Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Licențiați-vă convenabil Windows Server 2019 Standard Edition cu un pachet de 16-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 acoperă deja opțiunile tipice de implementare a...
1.779,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Completați-vă nevoile de licențiere pentru Windows Server 2019 Datacenter cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Datacenter a Windows Server 2019 este special concepută pentru...
1.658,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2019 Datacenter oferă o virtualizare maximă prin combinarea mediilor on-premise cu Azure - cu multe funcții hibride, performanțe ridicate...
13.512,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core Suplimentați în mod flexibil nevoile de licențiere pentru Windows Server 2019 Standard cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 a fost dezvoltată special...
268,90 RON *

Windows Server 2019 - cele mai importante funcții și caracteristici noi

Comparativ cu versiunea 2016 a Windows Server, Windows Server 2019 oferă o serie de îmbunătățiri, precum și adăugiri care ridică la un nou nivel atât securitatea, cât și posibilitățile de virtualizare.

Caracteristicile hibride integrate în versiunea 2019 a serverului permit o integrare și mai mare și utilizarea serviciilor Microsoft Azure în centrul de date local. Acum pot fi utilizate servicii precum Azure Backup, Azure Site Recovery, precum și Azure Update Management și Azure Network Adapter. Adaptorul de rețea Azure oferă avantajul de a conecta un server local cu o rețea Azure virtuală din Azure Cloud.

Mai jos este o prezentare generală a celor mai importante servicii noi din Windows Server 2019:

Suport pentru Kubernetes și suport extins pentru Linux

Platforma Windows Server 2019, ca și versiunea anterioară, suportă containere sau Kubernetes. Acum este posibilă și utilizarea în paralel a containerelor Linux și Windows, gestionate cu Kubernetes. De asemenea, Kubernetes a fost extins pentru a include noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere. Imaginile individuale pentru containere au fost, de asemenea, îmbunătățite. A fost adăugată imaginea container "windows", care are o gamă mai largă de funcții decât imaginile anterioare.

Infrastructura hiperconvergentă (HCI)

Platformele HCI sunt ideale pentru virtualizarea serverelor și a desktopurilor, sunt relativ ușor de implementat și de gestionat și sunt, de asemenea, scalabile. Windows Server 2019 oferă și aici caracteristici noi față de versiunea 2016, care simplifică semnificativ complexitatea și implementarea și a infrastructurilor IT.

Noi servicii pentru rețele definite prin software (SDN)

Software Defined Networking oferă, de asemenea, o serie de îmbunătățiri și adăugiri în versiunea 2019. Printre noile caracteristici se numără monitorizarea firewall-ului și capacitatea de a conecta două rețele între ele fără probleme. Encrypted Networks oferă criptarea securizată a rețelelor virtuale folosind Datagram Transport Layer Security (DTLS), care poate preveni manipularea și încercările de ascultare.

Funcții de analiză cu System Insights

Windows Server 2019 oferă capabilități de analiză predictivă cu System Insights. Cu ajutorul unui model de învățare automată, pot fi evaluate datele sistemului de servere, cum ar fi valorile de performanță și evenimentele, și pot fi făcute previziuni precise pentru a reduce efortul necesar în gestionarea reactivă a instanțelor Windows Server, de exemplu în cazul unor blocaje de performanță.

Securitate sporită pentru datele sensibile în Windows Server 2019

Amenințarea sau protejarea infrastructurii și a sarcinilor de lucru sensibile continuă să fie o prioritate pentru toate întreprinderile moderne. În acest scop, în Windows Server 2019 sunt acum disponibile instrumente precum un controler de domeniu și Shielded VMs. În plus, au fost adăugate noi funcții la Windows Defender, cum ar fi Exploit Guard, care face parte din Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) și permite monitorizarea accesului la rețea și la documentele și dosarele aflate în rețea. În plus, funcțiile de securitate Azure AD, cum ar fi Azure AD Banned Passwords și Azure AD Password Protection, permit protejarea Active Directory local.

Alte caracteristici care sunt incluse doar în ediția 2019 Datacenter server sunt descrise în următoarea comparație.

Comparație între Windows Server 2019 Standard și Datacenter

Deși cele două ediții de servere Standard și Datacenter au o gamă aproape identică de funcții, ele diferă în ceea ce privește opțiunile de virtualizare respective. Prin urmare, ce ediție de Windows Server 2019 este cea mai potrivită în fiecare caz în parte este determinată în principal de gradul de virtualizare care este operat într-o companie.

Astfel, există unele diferențe care influențează decizia de a achiziționa o anumită ediție: De exemplu, Hyper-V este extrem de limitat în ediția Standard, la fel ca și utilizarea Storage Spaces Direct și replicarea stocării; doar ediția Datacenter oferă întreaga gamă de servicii.

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard este potrivit pentru companiile mici și mari care au nevoie de funcții mai avansate. Suportul pentru containere în număr nelimitat este inclus în ediția Standard. Cu toate acestea, atunci când utilizați containere Hyper-V, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că sunt permise doar două containere, deoarece ediția Standard permite doar 2 mașini virtuale (VM).

Ediția Standard Edition are o limită de memorie RAM de 24 TB și nicio limită de procesor, cu un minim de 16 nuclee pe server și 8 nuclee pe procesor.

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter oferă cel mai amplu set de caracteristici dintre ediții, cu drepturi de virtualizare practic nelimitate, această versiune este ideală pentru nevoile companiilor cu sarcini de lucru IT mari și cu un nivel ridicat de virtualizare.

Ca și în ediția standard, limita de memorie RAM este de 24 TB, iar numărul de nuclee este nelimitat. Cu toate acestea, numărul de mașini virtuale și containere Hyper-V permise este nelimitat.

Cele mai importante diferențe între edițiile Standard și Datacenter sunt următoarele:

Mașini virtuale protejate (Shielded VM)

Shielded Virtual Machines permite crearea și protejarea infrastructurilor de virtualizare foarte sigure. Shielded VM sigilează serverele virtuale și împiedică persoanele neautorizate să acceseze și să copieze datele critice ale unei VM, care este externalizată într-un cloud public, de exemplu, și apoi să o lanseze pe un server străin. Astfel, Shielded VM oferă o protecție fiabilă împotriva utilizării abuzive și a furtului de date.

Rețele definite prin software

SDN - Software Defined Networking - pentru Windows Server 2019 permite configurarea centralizată, precum și gestionarea dinamică a dispozitivelor de rețea fizice - cum ar fi routerele și switch-urile - precum și a celor virtuale - de exemplu, a gateway-urilor.

Funcții de depozitare

Storage Spaces Direct și Storage Replica

În funcție de ediția serverului, Windows Server 2019 oferă o gamă diferită de funcții de stocare, doar ediția Datacenter Edition suportând toate funcțiile relevante ale Windows Server 2019. Ediția Standard, de exemplu, nu are Storage Spaces Direct, dar are Storage Replica.

Replica de stocare pentru Windows Server

Storage Replica din Windows Server 2019 reduce la minimum timpii de nefuncționare cu Disaster Preparedness și previne pierderea datelor la nivelul sistemului de fișiere. Aici, atât replicarea sincronă, cât și cea asincronă sunt acceptate de Storage Replica: În cazul replicării sincrone, Storage Replica oglindește datele în locații fizice cu volume de siguranță în caz de defecțiune; în cazul replicării asincrone, datele sunt oglindite între locații utilizând legături de rețea cu o latență mai mare.

Storage Spaces Direct (S2D) - numai în serverele din centrele de date

Cu Storage Spaces Direct, stocarea locală de date a serverelor poate fi combinată într-un cluster virtual. În acest cluster, nodurile au suporturi de date fizice diferite, care pot fi, de asemenea, sisteme de suporturi de date diferite. Comunicarea între suporturile de date individuale se realizează prin intermediul protocolului SMB. S2D nu numai că simplifică configurarea și administrarea sistemelor de stocare definite prin software (SDS), dar permite și crearea de sisteme de stocare scalabile și cu disponibilitate ridicată.

Cerințe hardware minime pentru Windows Server 2019

Următoarele cerințe minime sunt necesare pentru a asigura funcționarea sigură și fără probleme aWindows Server 2019. Cerințele reale depind în fiecare caz de configurația sistemului respectiv, precum și de aplicațiile instalate.

RAM: 512 MB

2 GB pentru server cu opțiunea de instalare "desktop display"

Spațiu pe hard disk: 32 GB

Viteza necesară a procesorului: 1,4 GHz cu 64Bit

Placă grafică cu suport pentru Super VGA: 1.024 x 768 Px

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2019 Standard și Datacenter

Microsoft oferă modelul de licențiere pentru edițiile Windows Server 2019 Standard și Datacenter exclusiv prin intermediul numărului de nuclee. La fel ca și în cazul versiunii precedente, versiunea 2016, licențierea per nucleu introdusă de Microsoft se bazează pe două nuclee CPU ca unitate minimă în fiecare caz. În plus față de hardware (licență de bază), clienții care accesează Windows Server 2019 trebuie să fie, de asemenea, licențiați (CAL-uri).

Cum funcționează licențierea de bază a Windows Server 2019?

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2019 se bazează întotdeauna pe hardware-ul fizic. Fiecare licență acoperă două nuclee fizice de procesor. Atât Windows Server 2019 Standard Edition, cât și Datacenter Edition sunt licențiate în funcție de numărul de nuclee de procesor ale serverului fizic pe care urmează să fie instalat sistemul de operare pentru servere.

În conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, se aplică o licență minimă de 8 nuclee pe procesor - indiferent de numărul real de nuclee, care poate fi mai mic. Astfel, atunci când se acordă licențe pentru un server cu 2 procesoare, se cer cel puțin 16 nuclee, astfel încât sunt necesare 8 pachete de licențe pentru 2 nuclee.

Cerințe suplimentare de licențiere pentru Windows Server 2019

Fiecare server Standard licențiat cu Windows Server 2019 are dreptul de a rula maximum două instanțe Hyper-V pentru fiecare licență de bază. Cu toate acestea, dacă sunt necesare mai multe instanțe Hyper-V în ediția Standard Edition, toate nucleele active trebuie să fie relicențiate.

Pe de altă parte, în versiunea Windows Server 2019 Datacenter, nu există o limită a numărului de mașini virtuale. Condiția prealabilă este ca toate nucleele de procesare ale serverului să fie licențiate.

Un server licențiat pentru 16 nuclee poate rula maximum 2 servere Windows. Pentru executarea a 3 servere Windows, este necesară o licență de 32 de nuclee. Cu toate acestea, nu este necesară nicio licență suplimentară pentru instanțele Linux.

Cumpărați Windows Server 2019 Editions la un preț rezonabil de la Wiresoft

Edițiile Windows Server 2019 sunt disponibile de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter. În funcție de faptul că doriți să completați licențele existente de Windows Server 2019 sau să vă licențiați serverele cu noua ediție, aveți posibilitatea de a alege între licențe suplimentare de 2 nuclee sau licențe individuale de volum din pachetele de 16 nuclee pentru edițiile Standard și Datacenter. Astfel, Wiresoft oferă licențe nefolosite la prețuri reduse de la companii care sunt achiziționate legal.

Prin urmare, atunci când achiziționați licențe Windows Server 2019 de la Wiresoft, primiți numai licențe originale nefolosite, care provin de la companii europene și sunt, prin urmare, compatibile. Acestea au fost în prealabil verificate cu atenție de către Wiresoft pentru autenticitate, precum și pentru o funcționalitate impecabilă. Mulți clienți Wiresoft mulțumiți confirmă acest lucru. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări cu privire la necesitățile dumneavoastră de licențiere pentru Windows Server Editions 2019 Standard și Datacenter.