Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
797,90 RON * 885,90 RON * (9,93% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard pentru Mac este, în prezent, cea mai recentă ediție a software-ului Microsoft Office pentru calculatoarele Apple, care a fost testat și testat și care este disponibil și sub formă de descărcare. Astfel, utilizatorii beneficiază încă o dată de gama versatilă de programe individuale care acoperă aproape toate domeniile de activitate ale unui birou modern și care sunt, de asemenea, compatibile între ele, pentru o muncă productivă accesibilă - nu numai singuri, ci mai ales în echipă: cu Word pentru crearea de texte pentru diferite domenii, Excel pentru calcule complexe în format de foaie de calcul, PowerPoint pentru prezentări informative și interactive și Outlook pentru o comunicare cuprinzătoare și planificarea sarcinilor. Acestea sunt completate de OneNote, aplicația pentru organizarea notițelor, precum și de stocarea în cloud OneDrive pentru punerea la dispoziție a datelor online și, probabil, din nou de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 pentru Mac 

MS Office 2021 Standard pentru Mac este în prezent cea mai recentă ediție a software-ului Microsoft Office pentru computerele Apple, care este disponibil și ca download. Astfel, utilizatorii beneficiază încă o dată de o gamă versatilă de programe individuale care acoperă aproape toate domeniile de activitate ale unui birou modern și care sunt, de asemenea, compatibile între ele, pentru o muncă productivă accesibilă - nu numai singuri, ci mai ales în echipă: cu Word pentru crearea de texte pentru diferite domenii, Excel pentru calcule complexe în format de foaie de calcul, PowerPoint pentru prezentări informative și interactive și Outlook pentru o comunicare cuprinzătoare și planificarea sarcinilor. Acestea sunt completate de OneNote, aplicația pentru organizarea notițelor, precum și de serviciul de stocare în cloud OneDrive pentru punerea la dispoziție a datelor online și, probabil, din nou de Microsoft Teams, care înlocuiește Skype.

Ca o caracteristică specială față de versiunea anterioară a Office 2021 Standard pentru Mac, noul software Office poate fi utilizat și pe computerele Mac care sunt deja echipate cu noile procesoare Apple Silicon. În plus, acesta poate fi utilizat în continuare pe Mac-urile cu procesor Intel.

Profitați de oferta de software second-hand de la Wiresoft pentru a cumpăra noua versiune completă Office 2021 Standard pentru Mac ca download și fără obligativitatea unui abonament, la un preț mai mic decât în comerțul obișnuit de software!

Ce este nou în MS Office 2021 Standard pentru Mac?

Toate aplicațiile incluse în această suită sunt actualizate din punct de vedere tehnic, ceea ce se reflectă, desigur, și în designul revizuit, deși structura familiară a meniului a fost păstrată. În plus, accentul pe colaborarea în echipă - tot în cloud - a fost consolidat și mai mult. Cu noua ediție Office Edition, utilizatorii de Mac continuă să beneficieze și ei de instrumentele populare și puternice - pentru o muncă de birou eficientă în activitatea de zi cu zi.

Chiar dacă nu se cunosc încă toate noile caracteristici ale Office 2021 Standard pentru Mac, Microsoft a anunțat diverse detalii despre programele individuale:

 • Word 2021: Funcția XLOOKUP line focus reduce distragerile, facilitând utilizatorilor Word verificarea unui document linie cu linie.
 • Excel 2021: Funcția XLOOKUP este, de asemenea, disponibilă aici pentru a facilita căutarea sau verificarea conținutului într-un tabel sau într-o foaie de calcul Excel. În plus, a fost îmbunătățit suportul pentru matricele dinamice din foile de calcul - cu noile funcții de matrice FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE și XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Prezentările pot fi acum completate cu un comentariu vocal preînregistrat, ceea ce extinde posibilitățile de aplicare și conținutul informațiilor.
 • Outlook: textele de e-mail pot fi traduse în peste 70 de limbi.

Mai multe caracteristici în Office 2021 Standard pentru Mac

Pe lângă completările menționate mai sus la programele individuale, ediția standard actuală a Office 2021 pentru utilizatorii Mac oferă și o serie de alte îmbunătățiri și îmbunătățiri, care sunt adesea interprograme și oferă astfel o experiență de utilizare mai eficientă.

Instrumentul Freehand în Word, Excel și PowerPoint 

Instrumentul de mână liberă din programele Office Word, Excel și PowerPoint oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni pentru crearea de desene și schițe cu mâna liberă, precum și de diagrame și formule - în funcție de funcționalitatea dispozitivului final, este posibil să se deseneze într-un document cu un stilou pe o tabletă, cu degetul pe un ecran tactil sau cu mouse-ul pe un dispozitiv independent sau pe un laptop - și apoi să se editeze mai departe cu o serie de efecte și instrumente. Office 2021 Standard pentru Mac oferă, de asemenea, noi instrumente lasso și gumă de șters în acest scop. De asemenea, pot fi deschise și editate formate de fișiere care nu sunt de tip Office, cum ar fi ODF.

Gestionare integrată și cuprinzătoare a PDF-urilor

De asemenea, noul Office poate afișa acum fișiere PDF fără Adobe Reader și permite comentarii. De asemenea, formularele pot fi completate și semnate digital. Datorită gestionării îmbunătățite a securității și autorizării, fișierele sunt, de asemenea, mai bine protejate împotriva accesului neautorizat.

Lucrul în echipă cu OneDrive

OneDrive este un instrument practic pentru a lucra la proiecte în echipe. Utilizatorii editează împreună documente, foi de calcul și slide-uri stocate în Microsoft OneDrive - la birou, la domiciliu sau în deplasare, simultan, în MobiDrive Cloud. Conturile Google Drive, OneDrive și Dropbox existente pot fi, de asemenea, conectate la Office for Mac prin intermediul OneDrive. Opțiunile complete de gestionare pentru acordarea drepturilor de acces și de modificare garantează că datele și informațiile critice rămân protejate împotriva accesului neautorizat, chiar și în cloud.

Accesibilitatea în programele Office

Accesibilitatea a devenit o parte integrantă a muncii asistate pe calculator - atât pentru autori, cât și pentru cititorii de documente și e-mailuri. Word, Excel, PowerPoint, precum și OneNote oferă o verificare optimizată a accesibilității în Office 2021 Standard pentru Mac, ceea ce sporește ușurința de înțelegere a documentelor și îmbunătățește astfel colaborarea cu alți utilizatori.

Aceasta include sprijin pentru standardele aplicabile la nivel internațional la redactare, precum și sugestii practice pentru structurarea și prezentarea textului. Prin activarea funcției "Verificare accesibilitate", în programul respectiv este afișată o listă de avertismente sau erori, care este completată de sfaturi și recomandări de îmbunătățire. Atunci când planificați întâlniri cu parteneri de afaceri din alte locații, este posibil să vă asigurați în Outlook că sunt prezenți și destinatarii internaționali prin afișarea fusului orar.

Utilizatorii Office 2021 Standard pentru Mac beneficiază, de asemenea, de numeroasele modalități de a ușura munca: secțiunea "Ușurința de utilizare" include o selecție largă de sunete cu "Oferiți feedback cu sunet" pentru a activa indicii audio. În plus, temele întunecate Dark Grey și Black din Word în Office 2021 Standard pentru Mac asigură o mai bună concentrare: prin alegerea unui fundal mai discret, se pot reduce distragerile și se poate îmbunătăți concentrarea asupra sarcinilor; iar prin activarea funcției Text-to-Speech, conținutul din documente și e-mailuri poate fi citit cu voce tare în timpul lucrului și în timpul deplasărilor.

Caracteristici speciale în Office 2021 Standard pentru Mac pentru administratori

Pe lângă beneficiile pure pentru utilizatori, se așteaptă ca ediția Office 2021 Standard pentru Mac să ofere din nou funcții practice pentru administratorii de sistem, care erau deja disponibile în versiunea anterioară, pentru a permite o administrare mai ușoară a utilizatorilor și, în același timp, pentru a asigura o securitate mai mare:

 • Cu GPO sau Group Policy Object, administratorii au la dispoziție politici de grup eficiente pentru a securiza Office prin intermediul șabloanelor ADMX, care oferă o securitate îmbunătățită atunci când controlează actualizările, precum și macrourile din documente.
 • În plus, controlul actualizărilor conține opțiuni pentru activarea actualizărilor de caracteristici și funcții, precum și a actualizărilor de calitate relevante pentru securitate, cum ar fi patch-uri și hotfix-uri: actualizările importante de caracteristici pot fi ignorate, de exemplu, iar actualizările esențiale pot fi amânate cu până la 5 săptămâni.
 • Utilizând Terminal Services sau Remote Desktop Services furnizate în Office pentru Mac, software-ul poate fi utilizat și pe un Mac mai vechi.

Toate programele individuale ale MS Office 2021 Standard pentru Mac dintr-o privire

Cu ediția standard a Microsoft Office 2021 pentru Mac, utilizatorii de dispozitive Apple au din nou la dispoziție programele clasice și indispensabile Office Word, Excel, PowerPoint și Outlook, care impresionează prin diversele lor posibilități de utilizare ca niciun alt software de birou:

 • Word 2021 conține tot ce este necesar pentru crearea profesională de documente de text pentru numeroase utilizări - instrumente practice, cum ar fi funcția "Revizuire", facilitează utilizarea corectă sau înțelegerea cuvintelor străine direct într-un document, iar Microsoft Academic Search facilitează citarea corectă.
 • Excel 2021 oferă și mai multe posibilități pentru ilustrarea, de exemplu, a diagramelor de hărți și pâlnie cu ajutorul extensiilor PowerPivot și PowerQuery, inclusiv colaborarea sincronă în timp real pe foi și foi de calcul Excel. Protecția împotriva pierderilor de date protejează datele confidențiale în conformitate cu reglementările UE privind protecția datelor.
 • Cu fiecare nouă ediție,PowerPoint 2021 oferă din nou mai multe efecte vizuale interesante pentru a da viață prezentărilor, inclusiv animații, cum ar fi zoom și tranziții de transformare; plus noi pictograme, fișiere vectoriale SVG și modele 3D pentru a vizualiza conținutul. Markerul de text cunoscut din Word poate fi utilizat și în PowerPoint.
 • Outlook 2021 sortează în mod fiabil fluxul zilnic de e-mailuri din companii cu instrumente inteligente care sortează automat e-mailurile în funcție de importanța și relevanța lor. Funcția text-to-speech, care citește mesajele, economisește timp. De asemenea, în Outlook, protecția împotriva pierderii de date protejează datele critice din atașamente împotriva trimiterii și accesării lor de către persoane neautorizate

Cerințe de sistem pentru instalarea și utilizarea MS Office 2021 Standard pentru Mac

Mai jos veți găsi informații despre cerințele de sistem cunoscute și termenii de utilizare care se aplică noii ediții a MS Office 2021 Standard pentru Mac. Este posibil să fie nevoie să urmați și instrucțiuni suplimentare pentru utilizare după lansarea oficială.

Cerințe hardware pentru MS Office 2021 Standard pentru Mac

Office 2021 Standard pentru Mac este versiunea suitei Microsoft Office care rulează și pe computerele Mac cu noul procesor Apple Silicon. Cu toate acestea, poate fi utilizat și pe Mac-uri cu procesoare Intel. Versiunea anterioară pe 32 de biți nu mai este disponibilă, astfel încât software-ul poate fi instalat numai pe dispozitive pe 64 de biți. În general, trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Office pentru Mac 2021 este compatibil cu cele mai recente trei versiuni de macOS. În prezent, acestea sunt Monterey, Big Sur și Catalina; se așteaptă ca suportul pentru Mojave să fie întrerupt sau să nu mai fie actualizat
 • Procesor: procesor Intel sau procesor Apple Silicon
 • Spațiu pe hard disk: 10 GB
 • Memorie: 4 GB RAM
 • Placă grafică: DirectX 9 sau mai mare
 • Rezoluția ecranului: 1.024 x 768 pixeli

Licențiere pentru Microsoft Office 2021 Standard pentru Mac

O licență pentru ediția Standard a Microsoft Office 2021 pentru Mac vă dă dreptul de a o utiliza pe un dispozitiv Apple. Aceasta poate include, de asemenea, instalarea unei copii a software-ului pe un server de rețea pentru a-l utiliza de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure cu un dispozitiv final cu licență corespunzătoare.

Cumpărați MS Office 2021 Standard pentru Mac de la Wiresoft ca software folosit la un preț mai mic

De ce să cheltuiți mai mulți bani când puteți cumpăra deja actualul Office 2021 Standard Edition pentru Mac ca software folosit? La Wiresoft beneficiați de prețuri semnificativ mai mici pentru software-ul original Microsoft - cu descărcare instantanee și toate aceste avantaje:

 • Utilizați o singură licență - fără obligația de abonament
 • Suita Office completă, inclusiv toate programele
 • Funcționalitatea completă a tuturor programelor Office - software-ul utilizat de Wiresoft este complet funcțional, fără limitare de timp
 • Utilizarea legală a software-ului Microsoft folosit - confirmată de hotărâri judecătorești din UE

Aveți întrebări despre actualul Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac față de alte programe Microsoft sau alte programe utilizate? Apoi, contactați-ne prin chat, prin telefon sau prin e-mail.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii