Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10116
 • 312-04349
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.281,90 RON * 1.422,90 RON * (9,91% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea CU Curent
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Informații suplimentare Până la 5 baze de date de căsuțe poștale


Windows Exchange 2016 oferă o platformă de mesagerie fiabilă, cu ajutorul căreia pot fi gestionate în mod centralizat e-mailurile și contactele, precum și întâlnirile și sarcinile. Aceasta este versiunea a Server Server Windows 10. În special companiile și instituțiile mici sau mijlocii pot beneficia de numeroase funcții practice cu ediția , de scalabilitatea sa ridicată, precum și de caracteristicile , care sprijină cooperarea echipelor într-o utilizare flexibilă, chiar și independent la nivel local, fără a sacrifica securitatea. Standard Cloud

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition

Windows Exchange Server 2016 oferă o platformă de mesagerie fiabilă, cu ajutorul căreia pot fi gestionate în mod centralizat atât e-mailurile și contactele, cât și întâlnirile și sarcinile. Este versiunea de server a Windows 10. În special companiile și instituțiile mici sau mijlocii pot beneficia cu ediția Standard Edition de numeroase funcții practice, de scalabilitatea sa ridicată, precum și de funcțiile de cloud care sprijină cooperarea echipelor într-o utilizare flexibilă, de asemenea independentă la nivel local, fără a sacrifica securitatea.

Ediția standard a Exchange Server 2016 acceptă până la 5 baze de date de căsuțe poștale pe server și oferă o arhitectură de server optimizată prin reducerea rolurilor de server la 2: căsuțe poștale și transport de margine. Software-ul server este astfel o componentă indispensabilă în companii pentru controlul și administrarea proceselor de lucru și pentru schimbul de informații necesare în acest proces. Puternicul sistem de comunicare funcționează ca o interfață internă și externă, conectând în mod fiabil angajații și departamentele din diferite locații și contribuind astfel în mod cuprinzător la creșterea eficienței fluxurilor de lucru: Nu numai că e-mailurile, contactele și întâlnirile pot fi gestionate la nivel central, arhivate în mod clar și ușor de căutat - managementul integrat al drepturilor permite, de asemenea, accesul individual diferențiat al angajaților la date și conținut; Microsoft Exchange Server 2016 Standard are astfel un control maxim și un grad ridicat de transparență în același timp.

La Wiresoft, Standard Edition de Exchange Server 2016 este disponibil ca software folosit la un preț mai mic, redus, în comparație cu software-ul nou - dacă mai este oferit ca atare. Software-ul folosit este deosebit de atractiv pentru companiile și organizațiile mai mici care doresc să economisească și caută o modalitate economică de a utiliza un software puternic, cum ar fi Exchange 2016 Standard. Pentru că, chiar și ca software utilizat, Exchange 2016 Standard oferă scalabilitatea, performanța și securitatea tipice ediției, deoarece poate fi utilizat în întregime.

În cazul Exchange Server 2016 Standard ca software utilizat, licențierea se realizează în conformitate cu prevederile programului de gestionare a licențelor Microsoft. Trebuie achiziționată o licență standard separată pentru fiecare server Exchange, precum și licențe suplimentare de acces pentru clienți. Informații detaliate despre licențierea optimă a Exchange Server 2016 Standard, precum și despre optimizările și funcțiile noi incluse pot fi găsite în secțiunea următoare.

Avantajele Microsoft Exchange Server 2016 pe scurt

Pe lângă dezvoltările ulterioare ale funcțiilor existente, Windows Server versiunea 2016 Standard oferă o serie de inovații importante. Primul este optimizarea arhitecturii serverului prin reducerea numărului de roluri de server la două: Mailbox și Edge Transport - mai multe detalii despre acest lucru mai jos. De asemenea, scalarea căutărilor a fost simplificată, iar suportul pentru serviciile cloud a fost îmbunătățit. Alte caracteristici includ, de asemenea:

Suport pentru cloud hibrid

Exchange Server 2016 Standard suportă acum și scenarii hibride, căsuțele poștale putând fi localizate pe un server local sau în cloud. Căsuțele poștale locale pot fi, de asemenea, utilizate ca extensii cloud prin intermediul arhivării Exchange Online și Azure Rights Management.

Outlook pe Web

Cunoscută în versiunile mai vechi sub numele de "Outlook Web Access" sau "Outlook Web App", noua denumire pentru accesul bazat pe web la Exchange Server este acum "Outlook on the Web". Motivul este că această caracteristică a fost revizuită și optimizată în mod fundamental de Microsoft: Outlook poate fi utilizat acum și fără a instala aplicația Outlook pe un smartphone sau o tabletă care rulează Android sau iOS. Noua funcție de verificare facilitează organizarea e-mailurilor de la un anumit expeditor: opțional, acestea pot fi păstrate doar pentru un anumit număr de zile sau poate fi salvat doar cel mai recent mesaj.

