Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
33.216,90 RON * 36.906,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Licențiere minimă 4 Core Pro Server
CAL Nu este necesar
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Cu SQL Server 2017 Enterprise  edition, companiile mari au la dispoziție o versiune mai nouă și puternică a platformei de date relaționale dovedite de la Microsoft, care reunește toate funcțiile decisive de baze de date, raportare și analiză și le combină cu o performanță maximă. Ediția SQL Server Enterprise   Edition oferă, de asemenea, noi caracteristici complete, plus virtualizare practic nelimitată și o inteligență completă Business - la un nivel ridicat de servicii - pentru sarcini de lucru critice și analize de date importante.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

SQL Server 2017 Enterprise Edition oferă organizațiilor mai mari o versiune mai nouă și puternică a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft, care combină toate capacitățile critice de baze de date, raportare și analiză cu o performanță maximă. SQL Server Enterprise Edition oferă, de asemenea, noi caracteristici complete, plus virtualizare practic nelimitată și informații de afaceri complete - la un nivel ridicat de servicii - pentru sarcini de lucru critice și analize de date importante.

Acest SQL Server Enterprise Edition este ideal pentru a satisface toate cerințele unui sistem de gestionare a bazelor de date relaționale modern și de înaltă performanță, așa cum este tipic pentru furnizarea de sisteme de planificare a resurselor întreprinderii, software ERP și sisteme CRM. Acesta oferă toate funcțiile importante pentru a face din Microsoft SQL Server o platformă de date completă și sigură în multe medii corporative, cu diverse opțiuni de utilizare: alegeți între diferite limbaje de dezvoltare și tipuri de date, precum și sisteme de operare pentru a oferi SQL Server nu numai pentru Windows, ci și pentru Linux și containere Docker bazate pe Linux - precum și între opțiunile de execuție locală sau în cloud. Beneficiați de noi informații prin intermediul analizelor avansate în baza de date cu Python sau R, precum și al vizualizărilor interactive, inclusiv numeroase îmbunătățiri ale performanțelor în cadrul serviciilor de date principale și al serviciilor de raportare.

La Wiresoft veți găsi SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Edition ca software folosit, utilizabil legal, la un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou - cu toate avantajele acestei ediții în ceea ce privește performanța și securitatea. Licențele pentru SQL Server 2017 Enterprise Edition sunt, de asemenea, bazate exclusiv pe nucleu pentru software-ul utilizat. Informații detaliate privind domeniile funcționale ale SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, precum și condițiile de licențiere Microsoft corespunzătoare  pot fi găsite mai jos.

Ce este nou în SQL Server 2017 Enterprise 2-Core? Cele mai importante caracteristici ale SQL Server 2017 Enterprise 2-Core dintr-o singură privire

Ediția Enterprise a SQL Server 2017 oferă caracteristicile și scalabilitatea maxime disponibile pentru această versiune. Pe lângă virtualizarea nelimitată, oferă, de asemenea, disponibilitate ridicată avansată cu Always On Availability Groups, failover pe mai multe baze de date și replici secundare lizibile, precum și criptare transparentă a datelor și raportare a compatibilității prin SQL Server Audit și integrare avansată a datelor cu grupare fuzzy, inclusiv căutări, precum și crearea de rapoarte mobile și KPI.

Caracteristicile suplimentare de Business Intelligence includ îmbunătățiri ale modelelor multidimensionale, ale modelelor tabelare și ale mineritului de date, precum și modul de stocare DirectQuery și accesul la serverul de rapoarte Power BI. Cu o integrare extinsă a funcțiilor de învățare automată, SQL Server 2017 Enterprise 2-Core oferă paralelism complet pentru analiza R și Python, inclusiv posibilitatea de a le rula pe ambele pe GPU.

În domeniile descrise în cele ce urmează, specificațiile respective se aplică ediției SQL Server 2017 Enterprise 2-Core în ceea ce privește funcționalitățile, precum și scalabilitatea, performanța și disponibilitatea ridicată a acestora, printre altele:

Noi funcții ale motorului de baze de date

SQL Server 2017 Enterprise include trei noi îmbunătățiri în ceea ce privește procesarea adaptivă a interogărilor: Îmbinări adaptive, feedback-ul alocării memoriei în modul batch și executarea suprapusă a funcțiilor de valori tabelare cu mai multe declarații. Noile liste de gestionare dinamică și optimizarea automată a bazei de date - care oferă o perspectivă asupra problemelor de performanță a interogărilor, sugerează soluții și rezolvă automat problemele identificate - îmbunătățesc performanța.

