Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10588
  • DG7GMGF0D19L
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.084,90 RON * 1.203,90 RON * (9,88% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  32bit/64bit


Când descărcați Windows 10 Enterprise LTSC 2021, toate fișierele necesare pentru instalare vor fi descărcate pe hard disk. În același timp, sistemul nostru vă va trimite un e-mail cu cheia de produs pentru Windows 10 Enterprise LTSC 2021. După finalizarea instalării, introduceți câmpurile furnizate. Sistemul de operare este apoi activat și pe deplin utilizabil.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - o actualizare importantă pentru sistemul de operare Windows 10

Atunci când descărcați Windows 10 Enterprise LTSC 2021, toate fișierele necesare pentru instalare sunt descărcate pe hard diskul dumneavoastră. În același timp, sistemul nostru vă va trimite un e-mail cu cheia de produs pentru Windows 10 Enterprise LTSC 2021. După ce instalarea este finalizată, introduceți câmpurile furnizate. Sistemul de operare este apoi activat și complet utilizabil.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 este cea mai recentă versiune de Windows 10 pentru întreprinderi

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 oferă aceleași caracteristici ca și Windows 10 21H2. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 adaugă noi caracteristici și îmbunătățiri la Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Microsoft a început să lanseze Windows 10 Enterprise Edition LTSC 2021. Această versiune se bazează pe actualizarea recent lansată din noiembrie. Partenerii întreprinderii pot beneficia acum de asistență pe termen lung.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 include noi caracteristici și actualizări de securitate.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 include o serie de funcții interactive de raportare pentru a analiza amenințările la adresa securității. Fiecare companie poate stabili în mod individual când și cum să fie informată cu privire la amenințări. Acestea sunt măsuri de securitate integrate în legătură cu Azure, Office, Microsoft Cloud și alte aplicații. Microsoft Security Score reunește în mod clar datele provenite de la software-ul antivirus, actualizările sistemului de operare, firewall-uri și alte aspecte de securitate. Sistemul de operare permite administratorilor unei companii să publice sau să blocheze anumite URL-uri și adrese IP. În plus, achiziționarea Windows 10 Enterprise LTSC 2021 înseamnă o mai bună protecție a afacerii dumneavoastră împotriva ransomware și acces la cea mai recentă generație de Windows Defender ATP. De asemenea, se acceptă conectarea fără parolă: Angajații pot utiliza autentificarea avansată cu mai mulți factori pe dispozitivele lor Windows 10.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 este un sistem de operare sigur care poate satisface cerințele exigente ale întreprinderilor mari. Este un pachet software complet pentru mai multe dispozitive, care oferă funcții puternice. Măsurile de securitate sofisticate pot, de asemenea, să protejeze proactiv întreprinderile, susținute de inteligența cloud. Spre deosebire de Windows 10 Pro, ediția Enterprise include instrumentul de securitate cuprinzător Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Sistemul de operare sprijină personalul IT al unei companii în furnizarea de funcții precum analiza desktopurilor. Aplicațiile importante, precum Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard sau OneNote pentru Windows 10 sunt gata de utilizare din start. Achiziționarea Windows 10 Enterprise LTSC 2021 facilitează, de asemenea, tranziția departamentului IT al unei companii la gestionarea bazată pe cloud. Unele fluxuri de lucru pot fi deja mutate în Intune, în timp ce Configuration Manager este încă în funcțiune pentru alte fluxuri de lucru. Cu acces la Microsoft Store for Business, orice companie poate găsi cu ușurință aplicația complementară potrivită.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii