual Studio pentru Windows este actualizat în permanență pentru a reflecta cele mai recente evoluții din ecosistemul Windows. Cele mai recente actualizări includ:

  • suport.NET 6: Visual Studio suportă .NET 6, cea mai recentă versiune a cadrului .NET, pentru a facilita dezvoltarea de aplicații Windows moderne.
  • Azure DevOpsintegrat: Dezvoltatorii pot integra fără probleme Azure DevOps cu Visual Studio pentru a gestiona întregul ciclu de viață al dezvoltării.
  • Instrumente de dezvoltare și depanare îmbunătățite: Cele mai recente actualizări oferă instrumente îmbunătățite pentru a accelera dezvoltarea și depanarea.

Cumpărați Visual Studio 2022 pentru Windows de la Wiresoft

Microsoft Visual Studio pentru Windows este instrumentul ideal pentru dezvoltatorii care doresc să creeze aplicații Windows de înaltă calitate. Achiziționați Microsoft Visual Studio pentru Windows astăzi și accelerați dezvoltarea proiectelor dvs. de software Windows.

Categorii