Ansamblurile CLR pot fi acum adăugate la o listă de ansambluri de încredere; de asemenea, noua funcționalitate a grupurilor de disponibilitate include suport pentru scalarea la citire fără clustere, stabilirea replicilor minime pentru grupurile de disponibilitate de angajament și capacitatea de a migra de la Windows la Linux între sistemele de operare.

Servicii de analiză SQL Server

Printre noutățile importante ale SQL Server Analysis Services (SSAS) se numără editorul DAX pentru SSDT și optimizări ale modelelor tabulare, cu o securitate îmbunătățită la nivel de obiect la salvarea metadatelor; în plus, se propune un mod tabular ca opțiune de instalare implicită pentru Analysis Services. Cu Get Data, noile surse de date sunt disponibile în Power Query, iar sursele de date existente sunt acceptate în M-queries. Relațiile de date pot fi create cu ușurință pe baza câmpurilor de date.

Servicii de integrare SQL Server

În SSIS, funcția Scale Out oferă funcții modificate și funcții noi, printre altele, execuția SSIS pe mai multe PC-uri a fost simplificată. Scale Out-Master suportă acum disponibilitate ridicată, iar gestionarea failover a jurnalelor de execuție ale lucrătorilor Scale Out a fost îmbunătățită. Caracteristica include, de asemenea, parametrul Use32BitRuntime pentru a declanșa execuția, ceea ce face mult mai ușoară rularea SSIS pe mai multe calculatoare. În plus, catalogul SSIS are o altă proprietate globală pentru a specifica modul implicit atunci când se implementează pachete SSIS și, de asemenea, acceptă SQL Server pe Linux: pachetele SSIS pot fi executate pe Linux prin linia de comandă.

Servicii de raportare SQL Server

În SSRS, comentariile sunt disponibile pentru rapoarte pentru a adăuga colaborarea cu alți utilizatori, iar atașamentele cu comentariile utilizatorilor pot fi integrate.

În Generatorul de rapoarte și în Instrumentele de date SQL Server, se pot crea interogări DAX native pentru modelele de date tabelare acceptate de SQL Server Analysis Services.

Servicii de date principale SQL Server

În MDS, o listă sortată a entităților, colecțiilor și ierarhiilor poate fi vizualizată prin intermediul  pagina de explorare, iar performanța a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru aprovizionarea a milioane de rânduri.

Servicii de învățare automată SQL Server

În versiunea SQL Server 2017, serviciile anterioare SQL Server R Services au fost redenumite SQL Server Machine Learning Services, deoarece Python este acum acceptat în plus față de limbajul de programare R. Prin urmare, serviciile Machine Learning pot fi utilizate pentru a rula scripturi Python sau R, pentru a implementa modele R și Python care nu necesită SQL Server, în timp ce serverul Microsoft Machine Learning poate fi instalat. De asemenea, dezvoltatorii au acces la bibliotecile ML și AI pentru Python în mediul open source.

Utilizarea Linux

Utilizatorii pot folosi acum și Linux pentru a accesa SQL Server; ca și în cazul aplicațiilor C++, conexiunea la SQL Server 2017 se face prin intermediul Open Database Connectivity Interface. Aplicațiile Java pot fi utilizate și prin intermediul driverului Java Database Connectivity.

Specificații tehnice privind performanța și funcționalitățile SQL Server 2017 Enterprise Edition

În cele ce urmează este prezentată o scurtă prezentare generală a performanțelor și a caracteristicilor incluse în SQL Server 2017 Enterprise pentru domeniile centrale menționate:

Capacități sau performanțe de calcul

Zonele din SQL Server 2017 Enterprise enumerate mai jos oferă fiecare maximul sistemului de operare sau al memoriei RAM:

 • Pentru fiecare instanță a motorului de baze de date SQL Server
 • Pentru fiecare instanță de SQL Server Analysis Services sau Reporting Services
 • Pentru fiecare instanță a memoriei SQL Server pentru fondul de memorie intermediară
 • Pentru fiecare instanță a cache-ului segmentului de stocare a coloanelor
 • Pentru fiecare instanță de Analysis Services   
 • Pentru fiecare instanță a serviciilor de raportare
 • Dimensiunea bazei de date relaționale: 524 PB       

Informații privind disponibilitatea ridicată

Printre altele, următoarele funcționalități ale SQL Server 2017 Enterprise asigură o disponibilitate ridicată:

 • Suport pentru Server Core
 • Transportul de bușteni
 • Oglindirea bazei de date în oglindă și instantaneele bazei de date
 • Compresie de backup și backup criptat
 • Instanțe și grupuri de disponibilitate Always On Failover Cluster
 • Recuperarea online a paginilor și a fișierelor, precum și crearea și reconstrucția online a indexului sau reconstrucția reluabilă
 • Adăugarea de spațiu de stocare în timp ce sistemul și procesorul sunt în funcțiune
 • Grupuri de disponibilitate cu scalare la citire

Specificații privind scalabilitatea și performanța

Pentru următoarele caracteristici din SQL Server 2017 Enterprise:

 • Columnstore
 • Binare cu obiecte mari în indexuri columntore grupate și reconstrucție online pentru indexuri columnstore neagrupate
 • OLTP în memorie
 • Baza de date Stretch
 • Memorie principală persistentă
 • Suport pentru mai multe instanțe
 • Suport pentru mai multe containere de fluxuri de fișiere
 • Extinderea bazinului de tampoane
 • Partiționarea tabelelor și a indicilor și procesarea paralelă a tabelelor partiționate
 • Executarea imbricata a funcțiilor de valori de tabel
 • Conexiuni adaptive și feedback de alocare a memoriei în modul batch

Replicare

 • Publicații cu Oracle
 • Replicare de la egal la egal a tranzacțiilor și a instantaneelor, inclusiv abonament actualizabil pentru replicarea tranzacțiilor
 • Urmărirea modificărilor SQL Server

Instrumente de dezvoltare

 • Instrumente de editare, depanare și proiectare MDX
 • IntelliSense cu Transact-SQL și MDX
 • Instrumente de date SQL Server
 • Integrare cu Microsoft Visual Studio   

Depozitarea datelor

 • Crearea de cuburi fără a utiliza baza de date
 • Configurație scalabilă, numai pentru citire, a serviciilor de analiză
 • Generarea automată a schemelor de pregătire și a schemelor de depozit de date
 • Prelucrarea paralelă a interogărilor pentru tabele și indici partiționați
 • Agregarea globală a loturilor

Detalii de securitate

 • Securitate la nivel de rând
 • Întotdeauna criptat
 • Mascarea dinamică a datelor
 • Monitorizarea serverelor și a bazelor de date
 • Criptare transparentă a bazelor de date, criptare a copiilor de rezervă și gestionare extensibilă a cheilor
 • Roluri definite de utilizator

Instrumente de administrare

 • Manager de configurare SQL
 • Obiecte de management SQL
 • SQL CMD
 • Distributed Replay: instrument de administrare, client și controler (până la 16 clienți)
 • SQL Profiler și Server Agent

Licențierea de bază a SQL Server 2017 Enterprise

Pentru ediția SQL Server 2017 Enterprise, se aplică doar licențierea de bază introdusă de Microsoft odată cu versiunea de server 2016. Prin urmare, licențele per server/CAL disponibile pentru alte ediții nu sunt disponibile aici. În cazul licențelor bazate pe nuclee, se aplică un sistem de măsurare a licențelor diferit față de versiunile mai vechi ale SQL Server, unde nu era relevant numărul de nuclee pe care le conținea un procesor: În prezent, numărul de nuclee reprezintă baza pentru determinarea necesarului de licențe. Acest model de acordare a licențelor pe nuclee se aplică și în cazul utilizării hibride și al implementărilor în cloud.

În cazul licențelor compatibile cu cloud, este necesară o licență de nucleu pentru fiecare dintre cele două nuclee. Cerința totală de licențe rezultă astfel din numărul maxim de nuclee pe procesor. Toate nucleele fizice ale unui server au nevoie de propria licență de nucleu. Numărul minim de licențe pe server este întotdeauna de opt, pentru care Microsoft a definit următoarele condiții:

 • Pentru fiecare procesor sunt necesare cel puțin 8 licențe pentru nucleu
 • Pentru fiecare server sunt necesare cel puțin 16 licențe de bază

Licențele de bază pentru SQL Server 2017 Enterprise Edition sunt disponibile sub formă de pachete de 2.

Cerințe hardware și software pentru instalarea SQL 2017 Enterprise 2-Core

Vă rugăm să țineți cont de următoarele informații atunci când instalați ediția Enterprise 2-Core a MS SQL Server 2017 pentru a asigura o funcționare optimă.

Hardware:

 • Hard disk: 6 GB spațiu disponibil pe hard disk, în funcție de componentele SQL Server instalate
 • Memorie Minim: 4 GB, cu o creștere a memoriei pe măsură ce crește dimensiunea bazei de date, pentru a asigura o performanță optimă a SQL Server
 • Tipul de procesor: procesor x64, de exemplu AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon cu suport Intel EM64T, Intel Pentium IV cu suport EM64T - vă rugăm să rețineți:
 • Viteza procesorului: cel puțin 1,4 GHz; se recomandă o viteză de 2,0 GHz sau mai mare
 • Instalare: Se recomandă instalarea pe un computer cu format de fișier NTFS sau ReFS - instalarea SQL Server este încă acceptată doar pe procesoare x64, procesoarele x86 nu mai sunt acceptate

H3: Software

 • Versiunea SQL Server 2017 necesită .NET Framework 4.6 (configurarea SQL Server instalează automat .NET Framework), Master Data Services sau replicare
 • Sisteme de operare acceptate: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, Foundation
 • Instalarea SQL Server 2017 în modul Server Core este suportată de următoarele ediții Windows Server: Windows Server 2019 Standard, Datacenter; Windows Server 2016 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 Standard, Datacenter

Altele:

 • Pe sistemele de operare client pe 64 de biți, sunt acceptate toate caracteristicile SQL Server.
 • Pe sistemele de operare client pe 32 de biți, SQL Server 2017 2-Core acceptă aceste caracteristici: SQL Client Connectivity SDK, Servicii de integrare, Data Quality Client, Conectivitate și compatibilitate retroactivă a Instrumentelor Client și a Instrumentelor Client SDK, Componente Distributed Replay, Controler și Client și Componente de documentare

Informații importante despre software-ul utilizat pentru Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core de la Wiresoft

Software-ul folosit oferit pentru SQL Server 2017 Enterprise nu diferă de o nouă licență SQL Server în ceea ce privește capacitatea de utilizare - și pentru că software-ul nu se poate uza. Aceasta se caracterizează, de asemenea, prin următoarele caracteristici:

Originea licențelor SQL Server 2017 Enterprise 2-Core utilizate

Software-ul licențiat SQL Server 2017 Enterprise 2-Core oferit de Wiresoft provine de la o companie din Europa, care l-a achiziționat și ulterior l-a vândut către Wiresoft. La revânzare, licența SQL Server este marcată ca software folosit și poate fi utilizată din nou ca o licență nouă.

Securitatea cumpărătorului și pentru licențele SQL Server 2017 Enterprise 2-Core folosite

Software-ul folosit Wiresoft pentru SQL Server 2017 Enterprise 2-Core vă oferă, în calitate de client, aceleași avantaje ca și la achiziționarea unui software de server nou: siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Achiziționarea și utilizarea de software folosit pentru SQL Server 2017 Enterprise 2-Core este legală

În calitate de client Wiresoft, puteți fi sigur că atât achiziția, cât și utilizarea efectivă a SQL Server 2017 Enterprise 2-Core ca software folosit nu încalcă nicio lege valabilă. Acest lucru se datorează faptului că software-ul SQL Server oferit în Wiresoft Shop provine din stocul de licențe al unei companii. Jurisdicția valabilă nu permite doar comerțul cu software Microsoft utilizat, ci și utilizarea efectivă a acestuia; aceste fapte au fost deja confirmate de mai multe hotărâri judecătorești.

Celelalte avantaje pe care le aveți cu un software SQL Server 2017 Enterprise 2-Core folosit de la Wiresoft

Software-ul folosit de la Wiresoft vă oferă marele avantaj de a vă putea actualiza software-ul mai vechi la un preț avantajos, dar și de a fi mereu la curent cu cele mai recente versiuni la un preț mai mic decât dacă ați cumpăra hardware nou. Software-ul folosit de la Wiresoft se distinge, de asemenea, prin dovada completă a proprietății tuturor cumpărătorilor și, astfel, vă oferă, de asemenea, securitate de audit!

La Wiresoft nu veți găsi doar ediția SQL Server 2017 Enterprise 2-Core la un preț rezonabil ca software folosit, ci și alte ediții pentru SQL Server 2017, precum și pentru licențiere pe bază de licențe Server/CAL, precum și versiuni mai noi ale Microsoft SQL Server; în plus, portofoliul de software folosit de la Wiresoft include și multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele de bază pentru SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre competente prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii