Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite Pentru licențierea unei ediții Standard- sau Datacenter-Edition a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate pe nucleu...
107,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
cumpărați 5 CAL de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate...
499,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
cumpărați 10 CAL de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server bazate...
928,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
cumpărați 5 pachete de Device CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 folosite Pentru Microsoft Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces...
499,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
cumpărați 10 Pack 10 Device CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 folosit Pentru Microsoft Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces client...
928,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
pachet de 25 de dispozitive CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 cumpărați folosit Pentru Microsoft Windows Server 2019 Standard sau Datacenter Edition, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de...
2.281,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Cumpărați Device CAL pentru Microsoft Windows Server 2019 folosit Pentru ediția Standard- sau Datacenter a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele pentru nucleele de server, este necesară și o licență de acces client pentru...
107,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
cumpărați 25 de CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2019 ca licențe folosite Pentru licențierea unei ediții standard sau a unei ediții pentru centre de date a Microsoft Windows Server 2019, pe lângă licențele de server...
2.281,90 RON *

Prezentare generală a noilor funcții și caracteristici ale Windows Server 2019

CAL-urile pentru dispozitive și utilizatori pentru Windows Server 2019 permit utilizarea multor îmbunătățiri, precum și o serie de adăugiri și funcții noi și importante care susțin și mai bine virtualizarea. Ca și în cazul Windows 10, Express Updates scurtează timpul de instalare și reduce, de asemenea, numărul de reporniri necesare.

În plus, SDN (Software Defined Networking) pentru Windows Server 2019 permite nu numai configurarea centralizată a dispozitivelor de rețea fizice, cum ar fi routerele și switch-urile, ci și a dispozitivelor de rețea virtuale - de exemplu, gateway-urile - precum și gestionarea dinamică a acestora. Cu ajutorul SDN, Windows Server 2019 oferă, pe lângă monitorizarea firewall-ului, și posibilitatea de peering a două rețele pentru a le conecta aproape fără probleme. Caracteristica DTLS (Datagram Transport Layer Security) este disponibilă pentru criptarea securizată a rețelelor virtuale cu Encrypted Networks.

Servicii Azure pentru Windows Server 2019

Noile caracteristici hibride integrate sunt special concepute pentru a integra și mai mult serviciile Microsoft Azure și pentru a le face mai ușor de utilizat. Cooperarea strânsă dintre Windows Server și Microsoft Azure permite o sincronizare ușoară a datelor, precum și utilizarea unor servicii suplimentare, cum ar fi Azure Update Management, Azure Backup pentru salvarea ușoară a datelor, precum și Azure Site Recovery. Cu ajutorul adaptorului de rețea Azure integrat, un server local poate fi conectat la o rețea Azure virtuală din Azure Cloud.

Asistentul de migrare a stocării facilitează nu numai trecerea la Windows Server 2019, ci și migrarea serverului, inclusiv a datelor în cloud. Azure File Sync acționează ca o posibilă locație de stocare.

În plus, noile caracteristici ale infrastructurii hiperconvergente (HCI) sunt ideale pentru virtualizarea serverelor și a desktopurilor. Platformele HCI nu sunt doar ușor de implementat, ci și de gestionat și de extins. HCI în Windows Server 2019 reduce astfel complexitatea și, prin urmare, și implementarea infrastructurilor IT.

Alte avantaje cu Windows Server 2019

Serviciile de containere devin din ce în ce mai importante în virtualizarea și furnizarea de aplicații. În acest scop, Windows Server 2019 oferă opțiuni îmbunătățite special pentru Kubernetes și Linux. Integrarea îmbunătățită a Linux are loc aici cu Shielded VMs, precum și prin opțiunea de a gestiona un server Linux cu comenzi Linux prin intermediul serverului Windows. Distribuțiile Linux au fost, de asemenea, integrate în instalarea Windows.

Protecția datelor sensibile și detectarea timpurie a atacurilor cu ajutorul Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) au fost, de asemenea, îmbunătățite.

Linux și asistență în Windows Server 2019

Windows Server Platform 2019 oferă acum și un suport mai cuprinzător pentru containere sau Kubernetes. Containerele Linux și Windows pot fi utilizate în paralel și gestionate cu Kubernetes, care a fost extins în acest timp cu noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere. În plus, imaginile individuale ale containerelor au fost, de asemenea, îmbunătățite. Imaginea containerului "windows" este, de asemenea, nouă și are o gamă mai largă de funcții decât imaginile anterioare.

Storage Spaces Direct și Storage Replica pentru Windows Server 2019

În funcție de versiune,Windows Server 2019 oferă diferite funcții de stocare pentru CAL-urile pentru dispozitive și utilizatori. CAL-urile pentru Datacenter Edition conțin toate funcțiile relevante, cum ar fi Storage Spaces Direct, în timp ce CAL-ul pentru Standard Edition conține Storage Replica.

Replica de stocare din Windows Server 2019 nu numai că previne pierderea datelor la nivelul sistemului de fișiere, ci și minimizează timpii de nefuncționare prin pregătirea pentru dezastre. Pentru replicarea datelor este disponibilă nu numai replicarea sincronă, ci și cea asincronă, prin Storage Replica: În timp ce Storage Replica oglindește datele într-o locație fizică cu volume de siguranță în cazul replicării sincrone, în cazul replicării asincrone, acest lucru se face prin intermediul unor legături de rețea cu o latență mai mare între locații.

Cu Storage Spaces Direct în versiunea pentru centre de date, stocarea locală a datelor de pe servere poate fi combinată într-un cluster virtual. Nodurile dintr-un cluster au suporturi de date fizice diferite, iar comunicarea între suporturile de date sau sistemele individuale are loc cu ajutorul protocolului SMB.

În plus, S2D simplifică implementarea și administrarea sistemelor de stocare definite prin software (SDS) și face posibilă construirea unor sisteme de stocare scalabile și cu disponibilitate ridicată.

Securitate îmbunătățită în Windows Server 2019

Furtul de date sensibile, precum și accesul neautorizat la acestea se numără în continuare printre cele mai frecvente amenințări la adresa companiilor. Pentru a preveni acest lucru, în Windows Server 2019 sunt acum disponibile instrumente îmbunătățite. Printre acestea se numără, de exemplu, Domain Controller și Windows Defender, care a fost completat cu noi funcții, cum ar fi Exploit Guard, pentru monitorizarea accesului la rețea și la documentele și folderele aflate în rețea. Funcțiile de securitate Azure AD, cum ar fi Azure AD Banned Passwords și Azure AD Password Protection, protejează, de asemenea, Active Directory local.

Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) merită, de asemenea, o mențiune specială: cu mecanisme de protecție îmbunătățite și criptarea atât a serverelor de date, cât și a celor de fișiere, Windows Server 2019 oferă o protecție și mai cuprinzătoare împotriva kiturilor root și a atacurilor de tip zero-day.

De asemenea, mașinile virtuale protejate (Shielded VM) permit implementarea și protecția puternică a infrastructurilor de virtualizare foarte sigure. În acest caz, Shielded VM oferă funcții complete pentru a proteja un server virtual și datele sale critice și pentru a împiedica accesul sau furtul de către atacatori neautorizați sau atacatori. Cu Shielded VM din Windows Server 2019, toate datele descărcate într-un cloud public sunt protejate.

Cumpărați CAL-uri pentru Server Edition 2019 la Wiresoft

Sistemul de licențiere Microsoft oferă CAL-uri (Client Access License) pentru utilizarea ediției Standard sau Datacenter a Server 2019. Cu acest model de licențiere, permisiunea de a utiliza (licență) un software este separată de implementarea acestuia. Pentru a putea utiliza serviciile și funcțiile Microsoft Server 2019, este necesar un număr corespunzător de CAL-uri.

Un CAL acordă acces la Windows Server 2019 doar utilizatorilor sau dispozitivelor autorizate. Terților care nu au o licență de acces corespunzătoare li se refuză accesul la server - acest lucru înseamnă, de asemenea, o securitate mai mare și protejează datele sensibile atât de la angajații propriei companii, cât și de la terți.

CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Server 2019 - Diferențe

Modelul Microsoft de licențiere a accesului clienților oferă mai multe avantaje: Licențierea CAL permite o gestionare flexibilă și bazată pe necesități a drepturilor utilizatorilor. De asemenea, se pot combina CAL pentru dispozitive și CAL pentru utilizatori. Un CAL pentru Windows Server 2019 poate fi utilizat și pentru a accesa o ediție mai veche a serverului - dar nu și invers.

La Wiresoft, ambele licențe Client Access sunt disponibile pentru versiunile Server 2019 Standard și Datacenter: User CALs și Device CALs sau licențe legate de utilizatori și dispozitive. Ce tip de licență este cel mai potrivit în fiecare caz în parte depinde de o serie de factori, care sunt explicați pe scurt mai jos.

CAL utilizator Windows Server

Un CAL de utilizator Microsoft pentru Windows Server autorizează întotdeauna un singur utilizator specific să acceseze sistemul. Prin urmare, User CAL nu este legat de un anumit dispozitiv. Acest lucru oferă avantajul că permite accesul la server fie de la PC-ul de la locul de muncă din cadrul companiei, fie cu un alt dispozitiv final care este utilizat în deplasare (laptop sau tabletă) sau în biroul de acasă, de exemplu. Prin urmare, CAL-urile de utilizator fac ca utilizarea Windows Server 2019 să fie deosebit de flexibilă și mobilă.

Windows Server Device CAL

Microsoft Device CALeste o formă de licențiere legată de dispozitiv. Aceasta înseamnă că un singur dispozitiv primește drepturi de acces la server. Acesta poate fi, de exemplu, un PC utilizat la nivel local la sediul companiei SAU un laptop sau o tabletă. Avantajul Device CAL este că orice utilizator căruia i se permite să utilizeze acest PC licențiat etc. are, de asemenea, acces la server.

Ce tip de licență - Device CAL sau User CAL - sau ce combinație a celor două tipuri de CAL este cea mai practică pentru o companie depinde, bineînțeles, de structura reală a stațiilor de lucru. Pe lângă numărul de angajați, joacă un rol important și modul principal în care Windows Server 2019 este utilizat în companii:

În cazul în care angajații accesează în principal Windows Server de la stația de lucru din sediul companiei, un CAL pentru dispozitive este mai potrivit. Dacă, pe de altă parte, angajații folosesc în principal diferite dispozitive sau stații de lucru - în cadrul companiei, dar și la biroul de acasă etc. - pentru a accesa serverul, atunci un CAL utilizator reflectă mai bine cerințele de utilizare.

Achiziționați CAL-uri pentru Windows Server 2019 la un preț rezonabil de la Wiresoft

Wiresoft oferă CAL-uri pentru dispozitive și utilizatori pentru Windows Server 2019 la un preț rezonabil. Acest lucru vă permite să vă acoperiți sau să vă completați în mod flexibil nevoile individuale pentru ambele tipuri de licențe. Nu trebuie decât să ne contactați dacă aveți întrebări despre licențele Microsoft Server 2019. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la combinația CAL individuală, la preț redus.

Toate produsele de licență Microsoft disponibile de la Wiresoft sunt dispozitive originale europene sau CAL-uri de utilizator. Beneficiați de avantajul de preț al licențelor de software neutilizate care au fost achiziționate de Wiresoft de la alte companii și a căror autenticitate a fost verificată. Mulți clienți mulțumiți au confirmat avantajele achiziționării de licențe de la Wiresoft. Pentru informații suplimentare despre oferta noastră CAL pentru Windows Server 2019, nu ezitați să ne contactați.