Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (mediu de dezvoltare integrat cu diverse limbaje de nivel înalt) Visual Studio Enterprise 2015 - pentru o funcționare fără probleme Nu numai că puteți crea programe și aplicații cu ajutorul...
643,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (mediu de dezvoltare integrat cu diverse limbaje de nivel înalt) Visual Studio Professional 2015 - pentru o bună funcționare Nu numai că puteți crea...
460,90 RON *

Microsoft Visual Studio 2015: O introducere

Ce este Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 este o platformă de dezvoltare dezvoltată de Microsoft pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze aplicații software. Această versiune a fost lansată pentru prima dată în 2015 și, de atunci, a sprijinit mulți dezvoltatori în proiectele lor.

De ce este relevant Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 este în continuare foarte relevant pentru mulți dezvoltatori, deoarece oferă o varietate de instrumente și caracteristici pentru a ajuta la dezvoltarea de software. Este deosebit de relevant pentru cei care trebuie să mențină și să migreze proiectele existente sau să dezvolte aplicații pentru versiuni mai vechi de Windows.

Principalele caracteristici ale Microsoft Visual Studio 2015

1. Performanță îmbunătățită:

Visual Studio 2015 a adus cu sine o îmbunătățire semnificativă a performanței față de versiunile anterioare. IDE-ul este mai receptiv și permite dezvoltatorilor să lucreze mai eficient.

2. Suport pentru tehnologii moderne:

Această versiune a Visual Studio oferă suport pentru dezvoltarea de aplicații pentru Windows 10, precum și pentru aplicații web, aplicații mobile și servicii cloud. Dezvoltatorii pot utiliza o varietate de limbaje de programare, precum C#, C++ și JavaScript.

3. Interfață ușor de utilizat:

Interfața de utilizator Visual Studio 2015 este concepută intuitiv și permite dezvoltatorilor să navigheze cu ușurință între diferitele funcții și instrumente.

4. Depanare și testare:

Visual Studio 2015 oferă instrumente puternice de depanare și testare pentru a vă asigura că aplicațiile dvs. rulează fără probleme.

Cumpărați Visual Studio 2015 pentru Windows de la Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2015 este o platformă de dezvoltare esențială care îi ajută pe dezvoltatori să creeze și să întrețină eficient aplicații software. Cu îmbunătățiri în ceea ce privește performanța, suport pentru tehnologii moderne și o interfață ușor de utilizat, această versiune rămâne relevantă, în special pentru cei care lucrează cu versiuni mai vechi de Windows sau care trebuie să actualizeze proiectele existente. Utilizați caracteristicile puternice ale Visual Studio 2015 pentru a vă impulsiona proiectele de dezvoltare.

Categorii