Outlook on the Web poate fi utilizat și cu Safari, Firefox sau Google Chrome în locul browserelor Microsoft Edge și Internet Explorer 11, fără restricții majore.

Colaborare îmbunătățită în cloud prin Outlook

În Outlook 2016 sau Outlook on the Web, fișierele salvate în SharePoint 2016 pot fi acum inserate într-un e-mail sub formă de link, în loc să fie doar sub formă de atașament, ca până acum. Destinatarul în cauză poate în continuare să deschidă fișierul legat pe PC-ul său ca pe un atașament. Protocolul standard pentru autentificarea de la server la server este OAuth (Open Authorisation). Drepturile de acces la fișiere pot fi ajustate individual și activate automat.

eDiscovery pentru o căutare optimizată

În Exchange Server 2016, arhitectura de căutare a eDiscovery a fost revizuită - funcționează atât asincron, cât și descentralizat, căutând simultan pe mai multe servere, ceea ce duce la rezultate mai rapide. În Outlook sau Outlook on the Web, atunci când se introduce un termen de căutare, apar sugestii bazate pe cele mai frecvent utilizate e-mailuri din căsuța poștală sau contacte, precum și pe căutările anterioare. În plus, sunt disponibile și filtre contextuale pentru intervalul de date și expeditorii asociați, pentru a facilita găsirea informațiilor. Cu Outlook on the Web, este posibil să căutați nu numai în propriul calendar, ci și în calendarele altor persoane.

Noi funcții de calendar

Pe lângă noua înfățișare, calendarul a primit, de asemenea, noi caracteristici, cum ar fi memento-uri prin e-mail pentru evenimentele din calendar și opțiunea de a sugera o oră alternativă pentru invitațiile la întâlniri.

Alte caracteristici ale Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Cea mai mare diferență între ediția Standard a Exchange Server 2016 și Enterprise este numărul mai mic de baze de date de căsuțe poștale acceptate, cu un maxim de 5.

NU sunt disponibile în ediția Standard caracteristicile Data Loss Prevention (DLP), suportul pentru un număr nelimitat de mașini virtuale sau 2 containere Hyper-V, precum și caracteristicile Storage Spaces Direct, Storage Replica, Shielded Virtual Machines și OneDrive for Business.

Specificații tehnice Exchange Server 2016 Standard

Mai jos sunt prezentate câteva informații despre scenariile acceptate de Exchange Server 2016, arhitectura și cerințele minime hardware și software pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului Exchange 2016.

Arhitectura serverului - modificări față de versiunea anterioară

Cele mai importante modificări din Exchange Server 2016 față de versiunea anterioară sunt:

 • Reducerearolurilor de server la 2 : Exchange 2016 are acum 1. Rolul Mailbox, care are principala funcționalitate, primește solicitările clienților și deține baze de date; 2. Rolul Edge Transport, care este responsabil pentru asigurarea unei securități suplimentare la transferul de e-mail între intranet și internet. Rolul Client Access Server (CAS) a fost eliminat.
 • Serverul MBX2016 este accesat prin intermediul balansatoarelor de sarcină. Un client se conectează la Client Access Service pe serverul de căsuțe poștale și este redirecționat către serverul de căsuțe poștale cu baza de date activă. Comunicarea continuă să aibă loc la nivel de protocol.
 • Noul protocol standard MAP I prin HTTP: MAPI prin HTTP este acum protocolul standard pentru comunicarea în Exchange Server 2016 prin Outlook. Acesta oferă fiabilitate și stabilitate optimizate pentru conexiunile Outlook și Exchange și afișează, de asemenea, erorile de transport. După o hibernare, o schimbare de rețea și după conexiuni întrerupte, Outlook stabilește conexiunea cu serverul mult mai repede decât înainte, nu este necesară reconectarea în cazul unor întreruperi scurte.
 • Drepturile de virtualizare permit operarea a 2 mașini virtuale sau 2 containere Hyper-V în ediția standard.
 • Scenarii de coexistență: Exchange 2016 suportă coexistența cu Exchange Server 2010 SP3 RU11, precum și cu Exchange Server 2013 CU11; solicitările prin intermediul serverului de acces client Exchange 2013 CU11 sunt redirecționate către un server de căsuțe poștale Exchange 2016. Cu toate acestea, versiunile mai vechi de Exchange nu mai sunt acceptate.

Cerințe de sistem pentru Exchange Server 2016 Standard

Pentru a instala și utiliza Windows Exchange Server 2016 Standard, trebuie îndeplinite următoarele cerințe hardware și software. Pentru comunicarea staționară prin intermediul biroului, este necesară și instalarea unei versiuni compatibile de Microsoft Outlook. Trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter, Windows Server 2016 Standard sau Datacenter sau o versiune mai recentă
 • Procesor: procesor pe 64 de biți sau procesor AMD cu suport pentru platforma AMD64
 • Hard disk: 30 GB spațiu pe hard disk pe unitatea de instalare; 500 MB pentru fiecare pachet de limbă Unified Messaging instalat; 500 MB pentru baza de date a cozilor de așteptare
 • Rolul căsuței poștale: 8 GB
 • Rolul Edge Transport: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: min. 1.024 x 768 pixeli
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 sau o versiune mai nouă
 • Nivel de domeniu, precum și nivel funcțional de pădure: Windows Server 2008 R2 sau superior

Licențierea Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Ediția Standard a Exchange Server 2016 satisface nevoile de căsuțe poștale ale întreprinderilor și organizațiilor mici și mijlocii, cu suport pentru până la 5 baze de date de căsuțe poștale; este necesară o licență de server separată pentru fiecare instanță de funcționare a Exchange Server 2016 Standard, indiferent dacă Exchange Server rulează într-un mediu de sistem de operare fizic sau virtual. Se consideră că fiecare instanță Exchange Server este în funcțiune atunci când software-ul a fost încărcat în memorie sau când instrucțiunile sale sunt executate.

Întrebări frecvente despre Microsoft Exchange Server 2016 Standard ca software utilizat de la Wiresoft

În cazul unui software folosit, cum ar fi Exchange Server 2016 Standard Edition, puteți fi sigur că atât achiziția, cât și utilizarea licenței de server sunt legale, oferind aceleași utilizări ca și o licență nouă și neutilizată corespunzătoare - deoarece software-ul nu se uzează, în general, și nici funcționalitatea și nici permisiunea de a-l utiliza nu sunt restricționate. Mai jos veți găsi răspunsurile la toate întrebările tipice despre software-ul Exchange Server folosit.

De unde provine software-ul folosit de Wiresoft pentru Exchange Server 2016 Standard?

Software-ul folosit oferit în magazinul de software Wiresoft, cum ar fi Exchange Server 2016 Standard, a fost achiziționat de companii care au cumpărat cândva acest software nou. Cele mai frecvente motive pentru vânzarea acestora sunt că sunt licențe excedentare sau licențe nefolosite din alte motive, sau că versiunea de software a fost înlocuită cu o altă ediție sau un alt tip și nu mai este utilizată. Wiresoft marchează toate aceste licențe ca fiind software folosit, chiar dacă pot fi utilizate ca o licență de server nouă.

Oferă software-ul utilizat, cum ar fi Exchange Server 2016 Standard, de asemenea, securitatea cumpărătorului?

Da: Software-ul folosit, cum ar fi Exchange Server 2016 Standard, oferă clienților Wiresoft aceleași avantaje ca și software-ul nou pentru servere: siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată și activarea imediată a licenței prin intermediul cheii de licență furnizate, fără restricții.

Sunt legale achiziționarea și utilizarea de software folosit?

Da: Software-ul folosit pentru Exchange Server 2016 Standard oferit de Wiresoft provine din stocurile de licențe ale companiei. Comerțul cu, precum și utilizarea de software folosit este supus jurisdicției obișnuite: aceasta a declarat ambele ca fiind legale, iar acest lucru a fost confirmat în mod repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Ce alte avantaje are software-ul Wiresoft folosit?

Software-ul folosit de la Wiresoft oferă atât companiilor mari, cât și celor mici o oportunitate favorabilă de a completa sau de a actualiza stocurile de software existente, deoarece prețul este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou comparabil. În magazinul de software Wiresoft veți găsi, de asemenea, versiuni mai vechi de Exchange Server sau alte programe care nu mai sunt oferite ca fiind noi, ceea ce are avantajul suplimentar de a evita actualizările mai costisitoare. Software-ul folosit de Wiresoft are, de asemenea, avantajul că oferă securitate de audit datorită verificării complete a tuturor cumpărătorilor!

Oferta Wiresoft de software folosit include Exchange Server 2016 Standard Edition, precum și Enterprise Edition - inclusiv licențele de acces client necesare - precum și versiuni mai noi ale programului. La Wiresoft veți găsi, de asemenea, oferte avantajoase pentru multe alte programe Microsoft - de exemplu, Outlook - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre licențierea Exchange Server 2016 Standard, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii