Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
216,90 RON * 239,90 RON * (9,59% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise oferă utilizatorilor un maxim de performanță și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft la un preț redus în locul licenței de volum! Windows 10 Enterprise este sistemul de operare al acestei versiuni Microsoft, care conține cea mai mare gamă de funcții dintre toate edițiile - multe dintre ele sunt incluse exclusiv aici, printre altele o gestionare extinsă a aplicațiilor, precum și accesul la Microsoft Long Term Servicing Branch, o formă specială de actualizare a Windows, în care sunt instalate doar actualizări de securitate, dar nu și funcții.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - sistemul de operare Microsoft pentru companii

Windows 10 Enterprise oferă utilizatorilor o performanță maximă și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft ca o singură licență în loc de o licență de volum!

Windows 10 Enterprise este sistemul de operare al acestei versiuni Microsoft, care conține cea mai mare gamă de funcții dintre toate edițiile - multe dintre ele sunt incluse exclusiv aici, printre altele o gestionare extinsă a aplicațiilor, precum și accesul la Microsoft Long Term Servicing Branch, o formă specială de actualizare Windows, unde sunt instalate doar actualizări de securitate, dar nu și funcții.

Windows 10 Enterprise dispune de o interfață familiară, ușor de utilizat, cu aspectul tipic Microsoft, care poate fi personalizat în funcție de preferințele personale. Enterprise Edition are, de asemenea, avantajul deloc de subestimat pentru cumpărători că acest sistem de operare poate fi utilizat și pe sisteme hardware mai vechi, ceea ce pentru mulți utilizatori reprezintă o caracteristică importantă, decisivă pentru achiziție. În Wiresoft Onlineshop puteți obține Windows 10 Enterprise ca o singură versiune, precum și alte ediții Windows 10 și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă, pe lângă o prezentare generală, în special caracteristicile speciale ale Windows 10 Enterprise.

Caracteristici speciale, exclusive ale Windows 10 Enterprise

În comparație și cu ediții precum Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise oferă un plus de caracteristici și instrumente, care oferă o valoare adăugată decisivă în special pentru companiile mijlocii și mai ales mari, atât în ceea ce privește securitatea dispozitivelor finale și a datelor, cât și posibilitățile administratorilor în aplicarea politicilor de grup și gestionarea conturilor de utilizator. Detalii complete și specifice despre Windows 10 Enterprise mai jos:

 • DirectAccess: Cu DirectAccess, utilizatorii de la distanță pot utiliza conectivitatea resurselor de rețea chiar și fără o conexiune VPN, deoarece computerele client de la distanță rămân conectate la rețeaua corporativă printr-o conexiune criptată. De asemenea, administratorii IT pot gestiona toate computerele client prin intermediul DirectAccess. Utilizatorii mobili, în special, lucrează cel mai bine cu DirectAccess, chiar și într-un mediu cu mai multe locații. Odată configurate, notebook-urile acestora se conectează automat la rețeaua corporativă prin intermediul internetului. DirectAccess facilitează, de asemenea, gestionarea politicilor de grup.
 • ToWindows Go Creator: Windows To Go instalează Windows 10 Enterprise pe un stick USB sau pe un hard disk USB, astfel încât utilizatorii să aibă întotdeauna sistemul de operare la ei și, prin urmare, să îl poată utiliza pe un dispozitiv terț. Toate datele rămân stocate pe suportul de date.
 • AppLocker : Cu AppLocker, pot fi definite reguli privind aplicațiile care pot fi rulate pe un computer Windows 10 Enterprise. De asemenea, este posibilă includerea în lista albă a aplicațiilor de încredere.
 • BranchCache : Companiile care utilizează o rețea WAN (wide area network) pot optimiza lățimea de bandă a acesteia cu BranchCache; pe lângă efortul redus de implementare, această funcție îmbunătățește și viteza.
 • Universal Write Filter - UWF (Filtru universal de scriere ): Cu acest filtru, datele nu mai sunt stocate permanent în sistem, ci sunt schimbate în memoria principală, unde sunt disponibile până la o repornire. Această suprapunere virtuală este apoi ștearsă - chiar și atunci când un utilizator invitat se deconectează, de exemplu.
 • Credential Guard : Acest instrument de securitate securizează acreditările cu ajutorul tehnologiei de securitate bazate pe virtualizare. Datele sunt stocate în mod izolat de restul sistemului de operare și, prin urmare, sunt mult mai bine protejate.
 • Device Guard: Aceasta oferă administratorilor opțiunea de a configura stațiile de lucru astfel încât să poată fi rulate numai aplicațiile definite - ideal pentru configurarea calculatoarelor de tip chioșc. Prin crearea unei liste albe, numai aplicațiile care respectă politica de integritate a codului pot fi rulate, împiedicând astfel activarea programelor malware necunoscute anterior.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Această caracteristică exclusivă Windows 10 Enterprise crește performanța unui computer deoarece, spre deosebire de alte ediții Windows 10, actualizările nu se efectuează în mod constant, ci doar la intervale mai mari de timp. Se face o distincție între instalarea actualizărilor de securitate și cea a funcțiilor. LTSB este, de asemenea, cunoscut sub numele de Long Term Servicing Channel (LTSC). Utilizatorilor li se oferă doar actualizările și funcțiile lansate în această perioadă la aproximativ 2-3 ani și pot să le instaleze sau să le respingă.
 • Desktop Analytics: Serviciul bazat pe cloud este integrat în Microsoft Configuration Manager și oferă informații despre actualizările utile ale clienților Windows respectivi, printre altele, creează un inventar al aplicațiilor care rulează într-o companie și oferă informații despre compatibilitatea acestora cu cele mai recente actualizări ale funcțiilor Windows 10.

Alte caracteristici de afaceri etc. ale Windows 10 Enterprise

În afară de aceste caracteristici exclusive, următoarele caracteristici sunt, de asemenea, incluse numai în Windows 10 Enterprise și Pro:

Capacități de utilizare extinse

Windows 10 extinde capacitățile aplicației pentru utilizatori cu o serie de caracteristici, cum ar fi:

 • Remote Desktop App: Cu Remote Desktop App, utilizatorii pot utiliza un alt dispozitiv terminal la distanță, la nivel local, ca și cum ar sta în fața propriului PC sau a tabletei: printr-o conexiune gateway RDS, este afișată interfața desktop a acestuia, care poate fi utilizată inclusiv cu toate programele.
 • Modul chioșc: Cu modul chioșc, diferiți utilizatori pot utiliza un PC Windows 10 fără a avea acces la alte date critice sau la anumite funcții ale utilizatorului principal. Acest lucru permite configurarea unui cont de utilizator de chioșc separat pentru fiecare persoană autorizată, care pune la dispoziție datele și funcțiile definite numai pentru utilizatorul respectiv.
 • EnterpriseMode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode reduce în mod semnificativ problemele de compatibilitate cu aplicațiile web mai vechi, permițându-le să ruleze pe Windows 10; de asemenea, oferă Enterprise Mode Site List Manager cu diverse opțiuni la redarea paginilor web.
 • Hyper-VClient: Windows 10 Enterprise include tehnologia Hyper-V pentru a rula mai multe sisteme de operare în propria lor mașină virtuală (VM). Acest lucru permite o mai bună utilizare a spațiului de stocare disponibil, iar gestionarea dinamică a spațiului de stocare facilitează rularea în paralel a mai multor mașini virtuale.

Capacități avansate de management

Administratorii au la dispoziție opțiuni optimizate pentru gestionarea utilizatorilor și a PC-urilor acestora cu Windows 10:

 • Politicile de grup sunt definite la nivel local prin intermediul editorului gpedit.msc și sunt gestionate în conformitate cu anumite specificații: Astfel, instalarea actualizărilor poate fi controlată în conformitate cu reguli definite, de exemplu, cu termene de conformitate care stabilesc când trebuie instalată o anumită actualizare cel târziu, dar și optimizarea memoriei prin Storage Sense poate fi configurată la nivel central pentru a șterge fișierele inutile.
 • Domain Join: Domain Join simplifică gestionarea PC-urilor și a conturilor de utilizator prin apartenența la un domeniu din Active Directory. Alăturarea offline la domeniu permite administratorilor să adauge un computer la un domeniu offline - un avantaj pentru utilizatorii care lucrează în regim de mobilitate și care nu dispun de o conexiune la rețea prin intermediul unui controler de domeniu.
 • Windows Business Store: Cu acces la Windows Business Store și utilizând Azure Active Directory, produsele software disponibile acolo pot fi achiziționate și implementate în mod centralizat pentru toate dispozitivele finale ale unei rețele.

Securitate sporită

Windows 10 a îmbunătățit, de asemenea, securitatea datelor și a utilizatorilor pentru a sprijini o muncă și mai liberă:

 • BitLocker : Această funcție securizează în mod special dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile, în cazul în care acestea sunt furate sau pierdute. Datele sensibile sau personale de pe acestea sunt criptate în siguranță cu BitLocker, astfel încât să nu poată fi utilizate în mod necorespunzător. BitLocker To Go" poate fi utilizat și pentru a cripta stick-uri USB sau hard disk-uri externe.
 • Windows Defender System Guard: WDSG este un strat de protecție special care protejează sistemul de operare Windows 10 de atacuri la pornire, atunci când programele obișnuite de protecție împotriva virușilor nu sunt încă activate.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Această caracteristică a Windows 10 permite protecția direcționată a datelor de afaceri, de exemplu, pe un laptop, prin intermediul gestionării drepturilor din Active Directory, care este activă și atunci când datele sunt mutate într-o altă locație sau trimise ca atașament. De asemenea, EDP împiedică instalarea aplicațiilor nesigure.
 • Graficul inteligent de securitate: ISG analizează măsurile de securitate implementate într-o rețea corporativă și sugerează îmbunătățiri semnificative în cazul în care există deficiențe.

Alte caracteristici și funcții ale Windows 10

Următoarele instrumente sunt, de asemenea, incluse în sistemele de operare Windows 10 sau reprezintă îmbunătățiri ale funcțiilor existente - pentru o experiență și mai bună și mai sigură Windows:

 • Windows Hello: Alternativa sigură la parole - conectați-vă folosind amprenta digitală sau prin recunoaștere facială, la nivel local sau cu un cont web.
 • SnapAssist: Acest instrument împarte în mod ideal zona de afișare disponibilă între ferestrele active - cu Corner Snap, pot fi afișate simultan până la patru ferestre.
 • Cortana : Asistentul vocal Cortana este activat în mod implicit în Windows 10, dar poate fi, de asemenea, dezactivat, de exemplu, pentru a evita consumarea bateriei sau din motive de protecție a datelor.
 • Continuum: Aceasta permite continuarea fără întreruperi a activității de lucru sau de redare în timp ce computerul local rulează pe un alt dispozitiv final. Pe tablete și smartphone-uri, toate funcțiile sunt disponibile prin intermediul tastaturii virtuale, iar afișajul desktop este adaptat automat la formatul respectiv.
 • Windows Protecția informațiilor: Protecție împotriva scurgerilor de date fără restricții pentru utilizatori. WIP protejează nu numai datele, ci și aplicațiile, prin intermediul sistemului de criptare a fișierelor - EFS - împotriva furtului și manipulării.

Cerințe hardware pentru Windows 10 Enterprise

Pentru ca Windows 10 Enterprise să funcționeze fără probleme pe un PC sau pe un laptop, cu o gamă mai largă de caracteristici încorporate, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe minime Windows Deși 10 Enterprise este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, dacă este posibil - în special pe un computer mai nou - ar trebui instalată versiunea pe 64 de biți pentru a putea utiliza toate programele și aplicațiile. Pentru a instala Windows 10 Enterprise, un computer trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici tehnice:

 • Procesor sau SoC (System-on-a-Chip - pentru smartphone-uri): 1 GHz
 • RAM: 1 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 2 GB RAM pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Grafică: Afișaj 800 x 600, DirectX 9, cu driver WDDM 1.0
 • Recunoașterea vocală Cortana: matrice de microfoane Hi-Fi
 • Cip TPM (v1.2) pentru suport pentru virtualizare (Intel VT-x sau AMD-V și Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise cumpărați ieftin de la Wiresoft în magazinul online

Windows 10 Enterprise este în mod normal oferit de Microsoft doar sub formă de licență de volum. Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra și sistemul de operare Windows 10 Enterprise ca licență unică - și la un preț deosebit de scăzut ca software folosit - cu o gamă identică de caracteristici.

Această licență a Windows 10 Enterprise Edition pe care îl oferim spre cumpărare face parte dintr-o licență de volum anterioară care a fost achiziționată de o companie. Prin revânzare, acesta a fost împărțit și astfel transformat în licențe individuale, care se califică apoi drept software utilizat sau software uzat. Cu toate acestea, divizarea sau desemnarea ca software utilizat nu implică nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea acestui software de sistem de operare Windows 10 Enterprise. 

Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna sigură pentru dumneavoastră! Acest sistem de operare Windows 10 Enterprise, disponibil în magazinul Wiresoft, oferă nu numai un preț deosebit de avantajos, ci și siguranță în timpul achiziției: prin descărcarea imediată a unei versiuni identice cu produsul original Microsoft. Activarea licenței Windows 10 Enterprise se face cu ajutorul cheii de licență de volum valabile incluse.

Achiziționarea de către dumneavoastră a Windows 10 Enterprise ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu ridică nicio problemă legală, deoarece comerțul cu astfel de software folosit este permis în mod clar de lege, fapt confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere legal și accesibile publicului.

Software-ul folosit oferă clienților noștri o alternativă ieftină pentru a putea utiliza Windows 10 Enterprise Edition. Puteți profita și dumneavoastră de oferta noastră de software ieftin!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi, pe lângă Windows 10 Enterprise Edition, și alte versiuni ale sistemelor de operare Windows, precum și alte programe Microsoft în versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Dacă aveți întrebări despre Windows 10 Enterprise sau orice alt software Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii